- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carathorys
csendes tag
Sziasztok!
Picit zavarja a lelkemet a telefon gyors merülése (egész este töltőn volt, most vettem le kb 1 órával ezelőtt, azóta hozzá sem nyúltam, máris 95%-on van... Még inkább zavaró, hogy ahogy levettem a töltőről, leugrott néhány százalékot, pedig nem nyúltam hozzá (instant -2-3%)
[link]
[link]
[link]
[link]
Vélemény?
Amúgy úgy vettem észre, hogy ha a képernyő be van kapcsolva, akkor irtózatosan húzza lefele az akkut... Lehet ez hibás működés miatt? Picit idegesítő :/ -
Gabor777
aktív tag
Üdv újra!
Alap UI-t használok, és ugye az értesítő sáv alatt van egy google kereső sáv....ami nálam egyáltalán nem működik: rákattolok "A google keresés alkalmazás sajnos leállt"....
-
Doky1988
senior tag
Nem kérdez! Ennyi az össz ami van:
Elsőnek bejön ami felül van, ujraindul a telefon és utánna ezt irja ki ami alul van.. ennyi
Nemtudok sehol se választani semmit sem.
Mármint hogy melyik recoveryt akarom a customot vagy a simát..
Ez csak rootolt telefonon fog nekem választási lehetőséged adni vagy mi?Indulástól bezárásig.. a recovery.exe -t elindítom felmegy 100%-ra és bejön a daemon not startedtől.. aztán felpakol vmit ujraindul a telefon és kész.. ez az ablak marad így ahogy van elejétől a végéig.. vmi nem kóser!
-
golyós
addikt
válasz
zer0fill #9188 üzenetére
Telefonon katt az airdriodra.
képernyőn kiirja,hogy 1, lépés,ott a cim amit beirsz a pc-n lévő böngészőbe : http://192.168.1.3:8888
Beirod-bejön és ott egyből bejön egy ablak Oda beirod a telefonon kiirt 2.lépés alatt található 6 jegyű kódott
és csatlakozott a telefonodhoz.
Látod a képernyőn a telefonod tartalmát.Az más kérdés,hogy egy egyszerű zenei mappát ami 150 Mb nekem harmadik nekifutásra sem másolja át .
Mindig újracsatlakozik és újból kéri a kódot. -
Doky1988
senior tag
Bocsi gyerekek szóval
Leszedtem ezt: http://hungariandroid.com/androidfans/download.php?source=kelzsoca&file=Macedonia_recovery.zipAztán usb kábellel csatlakoztattam a telefont, persze USB hibakeresés bevan kapcsolva.
Elindítottam a recovery.exe -t, bejött 1 dos ablak, telepített valamit és újraindult a telefonom.
Ennyi volt kb.Hol tudok olyat választani h custom recovery?
SIgnature verification az mi?Ismeretlen források?
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Megpróbáltam feltenni a Macedon Custom Romot és ezt kaptam recoverynél.
-- Install /mnt/sdcard ...
E:---local_buffer=GXI_THUV1.0.0B04E:---version_str_GXI_Finding_update_package...
Opening update package...
Verifying update package...
E:failed to verify whole-file signature
E:signature verification failed
Installation aborted..Ugye úgy csináltam hogy recovery.exe -t elindítottam, feltelepítette..
Felmásoltam SD kártyára a mfld_pr2_01_sign_macedon.zip kicsomagolás nélkül így ahogy van.
Kikapcsoltam a telefont, Hangerő LE+Powergomb.. ezt az intel logonál elengedtem, bejött a recovery figura..
Megnyomtam Hangerő FEL+Powergomb bejött a Recovery Menü.
wipe data/factory reset -re rányomtam,aztán apply update from external storagenel kiválasztottam a mfld_pr2_01_sign_macedon.zip és ezután jött a fenti dolog...Mit csináltam rosszul?
-
kelekyle
őstag
ZTEhez nem használtam de HTChez pont 2napig
Ha nem volt még flipes tokod akkor én gyorsan le is beszélnélek róla. Nekem nagyon kényelmetlen volt a használata. HTC HD2-n volt ilyenem és nagy a telefon de még amikor lenyitom... és telefonálni is ocsmány úgy. Meg amikor használod akkor a flipje nagyon zavaró... játszani és böngészni elfordítva úgy esélytelen. Körülményes a használata véleményem szerint. -
Cooler96
aktív tag
-
zer0fill
tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki mondani 1 működő megoldást, hogy Xp alatt totálcom-be lássam az sd kártyát?
MTP kilőve, nem látszanak a fájlok, mondjuk val szinüleg ezmiatt:CONNECT \
GET DIR \*.*
Supported formats: 0x3000, 0x3001, 0x3004, 0x3005, wav, mp2, mpeg, jpg, 0x3802, bmp, gif, 0x3808, png, 0x380d, wma, 0xb902, 0xb903, 0xb982, 0xb983, 0xb984, 0xba05, 0xba10, m3u, pls, 0xba82, 0xb906
GET DIR \ZTE MTP Device - SD-kártya
GET DIR \*.*
GET DIR \ZTE MTP Device - SD-kártyaehez nem értek nagyon....
----------------------------------------------------------------------------------
de esetleg wifis megoldás is érdekelne, ha van ilyen.. ( gépről telóra menteni..)
köszönöm elöre is..!
zer0fill -
Cooler96
aktív tag
édes drága barátnőmnek köszönhetően,aki lelökött az ágyról,ráestem a töltőre(miközben be volt dugva)és úgy tűnik hogy a kábelben megtört valami,mert a hálózati töltést is USB töltésnek érzékeli(?!) mondjuk nem nagy kiadás,300 ftért veszek mindjárt újat,meg a feje úgy is szétporladt volna,már elég sok a repedés rajta
[#9170]golyós:hát eléggé netfüggő a dolog,nekem elég jó netem van,így gyorsabban viszi át a cuccokat mintha rádugnám a gépre
-
M3aN
senior tag
Használ valaki ilyen tokot a telefonhoz?
Erősen gondolkodom rajta, hogy a mostani műbőr sima becsúsztatós tokot lecserélem egy ilyen flippesre. -
feelurself
aktív tag
JB-ről tudunk már valami újat ?
-
Gabor777
aktív tag
Üdvözletem!
Megkaptam ma a ZTE-t, viszont olyan problémákkal találkoztam, hogy néha egyszerűen kilép pár alkalmazásból. Pl. keresgélnék Play-ben, és egyszer csak kidob a főképernyőre. Ez vajon mitől lehet? Illetve most másolom át gépről a postásmostwantedet' és tetű lassan másol...feltettem az említett handset drivert.
-
golyós
addikt
Hála égnek az új telefont nem ismeri fel a Vista.(fent van a driver)
Holnap megpróbálom Xp-n és egy másik adatkábellel. -
Zooli55
csendes tag
Üdv mindenkinek.
A következő lenne a problémám. Szeretnék csatlakozni wifi-hez de nem enged valamiért, azt írja nem jó a jelszó, pedig 100% hogy jó. A net wep védelemmel van ellátva ha ez segít valamit.
Válaszotok előre is köszönöm.
-
andikaaa
aktív tag
Más bajom is lett: nem emlékszem, hogy a gyáriban hogy volt, de ha nálam a némítás, az néma, utálom a rezgést... A beállításokban a néma üzemmódban be is pipáltam, hogy a néma üzemmód, az némítást jelentsen. Viszont, ha az értesítősávban veszem le a hangot, az csak rezgésre tud váltani... Miért?? Megnézné valaki, hogy a gyáriban is így volt?
-
andikaaa
aktív tag
Valaki, legyen szíves, írja le nekem lépésről-lépésre, hogy hogy csináljam a Gallery apk kicserélését, mert nem sikerült úgy, ahogy fentebb próbáltak segíteni.De már nem csak a Picasat nem szinkronizálja azonnal, hanem már a hívóképeket sem jeleníti meg. Az hogy a fenébe tűnt el, eddig működött? Köszi!
-
heidricha
őstag
A beltéri olyan, amilyen, a külső lehetne sokkal jobb is, az tény... Kérdés, hogy mennyi volt a fény, ha olyasmi, mint bent, akkor nem csoda, hogy hasonló lett ez a kettő, ha jóval több, akkor lehet, hogy baj van! Kamer app cseréjétől szerintem nem lehet sokat várni, de sokat ilyesmivel nem játszottam, a Blade mindenképp használhatatlan volt, ez jó gyors, és nekem megfelel - de rendes emlék képekekhez fényképező kell, pontosabban egy külön gép jelentősen olcsóbb, mint egy olyan telefon, ami értelmes képeket készít - főleg, hogy esélyes, hogy az utóbbin nem Android lesz. Ld Nokia...
Más: összefutottam egy ilyennel:
http://www.suntekstore.com/goods-14002339-5V+Mobile+Power+Supply+USB+Battery+Charger+18650+Box.html
Speciális (?) akksi kell bele, de nekem vannak ilyenek a kerékpár lámpa miatt, nagyon jó találmány a 18650 akksi, ebbe meg 1-4 között bármennyit lehet tenni, és akár tölti is, ami benne van.
Annyi bajom van, hogy a 3,7V-os LiIon cellából csinál 5V-ot. Nekem van egy 2 ceruzaelemes "emergency" töltőm, de sz@rt se ér, nagyjából mire kettőt villan a töltésjelző, leszopálja az elemet, vagy akksit.
Ez esetleg a step-up jellegzetessége, vagy akkora kraft, ami mondjuk 2x3500mA 3,7V-on, az akkor is bőséges lesz pár töltéshez? Elektronikában tájékozottak válaszait várom érdeklődéssel!
-
Jano_023
őstag
Bocsánat az offért.
Aki használ a telefon mellet táblagépet írjon rám egy privátot. Köszönöm.
-
RIC5I
tag
ez jó ötlet köszönöm a segítséget
-
-
mateo91
tag
Nos mai napon vettem egy SAMSUNG HDTV adaptert
a Média Marktban rákötöttem a tvre és műxik
annyi a fura hogy ha bekapcsolom a kamerát eléggé összenyomja a képet no de mind1
szóval jó a kis cucc igaz 6 ezer pénzbe fájt
-
andikaaa
aktív tag
válasz
junkpod #9115 üzenetére
Ok, próbáltam, de nem nevezi át... Mit kell átállítani?? Addig jutottam, hogy mivel nekem nincs ES Explorerem, mivel nagyon jó a Total C. A Total Commanderben a system/app mappában vagyok, látom a Gallery2.apk-t... Hogy cseréljem ki?
(#9117) kelekyle: Ja, értem, és helyére a jót és újraindítás? Így? Köszi!
-
kelekyle
őstag
Lehetséges. G+-t nem használom, van fiókom de nincs az app fent... Felraktam a másik gallery2.apk-t és változatlan, ugyanúgy működik
Én TC-vel szoktam csinálni... évezredekkel egyszerűbb mióta az új verzióba javították a root hozzáférés kezelését.
-
junkpod
veterán
-
kelekyle
őstag
Én voltam. Én látom a picasa-s képeimet és meg is nyitja azokat. Felölteni nem tudom, hogy feltölt-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest