- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #7295 üzenetére
Megnéztem dátum szerint, hogy az Europában kiadott GXI romok közül, dátumra (feltöltés) melyik a frissebb, és a 2012.12.26- volt az, leszedtem, belenéztem és itt tartunk most.
A létrehozás dátuma (build) ennél a szoftvernél a legfrissebb, az hogy nem B05 vagy BXX bármennyi sem sokat számít(hat) hiszen nincs sehol sem kőbe vésve, hogy globálisan követni kellene a számozást, ilyen a kernel is #1-es build, de ez is olyan, hogy bármikor nullázható/módosítható (build előtt természetesen) vagy ha a fejlesztőnek úgy tartja kedve bármire megváltoztatható.
-
Cooler96
aktív tag
zsoca,vagy valaki,hogyan tudom rootolni a makedón romot?És mért nincs telepítővarázslója?
-
Cooler96
aktív tag
a kernel is frissebb a makedóniaiban,szóval adok egy próbát neki,nekem személy szerint tetszenek a színes ikonok
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #7275 üzenetére
Nem fordítva megy, azt csak én néztem be a (nyelvi) fordítás kapcsán, de értelmileg azt jelentik amiket leírtál.
Bár mindegy, mert a különböző beállítások gyakorlati működésének alapvetően nincs köze a nevükhöz. Ez az amit próbálok elmondani az elejétől.Tehát mindegy mit választok a három WSP közül mind ugyanazt eredményezi: a WiFi nem kapcsol ki, amikor a telefon igen (~alvó mód). De nem akarom még jobban kavarni a dolgot, reggel beteszem majd a screenshot-ot a "Soha" beállításról, délután meg majd a "Mindig"-ről, és akkor a csíkok majd magukért beszélnek.
(#7276) heidricha
Én nem találok ilyen NAT vagy ALG féle beállításokat sehol az enyémben.
Lehet az hogy nincsenek is, vagy minden valamire való linksys-ben kell ilyen cuccnak lenni?... előző oldalon betettem a képet a WSP-ről, az szerintem egyértelműen írja, hogy mit lehet(ne) állítani (ha működne). - "(Mikor) Tartsa bekapcsolva a WiFi-t (a telefon) alvás(a) közben"
Egyébként valóban jó a WiFi fogyasztása, én sem azért rúgózok rajta, hanem a képernyőfagyások miatt. Bár akinek nem jön elő, azt meg tudom érteni hogy nem érdekli.
Szerintem viszont valahonnan innen kellene kiindulni ha egyáltalán javít(t)a(tt)ni akarjuk ezt.(#7287) junkpod
És nálatok ez senkit se zavar? Vagy fel se tűnt?
Képernyőfagyások sincsenek (többieknél)?(#7291) kelzsoca
Te most végigpróbálgattad az összes gyári rom-ot? Vagy mi alapján választottad pont a makedónt? Látom, hogy a build frissebb, de gondolom az kívülről nem látszik. -
xSide
őstag
A build.prop ennyivel több:
dalvik.vm.heapstartsize=8m
dalvik.vm.heapgrowthlimit=64m
dalvik.vm.heapsize=256m
Nekünk csak limit van meghatározva.
Jahh kiszedtem az energiaellátáskezelőt és fel is ment, nem értem miért nem hagyták meg gyárilag 04-ben.
(Én már 04-el kezdtem gyárilag, most csak rootolva van és frissitve system/app mappa, kiherélt csengések, +mp4 video) -
kelzsoca
félisten
-
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Ma kezdte el a telefonom hogy kikapcsolgat hogyha lezárom illetve előtte is és most is csinálja hogy nem lehet feloldani a képernyő zárat csak 7-8 érintésre olyan mintha nem reagálna az érintő .
Vigyem be a T-hez vagy rakjak rá valami romot? -
heidricha
őstag
válasz
heidricha #7257 üzenetére
A becsület kedvéért... A 3M-et nem sikerült teljesen elrontanom, csak amivel mostam, eltömte a raadós oldalát, ami sosem kémiailag ragadt szerencsére.
Lemostam mással, és voila, már van is matt felületem, bye-bye ujjlenyomat! Mondjuk a víz részáradt kicsit, ha hosszabb távon is zavar, majd legközelebb lefújom valamivel!
Mondom, nem rossz cucc ez, ha nem tettem-vettem 10x, akkor egyszer sem, csap alatt mostam vagy 5 alkalommal - semmi törés nincs rajta. Csakhát a Kürt pormentes kamrájában kellene mindezt csinálni...
-
kelzsoca
félisten
================
Telepítésre fel!
================ -
xSide
őstag
Na áttettem sohára és most úgy néz ki nem dobálja a kapcsolatot aktiv gyári böngésző, instagram, opera használat közben sem...
Ezt a problémát eddig ketten tapasztaltuk, ebből kiindulva beállitás kérdések kinél-mikor fordulhat elő.
Először akkor tűnt fel valami nem stimmel mikor a korábbi 8-10 email helyett egy sem jött reggelre, csak mikor kiléptem otthonról és adattra áttérve megjöttek. -
SziberTomi
tag
Nálam a Mindigen van és nem is szokta eldobálni
-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #7270 üzenetére
Igen, mindenfelé megy a hang!
Ez egy Draytek 2710, de a SIP ALG (Application Level Gateway - a NAT beállítások környékén szokott lenni, vagy valami Applications, esetleg Advanced szekcióban)-t kell minden esetben keresni, ha magától nem megy, ez 99%-ban segít, és nem a telefon szívat, hanem ez a normális!
A WiFi alváson jó sokat pörögtök... Aszongya, hogy "alvás irányelve..." vagyis nem azt definiálja, mikor műxik, hanem hogy mikor nem műxik. Vagy én is félreértem?
Nekem szinte nap megy a wifi, meglepően keveset fogyaszt... -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7274 üzenetére
És igazatok van: fordítva megy. Ha a "soha" van belőle, akkor folyamat megy. Ha a mindig, akkor a csak ha muszáj, nem a kiírásnak megfelelően...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7270 üzenetére
Ja hogy ott nem alszik. Így már értem mi a gondtok látod. Rossz megszokás: a Bladenál mindig azért írt mindenki, hogy egyfolytában alszik. Megnézem nálam mit csinál.
-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #7262 üzenetére
Bármi lehet... Itthon mindenesetre a SIP ALG segített, ahogy gondoltam, csak azt nem tételeztem fel, hogy ezen a remek routeren ezt telnet-en lehet csak beállítani; de minimum olyan sikeresen elrejtették a webes oldalak közt, hogy nem sikerült megtalálnom!
Ez volt az eredeti tippem is, bár feltételeztem, hogy ez alapban így van. Hiába, tévedni emberi dolog, de isteni érzés!!
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #7268 üzenetére
Ezt írja ő is, hogy aludni kéne neki, csak nem teszi. Ugyanúgy ahogy nekem sem alszik a töltős opcióval.
De éjszakára úgy hagyom majd a "Soha" beállítással, aztán reggel beteszem arról is a screenshot-ot, hogy mit produkált.(#7269) junkpod
Nem, mert angolul az nem connected, hanem plugged in, ami fizikai csatlakozást jelent.(#7271) heidricha
De most akkor mégiscsak megy már otthon a hang gyári sip-en mindkét irányba? -
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #7227 üzenetére
Ez a wifi nem alvás nekem is így (nem) működik v970-en, csak én a 3. opcióval használom.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7264 üzenetére
Ezek pedig jó félék, ellenben a TP Link-el. Bár náluk sem minden xar.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7262 üzenetére
Ugye nem TP linked van?
-
Beci9595
tag
Nincs esetleg valakinek videója a módosított rom-okrol?
-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #7255 üzenetére
Hmmm... elég érdekes, mert ilyenekkel dolgozom, eddig nem okozott gondot beállítani, hogy egy router átvigye a VoIP forgalmat minden irányban - mégis most ugyanazt tapasztalom, mint Te!
Jelzés van, de a hang csak az egyik irányban megy.
-
w333
félisten
Jól néz ki az első hozzászólásban az index kép !!!
Nagyon szépen köszönöm -
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7250 üzenetére
De most melyik részére?
"a "Mindig" sem hagyja aludni a WiFi-t rendesen,"
A "mindig" = mindig bekapcsolva tartja Wifi-t. Mit magyarázzak meg azon? Hogy ha végig be van kapcsolva, akkor miért folytonos a csík?
Az akkus beállítást írtam, hogy lehet neccesebb, mert ott ugye alszik... de nem egyfolytában.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7243 üzenetére
Még mindig bekevered. A "mindig" >> mindig bekapcsolva hagyja, soha sem alszik a WiFi, Soha: soha sem kapcsolja be, ha van más hálózat, vagy teló alszik, ezért nagyobb az adatforgalom a mobilneten, ezért a figyelmeztetés.
-
Samus
addikt
Megjött a Nillkin tok. Nagyon minőségi hatást kelt. A fólián is két oldalról van védőfólia, ugyan még nem raktam fel, de sokkal minőségibbnek tűnik, mint a Vikuti CV8.
-
agressor12
senior tag
A "Dolby Mobile surround sound" az IN-es változatból kimaradt?
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #7230 üzenetére
Igaz, a fordítós részét benéztem, valószínűleg valóban a mobilnetre érti az adatforgalmat nem a WiFi-re.
Viszont a töltőn lévős részének Gyakorlati működése akkor sem helytálló (és szerintem a "Mindig" sem hagyja aludni a WiFi-t rendesen, de majd akkor arról is teszek be képet).
Vagy te mivel magyarázod a csíkok folytonosságának az eltérését? Kb. csak 1 órára ment el aludni a WiFi, pedig látszik, hogy ennél sokkal többet volt készenléti állapotban a telefon.
-
Tigryss76
tag
Na addig bohóckodtam, míg a következő történt:
Ha belépek a Beállításokba, és belépnék a Hang menübe, akkor közli a droid, hogy a Beállítások alkalmazás leállt. Ugyanez történik, ha a Gmail-ban szeretném állítani az értesítési hangot. Az is leáll.
Az SMS-en belül be tudom állítani, valamint névjegyhez is tudok rendelni csengőhangot, a névjegy alkalmazás alatt. Az már más kérdés, hogy most vajon megjegyzi-e?Van valami ötlete valakinek, hogy tudnám életre lehelni a Hang menüt?
Köze lehet hozzá, hogy nem androidon, hanem a Telepített Total Commanderen keresztül mutattam meg a csengőhangot a Hang menüben? Merthogy azóta csinálja, ezért gondolnám.
Köszi!
T
-
andikaaa
aktív tag
Igen, már többször volt kikapcsolva... Valami véletlen szerencse? Csodálkoztam én is, hogy ilyen egyszerű ebben jelzőhangot beállítani.
Más: Egy ilyet szerintetek majd érdemes lesz venni? A Blademhez volt egy tartalék aksi, utazáskor nagyon jól jött, ha nem tudtam tölteni, de a Grand X-nek olyan nehézkes levenni a hátlapját, hogy egy ilyen külső akkumulátoron gondolkodom. Csak rohadt drága.
-
DizzyP
csendes tag
Sziasztok!
Itt a fórumon még nem írtam, de már a telefon megjelenése előtt olvastam, és az elsők között voltam ősszel a telefon megvételében. Lekopogom eddig szerencsére az általatok említett hibák közül nem nagyon jött elő semmi, csak a wifi-s fagyás, de az annyira nekem nem zavaró (nem hagyom elaludni a telefont), meg a kábel szétpergés, de ez sem különösebben érdekel. Viszont most egy kicsit megakadtam. Szerettem volna kipróbálni az új fejhallgatóm flac zenével, de nem akarja a teló lejátszani. A gyári zenelejátszók látják, de nem tudják megnyitni, a Poweramp, meg a Winamp nem is látja a számot. Van erre valami megoldás?
-
Samus
addikt
válasz
andikaaa #7233 üzenetére
Nekem pedig egyszerűen be van másolva egy album a kártya gyökerébe, egy külön mappába (album neve a mappa címe), és a számokat címük szerint (ID3 tag alapján!) listázza a csengőhangok között, mindenféle program nélkül...tegnap csak lestem.
A Vikuti CV8-al az a baj, hogy borzasztó pontosan van vágva, és valami hihetetlen módon tapad. Ha rosszul kezded el felrakni, esélytelen, hogy levedd és nyom nélkül újra feltedd, ahol le akarod tépni, ott a fólia megtörik (igen, a kemény réteg átka), ugyan a nyom halványul a fólián egy idő után, de ha jól megnézed, látszik. Illetve fényben úgy néz ki, mintha olajfilm lenne a fólia alatt, mindenféle színben csillognak apró pacák...csak direkt fényben látszik, de érdekes.
-
heidricha
őstag
válasz
malisonX #7218 üzenetére
Hali!
Ízlések és pofonok. Nekem volt ilyen, még a Pulse Mini-n, nagyon szerettem, lényegében túlélte a telefont. A drágább testvéreit könnyebb elvileg feltenni, a Blade teljes életét karcmentesen (kivéve egy komolyabb "szántást", amit egyszer tévesen megkísérelt töltőcsatlakoztatás okozott) egy víztiszta Vikuity vészelte át.
Így aztán most is vettem egy mattot (ARMR...), hamar meg is jött, bele is szerettem nyomban, épp csak feltenni nem tudtam, mert nekem túl pontos volt, és az 5. próba után felszedett valamit, amit csak a tapadóréteggel együtt sikerült leszedni róla
Ez viszont az én bénaságom.
Amúgy van arra tuti módszere valakinek, hogyan lehet a kijelző tetejéhez úgy illeszteni egy ilyen ragacsos vackot, hogy a két oldalt összesen mondjuk egy mm hézag a kijelző alján is minden oldalon 0-nál nagyobb legyen? Tized milliméternél nagyobb eltérés a kezdetkor, és reménytelen a helyzet a végén!
Ja a Nillkin... Nekem volt ilyen, azt sem sikerült feltenni! A drágább víztiszta (DQC???) 3M eddig a nyerő, azt vagy 4x lemostam, mire rendesen sikerült feltennem, utána meg be kell rúgni, mert olyan feszült lesz az ember, hogy kiírtja a családját!
Ja, az érzékenységet kicsit sem rontja, pedig ezek elég vastag fóliák - mármint a jobbak, mert a vékony aligha lesz mérettartó, az végképp horror lehet az illesztéskor.
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12 #7229 üzenetére
Inkább szoftveres, de ha még tovább rontod egy kijelzővédő fóliával, akkor nagy valószínűséggel még rosszabb lesz az érzékelés.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7227 üzenetére
A fordítás is jó, meg a működés erre vonatkozó része is. Te érted félre.
Mindig: amikor alszik, akkor is tartja a WiFi-t, tehát a mobil neted nem fogja elvinni. (Kicsi adatforgalom)
Ha töltőn van: ez érdesebb, mert ha a töltőn van, akkor is alszik...
Soha: soha sem tartja bekapcsolva a WiFi-t, csak ha használod. Amikor lehet el fogja dobni. Ezzel át is vált a mobilnetre, amivel növeli a forgalmad, mert arra hárul minden. -
atillaahun
veterán
Kutattam még kicsit a WiFi-s képernyőfagyások okát, szerintem részben a WSP nem-működése okozza.
Lentebb látszik ugye, hogy a "Tartsa bekapcsolva a WiFi-t alvás közben"-t "Csak ha csatlakoztatva van (a töltőhöz)"-al használom, ennek ellenére mégis így néz ki az akkustatisztika.
Mivel töltés ugye nem volt, a WiFi jelének nagyjából meg kellene egyeznie a bekapcsolt képernyő és az ébrenlét állapotával. De mint látszik a csíkoknak közük sincs egymáshoz, tehát nem megy aludni a WiFi a telefonnal együtt.
Középen látszik, hogy egy részen kikapcsolt a WiFi, ugyanakkor az alatta lévő részen meg látszik, hogy volt egy kis ébrenlet, na ott be is fagyott a képernyőm mikor felkeltettem. És nem is mászott vissza a WiFi csak kb. 1 óra múlva egy következő ébresztésnél, aztán egy idő múlva megint kikapcsolt, aztán vissza...
Nyilván nem kell mondanom, hogy én a WiFi kapcsolóhoz egész délellőt hozzá sem értem, ez ilyen logikátlanul működik gyárilag.Illetve annyi logikát azért felfedezni vélek benne, hogy akkor fagy be a képernyő, mikor a WiFi a háttérben valóban elmegy aludni (kitudja minek a hatására), és olyankor ráébresztek. Ilyenkor ugye próbálna visszamászni, de valamiért nem tud, és magával rántja az érintőképernyőt is (fizikai gombokra továbbra is reagál).
Egyébként az akkukijelzés hitelességét ping-eléssel is lehet ellenőrizni. Tegnap egy fél órán keresztül 5 percenként ping-eltem (kikapcsolt képernyővel ugyanilyen beállításon), és van amikor mind a 4 tesztcsomag visszajött, van amikor egy sem, van amikor meg csak néhány.Ezenkívül ott vannak még a "Mindig" és "Soha" beállítások is, amiket vagy felcserélt a ZTE, vagy rosszul fordította őket, mert a soha mellé ugye az van írva zárójelbe, hogy "növeli az adatforgalmat".
Bár igazából lényegtelen, mert azok is ugyanúgy nem működnek mint a töltőn lévős beállítás.Ha lesz rá érkezésem, majd belinkelem a ZTE-nek is ezt a hozzászólást, de valószínűleg ugyanúgy a "nem tudunk róla, de utánanézünk" droid-válasz fog jönni.
Ha kollégák tudják esetleg megpróbálhatják egyel hivatalosabb úton felhívni erre a figyelmet. -
kelzsoca
félisten
Nem akarok beleszólni a fóliás sztoriba, de fólia nélkül is csapnivaló az érintőkijelző érzékenysége, ezt még megfejelni egy fóliával is...
-
szaszii
tag
malisonX kolléga eBay-en vett Vikuiti cv8-as fóliát 2000 Ft-ért és most írta, hogy szörnyű a minősége.
Amúgy minek linkelted be neki ezt a 6 darabos olcsó fóliát, ha szerinted megérdemel egy minőségibbet is? Egyébként is Nillkin minőségű fóliát akar venni hozzá.
Kicsit ellentmondásos. -
andyTM
őstag
válasz
agressor12 #7221 üzenetére
- bocs, azt hittem jó ár / ezek szerint 32 és fél centes(kb70ft) fólián vacakoltok(?)
egy 60ezres teló nem ér meg egy minőségibb fóliát, ami adott esetben drágább is mint 70ft?
-
szaszii
tag
válasz
agressor12 #7221 üzenetére
A sajátomat vaterán keresztül intéztem, nem tudom, hogy 3 rétegű-e, de nem hinném.. 2 x 6 darabot rendeltem (grand x in + ot-995), a számlán 2.58 euró a végösszeg, én pedig 1600 Ft-ot fizettem ezért, ha jól emlékszem.
Tehát ebből 600 Ft minimum az ő haszna volt, sebaj. Szét kell nézni jobban, ennyi. -
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Több mint egy hónap távlatából remek kis telefon ez. A képernyőzár fagyás nálam is játszik, – lezárt képernyő only – hetente egyszer-kétszer, de nem zavar. Néha engem is rosszul hallanak, úgy tűnik, nem mindegy hogy tartom a telefont, mert ha eltalálom, akkor jó. Esetleg arra gondoltam, hogy az első pár másodpercben jelentkezik ez az anomália, majd elmúlik. Nem tudom, rejtély.
Viszont tovvábbra sem értem, miért nem jegyzi meg az értesítési, és csengőhangokat. Valaki le tudná írni az elérési útvonalakat? Hátha én raktam a dolgokat valami "nemszeretem" helyre!Köszönettel:
T
-
gorogtibor
csendes tag
Hali!
Itt az első gondom a telefonnal...
November elején vettem azóta semmi probléma nemvolt.
Most nem tudom, hogy igazából mivel lehet a baj, az akku-val vagy a szoftverrel...
Teljes vagy magas töltöttségi szint mellett is kikapcsol. Néztem programba és az akku állapotánál írja, hogy Lemerült, miközben azt is írja h pl. 98%-on van.Akku lehet a bajj, vagy próbáljak meg egy rendszer visszaállítást?
-
xSide
őstag
válasz
spinkler #7213 üzenetére
Hibás az app, mikor az effektet választanám nálam akkor fc-zik.
Ment is a levesbe, ha valami hibásan működik egy alkalmazásban nem adok esélyt neki egy drasztikus akksi lehúzás.App ajánló:
Képeken a nem kivánt objektumok, részletek eltüntetésére ideális lehet a TouchRetouch képszerkesztő... -
spinkler
tag
Sziasztok! Camera ICS+ alatt, ha videót készítek, lefagy a kép olyan 4-5 másodpercre, és ez megmarad a videóban is. Ez mitől lehet?
-
Coolmat
őstag
válasz
Krysz74 #7209 üzenetére
Szia!
Nálam az USB OTG Helper nevű programmal működik a pendrive mountolása, viszont ehhez Root szükséges, amit az itt leírt módon tudsz megoldani, vagy felteszed a NeXt_v1 custom ROM-ot, ami már eleve rootolt (és tartalmaz pár hasznos módosítást is).
-
Krysz74
tag
Sziasztok
Nem bírom rávenni a GXI a normális OTG használatra azt látja az USB hoszt vezérlő progi hogy rá van dugva a Pendrive de, hogy van e rajta valami azt már nem.
Valaki, akinek sikerült már használnia az OTG funkciót elmagyarázná szájba rágossan hogy mit kellene csinálnom!
Köszönöm -
hunaqua
addikt
válasz
agressor12 #7204 üzenetére
..mert ez a kép egy igazi Tegra2
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
agressor12 #7204 üzenetére
Nem baj, mert az még le tudom PS-el venni. De az a méteres logoót lenről nem...
-
Tomacko
őstag
Én Maxthon-t használok kb az 1.0 előtti béta béta über teszt verzió óta pc-n, természetesen telefonon is mindig ezt használtam. Nálam ez a jelenség nem jött elő sosem, bár nem is nagyon teszteltem ilyen téren egy böngészőt se. Evvel úgy vagyok mint Gollam és barátai A gyűrűvel, egy mind felett és nálam ez a Maxthon már 1 évtizede kb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Spórolós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest