Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andikaaa
aktív tag
-
w333
félisten
válasz
bododani #6553 üzenetére
Ezeket nézd meg : ZTE Grand X IN Tesztképek "rizso" kolléga képei
-
gerii
addikt
válasz
bododani #6529 üzenetére
Szerintem a Go egy hulladék annyi pénzért. a kijelző egy vicc a felbontásával együtt, a kamera sem egy nagy szám, őszintén szólva én még a Blade III-at is elöbb venném meg, a mostani Blade-emről meg nem is váltanék arra. 2.3-as rendszer 2013-ban???
GXI-t fogok venni én is, csak nyisson ki a T holnap, néztem LG L9-et is, meg Sony-kat de ilyen áron nincs értelmes versenyző. Samsungokról meg nem is beszélve. Vagy olcsó sz@rok vannak, vagy 130 feletti vágódeszkák.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bododani #6529 üzenetére
Ne félj tőle, az appok töredéke nem megy rajta, meg szerintem ezek java része simán kiváltható mással. Proci-ügyben bőven hozza az Xperia Go teljesítményét a telefon, sőt... A kijelzőt meg nem is merném egy lapon elmíteni a Goéval, feltörli vele a padlót. 3,5" - 320x480 vs 4,3" 540x960 (165-256 ppi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest