Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

- 

LOGOUT
ZTE GRAND X In

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Keeperv85
nagyúr
válasz

Torento

üzenetére
						Mármint az átmenetest és ezt? Lehet. Kicseréled a zip-ben, amit leszedtél a framework-res.apk-t az eredetire, ami a romban volt.

Mp4 >> Placebo.
 Teljesen mindegy mi a kiterjesztése egy videónak, de ha valakinek van ilyen igánye és így kényelmesebb, én nem állok ellen. - 

Keeperv85
nagyúr
válasz

Torento

üzenetére
						Sejtettem valahol. Így jár, aki nem olvassa el a leírást látod! Ha megtetted volna, akkor láttad volna ezt is:
MD5: e86b10bb7f441a41cb0904c92a040dfe
Tehát mi a baj? Korai CWM + friss rom >> Status 7 hiba... Megoldás: FRISS CWM!
Most csak egy esélyed van, de nem tudom/nem hiszem hogy megy, mert azt csak Windows alatt tudnám javítani, ami nincs. Recovery alól csatolod az SD-t (mounts and storage >> mount USB storage)
..vagy szerzel egy kártyaolvasót. Opcionális megoldás: valaki készít neked a system-ről egy dump-ot és fastboot alól flashelheted. Az elkészítéssel nekem nincs gondom, de feltölteni nem tudom...
 - 

Peter_Pan
tag
válasz

Torento

üzenetére
						Öhmm...ez a macedón ROM kissé összezavart. Odaát le is írtam, hogy az csak B02-es, vagyis korábbi változat mint a B04-es. A kernel számot viszont nem néztem végig...tényleg egy hónappal frissebb kernel van benne!
Sőt ha jól látom már a macedón ROM is custom-má lett odaát. Mivel az osztrák telefonomra valószínű nem jó, így én kivárom a B05-öt (vagy JB-t).
 - 

Samus
addikt
válasz

Torento

üzenetére
						Én veszek észre különbséget, például (már írtam) a Fancy Widgets animációja teljes képernyőn be-beröccent picit néha (mikor esett az eső, ment az ablaktörlő és villámlott), ezt bekapcsolva megszűnt a jelenség. Kipróbáltam kikapcsolva, akkor ment észrevettem, és Handcent SMS is szebben és gyorsabban gördít. Viszont ennek ára is van, jobban merül a telefon.
 - 

Csapoati
nagyúr
válasz

Torento

üzenetére
						Nálam tök ugyanez, sajnos akad.
 Van egy Rockchip 2 magos procival szerelt tabletem is, ma megnézem azon is (szintén 1,6 GHz-s). De annyira azért nem csodálkozom rajta, a grafikája porig aláz minden eddigi mobilos játékot. Az Asphalt 7-et is megvettem, az nem szaggat, igaz ratyin is néz ki a MW-hez képest. - 

gerii
addikt
válasz

Torento

üzenetére
						Más topicot nem olvasok (minek ha valószínűleg nem veszek olyat), A Sony-ról halottam pár ilyet, talán pont itt említettétek, és úgy tűnik hogy 100 alatti telóknal (főleg) elég gyatra lett a mindenre kiterjedő minőség, vagy a minőségellenőrzés hiánya (pár szót ez is megérne, hogy spórolnak a gyártók). Az Android gyorsabban változik mint az optimalizálás, ami ciki rá nézve, és ez minden gyártóra igaz.
Nem kell lebeszélni a telóról, csak tudni szeretem mit veszek, mert ha csak úgy bemegyek a boltba venni valamit és másnap kiderül hogy magától fényképez, akkor a falhoz(T-hez) vágnám. Így hogy megkérzedem mik a hibái az adott cuccnak, lelkileg felkészülök, és elfogadom, vagy nézek más után.
Tetszik a GXI, csak teljesen ismerni akarom a vétel elött, esetleg helyben kiszűrni a hibákat.Robertho: köszi neked is az infókat!

- 

TBG
senior tag
válasz

Torento

üzenetére
						Egyetértek. Egészen egyszerűen az Intelnek akkora a tapasztalata proci gyártásban, tőkeereje, hogy ha kell, ha akarja izomból végigszántja a piacot. És lássuk be, ez a z2460-as igencsak jól sikerült. Persze, kellett hozzá a ZTE is, hogy relatíve olcsón köré tudjanak tenni valamit.
 - 

- 

kelzsoca
félisten

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
 - HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
 - Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Teljesen mindegy mi a kiterjesztése egy videónak, de ha valakinek van ilyen igánye és így kényelmesebb, én nem állok ellen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Van egy Rockchip 2 magos procival szerelt tabletem is, ma megnézem azon is (szintén 1,6 GHz-s). De annyira azért nem csodálkozom rajta, a grafikája porig aláz minden eddigi mobilos játékot. Az Asphalt 7-et is megvettem, az nem szaggat, igaz ratyin is néz ki a MW-hez képest.