- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #6797 üzenetére
Ezt nem lehet eltántorítani. nem lehet úgy nyomni, hogy ne érzékeljen. Olyan van nekem is, hogy csak kijelöli elsőre az ikont, de az nem touch hiba.
-
atillaahun
veterán
Az eddigi kevés tapasztalatom épp előbb írtam le, ez egyébként némileg hasonlítás is az előző (LG OB) telefonomhoz, tehát ami itt pro az ott kontra volt, és fordítva. Csak ugye a lista pro oldala itt jóval hosszabb, ami megfordítva elég rossz képest fest az LG-ről.
Nem beszélve ugye az ottani siralmas szupport-ról. Premate kolléga még időben észbe kapott és eladta az OB-ját, utána (nagyképűség nélkül) kb. én maradtam ott a legokosabb, ami elárul azért valamit a topic szintjéről (negatív értelemben természetesen). Bár az utóbbi időben már nekem is elment a kedvem a post-olástól többek között a Tudodkimiatt (igaz, hogy te jóba voltál vele, de szerintem egy olyan ember ne gyártson rom-okat, meg szerkesszen 1. hsz.-t, aki 2 értelmes mondatot nem írt még le egymás után, meg hazudozik össze-vissza).
Szóval sokat hozzáad azért a GXI (élvezeti) értékéhez az itteni topic, jópár hozzáértővel (legfeljebb megmondják, hogy nemlehetmegcsinálni
- nemmegsértődni
).
LG-nél Huexxx (Zeus), kivételével elég igénytelen rom-okat kukázott össze az xda-s társaság is, viszont abból jó sokat.
Igaz hogy itt se xda se modaco, viszont a külföldiek járnak hozzánk.(#6780) Budha
Hát lehet hogy neked hasznos, de én eddig se indítottam el véletlenül programokat, viszont most már szándékosan se (mindig) tudok.Szóval inkább nem szoknám meg, várom a javítást!
Ami a vibramotort illeti, pedig jó lenne nem a (doboz) hangjáról észrevenni, mert arra a csengőhang való, hanem az erejéről. Bír így hogy kikapcsoltam a visszajelzést már nem idegesít annyira.... (net) ... értem, hát akkor sajnos nincs konkrét ötletem rá, szerintem érdemes benézned valamelyik itteni Win7-es topic-ba, hátha ott tudnak valami okosságot.
(#6796) Keeperv85, (#6566) Keeperv85
"Na most vagy én vettem "rossz" és megint rendellenesen jól működő verziót, vagy..."
... rosszul teszteled.
De most komolyan: ne kiskígyókat rajzolgassál rá, az jó hogy nem fog megszakadni, hanem mondjuk homokvihart. Ilyen sok apró tapicskolással. Meg főleg így váratlanul, mikor nem figyel a telefon, mert leginkább akkor nem szeret érzékelni. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
mephisto97 #6794 üzenetére
Nézd meg magad: [link].
-
lajbi101
tag
válasz
mephisto97 #6794 üzenetére
Szia. Nekem teljesen jó előtte omniám volt azon se jobb, Szerintem csak egyes daraboknál van ezzel gond!
-
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Azt olvastam a készülékről hogy az érintéspanelja nem olyan jó,így van ez ?
Kevésbé érzékeny az érintésre vagy hogy van ez pontosan a tapasztalataitok alapján ?
A válaszokat előre is köszi -
lajbi101
tag
Sziasztok! Hogyan tudom összekötni a telefont monitorral? Nem hdmi-s hanem olyan sima csatlakozója van a monitornak olyan trapéz alakú és sok luk van rajta
.
Rádió probléma még nincs orvosolva? -
-
Budha
csendes tag
válasz
atillaahun #6772 üzenetére
Kontra:
"- hulladék érintésérzékenység, kb. 80%-os, azaz nagyjából minden 5. tapicskolás megy a levesbe"Ezzel nem értek egyet! Az érzékenység 3 fokozatban állítható: rövid, közepes és hosszú érintés. Gyárilag rövidre van belőve, ilyenkor pár tized másodpercig ott kell tartani az ujjad és nem elég csak odapöccinteni. Szerintem ez hasznos dolog, mert a véletlen érintésekkel nem indítasz el olyan dolgot, amit igazából nem is akartál. Szerintem ezért ne húzzuk le a gyártót, ha megszokod hasznodra válik.
"- szörnyű vibramotor, ki is kellett kapcsoljam a rezgő érintés visszajelzést annyira durva hangja van"
Ezzel mi a baj? Nem az a lényege a vibrálásnak, hogy észre vegyék? Hát ezt észre veszed!
Nincs bajom vele.
"- nálam tök süket az összes SIP hívás. Nézte már ezt valaki?"
Ehhez nem tudok hozzászólni, nem vágom.
Internet: Nem laptopon van a net, hanem pc-n, és usb-n keresztül szeretném használni.
-
embe
nagyúr
válasz
Hali!
Én is szemezgetek ezzel a telóval. Mint volt OB tulaj, mi a tapasztalatod ezzel a telóval az LG után? -
tlac
nagyúr
válasz
Robbertho #6769 üzenetére
nyomj rá egy write tesztet, vigyázz ez törli az egészet, ezért nem csináltam meg
olvasás nekem ez lett, szép egyenletes(#6775) ko9:
szokásos Keeperv85 pesszimizmus
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
"Más.
Romkészítőknek:..."Sok mindent lehetne finomítani, ha lenne miből. Nulla forrásunk van. Semmivel egyenlő.
-
atillaahun
veterán
válasz
Még annyi kimaradt a Pro-ból, hogy elég jók az auto fényerő értékek, legalábbis nem égeti ki a szemem éjszaka, plusz nálam a gombsor világítást is benyomja még lámpa mellett is. És természetesen a LED-es értesítőfény is frankó hogy mutatja ha merülök, meg főként hogy üzenet jött vagy hívás volt.
(#6771) Budha
Elméletileg a Connectify ilyesmire való. Mármint osztja a laptop net-jét WiFi-n keresztül. Már ha van benne kártya. -
atillaahun
veterán
Egy kis visszajelzés akkor a telefonról így nagyjából egy nap után.
Pro:
- villámgyors GPS, még itt bent a lakásban is bevillan a 10 hold pár mp alatt, és már rá is rak a térképre, tegnap vonaton is megfogott viszonylag hamar és tartotta is végig a jelet
- elég gyors a rendszer úgy általánosságban, erről majd több tapasztalat után később részletesebben
- böngésző szépen viszi a beépített videókat, bár nagyon hd-t még nem próbáltam vele, csak pár MA felvételt,
- MX Player is szépen gurítja a HD videókat HW+ dekóderrel
- jó hangosnak tűnik a hátsó hangszórója (így pl. már navi mellett feltekerhetem a rádiót, meg lehúzhatom az ablakot is)Kontra:
- hulladék érintésérzékenység, kb. 80%-os, azaz nagyjából minden 5. tapicskolás megy a levesbe
- szörnyű vibramotor, ki is kellett kapcsoljam a rezgő érintés visszajelzést annyira durva hangja van
- nálam tök süket az összes SIP hívás. Nézte már ezt valaki?-plusz ugye a korábban leírt ES Explorer-es hiba, amivel nem tudok mit kezdeni, pedig nagyon kéne az a program
Más.
Romkészítőknek: nem volna szerintetek érdemes lejjebb venni a minfree szinte(ke)t 100 MB alá, mert ahogy nézegettem 250 környékén van, ami azért elég nagy pazarlás. Pár órát nyomkodtam most folyamatába, és 1-2-szer kihajintotta azért az Opera-t a ram-ból.
Bár ezen majd javítok én is, amint lesz root képes fájlkezelőm, hogy kidobálom a sok hulladékot a /system/app/-ból. -
Budha
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy usb-n keresztül tudom-e használni a pc-m vezetékes netét a telcsin, vagy csak wifi-n megy? Nekem eddig nem sikerült összelőnöm. Win7 x64 az oprendszer. Felismeri szó nélkül, de net az nincs.
És ha valaki tudja a megoldást, kérhetnék róla egy szájbarágós leírást, hogy miket kell beállítani? Köszi -
Robbertho
aktív tag
Nekem is pontosan ugyanilyen kártyám van. Taiwanból rendeltem eBay-en és már volt pár levélváltásom a SanDisk supporttal is, aminek következtében az derült ki, hogy eBay és Taiwan ide vagy oda, eredeti kártyám van
Hasonlóakat mérek a CrystalDiskMarkkal mint te, ami végülis szerintem teljesen jó, főleg a kártya árához és kapacitásához képestEgyetlen problémám van vele, egy nagyobb file másolása közben sokszor leesik a sebesség 0-ra, s majd 5-10 mp múlva folytatja csak az eredeti sebességgel. Ezt filemérettől függően többször is megcsinálja. Tehát megy 10-12 MB/s-mal a másolás, majd megáll, vár kicsit, majd folytatja 10-12-vel megint. Emiatt egy teljes h2testw tesztet se tudtam végigvinni, mert valahol 16 GB után megáll a másolás, és utána kb. gigabájtonként megáll ha folytatni próbálom (gondolom ugyanez a probléma, csak nem tudja valamiért folytatni a másolást).
Az nem lehet, hogy 16 GB-nyi memória van 2x megcímezve,egy azért mert nem hamis, másik pedig, mert volt már tele a kártya és nem vesztettem adatot.
Teljes felület tesztre nem volt még időm, mert eladtam a régi kártyámat. A h2testw-t próbálgattam, de utána inkább elkezdtem használni a kártyát.A hiba csak akkor fordul elő, ha írok a kártyára, olvasáskor stabil 20MB/s, és nem esik le soha a sebesség.
Próbáltam a Next ROM SD kártya csatolásával és SD olvasóval is, és ugyanez a hiba. HD videó felvételekor nem tapasztalok azonban problémát, több száz megányi felvétel is akadás mentesen kerül rögzítésre.
Kicsit zavaró dolog ez, nem egetrengető, csak kíváncsi vagyok találkoztatok-e már ilyen problémával vagy neked produkál-e hasonlóakat.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ti milyen camera appot használtok a GXI-n?
Bocs, ha itt off, rákérdeztem már az Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topikban is, de ott semmilyen választ nem kaptam, pedig remélem hogy lehet találni olyan appot mint amire gondoltam...
Én most a gyári camera app helyett keresek valami komolyabb, (lehetőleg ingyenes) appot, ami gyári camera apphoz hasonlóan tudja az érintéses fókuszálást.
Régebben itt a fórumon ajánlotta valaki a Camera MX-et én is ezt használom most, mert valamivel jobb képeket csinál szerintem is mint a gyári, de az a bajom vele, hogy csak egy fókuszpontja van középen, ami ha nem középen van a téma (a fotózás a hobbim) akkor gáz, e tekintetben a gyári fényképező app jobban tetszik, mert ott ugye oda állítja a fókuszt ahová tapintok a kijelzőn, szóval ilyesmi app kéne nekem (ha van) csak több beállítási lehetőséggel és minél jobb képminőséggel...
Bármilyen infót előre is köszi!
-
bododani
senior tag
Akkor esetleg a Kingston márkával van a baj? Vagy ez lehetetlen? Nem értek hozzá, azért kérdezem.
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Azt hiszem, hogy a világ legjobb asszonykáját sikerült meghódítanom. Vett nekem karácsonyra egy Grand X-et! :-)
Blade tulaj voltam eddig, hetek óta nézegettem Grand Benőt (a pengét Benőnek hívta barátnőm), most már legalább a sajátomat tapogathatom. Összességében sikerült egy nagyjából hibátlan példányt kifognom, a fórum végignyálazása után csak egy - korábban már említett - hibába futottam bele. Nekem is szenved a lockscreen, szintén csak WiFivel. Egy korábbi hozzászólásban láttam, hogy talán a Viber a ludas, abban kell átállítani a WiFi policyt készülék által vezéreltre (Grand Benő amúgy mindig WiFi-re van állítva). Eleddig napi öt-hatszor produkálta a fagyást, pár órája átállítottam a Vibert, azóta - lekopogom - semmi. Talán bejön, eddig OK.
Megkérném azokat a hozzám hasonlóan peches tulajdonosokat, hogy írják meg, nekik van/volt-e felrakva Viber, amikor fagyogatott a lockscreen. Hátha ez a gond. Ha nem, és tényleg a routerekre finnyás (Cisco EPC3825 van itthon), akkor belemászok abba.
A fenti hiba ellenére zseniális a telefon, agyon-vissza nyúzom karácsony óta! :-)
Üdv
Geri
-
Coolmat
őstag
válasz
andris1602 #6760 üzenetére
A cl10-es kártyákat fényképezőkbe és videókamerákba szokták ajánlani, mert nagy fileokkal gyorsabbak, míg a cl6-os állítólag gyorsabb a cl10-nél kisebb fileokkal. Ettől függetlenül fel kéne ismernie a telefonnak is a cl10-es kártyát, de ha mégsem sikerül működésre bírni, akkor a helyetekben visszavinném a boltba és kicseréltetném másfajtára. Nálam egy cl6-os Samsung 16GB-os hibátlanul működött Bladeben és a mostani Grand X In is rendesen kezeli, kb. 18MB/s-el olvasási és 9-10MB/s az írási sebessége.
-
atillaahun
veterán
Feltettem az ES Explorer-t a piacról, de mikor root jogot akarok adni neki, előszőr megadja, majd kiírja, hogy "Sorry test failed. This feature cannot run on this phone.". Mi a franc ez?
Cache/data wipe megvolt, app újratelepítés megvolt, reboot is. Superuser rendben mutatja a kiosztott root jogot. Más alkalmazás is megkapja rendben a root jogot, és tudja is használni.
Nektek nem sír az ES? -
apeelme
addikt
válasz
andris1602 #6760 üzenetére
Tedd be a kártyát egy kártyaolvasóba és törölj le róla minden partíciót, majd újra hozz létre rajta egyet, és formázd meg.
-
andris1602
aktív tag
válasz
kelzsoca #6757 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a választ. a telefon kidobós rész inkább az aktuál-hangulat kifejezésére szolgált, természetesen ennek veszélye nem áll fent.
(#6753) andyTM: bekapcsolt készüléknél próbáltam én, és a saját 8 gigás kártyámat így is felismerte, a bátyám tegnap egész délután próbálta megoldani a dolgot, gondolom párszor ki is kapcsolta a telót. ez miért fontos?
(#6755) Zsolt_72: az sd foglalat hibája szinte kizárt, mert más kártyákkal működött (2 másikat is kipróbáltunk benne). a kártya teljesen új, és a számítógép felismeri, másik telefon felismeri, elvileg teljesen rendben van. szoftveres gondra gondoltam, de miért pont ezt a kártyát nem szereti?
(#6757) kelzsoca: kingston kártya került bele, cl10-es.
lehet hogy a class10-el van gond? mert a másik 2 kártya amit belepróbáltunk 4-es és 6-os volt, azokkal ment.
Ti milyen sebességű kártyákkal használjátok?köszi a segítséget
-
andyTM
őstag
- nekem Samsung Cl 10-es 16 gigás van benne, és semmi probléma vele.
-
kelzsoca
félisten
válasz
andris1602 #6752 üzenetére
Pontosan milyen márkájú SD kártyáról lenne szó?
Mert olvastam pár hasonló problémát, mondjuk a Samsung CL10-es kártyákkal kapcsolatban.
-
andyTM
őstag
válasz
andris1602 #6752 üzenetére
- de ugye kikapcsolt készüléknél próbáltátok
-
andris1602
aktív tag
Üdv mindenkinek!
sztori: a bátyám rászánta magát androidos telefon vásárlására - részben az én javaslatomra választotta ezt a készüléket- és egy két olyan problémába ütközött, ami miatt lassan kidobja a telefont az ablakon.. ehhez kérnék segítséget.
a probléma: 16gb kingston cl10-es kártya nem működik a telefonban, már mindent próbáltunk, más telefonban formázni, számítógépen formázni. minden más eszköz látja a kártyát, de a telefon azt írja ki h üres vagy nem megfelelően lett formázva.. (katt a formázásra, de nem történik semmi..) belepróbáltunk más kártyát is, azt egyből felismerte. kerestem a fórumban, a blade-fórumban volt pár ilyesmi kérdés, de választ nem írt senki.
köszönöm a válaszokat előre is
-
Cooler96
aktív tag
válasz
atillaahun #6749 üzenetére
Heeey attila üdv a klubban!
Valaki fel tudta varázsolni a Google now-t? elég sokat próbáltam,de nem nagyon sikerült.Még a 4.2 es kamerával is próbálkoztam,tudtam is vele fotózni meg videózni de a photo sphere nyílván nem működött
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #6746 üzenetére
Igen. Erről van szó. Még a másik gyári sem fog felmenni, ugyanis a készülék régiózáras recoveryt kapott. Tehát hiába próbálkozol pl. egy Lengyel romot feltenni: nem megy rá.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #6741 üzenetére
Mert egyedi aláírás (RSA kulcs) védi a gyári romokat, ha belenyúlsz, többé nem tudod aláírni. A gyári frissítés meg már valószínűleg a készülékeden lesz, nem kell vele külön foglalkoznod. Ha nem, akkor majd szól, mert OTA-n is jelzi.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #6741 üzenetére
"ZTE oldaláról azt az SD card upgrade-es (egyébként mire való az?)"
Ja hogy az a gyári rom, nem szóltam.
A másik kérdésem viszont még áll. -
nbukta77
addikt
Ha bekapcsolom a 2D GPU hardveres gyorsitast az nagyon eszi az aksit? Egyaltalan van erteme?
-
andikaaa
aktív tag
Köszi, ez az Airdroid nagyon jó! A kamerával készített képeket is látja. A QR kódos belépés csak akkor sikerült, amikor leszedtem a ScanLife-t, és letöltöttem a Barcode Scanner-t. Az előző alapból se működött valamiért, csak beolvasta a kódot. Nem tudom, van-e összefüggés...
-
atillaahun
veterán
Tegnap végre én is hazahoztam a kis drágaságot, aztán bemelegítésnek küldenék is fel rá egy root-olt custom rom-ot. Csak érdeklődésképpen: ha a ZTE oldaláról azt az SD card upgrade-es (egyébként mire való az?) update.zip-et fel lehet tolni a gyári frissítőből, meg gyári recovery-ből, akkor a custom rom .zip-je miért nem fog felmenni vele?
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #6738 üzenetére
Majd a GS3-as haverjaim fogom vele vakítani
Egyébként remek telefon. Teljes megelégedettséggel használom.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ja, ha nézegeted a gombát..... Varázsgombaként még így is a legolcsóbb....
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #6735 üzenetére
Pontosítanék...üresjáratban ok, de én sokat tekergettem, mert nagyon tetszik.
-
TBG
senior tag
válasz
philoxenia #6735 üzenetére
Akkò' valami màs szopta le...
-
ux1
addikt
Hmm. Nem tudom neked miért nem megy. Ez nem TcUp tulajdonsága. Én az UP-ot nem használom a sok haszontalan dolga miatt. Van egy plugin gyűjteményem. Virtuális gépen csak is xp-t használok kényszerűségből. TC alatt 2click a plugin.zip-en és települ is. ( még wine alatt is) De ez már tényleg nem ezen topic témája.
-
Metronome
csendes tag
Szevasztok, twitch.tv-ről néznék live streamet, de akár appot használok, akár böngészőből nézném csak fekete képet látok. Nem tudom más nézi-e néha vagy ezt a telefon nem támogatja valami úton-módon. Megnézné esetleg majd valaki más is?
-
alien19
tag
Működö adobe air van a telefonra?
-
Hegasus
senior tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy haverom létrehozta a szokásos ringtones, notifications, alarms mappákat(dcim, android mappák mellett), bele is tett az mp3 zenéket, de nem látja a telefon a kiválasztandó listában ezeket?(ahol ugye belehetne állítani a csengőhangokat, az óránál pedig az ébresztőt)
A csengőhangot meg tudta úgy oldani, hogy a fájlon rányomta hogy beállítás csengőhangként, csak ha több embernek mást akar vagy az ébresztőnél ez ugye nem működik... (újraindítás volt)
A segítséget megköszönném a nevében is. -
junkpod
veterán
NEM, ezzel sem tudsz ezen a telefonon 720p-ben lejátszani...
720p tartalmat lekonvertálva 540 sorosra, azt talán... de hát 4,3 incsen?
Egyébként meg félreértettél, én soha nem is akartam lejátszani 720p tartalmat ezen a telón, amúgy meg nekem ez a verzió (4.2.16) van fent... -
TBG
senior tag
Nekem ez a gombás lwp eléggé eszi az akksit....kár, mert nagyon gromek
-
ko9
addikt
t181
Gondoltam, hogy nem a mi munkánkat minősíted, ugyanis vajmi kevés köze van a kettőnek egymáshoz.
-
t181
senior tag
válasz
junkpod #6700 üzenetére
Íme, ezzel tudsz 720p-ben lejátszani.
(#6704) ko9
Persze-persze
Ezzel nem a Ti munkátokat akartam minősíteni, csak érdekességképpen írtam, hogy egy három éves telót, aminek köze sincs a maiakhoz, még mindig mennyien nyomkodják, és ami fontosabb, foglalkoznak vele.
Anno, a WinMo-s korszakban kicsit más volt a helyzet... -
junkpod
veterán
miben nem értesz egyet? persze, hogy lejátsza mert erős a proci, van elég RAM... na de minek? NEM fogsz többet látni mint 540 sor, ha megfeszül a proci akkor sem
Full HD filmet full-hd megjelenítőn kell nézni, ha meg élvezni is akarod akkor legalább 42" méretben
de hát kinek a pap kinek a papné -
Canonfan
senior tag
Én az [ES File Explorerre] szoktam indítani egy ftp servert, (settings/remote settings/remore manage) nekem ez vált be eddig, az ES File Explorer úgyis alap app nálam, így külön appot sem kell feltennem hozzá
-
kelzsoca
félisten
Ezt is kipróbálhatod: Ftp Szerver
WiFi kapcsolattal FTP-n keresztül tudsz hozzáférni a készülékhez.
-
Canonfan
senior tag
tlac (#6677), spinkler (#6678):
Köszi az infót!
Akkor nem is próbálkozom vele, én is eddig 3* vettem le, az első 2 után még semmi nyöszörgés nem volt.
Lehet majd még egyszer amúgy is le kell vennem, ha kevés lesz a 8 gigás mem.kártyám lehet alapból 16 gb-osat kellett volna vennem, remélem nem lesz rosszabb majd.Még annyit szeretnék megkérdezni ez ügyben, hogy [itt olvastam olyat is] hogy 1 éjszakára teló nélkül berakni fagyasztóba a hátlapot és akkor elvileg visszaáll öntési alakjára, hogy szerintetek ezt érdemes megpróbálni ha már nagyon nyöszörög (mert amúgy jelenlegi formájában még nem nagyon zavar a dolog) vagy egyszerűen jobb nem foglalkozni vele?
-
miresz
veterán
Megcsináltam a Total Commander-es beépülő telepítését én is. Érdekesség ként én TCup-ot használok,és mikor kicsomagoltam a TC-vel megkérdezte,hogy telepítem-e,rányomtam,hogy igen,és automatán megcsinált mindent,és már látta is a telót.
Lenne egy kérdésem nekem is. Azt valahogy meg lehet csinálni,hogy a telón lássam a megosztott dolgamiamat,vagy,hogy a gépen lássam a telón lévő dolgaimat wifi-n keresztül,és másolni is tudjam?
-
ko9
addikt
Azért azt is nézd megy, hogy mi munka van mögötte. Teljes hozzáférésük van a mindenhez, azt csinálnak amit akarnak vele. Tudják írni a bootloadert, az összes partíciót.
Anno feltörték a bootloadert és valahogy visszafejtették teljesen forrásig. Onnan meg már egyenes út mindenhez. -
w333
félisten
válasz
junkpod #6700 üzenetére
Sajnos most nem értek veled egyet ....
Mert böngészőből az asztali verzióval simám viszi az 1080p (full HD) semmi akadás vagy lag
Igaz a kijelző nem tudja a full HD-t mert 540X960 viszont hatalmas különbség van a YouTube app és böngészős asztali YouTube között
Viszont annyit mondhatok hogy sokkal szebb és tisztább mint nekem a 22" Full HD Asus monitor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest