- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
andikaaa #7396 üzenetére
Nem ám félreérted: nem az mondtam hogy a tiéd nem fagy, hanem hogy simán tudnék ezzel terelni, hogy "nem jól fogta meg", ha én ülnék a teszt másik oldalán. Olyat kell csinálni, amit nem tudnak kimagyarázni és akkor nem lehet elhajtani, aki ilyenre panaszkodik!
@atillaahun (#7400): Nem-nem!
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #7390 üzenetére
Mitől?
Nem tudom, sok gyári visszaállitás volt, update.zip többszöri sd-re másolása és a legutolsó ellenőrizve pc-vel osszekötve nem-e sérült, a gyári romot a már korábban emlitett módon változtattam meg root explorer-rel (build.prop wide, komplett media mappa csere, mp4 video, képminőség stb).
A csengèsbeállitás mizérián is nagyot néztem mekkora gondot okoz és külön app javallott.
Másik érdekesség a Next romban pl. cserélve lett a galéria picasa szinkron miatt, nálam a gyári is teszi a dolgát.
Ami zavart a kapcsolatok pixeles képe hiváskor, de ez is jó lett egy picasa-ra szinkronizáló app-nak köszönhetően. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7390 üzenetére
Az a lényeg, hogy a valóshoz minél közelebbi körülményeket lehessen reprodukálni. A laborban különféle töltöttségű tárgyakat érintenek a panelhez és mérik az eredményt hozzá. Ha átmegy azon a teszten, ami a normál körülményre elő van írva, akkor nincs hiba.
Töltök fel egy kis videót (jó xar az SE Mini kamerája még mindig...), amiben az mutatom mennyire nem mindegy hogy ér valaki hozzá. Megpróbáltam utánozni a fórumtárs videóját közben. Igen: sikerült nekem is megcsinálni, pedig a teló nincs lefagyva. (Nemsokára megmutatom, ha feldolgozta a YT)
-
linker92
csendes tag
Összeszorul a szívem mikor ennyi hibát és panaszt látok a fórumon, amit a kezdettől fogva csendben követek,(pedig gyakorlatilag top 1 telefon (ennyi pénzért
) viszont nekem hálaégnek semmi baja, 1x volt lockscreen fagyás és ennyi.. se wifi se gps nem genyózik szépen megy, remélem kihoznak valami frisst ebből már végre!
-
atillaahun
veterán
válasz
andikaaa #7386 üzenetére
Szerintem hibátlan.
Bár nem egészen értem Keeperv85 mihez akar kezdeni vele.
Meg ezt a tesztelős dolgot se vágom hogy gondolja. Hiába futtatnak le programokat a gyárban, az szart sem ér. Fel kell venni 100 db kínait, hogy fogják a telefont és éljék az életüket vele, majd mondják el sikerült-e.
Ez persze abszurd dolog - de szerintem pont ugyanannyira mint a gyárban tesztelősdi.(#7389) xSide
Én elhiszem.
És mitől szűnt meg?(#7389) xSide
Hogy nem gyakori az biztos. Szerintem nyugodtan vidd vissza. Látod nekem is mit írtak. Bár nem tudom komolyan gondolták-e. -
xSide
őstag
válasz
atillaahun #7377 üzenetére
Neked akkor képernyőfagyások sincsenek (soha)?
Még nem fordult elő sem gyári, sem custom rommal.
Ugyanúgy, mint blade-ből hibátlan darabot kaptam...
Az eddig emlitett problémákból semmi sem jelentkezik, és az általam emlitett wifi kapcsolatdobálás is megszűnt ugyanúgy, mint a vödör effektus.
Aki kiváncsi és miskolci személyesen megtekintheti! -
Samus
addikt
Figyelem!
Kérdezném, hogy valakinél előfordul ilyen jelenség, mint nálam? A telefon random módon eldobja a hálózatot, aktív mobilnet állandó jelleggel megszakad (mindig ugyanaz a tünet: erős jel, HSDPA vagy jobb, majd elkezd "csökkenni", 3G, EDGE, majd megszakad az adatkapcsolat (szürke lesz a térerő jel), ezután elször a hálózatot jelző betű lesz zöld, majd jobb esetben újra lesz net, de csak EDGE. Mindez egy helyen, ahol előtte jó erős lefedettség volt. Teljesen random módon csinálja, aktív használat közben. Van, hogy alvás közben is eldobja a hálózatot (csak azt látom, hogy villog a piros LED).Szóval ez egyedi hiba, és vihetem szervizbe?
-
andikaaa
aktív tag
válasz
pudingstyle #7324 üzenetére
-
Keeperv85
nagyúr
Még a teszteken nem jön elő a laborban, addig hiába viszik vissza, nem lesz javítva, mert nem hibázik, tehát nincs mit javítani. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem hiszem el (sokan így értik ilyenkor), hanem azt, hogy bizonyítani kell! Konkrétan oda kell tenni valamit, pl. egy videót, ami igazolja a hibát.
-
dReFiX
senior tag
Ezek miatt vajon hány 'laikus júzer' viszi vissza a boltba a készüléket naponta, vödör hang, fagyás, érzékelten kijelző, mappaduplázás sd kártyán. Plus akik e-mailben panaszkodnak, nem igaz, hogy nem bírják javítani, Best Buy lenne ez a telefon, de így meg mint valami béta megoldás, szeptember óta várom, megvan rá a pénz,tok, fólia, erre megy a várakozás a javításra mint anno 2 hónapig a megjelenésre...
( nem kötekedésként írtam, hogy most valaki beírja, hogy neki márpedig hibátlan stb. )
-
Samus
addikt
Kezd nagyon idegesíteni ez a mobilhálózati probléma...egyszer nagyon gyors a net, utána pedig eldobja, szétcsatolja (ilyenkor a mobilnet állapota "felfüggesztve" a telefon szerint), van, hogy a hálózatot is eldobja...újraraktam a gyári B04et, semmi változás. Nem hálózati hiba, az LG itt hipergyorsan üzemel...
-
Keeperv85
nagyúr
Akiknél fagy. Légy szives készítsetek róla egy videót, hogy meg tudjuk osztani az illetékessel, mert még nem tudják a hibát előszedni, addig nem jutunk vele semmire!
-
junkpod
veterán
Hogy lehet a telefpn által saját magának gondolt számot megváltoztatni?
Volt egy 20-as kártyám amit a bladeben használtam. Ezután kicseréltem a bladeben a simet egy 30-asra, majd egy hónappal később beraktam ebbe. És ez a buta valahonnan a 20-as számot előszedte. -
andikaaa
aktív tag
válasz
atillaahun #7377 üzenetére
Mindigre van állítva a WiFi-m.
Itt a kép: éjszakára kikapcsoltam a WiFi-t, reggel kicsit vissza, munkahelyen kikapcsoltam, mert különben a fagyások miatt nem tudom felvenni. Majd délután visszakapcsoltam, de fagyott is egyszer, de itthon már nem.
Mi az a másik? -
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #7345 üzenetére
Ne. Mint írtam nem fordítva működik, hanem sehogy. Nálam legalábbis.
(#7346) xSide
Ez valóban korrektnek tűnik. Nekem ilyet sajnos nem tud.
Neked akkor képernyőfagyások sincsenek (soha)?Igen éjszaka volt ott egy kis (kb. 1 óra) ébrenlét, bár ahogy a csíkon látszik az alatt sem merült jobban a rendszer, szóval nem tudom mi lehet.
Egyébként nem gondolnám, hogy a WiFi ébren tartásáért egy app felelős, mert akkor mellette a telefont is ébren kellene hogy tartsa - ha munkálkodik a háttérben.
(#7350) Keeperv85
Ez már egy fokkal jobb akkustat mint az enyém, de azért még itt is látszik, hogy az alvás kb. kétharmad részében neked is be volt kapcsolva a WiFi. Soha mellett. Azért ez nem egészen rendeltetésszerű működés.(#7360) andikaaa
Erősen kétlem, nekem így néz ki az elmúlt napom. 2G, egyenletes full térerő végig. Kb. 5 fagyásom volt azóta.
Szerintem nem kellene figyelmen kívül hagyni a tényt, hogy minden fagyás alkalmával leszakad a WiFi, és magától nem mászik vissza. Csak hogy merrefelé keresendő a hiba...
Egyébként mutass már te is légyszi egy akkustatos képet hogy neked hogyan viselkedik. Meg a WSP-ről is.
Fel kellene itt a fagyások és a wsp között állítani valami rendszert, csak ahhoz visszajelzések kellenének.Ez egyébként a rátöltéstől nézve pedig a "Mindig" változatos WSP. Szóval nincs megfordítva, csak úgy (nem) működik mint a többi.
Más.
Lehet mégse droid küldi a válaszokat a ZTE-nél. Ma megint írtak a korábbi képernyős levelem után."Tisztelt ... Attila!
Az ön által jelzett probléma minél hamarabb beazonosítása és elhárítatása érdekében olyan közreműködést szeretnék megkérni öntől, hogy kérem jutassa vissza a készülékét jellen állaopotban valamelyik T-Mobile végpontjába, ott le fogják cserélni önnek egy új készülékkel, a lecserélt készüléket pedig eljutatjuk laborvizsgálatra.
Amennyiben ez ön számára kivitelezhető, kérem,jelezzen vissza nekem, hogy mikor és melyik T-Mobile végpontba fogja vissza vinni a készülékét.
Nagyon szépen köszönöm a segítségét!
Üdvözlettel:
Wu Zhengyun"Meggondolandó egyébként a dolog, mert van egy döglött pixel-em is. De amíg a GPS ilyen frankó, addig nem viszem sehova.
-
Tigryss76
tag
Szia!
Feltettem a Ring extendedet, és ahogy a sound settingsre nyomok, már lép is ki "A(z) Beállítások alkalmazás sajnos leállt." üzenettel ... Megpróbálom megint a Zedge-t ...
Köszi!
J
Úúúúú! Istenkirálycsászárfáraó vagy! Már beenged a hangmenü! Ha beállítom ez alatt, akkor a zedge már törölhető ugye?
Köszi!
T
-
k_imre
tag
válasz
Tigryss76 #7365 üzenetére
A Zedge-gel letöltesz bármilyen notificationt, akkor azt már látni fogja a beállításoknál. De persze a zedge-gel válaszd ki. Aztán pedig már bármikor bármire átállíthatod. (persze a Tc felejtős.) Akár a grandx sajátja, vagy a zedge mmegfelelő mappájába bemásolod a sajátot, vagy használod pl. a Rings extendedet (én ezt használom).
-
toka85
csendes tag
Tud nekem v.ki segiteni van egy zte grand x in em és nemtudom hogy hogyn kell beálitani egy zenét csengőhangnak.köszi a segitséget
-
Cooler96
aktív tag
zsoca,adb driver fontos a binary féle roothoz? mert makedónon nem akar menni,pedig anno a gyárit ezzel a módszerrel rootoltam win 7en,de most nem megy ezzel
-
Tigryss76
tag
Szia!
Köszi a segítséget, de sajnos nem működött. Nekem az értesítési hangokkal van bajom, a Zedge alatt meg nem találtam ilyen lehetőséget, valamint a saját csengőhangjaimat nem látta az alkalmazás. A notificaton alatt van valami gebasz, mert pl. az "Audio Customizer" sem látja, értsd üres a notification mező, ellenben csengőhangot állíthatok, valamint a gmail alatt is emiatt produkál leállást. Összefoglalva: hang menű leáll ha be próbálok lépni, Audio Customizer kilép, ha notification hangot próbálok állítani, gmail, ha meg akarom változtatni néma helyett az értesítést kilép. "Láma módban" kitörölhettem valamit, bár nem emlékszem.
Nincs más választásom, mint a gyári adatok visszaállítása. Azért egy óra alatt csak végzek a visszaállítással. Ha csak nincs valakinek más ötlete.Húú, mindenkinek köszönöm, aki végigolvasta ...
Köszönettel:
T
-
counterbill
senior tag
Sziasztok!
Ha minden igaz a következő telefonon egy GXI lesz viszont nem túl sok infót találok róla neten ami nekem fontos lenne.
Konkrétan arra lennék kíváncsi ,hogy elindulnak e rajta a különböző emulátorok. Fpse Mupen64 sega nintendo és gameboy emuk? Azt láttam hogy az n64oid nem indul illetve egy gba emu megy.
Ha játszok akkor emulátorokon csak így ez elég fontos szempont lenne mert ezt leszámítva minden a telefon mellet szól.Válaszokat előre is köszönöm!
-
xSide
őstag
Kísérletezgettem kicsit:
Ha kiveszem a beáll/vez/mob 2G (class EDGE:2) pipáját akkor alapértelmezetten WCDMA preferred lesz aktív, amikor a legkisebb jelerősségű 3G hálózatra is csatlakozik azonnal a *983*3640# szerint...
Itt van lehetőség kizárólag CSAK 3G (WCDMA only) használatot beállítani (class HSPAP:15 és UMTS:3 közt váltogat), ez akkor lehet jó ha erős a 3G lefedettség ellenkező esetben nem lesz térerő!!
Engedi még az Unknown lehetőséget, ennél azt vettem észre úgy váltja a 2G/3G-t hogy egyiket sem erőlteti, ha elveszti a jelet 3G-n ( -114 dBm) vált 2G-re és vissza csak akkor mikor a 3G legalább -85 dBm és vissza (mint említettem) 2G-re csak akkor, ha elveszti a 3G jelet (-114 dBm).(#7361) Keeperv85: én is csak mosógép legaljára téve vesztettem térerőt
-
andikaaa
aktív tag
válasz
Keeperv85 #7350 üzenetére
Lehet, hogy ez az összefüggés érvényes a lock screen fagyásokra is? Mert, ahol nekem szinte minden második alkalommal fagy a WiFi mellett, ott még a nagyon gyenge térerő is jellemző. Konkrétan egy nagy beton épület, ha kimegyek a folyosóra, csak akkor van térerő, bent nulla...
-
válasz
heidricha #7351 üzenetére
Fura, mert nekem Blade-en sem csinálta ezt az ADW, sem most GXI-n!
2 hete lecseréltem Novára és az sem produkál ilyen hibát (widget-jeim: Időkép, Wifi Manager, Data counter widget, Audioguru mód választó, Sense Analod Clock Dark, Pure Gird Calendar).Nálam ugyanúgy nincs az SD-re téve semelyik app...
Így legyünk okosak, mi?
-
xSide
őstag
válasz
Keeperv85 #7350 üzenetére
Blade esetében, mikor a SS romot használtam az értesítési sávban váltva a 2g/3g mód közt pl mikor kikapcsolt a kijelző megszűnt az adat kapcsolat, kijelző be és auto csatlakozott!
Mikor beléptem a beállítások/Hálózati módba semmi nem volt bejelölve, ha itt kiválasztottam a GSM/WCDMA auto-t akkor megszünt fenti lehetőség...
Ebből kiindulva az alábbi dolog működne-e valamilyen úton-módon, esetünkben kijelző ki váltson 2g-re vagy azt részesítse előnyben, kijelző be legyen automatikus a 2g/3g váltás, esetleg a blade-nél ismertetett dolog?ro.telephony.default_network=?
Expected output using a 4.0.4 based ROM or even 4.0.3 stock ROM:
0 WCDMA preferred
1 GSM only
2 WCDMA only
3 GSM auto (PRL)4 CDMA auto (PRL)5 CDMA only6 EvDo only
7 GSM/WCDMA, CDMA, and EvDo (PRL)8 CDMA + LTE/EvDo auto
9 GSM/WCDMA/LTE auto **AU Telstra users need his one**
10 CDMA/EvDo/GSM/WCDMA/LTE auto
11 LTE only
12 LTE,CDMA(#7351) heidricha: az ADW-vel fordult elő rendszeresen a felejtős story, de ott még felcseszte az agyam plusszba a widget/ikon szerkesztésekor összeugró kijelző is és sokszor landolt a kukában az adott widget/ikon. Ennek hatására repült ADW!
A GO is tesztelve lett, ott ment minden rendesen és az önreklámozó, már megvett GO Backup Pro, GO Taskmanager újratelepítés utáni újra meg kell, hogy vedd címszóval repült minden GO és azzal kapcsolatos app ÖRÖKRE!!
Most tesztelés alatt a Nova/Apex eddig még nem tűnt el semmim. -
heidricha
őstag
Jut eszembe... Nem GXI, ICS, vagy browser specifikus (Blade-en ugyanez volt), de hátha ...
Reboot után azok a widget-ek, amik aktívak, mint pl. MyTracks, vagy PowerAMP, nem működnek, amíg valahogy meg nem "piszkálom" őket, pl. leveszem és visszateszem, vagy MyTracks-nél ha alkalmazásba belépek, és ott indítok, akkor feléled a widget is. Értem én, hogy nem fut mögötte az app, de miért nem? Be kell állítani kézzel automatikus indításra? Ezt nem tudja maga megtenni? A BW pl. nem csinál ilyeneket.
Most a legújabb, hogy a widgetek teljesen eltűntek az újraindítással, se PowerAMP, se TuneIn.. Azt megszoktam, hogy a Blade-en percekig nincsenek meg az SD-re telepített alkalmazások ikonjai, de itt nincs DS-re telepítve szinte semmi - csak ami ragaszkodik hozzá. A widetek eltűnése nekem teljesen új, ez most épp Nova-n jött elő.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
heidricha #7347 üzenetére
Én úgy emlékszem a meghatározás úgy szól, hogy az abszolút fekete nem szín, a fehér összes árnyalata, tehát a szürke is, viszont igen. A fekete amúgy érdekes cucc, mert a CRT technika nem is ismeri ezt a "színt". Mert olyan nincs, hogy teljes képernyőn kioltott katódsugárral mész végig, ugyanis akkor a CRT nem világítana semennyire sem a sötét szobában. Ehhez képest szép szürkés fénnyel dereng.
Megnéztem most én is újra a WiFi-t. Nálam alszik, ha "Soha"-ra van téve. Viszont ami érdekes. Figyeljétek mikor kel fel a teló! Nézzétek csak, hogy valahányszor hálózatot vált 3G-ről 2G-re, automatikusan fel is ébred! Ebből nekem az jön le, hogy ha valahol erősen ingadozik a térerő, akkor ez miatt folyamat ébren lehet a szerencsétlen. Nem csoda, hogy merül mint az őrült...
-
heidricha
őstag
válasz
zer0fill #7342 üzenetére
Szia!
Itt keresgélj: http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=261&t=482
USB diszknek nem fogod látni egyhamar sajnos, de az XP nálam a fentiekkel egész használható. Néha ugyan kezdi a telepítést elölről, mintha sosem látott volna ilyen eszközt, de az XP (nálam) már csak ilyen!
Ha bármi komolyabba fognál (pl. root), vagy így nem megy elsőre, akkor keress olyan portot, ami biztosan nem HUB-ban van, nálam pl. csak az alaplapi portok működnek, hiába jók az elsők minden másra, erre valamiért nem.
-
heidricha
őstag
válasz
Keeperv85 #7309 üzenetére
Hali!
Lehet ilyen környezet is, fotós szóhasználatban a "monokróm" azt jelenti, "egy szín árnyalataiból álló". A szín bármi lehet, a szürke sem kivétel, bár a szürke (fekete, fehér) egyes meglátások szerint nem szín. A fehéren sokat lehetne vitatkozni, hiszen a legtöbb szín keverék, hogy most az összes elemi szín benne van, vagy csak néhány...
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #7344 üzenetére
Az én 'soha' képen:
Fagyasztva a térkép, galéria, ebay (e 3 felelős nálam a felebredésekért), összhang van az alvás kijelző vonalkái közt, viszont még egy valami okoz ébredést, de ezt már jó aránynak tartom így is a telepitett appok mennyiségéhez képest.
Attilahun képén van egy hosszabb ébrenléti ciklus bekapcsolt kijelző nélkül, az mi lehet?
Erről jut eszembe, mi van akkor ha valamelyik app nem engedi a wifit kikapcsolni?Az eredeti forditás és funkció jó!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7344 üzenetére
Kérdés: megforgassam? _Elvileg_ egy dolog kicserélése után automatikusan megcserélődik a kijelzéshez tartozó szöveg. (Kipróbálom nemsokára.)
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #7295 üzenetére
Nos, akkor itt volna a WSP "Soha", ahogy ígértem. Ez a WiFi biza nem sokat alukált az éjjel.
(L:/dl/upc/2013-01/04/300536_dfecy4jjhl2sh9kt_screenshot_2013-01-04-07-20-36.png)(/L)
-
Cooler96
aktív tag
Nem tudom,én mit rontok el,de nem tudom rootolni a macedónit.Minden okés,xp-n vagyok telódriver fent van(adb nincs,lehet ez a baja?) minden a leírtak szerint megy.A végén írja hogy kész van,megnézem ott a su de amikor rákattintok írja hogy nem található a bináris és kilép.
-
zer0fill
tag
Sziasztok
Mit kell beálítanom a telón, hogy lássam sz.gépen a memoriakártyát.? (winxp)
-
válasz
ggeleven #5203 üzenetére
Végre megérkezett a tok, amit rendeltem!
Csináltam pár képet, hátha megtetszik valakinek!
A "sajtófotókat" azért tettem fel, mert lámpafénynél fényképezve nem látszik az igazi színe. Élőben egy az egyben olyan, mint azokon a képeken!MF Soft TPU Cover Case - ZTE Grand X
A hozzá kapott fólia szerintem rendben van, bár összehasonlítási alapom nincs (fentebb említett Vikuiti cv8, Nillkin tokhoz adott, 3M). A felrakása nem volt nehéz, pontosan illeszkedik és nem ront az érzékenységen!
Ma az egyik munkatársam kézbe vette a telefont, hogy megnézze és mondta, hogy tök jó, hogy a házat védi a tok, de mi védi a kijelzőt, mert hogy fólia az nincs rajta! Mondanom sem kell, hogy addigra már rajta volt, de sikerült egész jól feltenni és érezni sem lehet, h fóliát tapogat az ember...Szóval nagyon rossz nem lehet!
Szerintem megéri az árát, ajánlom!
Egy
hátránymegszokni való dolog van: a fizikai gombokat kicsit nehezebb megnyomni és nem lehet érezni a nyomáspontjukat...de ez minden szilikon toknál így van, szóval... -
Torento
tag
Carmageddon nemtudom mikor jön már androidra..... Szerintetek a hardver elég lesz hozzá? (ha a kompatibilitási problémát kizárjuk ami beüthet)...Süldő koromba nagyon sokat nyomtam pcn
-
Torento
tag
Szépjóestét! Azt hiszem én most ezt a romot kihagyom...én sem szeretem a "papagájromot"
Ha meg olyan jó lenne biztos lesz Kelzsocás verzió is
kivárom
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #7332 üzenetére
pimp my rom nevű alkalmazás kell neked,én is használom,a létező összes tweak benne van szinte
-
ko9
addikt
#
# TWEAKS
#
# Disable surface dithering to improve image quality
persist.sys.use_dithering=0 - ez CM7 specifikus, semmit nem ér itt
# Optimize battery life
wifi.supplicant_scan_interval=180
pm.sleep_mode=1 - ICS kódban nincs benne, és egyébként is csak MSM kernelekre vonatkozott régen
ro.ril.disable.power.collapse=0
# Decrease delay returning from call black screen
ro.lge.proximity.delay=25 - szintúgy, nincs benne a kódban
mot.proximity.delay=25 - Régi Motorola ROMoknál volt értelme, itt nincs benne a kódban
# Increase overall touch responsiveness
debug.performance.tuning=1 - utoljára 2.3.6-ba volt értelme, ICS kódba nincs benne
video.accelerate.hw=1 - szintúgy, ICS kódba nincs benne
# Helps scrolling responsiveness
windowsmgr.max_events_per_sec=150 - nem ér semmit
# Enable hardware acceleration (render UI with GPU)
debug.sf.hw=1
# Force launcher into memory
ro.HOME_APP_ADJ=1 - ICSben ez 6-ra van fixálvaA maradéknak nem néztem utánna, bővebben ezt nézd át: [link] és [link]
-
atillaahun
veterán
Köszönjük szépen, én már be is hegesztettm őket, meglátjuk holnap hogy fog viselkedni.
Olyan tweak-et kellen még összekukázni valahonnan ami a rezgést hosszát állítja ms-ben az érintésvisszajelzéshez.
Bár valamelyik LG-s CM10-ben benne volt az, remélem megtalálom.Meg a háttérfolyamatok korlátozásának alapértékére lennék még kíváncsi, erre is van egyébként valami kód.
-
tlac
nagyúr
válasz
kelzsoca #7231 üzenetére
nálunk (v970) ezek a hack-ek vannak
#
# TWEAKS
#
# Disable surface dithering to improve image quality
persist.sys.use_dithering=0
# Optimize battery life
wifi.supplicant_scan_interval=180
pm.sleep_mode=1
ro.ril.disable.power.collapse=0
# Decrease delay returning from call black screen
ro.lge.proximity.delay=25
mot.proximity.delay=25
# Increase overall touch responsiveness
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1
# Helps scrolling responsiveness
windowsmgr.max_events_per_sec=150
# Enable hardware acceleration (render UI with GPU)
debug.sf.hw=1
# Force launcher into memory
ro.HOME_APP_ADJ=1 -
pudingstyle
tag
A mai napon sikerült leejtenem a Grand X-et. Szerencsére a sarkára esett, viszont ezt a fém hatású műanyag keretet eléggé megviselte. Lehet cserélni külön ezt az alkatrészt, vagy esetleg mivel tudnám kijavítani a hibákat?
-
Cooler96
aktív tag
ZSoca: A binary-s féle roottal nem lehet rootolni!!! HElp kéne goyrsan
-
-
-
bododani
senior tag
válasz
madarasz92 #7290 üzenetére
Vidd vissza a T-be.
-
kelzsoca
félisten
A Lengyel rom volt fent nálam, vicc, de ott működnek a hangok, sőt még a T-s logo is bejön, két bootanim van, ami nem a mappában van azt használja, ha az törlésre kerül vagy sérül, a mappából állítja helyre, legalábbis korábban mikor töröltem kíváncsiságból, így tett, mindkét animáció törlése esetén pedig a stock ANDROID futófényes animot futtatja.
(#7310) VROBY
Recovery alól egy wipe/factory reset.
-
xSide
őstag
válasz
#40993792 #7302 üzenetére
Tudom nem fontos és értelme sincs, de egy Antutu mit mutat vele?
ui. build.prop szerint a setupwizzard enabled, nem raktam fel csak belekukkantottam...
Az első hsz-ben rakott képen lévő élőhátteret honnan lehet beszerezni, illetve a system/media alatt van bootsound az miért nem játszik, valamint miért van 2 bootanim?
-
junkpod
veterán
válasz
más még nem panaszkodott... nincsenek lock-fagyások.
keeperv, bocs, tényleg nem kötekedésnek szánom: monokróm=egyszínű, mint az ics kék ábrái (vagy a régi zöld betűs monitorok. szürkeárnyalatos=grayscale
-
junkpod
veterán
válasz
dupla...
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #7300 üzenetére
Nah, ez elég biztatóan hangzik, holnap szerintem újrahúzom akkor én is. Aztán pedig jól letesztelem azon is a WSP-t.
...mitis mondtatok, hogy a ZTE-s backup-olós cumóval totál mindent át lehet költöztetni belakott rom-ról lakatlanra? Csak mert ezen most nagyon villám a GPS, és nem szívesen rontanám el.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7298 üzenetére
A GB rom alól. Éppen nem megy a teló, fejből a kernelhez nem tudok dátumot mondani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest