Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
egy hónapja utaztam kb fapadossal, skóciába mentem lutoni átszállással, oda skyeurope és ryanair vissza pedig easyjet és wizzair.
minden oké volt, egyedül asszem a wizzair járata indult vissza 20percel később lutonból, ami tűrhető.
Aki meg nem hülye hagy kb 3 órát az átszállásra és nincs semmi gond, megéri fapadossal menni sokkal olcsóbb. asszem zakk um pack ~30 ból kijött az egész utam Edinburghba, oda és vissza, na és ez olcsóbb is lehetett volna ha már előbb megveszem a jegyeket, csak nem tudtam még pontosan mikor akarok menni. szóval ennyit a fapados vs malév (és a többi) vitáról...
fapados rulz!
szerk:
''Fapadost meg nem szabad venni, ha csatlakozás van, ez szerintem magától értetődik.''
pfff
ezen jót röhögtem, szerintem ez egy nagy hülyeség. és akkor még enyhén is fogalmaztam, plussz nem is magyarázom: no comment
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iparági legendával erősít az Intel
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- PlayStation 5
- World of Warships
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Messze nyolcezer fölött!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest