- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
-
Tomacko
őstag
válasz
Zooli55 #9533 üzenetére
nekem most 8 gigás szintén Kingston van benne és class 10-s. Ezidáig minden kártyával el bírt, az előző microSD kártyás beszélgetésbe is írta valaki hogy neki is detto az van mint neked és tökéletesen működik. De szerintem nem lehet gond abból, ha beviszed a boltba és kicsrélteted egy másik márkára.
-
Garry84
tag
Éééééés... az új is fagy. Hogy azt a csikóbőrös kulacsát nekíjje.
Valahogyan fogjuk meg ezt a mumust, mert agyhúgykövet kapok tőle. Router típusa esetleg? Szinkronizálni akaró (akár gyári) program? Google szerver elérhetetlensége? Adótoronyváltás? A Duna vízállása Passaunál?
Megfogható szerintem, mert ha az új is csinálja fél nap után, akkor valami egyéni beállítási/helyszíni/szociális probléma lesz ez. Még csak pár programot raktam fel, nem laktam be igazán a telefont, szóval tudok kísérletezgetni vele.
Ötletek?
-
kelekyle
őstag
Jogos
Dedikált kamera gombot megoldottam másik camera programmal és "vol+":focus "vol-": shot
-
ZTE_luky
aktív tag
Meg csak érdekességből, nem mintha az nagy probléma lenne,de a hálózati töltő usb felőli burkolata már a 2-3. nap el kezdett repedezni meg jön szét :S Szóval elég tré.. xD
-
-
ZTE_luky
aktív tag
Köszi a válaszokat, és akkor senkinek nem nyikorog/recseg a hátlap jobb alsó sarka nyomásra?
Ha csak nekem van ez a probléma, mi lehet a megoldás? -
kelekyle
őstag
Érdekes és hülye megoldás... Defybe beraktak egy RGB ledet és minden színt tudott keverni... ZTE gondolta majd okosba... egy zöld és egy piros LEDet egymás mellé rak, hogy az milyen jó lesz. Hát fasza.
Így a jelző LED 3színt engedélyez számunkra: Red, Green, Yellow.... ozt csókolom.
Egy RGB LED kisker áron kb. 200forint... 2 egyszínű LED durván 140forint. -
golyós
addikt
válasz
korpicschess #9578 üzenetére
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
korpicschess #9578 üzenetére
?
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
kelekyle #9577 üzenetére
Nagyon szépen köszi a gyors választ,
Nem értek hozzá, persze hogyha finoman érintem akkor nem szineződik el, csak megijedtem hogy ha már most elszineződik, akkor később nem-e lesz probléma a kijelzővel.
Hát akkor inkább a hátlap miatt aggódok legjobban egész eddig nem recsegett, összesen kn. 4x vettem le, meg raktam fel, és amikor tartom a kezemben a telefont nyomásra a jobb alsó sarok nyekereg, és tuti hogy a hátlap, mert amikor levettem akkor semmi gond nem volt vele. -
kelekyle
őstag
válasz
ZTE_luky #9576 üzenetére
Szia!
A képernyőhöz csak épp, hogy hozzá kell érni! Nekem csak akkor színeződik el, hogyha " izombó' " nyomom.
FM rádió valóban nem megy még (talán később lesz szoftver frissítés mely elérhetővé teszi). Flashlight-ra a Strobe Light nevű appot ajánlom, nem hibátlan de megteszi amíg nincs normális megoldás.
A recsegés, nyikorgás nem túl normális, nekem egyáltalán nem nyikorog. -
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne pár tanácsra, és válaszra. Karácsonyra kaptam meg első okostelefonomat, egy ZTE Grand X In-t. Nagyon tetszett, örültem neki, de egyre több idő elteltével egyre jobban megfogalmazódik bennem a kérdés hogy jól választottam-e. Nem tudom nálatok hogy van, de az én mobilomon érintőképernyő nyomásra elszineződik a képernyő :s (gyenge képernyőre utal) , hogy ez mekkora probléma, és csak nálam, vagy pedig másnál is fenn áll ez a probléma. A másik hogy furcsának találom hogy a hátlapon 2 hangszóró szűrő van, de hátoldalon csak egy hangszóró van. FM-rádió nem működik, és a ledet csak fényképezésre tudom használni :S Talán a legzavaróbb probléma az hogy előről nézve a mobil jobb alsó sarka nyikorog és recseg érintésre, pedig azt olvastam hogy milyen jó a hátlap, mintha ráöntötték volna..
Előre is nagyon szépen köszönöm válaszotokat, fő kérdésem az lenne hogy ez a probléma csak nálam van, vagy másnál is?
-
Garry84
tag
válasz
Winchester95 #9572 üzenetére
Mi másra gondoltál még? :-)
-
Winchester95
őstag
Ha cseréled a telefont akkor elég bevinni a telefont+doboz(tartozékait)+garipapírt?
-
Carathorys
csendes tag
Érdekes fagyásnak voltam ma tanúja: felvettem a telefont minden gond nélkül, majd miután letette a másik fél, jött a fagyás
(amúgy téves számot hívott, ráadásul erdélyből, ugyhogy szerencse, hogy letette, mert nekem már nem reagált a képernyőm, de a kép frissült).
Ismerősömmel beszélgettem is a problémáról, szerinte lehet, hogy vmelyik natív alkalmazás hibája miatt várakozik a rendszer...
-
Garry84
tag
válasz
kelekyle #9568 üzenetére
A korábbival is szerencsém volt (ilyen szempontból), és ezzel is, mindkettőben megfelelő, nem érzek különbséget. Viszont a kijelző érzékenysége mintha jobb lenne. Az előzőnél azért volt egy kis túlérzékenység, ez - úgy tűnik - jobban be van lőve.
Mondtam amúgy a srácnak, hogy itt a fórumon agyon-vissza kiveséztük a problémákat, de néhányra nem találtunk megoldást. Erre: "Hát igen, fórumokon írogatnak össze-vissza minden hülyeséget!" :-)
Apropó problémák! Eddig 55 telefon adatai kerültek be a táblázatba. Lát bárki bármilyen összefüggést?
-
Canonfan
senior tag
válasz
#40993792 #9564 üzenetére
Köszi szépen!
Ez mindenképp megnyugtató, csak azért írtam hogy elvileg, mert úgy emlékszem hogy volt itt a fórumon valaki régebben akinek nem sikerült visszaállítani, de arra már nem emlékszem hogy mi volt nála a gond...
Neked mi a tapasztalatod eddig a Next V2-vel amúgy?
-
Garry84
tag
Meguntam a szakadozást, kicseréltettem. Eddig hibátlan, remélem, így is marad. Ezt is felvittem a táblázatba.
-
zeg
őstag
válasz
kelekyle #9558 üzenetére
A T-nél ott a készülékbiztosítás töréstől a lopásig beázásig stb, a gyártótól független normális garanciális ügyintézés. Amennyi nyűgük van ezeknek az okostelóknak, én csak is szolgáltatósat vennék(vettem és fogok is venni). Persze ha valami faék telefon kellene függetlenül, akkor mobilüzletből.
-
zeg
őstag
válasz
kelekyle #9554 üzenetére
Egy olyan kihangosítóhoz, mely a nokia n95-től kezdve a samsung tab 4.1.2-es androidjáig minden készülékkel működik, szoftvert kell piszkálnom hogy menjen?! Bár nem sürgős, de hamarosan veszek a t-mobiltól autós kihangosítót és ha nem ismeri fel a telefon, megy vissza a készülék a zte-nek.
-
Canonfan
senior tag
Zsolt_72 (#9442), andyTM (#9443):
Köszi az infót!colomb2 (#9445):
Köszi,sajnos én még ezt nem tudom kipróbálni mert még nem rootoltam a telót,
a B05 után meglátom majd mi legyen, gondolkozok azon hogy ha nekiállok akkor már inkább feldobni főzött romot, ha (elvileg) visszaállítható úgyis a gyári állapot, majd kiderül...
-
kelekyle
őstag
Ezzel tisztában vagyok, de az előfizetéses opcióval sokkal kedvezőbb konstrukciókat nyújt a tré.
-
kelekyle
őstag
válasz
#40993792 #9557 üzenetére
Sokkal biztonságosabb, de macerás is. Ha cserélni kellene mindig az új készülékbe kéne a függetlenítő kód és tré mobil lehet megunná
Erre gondoltam de mondom hülyeség. Én igazából legjobb opciónak a számmegtartás és új csomagot választanám... megkapod 20-30ezerért van gari és sokkal jobb hálózaton tudsz nyomulni. (Yodafónnal nem vagyok kibékülve)
-
golyós
addikt
-
kelekyle
őstag
Igen, rakd fel a Next V2 szoftvert úgy menni fog a BT füles!
Amúgy ha nem a GXI-nek megfelelőt veszel akkor is van megoldás... vannak pólus váltó toldók/átalakítok elméletileg működik bár arra nem tudok biztosat mondani mert nem próbáltam még. De hátha valaki tud tapasztalatra hivatkozni.
-
k_imre
tag
Nekem egy Solar Cit-em van, azt is marha nehezen találta meg, vagy 15-ször kellett kerestetni. Nekem csak úgy sikerült, hogy elindítottam a telón a keresést, majd bekapcsoltam a bluetootht, és vártam a felismerést. De rettentő nehézkes volt. Utána már prímán kapcsolódott.
Ja, mindez a gyári rommal, a next_v2-vel ment, mint a zsír. -
zeg
őstag
A Samsung HF1000 bluetooth kihangosítómat nem találja, cseszegethetem a láthatósági időkeretet, beállíthatom hogy az összes közelben levő eszköz számára látható legyen, de ezt az eszközt nem látja. A Garmin 37xx navival csatlakozik, a samsung p-1000(tab 7") szintén. Végül is csak 8 ezret b@sztam ki az ablakon drágalátos ZTE, most meg vehetek új kihangosítót
-
William84
csendes tag
válasz
Winchester95 #9531 üzenetére
A csomagodat feladtam az ajánlott szelvény képét is elküldtem emailben.
A gép előtt nem voltam, mert dolgoztam. Ha nem kapod meg holnap sem akkor írj EMAILT! -
Barcageri
tag
hali! szeretnék venni egy ZTE Grand X In-t de vodás vagyok és függetlenül találtam egy ilyet:
http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=ZTE_Grand_X_IN_kartyafuggetlen_okostelefon_Android_&id=148045&utm_content=muszaki_ajanlatok_arkMmmntc16843_Arukereso&utm_medium=ajanlatok&utm_source=arukereso&utm_campaign=Muszaki_kategoria&tab=muszaki&type=5089
Ilyen noname helyeken garancia van? Vagy miért ez a legolcsóbb ?
Köszi előre is -
zeg
őstag
Anno Ipodra kapható volt olyan fülhallgató, melynek kábelén volt zeneszámot váltó gomb.
Működhet ez a grandX-el(vagy egyáltalán valamelyik androidos telóval)? -
Zooli55
csendes tag
Akkor most így jártam.
Neten rendeltem a kártyát, valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy így hogyan lehet visszacserélni a terméket, vagy visszakérni az árát?
-
golyós
addikt
válasz
Gasston #9538 üzenetére
Így van , több Kingston tulaj jelezte, hogy valamiért nem komálja a kártyát a telefon.
Más márkával ha jól emlékszem még nem volt gond.Érdemes lenne beleírni az 1. hozzászólásba, hogy a Kingstont ne erőltesd
Keeperv85:
Este kipróbálom otthon (ott van wifi)
Eszembe se jutott , hogy vadi új telefonnal is factoryval kezdjek.
Ha bejön jövök egy sörrel! -
Gasston
csendes tag
válasz
Zooli55 #9530 üzenetére
Zoli55!
Korábban írtam itt ebben a topicban, hogy nem viszi a ZTE GXI a Kingston 16 GB-s sdhc-t
Nekem a class 10 es volt, de valószínű a többit sem. Ha visszaolvasod #8255 és #8266 korábbi kommentjeimet, ott leírtam.
Utána a többiek reagáltak rá, hogy milyen vált be nekik, én most Samsung 16 GB-re cseréltettem, azzal minden ok. 3 napon belül tudod cseréltetni. -
Robbertho
aktív tag
válasz
Winchester95 #9531 üzenetére
Vettem két fóliát is, tökéletesen szuperál, hamar meg is jött. Szerintem legkésőbb holnap meg kellene kapnod :-)
-
Gasston
csendes tag
Hali,
A korábban is leírt Kingston SD kártya problémát (nem ismerte fel) egy Samsung 16 GB-os UHS1- el orvosoltam. Ez rögtön működött, semmi gáz nem volt vele és szerintem a sebességével sincs probléma
Készítettem pár shotot különböző SD benchmarkokról, ezek közül az egyik: /dl/upc/2013-01/23/422002_hlc3dhauna9fi4hw_2013-01-17_10_47_08.png
Másrészt megérkezett king-kongból (
) a nillkin tokom is. A tokról annyit tudok mondani, hogy szerintem mindenképpen megérte az árát, kellemes a tapintása, egy pillanat alatt felhelyezhető a telóra, és a fogása is biztosabb a GXI-nek a nillkinnel.
-
Zooli55
csendes tag
Most vettem egy Kingston 16 gb micro sd hc memóriakártyát de valamiért a készülék nem ismeri fel. Bezzeg a régi 2gb-os Kingston memóriakártyámat egyből felismeri.
A laptopom elsőre felismerte, így formáztam vele hátha más fájlrendszerben a telefon is felismeri, de sajna nem így lett.Valakinek van valami ötlete mi lehet a baj?
-
xSide
őstag
válasz
counterbill #9523 üzenetére
- 785 picture
- 1 picture every 25 second
- played back is 28 picture per secondAz egyénileg állitott fenti paraméterek, 720p felbontás és hozzáadott aláfestő zene miatt a Lapse It lehetett az app...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Carathorys #9520 üzenetére
Én másra gyanakszom. Szerintem a wpa_supplicant bináris kezeli ezt a WiFi-nél, attól függően, hogy milyen a WiFi csatorna. Emlékszem rá, hogy mikor az xTab-80-asra készítettem a custom romot és ad_hoc supportot raktam bele, akkor ha valami rosszul sült el, akkor "örökre" szürke maradt... A GSM-nél meg szvsz. a RIL.
-
miresz
veterán
Ha kérhetném valaki belinkelné nekem a GXI gyári óra widgetjét,ami már egyszer be lett linkelve,mert telóról vagyok,és nem nagyon tudok visszakeresni,ill nincs jelenleg időm,viszont fontos lenne. Nagyon köszönöm.
-
junkpod
veterán
wifi kék-szürke kérdésre a válasz egy androidos kütyü manualból:
Note: Network status icons turn blue if you have a Google Account added to
your tablet and the tablet is connected to Google services for syncing
your Gmail, Calendar events, contacts, backing up your settings, and
so on. If you do not have a Google Account or if, for example, you are
connected to a Wi-Fi network that is not connected to the Internet, the
network icons are gray.Tehát network ikon kékre vált ha van bekapcsolt Google fiókod és a teló szinkronizálásra képes a fiókoddal. Ha nincs google fiókod aktiválva VAGY olyan wifi hálózaton vagy ami nem kapcsolódik az internethez az ikon szürkére vált.
Mondjuk annyi furcsaság van ebben, hogy az otthoni wifimen akkor is tudok böngészni, ha szürke a wifi ikon... Most vagy a routerem vagy a modemem viselkedik furcsán, vagy nem következetes a ZTE implementáció...
-
szaszii
tag
Az [origo] szerkesztőségében valakinek a tulajdonát képezi hőn szeretett telefonunk egy példánya. lásd a cikk képei között
-
Tomacko
őstag
válasz
snyper990 #9453 üzenetére
Egy kis nosztaligia régi blade rajongóknak , szerintem egész pofásan néz ki így.
A gyári fülest ki próbáltad ? Ugyanis bármilyen meglepő, azon felül, hogy 3,5 mm-s a jack szabvány mérete ezen felül nagyon sok mindenben eltérhetnek. Éppen ezért lehet az is, hogy a te hiper szuper über nagyon király tökéletesen jó füleseid is zajt produkálnak. Szóval azon felül, hogy bizonygatod mennyire okos vagy (nem kell mert én elhiszek mindent), próbáld ki a gyári fülest is végre. Ha zajos akkor szervíz, ha nem akkor füles csere, mivel hiába nagyon király füleseid vannak, nem ehez a telefonhoz valók.
És mondom a legnehezebb megoldást is, mégpediglen azt, hogy megpróbálod elfogadni azt ami van a mostani füleseiddel.
(tényleg kiváncsi vagyok, hogy mit produkál nálad a gyári füles zaj téren)
-
bartuczk
csendes tag
Üdv, GXI tulajok!
Karácsony óta birtokolok én is egy ilyen telefont, HTC 8S-ellen győzött.
Már rég olvasgatom a fórumot, és azt látom, hogy sokan beszélnek a telefon hibáiról. Nos én, egy számomra tökéletes példányt kaptam, talán a rezgőmotor egy kicsit gyenge.
Next V2-t szeretnék feltenni rá, az alap driverek telepítve vannak, de a "Medfield" nevűt nem akarja felapplikálni a gépre. Ezt ugye akkor próbálja, mikor a mobil ki van kapcsolva, de kb. 3 másodperc múlva ismét bekapcsol és félbemarad az illesztőprogram telepítése. Mit tudnék tenni ez ügyben?
-
w333
félisten
Nem is olyan rossz : Link
-
zeg
őstag
válasz
Winchester95 #9505 üzenetére
Youtube lejátszás közben forgattam a készüléket, teljes képernyőre nagyításkor nem forgatta a videót, gondolom beállítás miatt. Viszont a teljes weboldalt forgatja a közben lejátszott 480p videóval együtt, kb. 1 másodperces késéssel. Ennél több késéssel forgatott a Moto Defy-m 1200-ra húzott procival, pedig ha van készülék ami minden alkalmazással kompatibilis(leszámítva a manapság kevés teljesítményét), akkor az a defy.
-
andyTM
őstag
válasz
Winchester95 #9505 üzenetére
- nekem lenne egy javaslatom: csinálj egy gyári visszaállítást - de ne pakolj vissza egyetlen utólagos appot -, és ha utána sem működik, írd le ide
"Én is gondoltam már erre de....most töröljek ki minden cuccot......" - nem, mentsd el a gyári helyreállítóval, és úgy bármikor visszarakhatod
-
zeg
őstag
válasz
atillaahun #9498 üzenetére
Ezt a mozgásérzékelős dolgot nem teljesen értem. Az előlapi fényérzékelő nekem is késlelteve reagál(kapcsolta be a kijelzőt a megfelelő app), de mozgásra a szenzorok azonnal. A GyroSpace 3D nevű élő háttérképpel teszteltem, és vajsimán mozgatja a hátteret még levett órajellel is, 0 késleltetéssel.
-
Winchester95
őstag
Csak reménykedni tudok hogy holnapig tud valaki szolgálni valami megoldással az elforgatással kapcsolatban.Nagyon nem szeretném visszavinni garanciába.
atillaahun: Nekem nem azzal van bajom.Nekem azzal van a gond hogy csak néha vagy nem is fordul magától a telefon.És ez is csak akkor ha megdöntöm a telefont felém.Ha csak simán forgatom akkor meg sem mozdul.
Az elején nem volt ilyen hiba.Érdekes....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest