- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Találtatok már pontosan illeszkedő autós tartót GXI-hez? A korábbit, ami Blade-hez lett vásárolva le kell cserélnem, mert pont ott fogja a telefont, ahol az usb csatlakozó van, így nem tudom navigálás közben tölteni.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
counterbill #9092 üzenetére
Teljes megosztás volt a neve. Lehet, hogy a Picasa szinkronizációhoz is az kell? :
-
Coolmat
őstag
válasz
counterbill #9092 üzenetére
DLNA app: [link].
-
counterbill
senior tag
Felraktam tegnap a Next gen 2-öt és nagyon elégedett vagyok vele. Viszont hiányolok egy gyári appot.
Konkrétan a DLNA programot szeretném valahogy visszacsalni. Valamilyen megosztás volt a neve ha jól emlékszem.
Ha valaki eltudná küldeni vagy esetleg jobbat ajánlani( fizetős se baj) megköszönném -
ASRMartyn
tag
Hmm..tegnap ismerősömnél voltam, megpróbáltam felcsatlakozni wifire, elmentette a jelszót, de meg sem próbált kapcsolódni. Rámentem a kapcsolódásra, de ugyanúgy nem csinált semmit. Már alapból az furcsa volt, hogy a név alapból "szeretnéd?!" volt, nekem pedig úgy jelenítette meg, hogy "szeretn" és utána egy kínai írásjel. Ez mitől lehet? :S
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Jano_023 #9089 üzenetére
Itt ugyanazt a hibát írják... Nekem is megegyezik a facebookos accountom, lehet, hogy az a baj. Köszi a segítséget, megpróbálom az appot is letölteni, mert eddig nem volt!
-
andikaaa
aktív tag
Jano_23: Köszönöm, kipróbálom.
Pl, ha egy képet a Camera albumból szeretnék megosztani a Picasa-n, akkor ezt írja: Failed retrieve account information.. -
Jano_023
őstag
válasz
andikaaa #9081 üzenetére
Ha az a lényeg, hogy online meglegyenek a képek amiket csináltál akkor a dropboxot tudom ajánlani. Regisztrálj be szerintem nagyon jó. Itt a link hozzá.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
kelekyle #9078 üzenetére
Köszi, már mindent próbáltam, ami tőlem kitelik... A google fiiókot is kitöröltem, és újra bejelentkeztem, de semmi változás. Nem lenne olyan fontos, de azért zavar, hogy nem működik.
Jano_023: Nextv2 nekem is, a gyári alatt megcsinálta, állandóan töltögetett fel mindent, amit fényképeztem.
-
heidricha
őstag
válasz
Winchester95 #8900 üzenetére
Ha Neked lennék egy pár napig mindenképp a gyárit használnám. Ha kijön netán valami rendellenes, úgyis csak azzal tudsz reklamálni!
Csak elővigyázatosság, hogy ne jöjjön ki semmi! Mint az esernyő, amit azért visz az ember, hogy ne essen!
-
kelzsoca
félisten
============================
ClockworkMod recovery frissítés
============================ -
andikaaa
aktív tag
Kép...
Igen, a galériából.
Meg a picasaweb.google.com-on -
andikaaa
aktív tag
válasz
William84 #9070 üzenetére
Van net, nincs lemerülve, többször frissítettem a szinkronizálást, van pipa a google képek szinkronizálása mellett, de így is csak a mappákat szedte le, benne a képek nem láthatóak. A Picasa meg nem is mutatja azt a képet, amit a gyári rommal azonnal a saját képek közé felrakott. Mit csináljak?
-
andikaaa
aktív tag
Miért nem szinkronizálja a képeimet????
Kép
-
-
andikaaa
aktív tag
Csináltam egy nem túl jó videót a NextV2 ROM-ról, nem tudom, ki kérte,de hátha örül neki valaki... Az elején látszódik sötétben a kínai hátlapom is egy kicsit...
-
kelekyle
őstag
Más telefonnál egyáltalán nem produkálja... akkor miért lenne hálózati hiba ?
-
kelekyle
őstag
Next v2-ben a vödörhang megszűnt de az 1-2mp-es csúszás nem. Nálam ez most már van hogy sokkal több másodpercre rúg... Next v2-t használok.
-
MájkiVán
csendes tag
Szép jó napot kívánok! (bár odakint messze nem a szép nap látható).
Gyors kérdésem lenne a tisztelt fórum társadalomhoz, egy gyors keresés után pusztán a tény megállapítását láttam, hogy másnál is van a hívásoknál az 1-2 másodperces késleltetés. mire hallja a másik fél is a hangomat, a telefonhívások során. Ez ha jól értelmeztem szoftveres probléma (bár nem értem miért, de ez most nem releváns szerintem
). Már most is létezik ennek a kiküszöbölésére valamilyen megoldás, amit én naiv egyszeri ember nem találtam meg a beállítások között, vagy majd egyszer egy messzi messzi galaxisból jön rá megoldás?
A válaszokat, és az elnéző/megbocsátó tekintetek hadát szívesen fogadom, ha netalán már volt a kérdés volt, a válasz is. csupán csak én csúsztam át rajta.
Tisztelettel M
-
andikaaa
aktív tag
Jó reggelt! Ha bekapcsolom a fényképek szinkronizációját (NextV2), akkor hova tölti fel a kamera képeit, ugyanúgy a Picasaba (ezt könnyen picsának lehet olvasni) ? Mert nem láthatóak még, azért kérdezem, de még várok, lehet, hogy belassult a netem...
-
bajaki
őstag
válasz
Carathorys #9058 üzenetére
Nálam eddig csak a suliban jelentkezett. Ott nem tudom milyen router lehet. Itthon egy TP-LINK W340GD van és itt még nem fagyott.
-
Carathorys
csendes tag
válasz
Keeperv85 #9037 üzenetére
Ezek szerint a hibát egy natív program rossz futása eredményezheti?
Azt már én is észrevettem, hogy pl. a cégnél ritkábban fagy a telefon (leginkább amikor elmegyek a wifi közeléből), de akkor is inkább rövidebb ideig.. (kimegyek cigizni, de mire kiérek, már jelez a telefon, hogy van wifi elérhető).
Itthon T-Home által adott Cisco márkajelzésű (valójában nem cisco) router osztja a wifit, és néha amúgy is vannak vele problémák, nem csak telefonnal... A cégnél eddig egyszer tapasztaltam a fagyást, akkor is sokkal rövidebb ideig tartott.Másnál, akinél jelentkezik a lockscreen fagyás, milyen router van?
-
Tegnap óta újraindulgat/kikapcsolgat a telefon (van gyanúm, hogy mi miatt, egyelőre próbálom elkapni videóra az esetet és gyűjtöm a tapasztalatokat, hogy meg tudjam osztani) és most legutóbb a bekapcsolásnál azt írta, hogy Android rendszer frissítése!
Mondom mit csinálsz?!
Természetesen nem változott semmi, de van ötletetek, hogy ez honnan jöhetett neki?
Amúgy Next v2 van fent... -
atillaahun
veterán
Több alkalommal le lett írva, hogy nem a rendszer fagy hanem az érintő. A háttérben minden működik ahogy előtte, csak egy darabig nem reagál semmire.
(#9036) kelkaresz
Semennyire, az OS-nek nem szabad első helyen lennie, és főleg nem ennyivel. A különálló programok fogyasztását nem mindig mutatja valamiért.
ÍGY már annál inkább megtudhatod mi ébresztget.(#9037) Keeperv85
Akkor csak mégis a router csatornáján érdemes állítani.
Hétfőn ki is próbálom melóba.(#9051) Éne
Természetesen. -
Beci9595
tag
Készítene valaki egy videót a Next rom-ról? Csak egy gyors átfutást. Nagyon örülnék neki
-
kelekyle
őstag
Wifi Analyzer az utolsó oldalon javasol egy csatornát, hogy neked melyik lenne a legjobb... arra állítsd át a Routered!
-
Éne
tag
Sziasztok!
Az akku merülésére figyelmeztető hangot hol tudom változtatni (lehet egyáltalán)? -
kelzsoca
félisten
válasz
SziberTomi #9044 üzenetére
1. Mobilszolgáltató kérése (az általában a készülék eladott mennyiségen alapszik)
Itthon ezt nem kell várni, de szerencsére a készülék megjelent külföldön is több országban, ahol többnyire az Orange kínálja, ők majd hozzák a mennyiséget, meg nyomást tudnak gyakorolni a ZTE-re, így ha külföldön megjelenik, onnantól már nem lesz vele gond.
A második pont csak a duma része, azzal nem is kell különösebben foglalkozni.
-
junkpod
veterán
A routerben az nem a csatornák száma, hanem a csatorna sorszáma, azaz a használt frekvencia. Töltsd le a wifi analyzer appot, nézd meg vele, hogy melyik számú csatornat nem használják a szomszédok és arra állitsd a routert.
Ja es bgn az a leggyorsabb, nem érdemes bg-re állítani. -
kelekyle
őstag
válasz
Winchester95 #9034 üzenetére
Hívás minőség, 1-2mp várakozás és adatkapcsolat megbízhatatlansága (bár ez lehet mostanság a T-Mobile "érdeme"... de érdekes S3-on és L7en folyamatos a mobilnet...).
Meg a kis látószögő videófelvételre is rákérdeztem -
golyós
addikt
Nekem a régi sem fagyott és még ez sem.Én nem is hagyom rajta a wifin soha,ha lerakom a telefont kikapcsolom a wifit.
Én 6 nap várakozás után irtam egy mailt az ügyfélszolgálatnak plusz fel is hivtam öket, hogy több helyen legyen nyoma.
Megkérdeztem, hogy ha webshopba lehet rendelni akkor ugye van készleten?
Igen van.
Akkor megeröltető lenne egy példányt átvinni az Alleeba mert nem birom használni a telfonom az elöfizetést meg fizetem15 éve.
Másnap hivtak, hogy mehetek. -
Keeperv85
nagyúr
Amiket mutattattam, azok folyamatosak, az új logban is ezeket tolja befelé főleg. Annyi az új benne, hogy most már elszállt a belső tárhely is egyszer a mount alatt... ettől feküdt egyet az MTP ás a mass storage is.
@kelkaresz:
Az EDGE nem túl nyerő, ami a hálózatot illeti...
-
SziberTomi
tag
Inkább azt kérdezd meg hogy ZTE Grand X IN -re mikor jön a JB.
"A kérdéseire válaszolva,azt tudnám önnek mondani egyelőleg az, hogy hivatalos gyári Jelly Bean szoftverfrissítés lesz-e Grand X IN készülékre az két tényezőtől függ:
1. Mobilszolgáltató kérése (az általában a készülék eladott mennyiségen alapszik)
2. Felhaszánálok kérése, Pl. olyan szoftveres híbák merülnek fel egymás után amelyek súlyosan megakadályozzák készülék normál használatát, és nagyon mennyiségben okozzák telefon visszahozatát." -
w333
félisten
Ezt próbáld már ki !!!
Router-ben a Wifi beállításoknál állítsd át a csatornák számát 6-ra és "bgn"-ről állíts "bg"-re így a max sebesség 54MB/S lesz !!!
Nem tudom hogy bármi köze is lehet hozzá de nekem így van beállítva ( a másik telefon Xperia Go miatt ) de nekem nem volt még fagyásom -
andyTM
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
Aham. Megnéztem. Meg közben az ágyam is... (kis tüdőgyulladás...)
Szóval:
wpa_supplicant: nl80211: survey data missing
01-18 15:08:18.835 177 264 E ConnectivityService: Exception trying to remove a route: java.lang.IllegalStateException: Unable to communicate with native dameon to add routes - com.android.server.NativeDaemonConnectorException: Cmd {interface route remove wlan0 default 192.168.1.1 32 0.0.0.0} failed with code 400 : {Failed to remove route from default table (No such process)}
KeyguardUpdateMonitor: java.lang.Exception: Whoops
Ez kapásból 3 féle hiba... Az utolsó nekem is megvan, attól nem fagy le, bár az a leggyakoribb.
Az első okozhatja a másodikat. Amikor ez fut, akkor méri a zajszintet a WiFi n csatorna jelében a telefon. A kapott értékek alapján azt mondja telód kerek perec, hogy a routered egy ipari hulladék. Zajos a WiFi csatorna és folyamatos az adatvesztés a router és a telefon között.
Célszerű meggyőződni az állítás valóságtartalmáról: ki kell próbálni egy másik routert...
-
kelkaresz
csendes tag
Nekem már megint sikerült 1 nap alatt lemerülnie:
Mennyire normálisak ezek az értékek, ha meg nem, mi okozhatja vagy mi oldja meg a problémát?
Köszi
-
kelekyle
őstag
Nekem is jött ma válasz:
Tisztelt XY !
Köszönjük a megkeresését.
Dologozunk a problémák megoldásán, új szoftverfrissítést fogunk kiadni majd magyar piacra, amely remélhetőleg megoldja minden eddig felmerült szoftveres problémákat.
Üdvözlettel:
XY -
w333
félisten
válasz
FalconKnight #9024 üzenetére
Nem kell nekünk Tegra 2
az Intel sokkal erősebb
Inkább azt kérdezd meg hogy ZTE Grand X IN -re mikor jön a JB.(#9025) Zsolt_72:
Mennyi 70 ezer-ért ??? lesz az közel 100 ezer is
-
FalconKnight
aktív tag
Zte-től megkérdeztem, lesz-e grand X tegra 2 M.o-n ezt válaszolták:
Tisztelt ....!
Sajnos nem tudnám magának hivatalos választ adni Grand X Tegra 2 mobilkészülék magyar piacra való hivatalos bevezetésére, mivel még mi sem tudjuk azt, hogy mikorra várható.
Üdvözlettel:
Wu Zhengyun -
Zooli55
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
-
andyTM
őstag
[lpgcatx log] van benne egy pár "failed", aki ért hozzá, és van ideje ránézne?
-
Robbertho
aktív tag
Nálam v2 azért érezhetően segített a fagyáson. Azelőtt alvós wifi mellett fagyott ennyit, mint most (1 hete van fent kb., 2 alkalom volt).
Megjelent más kis zavaró bug, állandóan elfelejti a wifi hálózataimat azzal az indokkal, hogy "hibás jelszó". Ez persze nem igaz, olyannál is kiírja, ahol jelszó sincs :-\
-
Zooli55
csendes tag
Lenne még egy kérdésem.
Hol tudom azt beállítani hogy a telefonom automatikusan ne kapcsolódjon az internethez csak ha én engedélyezem neki. Mert látom az adathasználat menüben, hogy volt adatforgalmam de én ezeket külön nem engedélyeztem.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
w333
félisten
Akkor "passz" valami más okozza az egészet !!!
Helyzetmeghatározás vagy valami más funkció be van kapcsolva?
Ez olyan "Tűt keresni a szénakazalban" kategória !!!Na még egy tipp :
Router-ben a Wifi beállításoknál állítsd át a csatornák számát 6-ra és "bgn"-ről állíts "bg"-re így a max sebesség 54MB/S lesz !!!
Nem tudom hogy bármi köze is lehet hozzá de nekem így van beállítva ( a másik telefon Xperia Go miatt ) de nekem nem volt még fagyásom -
bajaki
őstag
Ma megint volt egy lock screen fagyásom. Tegnap is, és ma is a suliban történt.
Wifi be volt kapcsolva, csatlakozva volt, de gyenge volt a jel. Azt vettem észre, hogy mind a kétszer volt 3G lefedettség és akkor fagyott. Itthon nincs 3G és nem is fagyott még egyszer sem. Most beállítottam, hogy csak a 2G hálózatokat használja...meglátjuk mi történik.
-
w333
félisten
válasz
Keeperv85 #9008 üzenetére
Én sohasem használtam ilyet és nem is fogok
Csak azért ajánlottam mert mi van akkor ha mondjuk van olyan alkalmazás ami nincs jól megírva az Intel proci miatt és a háttérben az összes RAM-ot felzabálja és emiatt jön elő a fagyás ?
Nem hiszem hogy ez olyan hülyeség lenne mert ez akár az egész telefont is le tudja fagyasztani és persze csak képernyőfeloldáskor veszed észre mikor már szét van fagyva az egész rendszer -
Keeperv85
nagyúr
"jelenleg gyári van rajta, minden felesleges app törölve, vagy fagyasztva, háttérben futó programok nullára redukálva"
A legnagyobb user errorok egyike. Ez nem a Windows. Itt nincsenek háttérben futó app-ok, mert az nem támogatja a platform. Ebből eredően nem kell meglepődni, hogy az esetlegesen jegelt dolgok kissé felkavarják a rendszer lelkivilágát.
Továbbá a felesleges appok törlése gondolom csak az apk-ra korlátozódott, bár mindegy is, mert érdemi haszna nincs, kivéve ha valami rosszul van megírva és folyamat ébresztgeti a telót. A Facebook és az összes korcs kiegészítője torony magasan viszi ezt a listát, de a Google Talk sem kutya. Utóbbira azt kell mondjam, hogy sajnos...
@w333:
Ezeket a szarokat irgalmatlan sebességgel felejtsd el, ha hosszútávon nem akarsz agybajt kapni a "megmagyarázhatatlan" hibák miatt!
-
w333
félisten
Az nem lehet hogy nem is a képernyőzár fagy le ? esetleg a teljes telefon .. mondjuk egy vagy több alkalmazás miatt ?
Akinek fagy a telefonja miért nem próbál ki egy task killer-t és minden folyamatot kilő képernyőzárkor ?
Aztán ha nem jön újra a képernyőfagyás majd egyenként kiveszi az appokat a task killerből(#9003) Zooli55:
Az MX Player bármilyen videót képes teljes képernyőre kirakni
-
Zooli55
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek.
Az lenne a kérdésem hogy milyen felbontású videókat töltsek le ahhoz, hogy teljes kijelzőre rakja ki a teló a videót, ne csak egy kis négyzetbe.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
andyTM
őstag
golyós: nem jött elő a fagyás(?), mert nekem még nem szóltak, hogy kaptak volna készüléket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Motoros topic
- Macska topik
- Wise (ex-TransferWise)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Fogyjunk le!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest