Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
egy hónapja utaztam kb fapadossal, skóciába mentem lutoni átszállással, oda skyeurope és ryanair vissza pedig easyjet és wizzair.
minden oké volt, egyedül asszem a wizzair járata indult vissza 20percel később lutonból, ami tűrhető.
Aki meg nem hülye hagy kb 3 órát az átszállásra és nincs semmi gond, megéri fapadossal menni sokkal olcsóbb. asszem zakk um pack ~30 ból kijött az egész utam Edinburghba, oda és vissza, na és ez olcsóbb is lehetett volna ha már előbb megveszem a jegyeket, csak nem tudtam még pontosan mikor akarok menni. szóval ennyit a fapados vs malév (és a többi) vitáról...
fapados rulz!
szerk:
''Fapadost meg nem szabad venni, ha csatlakozás van, ez szerintem magától értetődik.''
pfff
ezen jót röhögtem, szerintem ez egy nagy hülyeség. és akkor még enyhén is fogalmaztam, plussz nem is magyarázom: no comment
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest