- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
malisonX #7218 üzenetére
Hali!
Ízlések és pofonok. Nekem volt ilyen, még a Pulse Mini-n, nagyon szerettem, lényegében túlélte a telefont. A drágább testvéreit könnyebb elvileg feltenni, a Blade teljes életét karcmentesen (kivéve egy komolyabb "szántást", amit egyszer tévesen megkísérelt töltőcsatlakoztatás okozott) egy víztiszta Vikuity vészelte át.
Így aztán most is vettem egy mattot (ARMR...), hamar meg is jött, bele is szerettem nyomban, épp csak feltenni nem tudtam, mert nekem túl pontos volt, és az 5. próba után felszedett valamit, amit csak a tapadóréteggel együtt sikerült leszedni róla
Ez viszont az én bénaságom.
Amúgy van arra tuti módszere valakinek, hogyan lehet a kijelző tetejéhez úgy illeszteni egy ilyen ragacsos vackot, hogy a két oldalt összesen mondjuk egy mm hézag a kijelző alján is minden oldalon 0-nál nagyobb legyen? Tized milliméternél nagyobb eltérés a kezdetkor, és reménytelen a helyzet a végén!
Ja a Nillkin... Nekem volt ilyen, azt sem sikerült feltenni! A drágább víztiszta (DQC???) 3M eddig a nyerő, azt vagy 4x lemostam, mire rendesen sikerült feltennem, utána meg be kell rúgni, mert olyan feszült lesz az ember, hogy kiírtja a családját!
Ja, az érzékenységet kicsit sem rontja, pedig ezek elég vastag fóliák - mármint a jobbak, mert a vékony aligha lesz mérettartó, az végképp horror lehet az illesztéskor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest