- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
takessz
senior tag
amugy érdeklödnék a kijelzöt mi védi rajta gorrila vagy sem mert eszt sehol se emlitik meg!
-
Jano_023
őstag
válasz
atillaahun #8196 üzenetére
Köszi
-
Jano_023
őstag
válasz
atillaahun #8192 üzenetére
Nekem Next V1 van fent az ilyet nem tud ...
Majd a Battery mi megmutatja mi az ami viszi az aksit -
William84
csendes tag
válasz
atillaahun #8192 üzenetére
..
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Keeperv85 #8189 üzenetére
Látszik is rajta, hogy kézzel van forrasztva, ráadásul elég gyatrán...
Amit nem értek az az, hogy látszik, hogy nem spóroltak az ónnal, mert van bőven rajta, ennek ellenére a microUSB csati első dolga volt, hogy leszakadjon, mert alig volt a rögzítőin egy kis ón... A HDMI csatlakozó egyikén rengeteg van a másikon pedig semmi...Nem zavarna egyébként, ha nem látnám és működne
-
atillaahun
veterán
válasz
takessz #8186 üzenetére
Vagy úgy ... az nem.
(#8187) Jano_023
Külön program is csak azt fogja mutatni, amit magad is meg tudsz nézni.Custom Launcherben > Hozzáadás az asztalon > Egyéni parancsikon > Tevékenységek > Beállítások > Használati statisztikák(.UsageStats) > Rendezési szempont > Elindítások száma
(#8188) hekmi
Hmm, hát sajnos látszik, csak annyi, hogy a rendszer a bűnös, de sokszor az egyéb app-ok-at is egy kalap alá veszi vele.
Tegyél be te is egy képet arról a beállításról amit fentebb írtam. -
-
hekmi
tag
válasz
atillaahun #8185 üzenetére
-
Jano_023
őstag
válasz
Oké, de mi az a progi ami részletesen kiírja ? mert a gyári csak két alkalmazást ír. És ennyi ...
Megvan: BATTERY MIX. Holnap teszek fel képeket!
-
takessz
senior tag
válasz
szóval ennél nem megy az alap videotelefonálásos módszer ezek szerint!!
-
Jano_023
őstag
Nálam is látható hogy fel-fel ébred!
-
Robbertho
aktív tag
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Coolmat #8174 üzenetére
Egy kicsit kiegészíténém, mielőtt valaki tákol magának egy házi tápellátásos MHL adaptert.
Az adapter nem csak feszültésget ad a linknek, hanem előállítja az MHL kábel 5 pinjén megjelenő mindenféle különbségi vagy így-úgy összeadott jelből a 19 pines 'HDMI jelet'.
Mivel az enyém nem jó, szétkaptam, mikrokontroller is van benne.
Innentől viszont már nem vagyok abban biztos, hogy az újabb TV-k, amik az MHL-t is támogatják, észreveszik-e, ha nem HDMI hanem MHL jelet kapnak a bemenetükre, és ők állítják-e elő a számukra szükséges képjelet a tápforrás mellett. De a videóban amiben a kis kínai bácsi magyarázza, hogy milyen jó cucc is ez, nem volt adapter, csak egy sima microUSB-HDMI kábel volt a kezében.
-
Coolmat
őstag
válasz
spinkler #8176 üzenetére
Ebből a leírásból sajnos nem derül ki, de mivel ez egy régebbi típus, valószínűleg nem támogatja az MHL-t, mert többnyire újabb monitorok vagy tv-k tudják ezt, lásd pl. ezt az újabb típust, ahol külön kiemelték a csatlakozóknál, hogy HDMI2/MHL.
Hogy konkrétumot is mondjak, én egy ilyet vettem (ehhez kell külön HDMI kábel is), és tökéletesen működik egy ilyen monitorral. -
RayMckurt
csendes tag
Sziasztok!
Lényegre térek: Wifi direct hogyan használható GXI-n?
válaszokat előre is köszönöm -
atillaahun
veterán
Próbált már valaki bluetooth-os egeret vagy billentyűt csatlakoztatni a telefonhoz?
Kíváncsi lennék megeszi-e bármelyiket. -
Coolmat
őstag
válasz
spinkler #8172 üzenetére
Szia!
Bármelyik olyan adapter jó, amin van külön microusb tápnak. Ez azért fontos, mert ha nem MHL kompatibilis eszközre akarod kiküldeni a jelet, az nem tud áramot visszatáplálni, csak akkor ad ki képet, ha kap külső áramot is. Ha MHL kompatibilis a TV-d vagy monitorod amire rá szeretnéd kötni, akkor ez nem szükséges.
-
spinkler
tag
Sziasztok! Volt szó MHL adapterről. Most én is rászántam magam, hogy vegyek ebay-ről, de nem tudom, hogy milyet. Amit ti linkeltetek, azon van egy micro usb aljzat, azzal tud egyszerre tölteni is? Vagy még milyen adapter jöhet szóba? Lehető legolcsóbb érdekelne
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Jano_023 #8170 üzenetére
Better battery stats-ot megpróbálhatod, hátha tud érdemleges infóval szolgálni.
Az alkalmazások kilövögetése teljesítményigényes dolog, hiszen mindegyik -- bár kérdés milyen alkalmazásokat lőttél ki, de ha olyat akkor -- visszajön szépen, ami csak járatja a procit és ébren tartja a telefont. -
Jano_023
őstag
Hali, mi annak a proginak a neve ami megmutatja részletesen hogy melyik app mennyit futott és mennyit evett az aksiból?
Mostanában rosszul merül a telefon. Next V1 fent és este mikor leteszem a telefont pl tegnap ki lőttem minden alkalmazást mégis 50%ról 26%ra esett le. Régen 2% esett egy éjszaka. Mi lehet a gond? -
Peter_Pan
tag
válasz
ASRMartyn #8162 üzenetére
Én osztrák szolgáltatónál vagyok. Hazautazáskor csupán az adatroamingolást kapcsolom ki. Mindkét országban tartózkodva rendben vannak a kimenő/bejövő hívások bármelyik országban is legyen a másik fél.
Szerintem is a szolgáltatónál érdemes rákérdezni.Illetve van egy gyanúm, amely szerint ritkán, de mintha a telefon mintha nem tudná GSM hálózati adatok alapján megállapítani a tartózkodási helyét (sajnos nem tudom reprodukálni a tünetet). Lehet, hogy ilyenkor a roaming hívások sem működnek. Talán épp ilyen fordult elő veled. Sajnos nem értek a GSM technikai részleteihez, így ez csak találgatás részemről. Mindenesetre hasznos lehet ha majd elmondod, hogy a szolgáltató tartotta-e vissza a roaming hívásokat, vagy elvileg mennie kellett volna.
-
ASRMartyn
tag
válasz
atillaahun #8163 üzenetére
Nem tudom, előtte Nokia E51-en működött, kártya ugyanaz. GPS még határ előtt volt belőve pár percre, kint nem. De akkor majd megérdeklődöm T-nél, köszi.
-
ASRMartyn
tag
Minap Ausztriában voltam (GXI-vel első út külföldre), a határt átlépve megkaptam az ilyenkor szokásos SMS-t, a roaming kiírást...Szóval minden rendben, ám hazaérve számon lettem kérve, miért nem reagáltam a hívásokra...Kerestek többször is kint tartózkodásom alatt, de nekem nem jelzett ki semmit a teló. SMS-t viszont megkaptam. Hívni nem próbáltam, SMS-t sem próbáltam küldeni, szóval az nem tudom működik-e.
Valaki nem tapasztalt esetleg ehhez hasonlót? Mi lehet a gond? -
-
heidricha
őstag
válasz
kopterativa #8149 üzenetére
Én itt vettem, posta benn van az árban, pár nap alatt megjön. A 3M Vikuity családja szvsz nagyon jó, de nem mindenkinek jön be, és persze nem is olcsó. Nem könnyű feltenni, ha azt írják is, de kb. a végtelenségig lehet újra próbálkozni, mert lemoshatóak. Megtörni nem kell persze...
Egyebekkel is próbálkoztam, de azokat ennyire sem sikerült feltenni, illletve a matt, ami a kedvencem, egy másik típusból idővel kifényesedett.
Aki persze tokot vesz, az lehet, hogy kap hozzá fóliát is. Nekem volt Nillkin a Blade-en, de nem szerettem, most is van egy tartalékba.
-
k_imre
tag
válasz
mephisto97 #8151 üzenetére
Nem vagyok akkora guru, de úgy gondolom, hogy a play ellenőrzi, hogy a teló megfelel-e a letöltési feltételeknek, és azt a játékot engedi csak installálni, amelyik nem használja az sd kártyát. A pc-ről nincs ilyen ellenőrzés, vagyis tudod telepíteni, de általában a játékoknak kell egy mappa, ahol a save-ek, beállítások vannak. Ezt nem tudja létrehozni, ezért hibával leáll. De, mint említettem, én egy vén szivar vagyok, aki csak kapisgálja e modern eszközök lelkét.( Én még a 80-as években kezdtem c64-en, majd XT-én, ha ez mond neked valamit.
)
-
kelekyle
őstag
Írtam a ZTEnek a hálózati problémáimmal és a hívás minőségével kapcsolatban.
Ugyanis azt csinálja a mobilnet, hogy jelzi, hogy van de nehezen hozza be a weboldalakat és sokat kell várni, hogy csatlakozzon... aztán behozza, magához tér és minden megy rendesen. -
atillaahun
veterán
válasz
heidricha #8104 üzenetére
Most hogy mondod ... fogalmam sincs.
Eddig még nem nyomtam rá. Gyanítom, hogy a szolgáltató kér valami hitelesítést, mert ilyenkor nála próbál valamit átállítani a telefon. Mármint az előfizetésen. Erre persze a szolgáltatónál azt mondanák, hogy biztonsági beállítás, nehogy valaki telefonálási lehetőség nélkül maradjon külföldön mert elállít valamit. Ezért jobb az ha Ők kezelik (kizárólagosan).(#8105) heidricha
Nem tudom, én a Nova-t nem ismerem, de nálam ugyanolyannak tűnik (memóriakezelés terén is) a macedón mint a többi rom.(#8105) heidricha
Akkor ES Explorer. Az első program, ami nálam még nem állt le időtúllépési hibával (ilyenkor fagy be általában az átvitel) PC-re való WiFi-s másolás közepette.(#8105) heidricha
Végülis ahonnan nézzük. Én se tudom mi ennek a hivatalos megnevezése, vagy fogalma, csak próbáltam valami logikus magyarázatot kitalálni a hibákra.(#8115) tlac
Mer a mondatkezdő nagy betűk, és mondatvégi írásjelek mellőzése sokkal igényesebb dolog ...(#8114) heidricha
Válasz a gépháztól: öreg vagyok, buta, és egyre lassabb is. Remélem a gépész minél hamarabb megtalálja a helyettesemet.(#8114) heidricha
A bölcsesség nem korral jár.(#8127) SziberTomi
Én is köszönöm, hogy te is megosztottad a ZTE válaszát, lehet akkor végül rászánom magam, hogy visszavigyem a telót, esetleg ezzel is hozzájárulva a hibák kivizsgálásában, és javításában egy következő frissítésre. Mondjuk nekem ez a fajta gyártói hozzáállás már súrolja némileg a hihetőség határát, még ha a válasz korrekt is.
Arra tudnék csak biztatni minden fórumtársat, hogy a hibákat ne csak itt, hanem a ztehu@zte.com.cn-es kapcsolattartási címén is ossza meg egy pár mondatban. Aztán írja meg a válaszukat. Nekem is hamar visszaírtak. Bár nem feltétlen a hiba tekintetében volt információ értéke a levélnek, hanem a gyártói hozzáállás miatt.
Kíváncsi lennék a tömeges bejelentésekre hogyan reagálnának.(#8130) Keeperv85
Nem vagyok ugyan anyagmérnök, de én az ablaküveget is simán megkarcolom bármikor egy élesebb fémmel. A telefon kijelzője meg szerintem sehol nincs a tiszta üveghez.
Ettől függetlenül én sem használtam soha fóliát, mégsem karcolódtak a kijelzőim (mondjuk egyiket se vizsgálgattam nagyítóval). Gondolom kezelés kérdése.(#8134) mephisto97
Ha találsz jó SD-t, akkor pl. az Opera-ban simán menü gomb, és Lapok mentése, vagy valami ilyesmi. Szerintem a többi böngésző is tudja.(#8150) Zsolt_72
Nálam a HP + PZS páros vált be. -
mephisto97
csendes tag
-
kopterativa
csendes tag
válasz
zer0fill #8137 üzenetére
Szia!
Én már rendeltem tőlük, többféle telefonra, sajnos egyszerre. Árához képest nem rosz, de sajna a jótól messze van. Nem 3 rétegű, hanem egy sima védőfólia, ami plotterrel van vágva. Lényegében egy ívet kapsz, amit Te magad feldarabolhatsz, hogy aztán nagy nehezen rászenvedd a telefonra, a néha pár mm-rel elméretezett fóliát. Rettenetesen karcolódik és sajnos eléggé hamar. Egy bármilyen bankkártyára szoktam ráfogni egy törlőkendőt (szemüveghez valót) a rásimításhoz, de sokszor már az megkarcolja. Egy bármilyen 3 rétegű sokkal jobb nála. A párom telóján van, és 3-4 hetente cserélem, mert még mindig van belőle...
-
k_imre
tag
válasz
mephisto97 #8145 üzenetére
Szerintem a kártyaprobléma okozza azt is.
A másik telókba nincs kártya? (Azokban amikben kipróbáltad a grand x kártyáját? -
kelekyle
őstag
Zsepivel ne töröljétek. Kemény papír, mikro karcokat húz... Ha nagyon zsíros a kezetek vegyetek egy szemüveg törlőkendőt és legyen mindig nálatok
Annál jobb nincs
-
mephisto97
csendes tag
Más kártyával még nem próbáltam mert jelenleg csak ez az egy kártya van most nálam, ami minden más telefon felismer (galaxy ace, Noki c3,...)
Lenne egy másik kérdésem, miért van az hogy szinte minden játék amit leszedek a netről és a gépről rárakom a telefonra USB-n keresztül vagy lefagy vagy egyből kidob a programból/játékból vagy el sem indítja :S ??? -
Robbertho
aktív tag
válasz
Keeperv85 #8130 üzenetére
Nincs nálam tömegspektrométer, nem tudom az anyagát csak megbecsülni, de nekem is üveg érzete van.
Ennek ellenére mégis sikerült megkarcolnom. Sajnos az övem pont karcolja ahogy zsebre teszem, ez két észrevehetetlen hajszálvékony karcot eredményezett (szerencsére csak a) menügomb környékén.
Máshol nem vettem észre karcot, így a kijelző területe felett nincs (tapizás, törlés nem karcolja). -
mephisto97
csendes tag
Hello !
Hogy lehet lementeni egy weblapot offline olvasásra ? Az sd kártyát kell valahogy aktiválni ? mert berakom és nem érzékeli :S (első androidos telefonom)
A válaszokat előre is köszi -
counterbill
senior tag
Szia!
Biztos kibírja hogy ha figyelsz rá picit. Én eddig minden telefonomra vettem fóliát biztos ami biztos alapon.legtöbbször a gyári leszedése után egyből megkapta az újat így igazából levegő se érte kb a kijelzőt
A gxi-m pont tegnap kapta meg. Tmobilba vettem 1990ért méretre vágva. Jó vastag és kétféle van benne. Van egy crystal nevű ami tökéletesen átlátszó a másik kicsit mattabb de nem gyűjti a koszt illetve nem csillog. Megéri ugyan ilyen volt/van a blademen 2 éve és tökéletes.
-
bajaki
őstag
Ma raktam volna be a telefont a zsebembe és közben a gyári fólia sarka felgyűrődött és aláment egy csomó szösz...
Kénytelen voltam leszedni.... Van aki fólia nélkül használja? Szerintetek van rá esély, hogy amíg rendelek rá fóliát addig kibírja karc nélkül a kijelző?
Itt jön a következő kérdés: tudtok rá jó fóliát akár innen hardverapro-ról vagy akár Vateráról? (én is rá tudok keresni, csak nem tudom melyik lehet a jó minőségű)
-
SziberTomi
tag
Nagyon szépen köszönjük a megkeresését és részletes tapaszlatait megosztását a Grand X IN készülékének használatáról.
A kérdéseire válaszolva,azt tudnám önnek mondani egyelőleg az, hogy hivatalos gyári Jelly Bean szoftverfrissítés lesz-e Grand X IN készülékre az két tényezőtől függ
Mobilszolgáltató kérése (az általában a készülék eladott mennyiségen alapszik)
Felhaszánálok kérése, Pl. olyan szoftveres híbák merülnek fel egymás után amelyek súlyosan megakadályozzák készülék normál használatát, és nagyon mennyiségben okozzák telefon visszahozatát.Az ön által jelezett problémákat mi már időben visszajeleztük R&D részlegünk felé, jelenleg egy újabb szoftverfrissítés verzión dolgozunk, amelynek hivatalos kiadása után remélhetőleg megoldódnak az eddigi szoftver által okozott problémák.
Ha önnek szeretne hozzájárulni munkáinkhoz, akkor azt szeretnénk megkérni öntől, hogy jutassa vissza a készülékét valamelyik T-Mobile végpontjába, ott le fogják lecserélni az ön készülékét egy új Grand X IN készülékkel, a lecsereélt híbás készüléket pedig eljutatjuk laborviszgálatra, ahol szakembereink szakszerűen fogják megvizsgálni és letesztelni a készülékét. Bizom abban, hogy az ön segítésgétől okosabbak leszünk a problémák megoldásán. Kérem, amennyiben ön úgy döntött hogy lecserélteti a készülékét T-Mobile-lal, akkor tessék előtte jelezni felém, mert ezen előre le kell egyeztetnem T-Mobile-lal.
Ezt a választ kaptam a mai nap folyamán
-
counterbill
senior tag
thx a gyors választ mindenkinek
megprobálom
-
feelurself
aktív tag
válasz
counterbill #8122 üzenetére
A mappa duplázódás nálam is volt, sőt Powerampban is megduplázóttak a zenék
Mindenből az elsőt töröltem, azóta semmi.
A probléma okát sajnos nem tudom.
-
counterbill
senior tag
Megjött a GXI-em szerdán.
Azóta egy lock screen fagyás volt bekapcsolt wifi mellett.
Vödör hangra nem panaszkodtak, egy barátom mondta ,hogy kicsit halk vagyok(lehet környezeti zajok).
Van egy darab döglött pixelem de a bal sarok legszélén és csak pixel tesztben látható.
A pc mint hordozható eszköz érzékelte úgyhogy másolni tudok rá ,bár néha lefagyott másolás közben az intéző.
Meglepően kompatibilis mindennel a processzor. Minden marketen vásárolt programom/játékom elindul. Még a gameloftosok is!
Nagyon gyors nincs döccenés.
Egy idegesítő problémám van. Sd kártyán duplázódnak a mappák. Néha eltűnik a 2. mappa néha visszajön.
A gond az ,hogy nem tudom melyiket kéne törölni mert megnyitom és méretre egyformák. Vajon dupla helyet is vesz el a kártyából?
Nem találtam erről a hibáról túl sok infót.
Esetleg valami megoldás? -
kelekyle
őstag
Nekem gyenge a rezgés, zsebemben egyáltalán nem érzem még ha figyelek rá akkor se... :-(
-
kopterativa
csendes tag
válasz
Psytech #7861 üzenetére
Szia!
Eddig úgy néz ki, hogy igazad lett. Töröltem pár appot, amit korábban nem használtam és a melegedéses( forrósodásos
) jelenség megszűnt (kopp-kopp). Azóta -bár csak pár napja- de tünetmentes. Kizárásos alapon a QR Droid nevezetű app idézte elő a bosszankodást. Erre gondoltam volna a legkevésbé. Pedig már majdnem indultam a szervizbe... Szóval egyelőre örömködés!
Köszi a tippet!
És ezúton a többi hozzászólást is a fórumozóknak.
Ha lenne változás, jelzem, hátha segítek én is valakinek.
-
zeg
őstag
Eddig úgy tűnik, hogy a telómnak nincs semmilyen nyűgje.
-Egyszer sem fagyott le a gyári képernyőzártól, nem indult újra. A defy-m néha újraindult.
-A hangminőség nem olyan jó mint a motorola defy-nél(fülessel is teszteltem), de a feladatát teljesíti.
-A kijelző megfelelő, bár nem annyira érzékeny mint a defy esetén.
-Akksiidőm 1-2 nap, de az akksijáról híres defy is ugyanígylezabálta a felhasználási szokásaim mellett estére.
-Nem dob hálózatot, előfordult hogy hívás közben megszakad a vonal ott, ahol a párom Sony Xperia Ray telója is.(valami Bermuda-háromszög lehet ott a 10. betonemeleten)
-Kamera nem fagy, teszi a dolgát.
-Wifivel sem tapasztaltam semmi különöset.A tárcsázóm exDialer(eredeti), az sms küldőm goSMSpro Donate, a launcherem Nova Prime 2.0(eredeti), az órajel setcpu(eredeti)-val 600 és 1400 közé állítva, billzetem SlideIT(eredeti).
-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #8084 üzenetére
A késleltetés tényleg nem általános a hozzászólások alapján (nálam sajnos az) ahogy a beszéd közben eltűnő hang sem, ami viszont nálam sem az, mert csak egy haverral van így, legalábbis a többiek nem panaszkodtak. Mondjuk az indoklásod nekem sántít, azt írod, hogy szoftver hiba, ami akkor jön elő, ha selejtesebb a GSM hardver. Ez nálam a hw hiba definíciója, amit esetleg szoftverrel meg lehet oldani, ezt hívják workaround-nak többnyire.
A látószöget már leírták... gondolj bele, hogy ugyanaz az optika egy "átlagos" digitális SLR vázon (érzékelő kisebb, mint az egykori képkocka méret, amire az obikat tervezték), és egy "full-frame-esen" más látószöget eredményez, hisz kisebb a leképezett részéből a hasznosított felület!
Az obinak a tervezési kép-mérethez valóban van egy látószöge, de ez a kép mérethez van, ha az változik, visz magával sok mindent!
-
heidricha
őstag
Pixelesnek látod??? Túl jó a szemed, szerintem jelentkezz mesterlövésznek, vagy várj pár évet, elmúlik magától!
A fóliának ehhez szerintem nincs köze, miért hiszik azt többen, hogy a csomagolást rajta kell hagyni a telefonon? Ennek a fóliának van egy fix lehúzó füle, ez eléggé mutatja, hogy nem szánták arra, hogy használatra fenn hagyja bárki is!
Mondjuk amíg nem jött meg a másik, én levágtam a fület, viszont eszembe nem jutna emlegetni, hogy van ennél jobb fólia!
-
heidricha
őstag
A Chrome X idő után lefagy, ki kell lőni, különben nem reagál semmire, de a rendszer magától nem (vagy csak minden sokadik esetben) oldja meg!
B04, illetve Mac egyaránt.
A Macedon memóriakezelése nekem gyanús, ott pl. a Nova is folyton mindent újra felpakol, gondolom, mert kihal valami egyéb alkalmazás közben. Meg a stock launcher is visszaköszön néha, fel nem foghatom, miért... home gombra ilyenkor visszajön az alapértelmezett Nova.Ez csak nekem van?
-
heidricha
őstag
válasz
atillaahun #8028 üzenetére
Erre nekem kér egy hálózati jelszót... Az mi a csoda lenne?
-
heidricha
őstag
válasz
andikaaa #8048 üzenetére
Karácsonyi időszakban, dec. 18.-án rendelve, jan. 3.-án jött meg. Szerintem ennél csak jobb lehet, aznap feladták! A hazai posta/NAV szokta az időt húzni, de ez nem volt követhető, így nem tudom pontosan - nem is lényeges.
Tényleg ingyenes, e-bay-en (is) előre fizetés van, a paypal előtt a tényleges végső összeget lehet csekkolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest