- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
Folyamatosan tesztelgettem a böngészőket az elmúlt 3 hétben, tegnap/ma a chrome-ot használtam és a korábbi wifi adattalanságot nem tapasztaltam....
Rendszeresen előfordult gyári böngésző / opera mini / opera mobile / maxthon esetén, hogy kb 15-20 percenként semmit sem töltött be, értesitő sávon wifi ki/be után megint jó lett egy ideig. Nem tudom mi köze hozzá, de egy idegesítő probléma megszűnt vele! A router jó másik 3 telóval nincs gond.
Kellemes meglepetésként ért még a száműzött flash ellenére, hogy a youtube videók mennek (webm, h264) vele illetve számos online megosztó (tv, film). Lehet ezek után pc-n is kipróbálom, főleg a könyvjelzők szinkronja miatt, előtte azonban még a firefox is kap esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Tesla topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest