Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bododani
senior tag
Sziasztok! A T-Mobilenál ilyen árfekvésben, mint ez a ZTE, van jobb kamerás androidos telefon?
-
bododani
senior tag
válasz
madarasz92
üzenetére
Vidd vissza a T-be.
-
bododani
senior tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek!

-
bododani
senior tag
Jó kis videó lett.

-
bododani
senior tag
Akkor esetleg a Kingston márkával van a baj? Vagy ez lehetetlen? Nem értek hozzá, azért kérdezem.
-
bododani
senior tag
válasz
hudini1993
üzenetére
Talán még válaszol itt valaki és megoldódik a probléma. Ha senki sem tud segíteni, akkor vissza kell vinni, és mivel garanciális, megoldják gondolom ott a hibát.
-
bododani
senior tag
válasz
hudini1993
üzenetére
Akkor sajnos én nem tudok segíteni.

-
bododani
senior tag
válasz
hudini1993
üzenetére
Vedd ki és be az akksit, majd telefon bekapcs. Ez nem segít?
-
bododani
senior tag
válasz
agressor12
üzenetére
Nem lehet, hogy ki kell rootolni?
-
bododani
senior tag
válasz
agressor12
üzenetére
Akkor sajnos nem tudom,máshol nem találtam én sem.

-
bododani
senior tag
válasz
agressor12
üzenetére
Megtaláltam.
: LINK -
bododani
senior tag
De amikor megveszitek a telefont, akkor ott a boltban amikor kibontják, akkor még jó volt az USB kábel, és az idő során megy tönkre?
-
bododani
senior tag
Több helyen olvastam, hogy ennek a Grand X In-nek rossz a kamerája, elmosódott stb. Néztem olyan képeket, ahol kicsit elmosódott volt a kép, és olyat is néztem, ami nagyon szép képet csinált. Melyik az igaz erre?
-
bododani
senior tag
7 napig ingyen telefon.

-
bododani
senior tag
Köszi a válaszokat.
-
bododani
senior tag
Nagyon köszönöm a válaszokat! Még egy gyors kérdésem lenne. Ha a Grand X In-t rootolnám, az a garancia vesztéssel jár? És ha igen vagy nem, akkor ez mindegyik rootolt telefonra igaz?
-
bododani
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy melyik telefont lenne érdemesebb megvenni? A Sony Xperia GO-t, vagy a ZTE Grand X In-t? A telefont inkább fényképezésre, netezésre és játékokra (amik elfutnak) használnám.
A Grand X In-nek jobb a kamerája, a kijelzője, csak azt olvastam meg hallottam, hogy több alkalmazást nem indít el a telefon az Intel proci miatt. Ezek az app-ok 3D-s játékok, vagy programok, vagy össze-vissza vagy elindítja az app-okat, vagy nem?
Az Xperia GO-nak egy kicsit gyengébb a kamerája, a kijelzője, de ez viszont biztos, hogy minden app-ot elindít.Még az lenne a kérdésem,hogy a Sony-nak vagy a ZTE-nek erősebb a processzora és a GPU-ja? Mert a Sony-nak 2 magos 1 GHz-es a procija, a ZTE-nek 1 magos 1.6GHz-es a procija, de Hyper-Threading-es.
Én a ZTE-re szavaznék, de félek ettől az alkalmazás elindítás-problémától.
Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple asztali gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő