- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Kutattam még kicsit a WiFi-s képernyőfagyások okát, szerintem részben a WSP nem-működése okozza.
Lentebb látszik ugye, hogy a "Tartsa bekapcsolva a WiFi-t alvás közben"-t "Csak ha csatlakoztatva van (a töltőhöz)"-al használom, ennek ellenére mégis így néz ki az akkustatisztika.
Mivel töltés ugye nem volt, a WiFi jelének nagyjából meg kellene egyeznie a bekapcsolt képernyő és az ébrenlét állapotával. De mint látszik a csíkoknak közük sincs egymáshoz, tehát nem megy aludni a WiFi a telefonnal együtt.
Középen látszik, hogy egy részen kikapcsolt a WiFi, ugyanakkor az alatta lévő részen meg látszik, hogy volt egy kis ébrenlet, na ott be is fagyott a képernyőm mikor felkeltettem. És nem is mászott vissza a WiFi csak kb. 1 óra múlva egy következő ébresztésnél, aztán egy idő múlva megint kikapcsolt, aztán vissza...
Nyilván nem kell mondanom, hogy én a WiFi kapcsolóhoz egész délellőt hozzá sem értem, ez ilyen logikátlanul működik gyárilag.Illetve annyi logikát azért felfedezni vélek benne, hogy akkor fagy be a képernyő, mikor a WiFi a háttérben valóban elmegy aludni (kitudja minek a hatására), és olyankor ráébresztek. Ilyenkor ugye próbálna visszamászni, de valamiért nem tud, és magával rántja az érintőképernyőt is (fizikai gombokra továbbra is reagál).
Egyébként az akkukijelzés hitelességét ping-eléssel is lehet ellenőrizni. Tegnap egy fél órán keresztül 5 percenként ping-eltem (kikapcsolt képernyővel ugyanilyen beállításon), és van amikor mind a 4 tesztcsomag visszajött, van amikor egy sem, van amikor meg csak néhány.Ezenkívül ott vannak még a "Mindig" és "Soha" beállítások is, amiket vagy felcserélt a ZTE, vagy rosszul fordította őket, mert a soha mellé ugye az van írva zárójelbe, hogy "növeli az adatforgalmat".
Bár igazából lényegtelen, mert azok is ugyanúgy nem működnek mint a töltőn lévős beállítás.Ha lesz rá érkezésem, majd belinkelem a ZTE-nek is ezt a hozzászólást, de valószínűleg ugyanúgy a "nem tudunk róla, de utánanézünk" droid-válasz fog jönni.
Ha kollégák tudják esetleg megpróbálhatják egyel hivatalosabb úton felhívni erre a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arch Linux
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest