- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Valaki kérdezi ... függetlenítő kódot honnan és hogyan is lehet vásárolni ?
Egy kis felvilágosítás azért jó volnaköszi
-
TBG
senior tag
válasz
Winchester95 #8796 üzenetére
Üdv itt
-
Winchester95
őstag
Hello!
Van nálam egy GrandX IN.
Mit nézzek meg rajta?(Szériahibákra gondolok stb....)
Vakut már valahogyan működésre tudtátok bírni?Esetleg rádiót?
Egyenlőre csak kívülről néztem meg illetve volt egy kis zenehallgatás.
Eddig profi.Mind kinézet/összeszerelés mind zenehallgatás terén. -
tonyqa23
senior tag
Nincs még next_v2-re vmi olyan,h: múkodikazfmradio.zip?
-
counterbill
senior tag
táblázat kitöltve.
enyém s/n-je is 952xxx végződésű és produkálja a hibákat. Telefonálgatok T-be hátha találok egy csere darabot. -
counterbill
senior tag
ha a mobil netre gondolsz akkor simán lehúzod az értesítő sávot ott is kilehet.vagy beállítások/adahasználat
-
HF77
őstag
üdv
vettem egy ZTE grand x in telót.az lenne a kérdésem hogy az internetet hol lehet kikapcsolni....én nem találom! -
kelzsoca
félisten
-
tengo24
tag
Jelenleg next1 van a telómon.
Hogyan kell a next2 feltenni rá.? Elég a CMW, utánna a next2 sd-ről vagy itt is kell törölni minden adatot? -
andikaaa
aktív tag
Eszembe jutott, hogy kiveszem az aksit...
Újra felment a next2, bekapcsolódott...
-
spinkler
tag
Zárd le a képernyőt, majd úgy nyomd hosszan, míg ki nem kapcsol. Én is csak így tudtam belépni a recoverybe.
-
alien19
tag
Érdekes, mert az első hónapban semmi különös nem volt a telóval.Azon kívűl h eldobálta a hálózatot..
Most már van random kikapcsolás, doboz hang néha, 2 mp szünet. Fura, azt hiszem előbb utóbb csere lesz belőle... -
alien19
tag
Köszi bárki is volt az
-
andikaaa
aktív tag
válasz
kelzsoca #8751 üzenetére
Nem-nem! Ajjaj. Nekem is ìgy van, most pròbáltam ki. Next2 után felraktam a gyàri lock screent, eltűnt a kikapcsolàsnàl a menü. Röviden nyomom, lezár, hosszan nyomva ùjraindul, nem kér pin-t. Mit csinàljak? Ja, még a macedón színes ikonos is felkerult... nem tudom, mi okozta ezt...
-
alien19
tag
Srácok valaki megigazitaná a táblázatot?kitőltöttem, de teloról vagyok
-
spinkler
tag
válasz
kelzsoca #8751 üzenetére
Újraraktam, de ha felrakom a gyári lockscreenes zip-et akkor az a menüpont eltűnik. Nem tudom az okozza e a problémát. Mindenesetre ezt tapasztaltam.
Ha visszarakom a gyári recovery-t és telepítem a gyári romot, akkor kiír pár sort. E
an't open.....
Ha esetleg visszaviszem majd egyszer a telefont, ezt észreveszik? -
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Csatlakozom:
Vásárlás dátuma: 2012/12/03
S/N: 321722952391Heti egy lockscreen fagyás.
Köszi!
T
-
Garry84
tag
Szerintem én vissza fogom vinni, de ettől függetlenül:
Keeperv85, kelzsoca!
Láttok esetleg valami mintát/összefüggést a táblázatban? Nem csak Lock fagyás, hanem bármi kapcsán? Már 30 felett vagyunk, talán kialakul valami.
Illetve: vegyünk még fel újabb hibákat/megkérdezendő dolgokat?
-
Tomacko
őstag
Be írtam az adataimat, tapasztalásaimat a listába én is és rendeztem is a b oszlop szerint a tábázatot. Az én sorszámom vezeti a listát
-
Gasston
csendes tag
Tegnap feltelepítettem a Shadowgun nevű játékot. Mit is mondjak, nem vagyok egy nagy gamer, de azt hiszem ez egy nagyon jól sikerült játék lett! Az ára elég húzós mobiljátékhoz képest, de ha már van hardware a telóban, miért ne próbáljam ki. Egy screen shot a próbáról:
http://mobilarena.hu/dl/upc/2013-01/16/422002_yktehum3eohvsog2_2013-01-16_09_40_22.thumb.png
Teljesen jól fut a játék, eddig 3-4 indítás alatt nem fagyott meg, és nagyon szép a grafikája. Az irányításról meg annyit, hogy nekem ez az első ilyen típusú (irányítású) és komolyabb game telón, és 10 perc alatt megszoktam
-
Robbertho
aktív tag
válasz
.:T.H:. #8743 üzenetére
Így nem fogja, de hogy valaki válaszoljon is már a kérdésedre, a wifi direct hiányzik a gyári szoftverből, kifelejtették belőle, vagy nem érdekelte őket
Nem kéne hozzá semmi extra hardver, de a szoftver nincs megírva. Blade3-ban viszont benne van. Majd ha a fontosabb problémák elhárulnak, talán ráállnak erre is a "fejlesztők" -
spinkler
tag
Sziasztok! NeXtV2 alatt eltűnt a power menüm. Ha hosszan megnyomom a bekapcs gombot, akkor rezzen egyet majd újra indul.
-
-
.:T.H:.
aktív tag
Sziasztok!
Ismét megkérdezem a szakértő fórumtársakat: Wifi direct hogyan érhető el, hogyan lehet működésre bírni??
-
bajaki
őstag
válasz
alien19 #8733 üzenetére
Nem tudom mi ez, vagy mitől van, nem is igazán befolyásolja a mindennapi használatot, csak megijedtem, hogy valami nem oké. De ezek szerint ez ilyen. Mondjuk az az érdekes, hogy más ilyen teszt progiban nem csinálta ezt...lehet hogy nem teljesen kompatibilis. Na mindegy is....
Köszönöm!
-
atillaahun
veterán
Időközben készülget az XDA-s nemzetközi fórum is.
Szívesen veszem a javaslatokat a tartalomról, felépítésről, nyelvtanról is. -
tonyqa23
senior tag
válasz
atillaahun #8728 üzenetére
Ott a pont. Valszeg megfejtetted a rejtélyt.
Nincs sd kártyám,
de holnap beszerzek egyet és kipróbálom, ha tényleg így van, akkor múkodnie köll.
Köszi!
-
atillaahun
veterán
válasz
tonyqa23 #8726 üzenetére
SD kártya van bent? Csak mert asszem oda rántja le a navihoz való hangfájlokat.
(#8725) zer0fill
Feltéve ha valóban 32-est kapnál azért a pénzért. Nekem már Vateráról is sikerült 2-szer 32-esnek címkézett 2 GB-os kártyát venni. Gondolom azok is ilyesmi helyekről szerzik be. -
bajaki
őstag
Hali!
Leszedtem a Dead Pixel Test nevű progit és amikor váltok a színek között akkor ilyen zavaros a kép. (nem tudom megfogalmazni..olyant mint amikor a tv-ben nincs adás). Ezt tapasztaltam a Pou nevű játékban is.
Valaki meg tudná nézni, hogy neki is ilyen-e vagy ez egyedi eset...
Köszi!
-
golyós
addikt
S/N 321722650861 nem fagy viszont kikapcsol.
Én is várom a szerviz telefonját, hogy megérkezett a készlet.(múlt hét csütörtök óta) -
tonyqa23
senior tag
nem lehet,h azért mert telepítettem a Street view on google maps-et? Amit tulajdonképpen nem is tudok előhozni. Ez olyan lenne, mint a pc-s google térképen,h ha teljes nagyításig mész,akkor vált utcanézetre? Nem lehet,h ez miatt van,h nincs hangos navim?
-
linker92
csendes tag
válasz
zer0fill #8716 üzenetére
Fiatal az még
remeljük a tied tud valamit amit a miénk nem , és rájövünk mi a hiba
Am MX player nekem is különös volt 1 filmnél (valami dvd rip) amikor effektes jelenet volt (gondolom magasabb bitráta) akkor elkezdte lejatszani a videot gyorsabban , de szaggatva (szal mintha masfelszeressel tekernem elöre) furcsa volt, de nem zavart annyira -
gonger
senior tag
Hmm...most töltés közben volt egy újraindulásom, megjelent az intel logó, olyan volt mintha újra boot-olna, de PIN kódot nem kérte a kártyához. ilyet még nem tapasztaltam eddig.
-
zer0fill
tag
Sziasztok!
Úgy nézem az én sor.számom kicsit eltér a tietektől... :
S/N:321723400635 .
-még 1-szer sem fagyott semmi!!!-tökéletes a teló, gyári rom, 01.hó .03.-ai vétel....
Más téma.., kicsit furcsa is szerintem.., az MX-player film lejátszás közben ha hirtelen nagy hanghatás
hallatszik ( pl. : ajtóbecsapás) le pauzálja a lejátszást... ez mitől lehet..? -
Cooler96
aktív tag
Zsoca/keeper: ha valakinek van kedve/ideje akkor meg tudná csinálni hogy pl a beállítások menüpontok között visszajöjjenek az elválasztó vonalak a nextv2ben? meg pl telepítésnél a done/open gombok elválasztó vonalai
-
andikaaa
aktív tag
Ha majd van időtök... Ha nem lenne ez meg, nem baj, de akkor viszont szeretném visszatenni a nextv2-be belerakott csúsztatásos feloldást, hogy tudom azt visszatenni?
-
tonyqa23
senior tag
Valaki meg tudná mondani, h mit kell beállítani, h beszéljen nekem is a gyári navigáció? Ma próbáltam, ha bekapcsolom a hangot, akkor csak csilingel, mikor valamire figyelmeztetne. De nem beszél semmi olyat,h fordulj erre vagy arra. Nektek igen? Valamit le kell töltenem? Valami beszéd segédprogramot?
-
linker92
csendes tag
S/N 321722651904
elsök közti darab, kb 3x volt eddig összesen lockscreen , hivasoknal 1-2mp mindig van! több baja nincs, de ezekkel megvagyok "belefér" kategoria -
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #8707 üzenetére
- ahogy mondod
-
gonger
senior tag
válasz
andikaaa #8696 üzenetére
"nem áll a ZTE mögött sem semmiféle szeretetszolgálat, hogy új telefonokat dobáljon hozzánk, a visszavitt több ezer darabot meg mind a laboratóriumokban vizsgálják valószínűleg szorgosan..."
Szerintem meglepődnénk, ha megtudnánk mennyiből raknak össze Kínában egy ilyen készüléket :-) hihetetlenül pörög a gazdaságuk és fillérekből csinálnak mindent- ÉS!!! fillérekből szállítják a világ bármely pontjára!- pedig tudjuk, hogy a ZTE nem is annyira gagyi cuccokat gyárt.
-
atillaahun
veterán
-
gonger
senior tag
válasz
andikaaa #8696 üzenetére
megveteteik? ezt nem értem? csak a készüléket adod vissza, ami hibás. hátlap, akksi, headset, doboz marad nálad. A cserekészülék nincs külön bedobozolva, csak mag a készülékváz jön zacsiban. Az eredetileg vásárolt eleve dobozban van, maga a doboz van leragasztva, azon belül nekem is csak egy kis lezáratlan zacskóban volt.
Zsolt72 - én külön rákérdeztem ma, hogy sima dobozos új készüléket nem kaphatok-e cserébe és azt válaszolták, hogy nem, mert azok más készletet képviselnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black 2026.06.14.-ig Nemzetközi Garancia
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Asus rog g751y elkelt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest