- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem akarunk senkit rábeszélni a telefonra, akinek az Advance jobbnak tűnik, válassza azt, csak szerintem érdemes felhasználónál tapogatni mindkettőt, a T-pontokban inkább a méret és a külső nézhető meg csak, hiszen az nem normál felhasználás...
/kalibráció, beállítások stb. ../
-
gonger
senior tag
válasz
Coolmat #7594 üzenetére
Pedig Blade-en a VIBER csak 1-2 ROM-mal működik rendesen vagy pl a mostani Svéd RLS7-esen is csak úgy, hogy minden indításkor az FM rádiót kell elindítani, hogy ne külső hangszórón szóljon a VIBER hívás.(CM ROM-ot nem használtam. Skype-re volt valami mod amivel ezt kiküszöbölték
De valahol itt úgy olvastam, hogy GXI-n már nincs ilyen VIBER probléma sem, tehát ugyanúgy lehet vele telefonálni, mintha normál mobil hívás lenne és alapból a belső hangszóróra teszi a hangot, minden előzetes mókolás nélkül. -
dnorb
csendes tag
ma a köv jelenség történt:
opera minivel böngésztem, és a tel pikk lekapcsolt. /előtte ma éjjel 2x vettem észre,h magától lekapcsolt./
visszakapcsolni pedig csak úgy tudtam, ha töltőre tettem, holott az akku állapot 36% volt. vki esetleg vmi orvosságot? a teló októberi, megjelenési héten vettem, a zte oldalon levő frissítés pedig már fent van.. -
gonger
senior tag
válasz
#40993792 #7586 üzenetére
(#7586)Zsolt_72:igen-igen! Minden amit leírtam a saját véleményem, elfogadom, hogy más nem mindennel ért egyet velem.
Kézbe vettem egy GXI-t és egy Samsungot. Elsőre, mintha a 4"-os képernyőt könnyebb lett volna egy kézzel átfognom(valószínűleg az én kezem kisebb az átlagosnál, de a 4.3"-as sem volt olyan ördögtől való)
Játékok nem nagyon érdekelnek, inkább egy jó Custom rom ami növeli a használhatóságot és jó akkuidőt ad. Számomra ez a legfontosabb.(#7585)junkpod: A GXI képernyőjéről nem kértem más véleményét, személyesen tapasztaltam azt egy T üzletben, hogy a GXI ugyanúgy érzéketlenebb a Samsungnál. Blade-ben is csak ezt nem szeretem, ill a VOIP appok béna kezelését.
Azt hiszem ma bemegyek egy másik üzletbe és újra megnyomkodom mindkettőt.
-
Cooler96
aktív tag
Mi az hogy hátrány?????Inkább előny....Az intel a medfield-el hazaveri a tegra szériát(még a 3-ast is!),mint ahogy az összes többi 2 magos procit.Sokkal jobb a technológia,nagyobb a teljesítmény,kicsivel több a fogyasztása,de ennyi kompromisszumot megér.Az intel még nagyon durva dolgokat fog felmutatni és szerintem elég nagy helyet fog szerezni magának a telefonos processzorok terén(is).
-
junkpod
veterán
Ki mondta neked, hogy nem jó a gxi érintője? Ha blade-d van akkor meg igazán nem értelek. Nem ismerem a samukat de nem hiszem, hogy létezik érdemben jobb érintő mint a gxi, mindent érzékel, mi lehetne jobb ami agyhullámot érzékel?
A samuk zöldes színű kijelzőiről inkább nem is mondok véleményt.
A 4-4.3 kérdéshez: amíg nem próbáltad csak addig írsz ilyet, hidd el pár óra nyomkodás után ha újra kezedbe veszed a blade1-et, nevetségesnek fogod találni az aprócska kijelzőt. -
zer0fill
tag
sziasztok!
összegzés képen:
Defyröl, váltottam erre az inteles-atomos jóra.2 napja... , hardware jó- nálam, (antutu:12616 pont... ), telepített swarek: viber tök. müxik, mxplayer.x86 fantasztikus
, bs felejtős .,- egyenlőre...
, hárombetűs is faxa, fotofény nehezen de megoldottam, szürke net-wifi eldobás VICC, működik"szürke üzemmódban" is minden (ezt mondjuk én sem értem, hogy mi is ez tldnkpn...), tesztelem innentöl a "kicsikét" alaposabban , talán lesz 1-2 orám rá....
-ez best buy!!!!
-
gonger
senior tag
-
heidricha
őstag
válasz
#40993792 #7569 üzenetére
Biztosan jobb? Tesztképei vannak valakinek? Lehetőleg egymás mellettiek... Kollégámnak ilyen lett (szintén Blade után) decemberben, csak közben mindenki szabira ment, valamikor januárban lesz alkalmam hasonlítani.
Tárhely tengernyi van benne - 16G, RAM kicsit kevesebb, 768M, ha igaz. Annyi hardver kering már, hogy a custom ROM-ok mindenhol kérdésesek - viszonylag komoly felhasználói bázis kérdése, és még sok egyéb. Az S-A nagyon kellemes hardvernek tűnik, az ACE 2 nagy tesója, ami szintén elég jó. Nekem speciel a Blade3 is tetszik, egy ligával lejjebb ugyan, de alacsonyabb az ára is!
-
heidricha
őstag
Ez igen jól néz ki, de télen mit kezd a meleg levegővel? Vagy kapcsoljam ki a fűtést? És az USB kábelt is kibírja, ami félrehúzza az egészet? Mintha ez nem navihoz lenne, inkább csak telefonáláshoz harmadik kézként.. viszont nem próbáltam, csak megérzés. Ettől a cégtől iszonyat drága tartókat is láttam, jónak tűnik.
-
gonger
senior tag
válasz
#40993792 #7569 üzenetére
dominóval 59,3 E Ft az S Advance. (mostmár csak fehérben adják)
Én is a Grand X In és S Advance között hezitálok.
Jelenleg Blade-t használok, de váltanék, mert ez már 2 éves.Az az igazság, hogy tetszik a Samsung.
Bővel elég a 4" is, és márciusban jön rá a JB, az érintője annak sokkal jobb. Egyébként sok különbség nincs szerintem. Kérdés, hogy hosszú távon mennyire lesz hátrány a GXI-nek az intel proci. -
bododani
senior tag
Sziasztok! A T-Mobilenál ilyen árfekvésben, mint ez a ZTE, van jobb kamerás androidos telefon?
-
andyTM
őstag
- ha nem feltétlen ragaszkodol a tapadókorongos kiviteltől, akkor én ezt ajánlanám neked (is):[Dension ] [Dension UniMount]
-
levisboy
tag
Sziasztok!
3 napja hozta a futár nekem grandét. Nem vagyok amatőr android felhasználó de egy hiba nagyon zavar. Néha feloldó gomb után nem reagál a képernyő, nem tudom az érintőképernyőn feloldani a telefont. Ilyenkor leteszem egy picit és utána már reagál. Másnál is fordult elő ez a hiba? Köszönöm válaszotokat!
-
voci
tag
válasz
tonyqa23 #7560 üzenetére
Ennek is változtatható a szélessége, benne is van a leírásában 5-7.5cm között. De az általad linkelt kicsit masszívabbnak néz ki, úgyhogy szerintem azt rendelem egyelőre.
Ha esetleg valaki közben találna olyan belepattintósat, amit itt kérdeztem, akkor jelezzen, mert az a típus érdekelne legjobban. -
malisonX
aktív tag
válasz
Necronomicon #7553 üzenetére
Köszi a linket! Én is épp ilyet kerestem, itt, kb. egy 100assal még olcsóbb
"Blackbox" módban is szeretném használni a telefonomat, ahhoz is tök jónak tűnik.
-
voci
tag
válasz
Necronomicon #7553 üzenetére
De, nézegettem ezt a fajtát is. Csak nem tudom, mennyire lógnának be a karmok a kijelző elé. Ha nem lesz a másik fajta olcsóbban, biztos ilyen lesz. Vagy esetleg ez? [link]
-
dReFiX
senior tag
Ha lezárás előtt kikapcsoljuk a wifit akkor a képernyőfagyás is elkerülhető ?
-
voci
tag
válasz
Necronomicon #7547 üzenetére
Hát ez az. Ott nem találtam.
-
Necronomicon
csendes tag
Próbáld az eBay-en
-
voci
tag
Ilyet tud valaki esetleg olcsóbban?
-
junkpod
veterán
Megtaláltam, hogy mi nem engedi aludni a wifi-t: ha kikapcsolom a google helyszolgáltatásokat akkor alszik mint a tej, cserébe csak valós gps jel esetén (szabad ég alatt) lesz pozíció. De az legalább 3 mp alatt meg is van
Xside: azt a galériát én is elkérhetném?
-
Robbertho
aktív tag
Ma szépen sütött a Nap, így észre is vettem, hogy be van porosodva az előlapi kamera. Gondoltam, sebaj, úgyse látszik a képén.
Megfelelő körülmények között azért sikerült előidéznem azt a 'kis' port
-
-
andyTM
őstag
- én a [Camera FV-5]-t használom, ebből van lite verzió is, nekem jobb képet csinál, mint a U-cam.
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném megkérdezni, mit gondoltok a GXI kamerája megér egy jobb (fizetős) camera appot, kb mire elég a képminősége szerintetek?
Én most Camera MX-et használom, és jobb képeket csinál szerintem is mint a gyári, csak az a bajom vele, hogy csak egy fókuszpontja van középen és nem tudja a touch fókuszt.
Rizso képeit néztem én is, de eddig én nem nagyon próbálgattam a GXI-t fotózás terén mert előző telefonjaim közül egyik sem volt egy nagy szám ilyen téren, de ez nem is zavar mert ez számomra egyáltalán nem szempont egy telefonnál és fotózásra amúgy is a DSLR gépem használom.
Viszont ha a GXI tényleg az átlagnál jobb képeket készít, akkor gondoltam lehet kompakt gép helyett használható lenne, pl a hétköznapok során, amikor nincs nálam komolyabb cucc...Válaszotokat előre is köszi!
-
xSide
őstag
válasz
kelzsoca #7525 üzenetére
Nem hiba, csak esztétikailag nem megfelelő.
Nagy különbség
Közben megkaptam a Galériát, nos nekem az alapelgondolásnak megfelelően működött a gyári, tehát meg tudom nézni a picasa-n lévő képeim. Ez rendben volt!
Ám most amit beleraktatok a NEXT-be a legjobb mire nem számitottam, így már tényleg kiváló... -
skristof
tag
sziasztok!
jóságokat olvasok a telefonról, úgy hogy tervezek beruházni egybe. valaki meg tudná mondani, hogy pesten melyik T üzletben lehet megnyomkodni? hátha látott/nyomkodott valaki mostanában
árkádban voltam, 2 üzletből egyik sem nyert, és nem szeretnék körbemenni a város összes nyomorult tré boltján
köszi!
-
ux1
addikt
válasz
atillaahun #7520 üzenetére
Azt pl hogy senki sem olvas. Amit hibának felhoztok (kb. 80%) az szinte az összes ICS-t érinti. G300, Blade3 stb... Így nem hiszem, hogy ez készülék specifikus volna.
De inkább nem szólok semmit...
-
voci
tag
Arról esetleg van valakinek infója, hogy melyik telefon autós tartója felelne meg a készülékhez? Annak idején Blademhez az Omnia autós tartója pont jó volt. Hátha ennél is lehetne valamelyik elterjedtebb készülék tartóját alkalmazni. Valami olyan megoldás kellene, ami nem olyan otromba, mint ezek az univerzális tartók.
-
xSide
őstag
válasz
kelzsoca #7518 üzenetére
A framework-ben (emlékeim szerint) btn_zoom_down_normal.9.png és btn_zoom_up_normal.9.png az amit hibásnak vélek...
Az alábbi Mapica appban és több másnál is észrevettem, hogy nem stimm valami.
Gyáriban rendben:Az out-ot csak azért emlitettem, mert én ott okoztam már ilyet korábban, de tudtam javitani manuálisan és optimalizálni a fájlokat.
-
atillaahun
veterán
válasz
tonyqa23 #7514 üzenetére
A Play időnként összeszakad, ez általános rendszerhiba az ICS-ben.
Én próbáltam már lecserélni a régi frankó 2.3.6-os Market-re, CM alatt sikerült még LG-n, de gyári (közeli) rom-okon folyton FC-vel indít, ott még nem jöttem rá hogy kell elindulásra bírni.(#7519) ux1
Mer megvette a telefont az illető, vagy hol hibázott? -
xSide
őstag
válasz
Keeperv85 #7487 üzenetére
A zoom ikonokat is javitjátok majd, ne úgy kerüljön bele mint a Next-be (az akksi százalékosra cserélésével ment tévútra szerintem) fehèr lett alapból!
Ezt az out kitchen cseszte el nekem anno, mikor az egyik romot alakitgattam.
Gondolom az ikonok felül lettek írva...Más, a next galéria apk-t linkelné valaki?
Kipróbálnám a szinkronos dolgot, mert nem értem mi lehet a gyárival a probléma (ha csak nem az, hogy kiterjesztés nélkül rakja offline modra kiválasztáskor a képeket sd-re, melyet mással nem lehet megnézni csak magával a galériával). Most nincs lehetőségem letölteni az egész romot. -
balalev
tag
Na van valami hír a következő frissítésről? mert sajna wifimnél gyakran megfagy a lockscreen, és a böngésző se valami tökéletes (néha elmegy a honlap, és marad a nagy fehérség)
-
tonyqa23
senior tag
válasz
atillaahun #7510 üzenetére
Ezt nem lehet majd valahogy megoldani ilyen ROM-ok meg ROOT-ok nélkül? Mert tényleg jó ötlet.
A másik dolog: lehet,h akik értenek hozzá, azok azt mondják,h hülyeség, de nekem 2x kellett megcsinálnom azt,h gyári beállítások visszaállítása, mert már mást nem tudtam tenni az ellen, h a play app ne álljon le hibával elindításkor. és mindezt egy órán belül. azelőtt a gyári böngésző is feszt ledobott és kilépet minden üzenet nélkül.Ezt kb pár naposan kellett megcsinálnom, azóta eltelt kb 2 hónap és lekopogjam, olyan stabil minden kikapcsolás nélkül is, mint egy nokia 3310es volt.Szal lehet hülyeség, de olyan érzésem van,h csak úgy fel van dobva rá a rendszer nagyüzemileg, mint mikor 16x-osan írok meg egy dvd-t és nem 4x-esen.Mintha a visszaállítások stabilabbá tették volna. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7510 üzenetére
Megpróbálom megfordítani, de nem ígérem előre, hogy menni is fog.
-
heidricha
őstag
válasz
agressor12 #7451 üzenetére
Jó a nick kolléga: nomen est omen?
A "user error" érzése mindenkinek megvan, aki itt kérdez, de ez inkább jó, mint rossz, nem? Lehetne mindent egyből a hardverre fogni, de sokan első körben magunkban keressük a hibát, és tapasztalatért, tanácsért jövünk ilyen helyekre, ahol a tapasztalt öregek, és az okosok vannak!
Örülj neki, hogy nálad minden rendben, de ettől még nem alábbvaló Nálad, akinek gondja van a készülékkel! A többit meg jó alaposan kitrágyálta már a csapat!
-
Robbertho
aktív tag
válasz
counterbill #7496 üzenetére
Kedves (#7363) counterbill, (#7433) counterbill és (#7496) counterbill
Kérlek legközelebb, ha ütemezve teszed fel ugyanazt a kérdést, amire senki se válaszol (ugyanígy ütemezve), legalább javítsd ki az elírást a kérdésben! Mert, bár igaz, hogy a ,,Ha minden igaz a következő telefonon egy GXI lesz´´ egy értelmes magyar mondat, de érdekes jelentése van.
Apropó: ,,mellet´´
Miért nem válaszolnak? Mert kb. kérdezhetted volna azt is, hogy "A játékok elfutnak a telefonon?", "Elfut rajta egy zenelejátszó?","Elmegy egy szövegszerkesztő?" stb.
Amire tudtunk is volna válaszolni: EZ és EZ az app megy, vagy nem? Mi honnan tudjuk, te melyik emulátort szereted használni?Én sem tudtam, de azért, hogy hasznos legyen valamennyire ez számodra, leírtam néhány appot, ami a Play szerint feltelepülne és gond nélkül futna. Kipróbálni nem tudtam, nem is akartam, mert nem játszom ilyesmivel, úgyhogy azt se tudom mit kéne várnom:
FPse for android kompatibilis
Mupen64Plus kompatibilis
N64.emu kompatibilis
GENPlusDroid kompatibilis
Mojo NES lite kompatibilis
Gameboy Color A.D. kompatibilis
My Boy! - GBA emulator kompatibilis -
Cooler96
aktív tag
válasz
Necronomicon #7503 üzenetére
Nem,mivel a kész packet cwm-ben kell flashelni ami nekünk egy jó darabig nem lesz,szóval semmi értelme
-
Necronomicon
csendes tag
Válaszolna valaki a kérdésemre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lexus, Toyota topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest