Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beci9595
tag
Ma kaptam emg az 5. cserekészüléket. És felvagyok háborodva hogy egy használt sz*rt adtak. A fólia alatt tiszta karist a kijelző és televan a telefon oylan képekkel/nevekkel akiket nem ismerek jah és van benen 3 videó is amit 2013.02.1-én készítettek. Ja és hátlap aksi meg midnen tartozék nélkül adták a telefont, amikor érthetően elmondtam hogy a töltője is sz*r. Ezt megtehetik?
-
Beci9595
tag
Valakinél lehet hogy felhasználól függ, de ez 1 napos telefon és az első bekapcsoláskor észeletem a hibát még a boltban... És a többinél is így volt. Én nagyon allergiás vagyok az ilyen dolgokra. Érdekes ilyeneket nem tapasztalt egyik samsung telómnál sem. Ég és föld a két márka minőségileg. Nekem ez a tapasztalatom nemtudok mit mondani. De nem akarok ezen vitázni. Csak én többet vártam volna el ennyi pénzért.
-
Beci9595
tag
Nekem is most megint minden baj van a telefonnal, már 4.-jére kellene cserélni, Szóval ha lehetőségem nyílik rá akkor én is váltanék. Csak nem tudom hogy lehetséges-e ha előfizetéses vagyok. Nem akarok többet ezzel bajlódnim

-
Beci9595
tag
Értem, köszönöm

-
Beci9595
tag
Next rom alatt nekem jobban merül a telefon. Más nem tapasztalt ilyet? tegnap este raktam fel töltőre, ma reggel 8-kor szedtem le töltőről. egész nap hozzá sem nyúltam, nem ment rajta semmi. Mindössze 2x telefonáltam és most lemerült.
-
Beci9595
tag
Gyári állapotra milyen nehéz visszahozni a telefont, Next Gen rom után? Esetleg tudna valaki linkelni egy írást?
-
Beci9595
tag
a telefon dumál, nem anyám
Felolvas mindent amit kijelöltem. Már mindenhol probáltam kiiktatni. Talkback vagy mi a fene az is offon van, nemértem 
-
Beci9595
tag
Kellene egy kis segítség
a Minap anyám nyomkodta a telefont és most állandóan p.ofázik
Hogy lehet leállítani? -
Beci9595
tag
de pont középen volt 1 fényes pixel és nagyon zavaró volt.
-
Beci9595
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Állandóan tokban volt tartva nagyon vigyázok rá.
az elsőt a gyroscope miatt cserélték mert egyáltalán nem működött
a másodikat azért mert egy csíkban egyáltalán nem működött az érintője
a harmadikon találtam 1 db pixelhibát. (engem nagyon zavart és egyből kiszúrom az ilyet) -
Beci9595
tag
válasz
Winchester95
üzenetére
A csere úgy működik. hogyha van raktáron egyből kapod az újat. ha nincs akkor megrendelik és akkor amikor megjön csak beugrasz érte

-
Beci9595
tag
Nálam most egy pár hete jelentkezett egy igen nagy probléma.
Amikor töltés alatt van a telefon használhatatlan az érintője mert össze vissza érzékel. Pl megnyomom az a betűt és erre elkezd mindent beírogatni meg vibrál össze vissza. Olyankor a home gombot sem lehet használni mert úgy érzékeli mintha állandóan nyomkodnám és összevissza rezeg. Vagy pl megérintem a legördülő menüt és az sms írást nyitja meg. -
Beci9595
tag
Készítene valaki egy videót a Next rom-ról? Csak egy gyors átfutást. Nagyon örülnék neki

-
Beci9595
tag
Nincs esetleg valakinek videója a módosított rom-okrol?
-
Beci9595
tag
ebay-en szálítással mindennel együt lehet kapni 32gb class 10-es samsung kártyákat 5k-ért
-
Beci9595
tag
Nálatok is szokott lefagyni a telefon miközben a gépről másoltok rá? Aztán újraindul (Win 8 Pro 64bit)
Marha sokszor eljátsza és elég idegesítő -
Beci9595
tag
Vice city-t sikerült valakinek működésre bírni?
-
Beci9595
tag
overclock lehetséges?
-
Beci9595
tag
Friss kép:

-
Beci9595
tag
Rég jártam már itt.
Időközben nekem is megérkezett a "cseppes tokom" amint elsz időm dobok fel képet.
Van már valami buherált rom? esetleg frissítés?
-
Beci9595
tag
Nekem is 1-2 héten belül itt lesz. a cseppmintás tok
Majd rakok ki képeket 
-
Beci9595
tag
Rég voltam már itt. Mi új hír van root és costum rom téren? Nem akarok visszaolvasni majd 2000 hsz.t
-
Beci9595
tag
Giroscope-al nektek is van problémátok?
mert én hiába raktam le a telefont a asztalra és rányomtam a kalibrálást, de semmi. Néhány alkalmazásnál összevissza működik. De pl van ez a play-es játék: Pou (valamiféle álaltnevelde) ott tökéletesen funkcionál a jobra balra ugrálásnál.
Jah és pl youtube videóknálsem akar nagyon elfordulni akárhogy döntögetem -
Beci9595
tag
Ez a tok biztos hogy passzol a telefonra?
KATT -
Beci9595
tag
Most csináltam én is egy friss videót

VIDEÓ -
Beci9595
tag
Rezgést hol tudom levenni? mert az előbb jött valami üzenet és majdnem leesett a telefon a tv tetejéről XD
-
Beci9595
tag
Mi ez a hdmi-s opció
nincs is hdmi csatlakozó a telefonon 
-
Beci9595
tag
Ha nem kértem a telefonhoz mobilnet csomagot akkor ügye véletlenül sem engedi fel netre? Mert a webes felületen nem láttam olyat hogy tiltás csak megrendelés. Jah és a beállításoknál letiltottam az adat bar. És az adathozzáférést. De felül még mindig kiírja a 3G.-t.
-
Beci9595
tag
már lassan 4 órája töltőn a telefon de még mindig nem töltött föl

még mindig világít a piros led -
Beci9595
tag
Hogyan tudom 100%-osan letiltani a mobilnettet hogy véletlenül se másszon fel rá? nem akarok 100ezres számlát kapni

-
Beci9595
tag
Én is ma megvettem a telefont ! Nagyon örülök

Ti első töltés során mennyi ideig hagytátok töltőn? Töltés közben bekapcsolhatom? -
Beci9595
tag
Nem tudja esetleg valaki hogyha én flottás vagyok akkor webshopban hogyan vásárolhatom meg a telefont? Vagy csak személyesen lehetséges?
-
Beci9595
tag
Lenne egy lehet hogy buta kérdésem.
Ügyebár most 2év hüséggel az előfizetésre elvihető a telefon a webshopbol 49.491Ft-ért
Meddig fog ez az ár megmaradni? mert én 2-án tudnám csak megvenni -
Beci9595
tag
quadrant/antutu benchamrkot már futtatott valki?

-
Beci9595
tag
Ez a tok nagyon jól néz ki: Raindrop
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Docker konténerizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Felolvas mindent amit kijelöltem. Már mindenhol probáltam kiiktatni. Talkback vagy mi a fene az is offon van, nemértem 
a Minap anyám nyomkodta a telefont és most állandóan p.ofázik
nincs is hdmi csatlakozó a telefonon