- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
hudini1993 #6682 üzenetére
a fenti leírás külön letöltött APK telepítésre vonatkozik nem play-esre!
előzőre: pedig a HQ az a jobbik felbontású változat. De hd-t ne várjál (720p vagy 1080p) egy 540 soros kijelzőtől... Simán lehet, hogy a HQ egyébként csak a 480p változatot játsza...
-
TotO'
aktív tag
Na meghozták a telót
Most úgy hirtelen annyit szeretnék kérdezni, hogy a youtubra rá lehet valahogy erőszakolni, hogy HD-be játssza le a videókat? Mert a sima HQ valahogy nem tűnik teljesen élesnek. -
Samus
addikt
-
miresz
veterán
Nálam ez így néz ki.
-
andikaaa
aktív tag
Köszi mindenkinek a gyors választ! Sokkal okosabb lettem!
Ezt gondoltam repülésnek... nyan-droid
-
Samus
addikt
-
andikaaa
aktív tag
Ismét jelentkezem egy hülye kérdéssel: Az mi, amikor a beállítások/telefonról android verizója 4.0.4- re duplán kattintok és előjön egy nagy android figura, ami repül össze-vissza... Ez miért van?
Többször nem tudtam megcsinálni... Miért?
-
apeelme
addikt
hudini1993, bododani
Ajánlom a figyelmetekbe a Fórum Szabályzatot mivel rátok is vonatkozik! Ez nem chat!
ha hozzászólsz:
ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat. -
hudini1993
csendes tag
lehet beviszem holnap a tmobilba.
-
bododani
senior tag
válasz
hudini1993 #6684 üzenetére
Talán még válaszol itt valaki és megoldódik a probléma. Ha senki sem tud segíteni, akkor vissza kell vinni, és mivel garanciális, megoldják gondolom ott a hibát.
-
bododani
senior tag
válasz
hudini1993 #6684 üzenetére
Akkor sajnos én nem tudok segíteni.
-
hudini1993
csendes tag
Nem próbálgattam,ki be kapcsolni és az aksit is:S
-
bododani
senior tag
válasz
hudini1993 #6682 üzenetére
Vedd ki és be az akksit, majd telefon bekapcs. Ez nem segít?
-
hudini1993
csendes tag
És sajnos most már,ha rámegyek a play áruházra egyből azt írja ki hogy a play áruház működése leállt:S
-
hudini1993
csendes tag
Nekem ilyen program nincs fent a telefonon.
-
junkpod
veterán
megvan a megoldás ha nem működik a "telepítés" gomb, valamelyik appnak engedélye van arra, hogy átlátszó gombokat használjon, ez veszélyes és megvéd a rendszer, azzal, hogy letiltja a rendszer gombokat (pl. Telepítés gomb).
Megoldás ha leállítod azt az appot ami ezt okozza, keresd meg, nálam a Soft button volt a ludas. Telepítés utánn újraindíthatod.(részletesebben XDA-n találsz erről infót) LINK
-
Gedeon31
addikt
válasz
hudini1993 #6672 üzenetére
Webshopból rendelted volna -10% le jött volna az árából
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Egyik nap sikerült határozottabb mozdulattal lekapni a hátlapot, és azóta az alsó sarokban (ahol a körömvájat van) nyikorog a hátlap, ami persze természetesen nem egy egetverő probléma, de szeretnélek megkérdezni titeket hogy ti már tapasztaltatok ilyet?
Azért kérdezem csak, mert gondoltam ilyen patentul összerakott telefonnál jó lenne ha olyan lenne mint volt, hogy van-e valami egyszerű módszer erre, pl megérné újra leszednem és visszaraknom?
Bármilyen infót előre is köszi!Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én eddig nagyon megszerettem ezt a telefont, nagyon meg vagyok vele elégedve, részemről én nem adnám oda egy IPhone 4S-ért sem...
-
hudini1993
csendes tag
Megcsináltam,de továbbra is ugyan ezt a hiba üzenetet dobja ki :S
-
xSide
őstag
válasz
hudini1993 #6672 üzenetére
Töröld az adatait, Alkalmazások/Összes/Google Play Áruház illetve Google Play Szolgáltatásoknál is, ha utóbbi nincs fenn szedd le playről...
-
hudini1993
csendes tag
Ma vettem egy ilyen telefont,nagyon megvagyok vele elégedve,de lenne egy ilyen problémám,hogy néhány programnál mikor az áruházban rámegyek hogy letöltés azt írja,hogy a google play áruház alkalmazás sajnos leállt.Ez a telefon hibájából adódik vagy pedig a google play a rossz?
-
TBG
senior tag
válasz
agressor12 #6667 üzenetére
Gyári, rootolt.
-
Canonfan
senior tag
válasz
mephisto97 #6644 üzenetére
Szia!
Részemről is igen
Nekem ez az első ZTE telefonom, de nagyon elégedett vagyok vele, és eddig meggyőzött az Intel proci is.
-
Canonfan
senior tag
Így igaz egyik volt kollégámnak is ilyen telefonja volt amikor még együtt dolgoztunk, (most S2-je van) és ő is kihasználta ezt rendesen, első héten már root + win custom rom, de utána már csak Androiddal használta, és még megtalálta a neki legmegfelelőbbet, addig elég gyakran cserélgette rajt a romokat a srác...
-
bododani
senior tag
válasz
agressor12 #6659 üzenetére
Nem lehet, hogy ki kell rootolni?
-
andyTM
őstag
válasz
agressor12 #6659 üzenetére
- én is most telepítettem, nekem működik.
bododani: sima apk, települnie kell.
-
andyTM
őstag
válasz
agressor12 #6656 üzenetére
-
bododani
senior tag
válasz
agressor12 #6656 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom,máshol nem találtam én sem.
-
bododani
senior tag
válasz
agressor12 #6654 üzenetére
Megtaláltam.
: LINK
-
agressor12
senior tag
Valakinek megvan ez az elő háttérkép?
Nem találom sehol.... -
t181
senior tag
2009-es teló...WindowsMobile 6.5-tel jött ki.
Amikor megjelentek rá az első Android build-ek, úgy gondoltam biztos egy gyenge próbálkozás.
Folyamatosan követtem a fejleményeket...
És most stabil JB-jük, Ubuntu-juk, WP7-ük, Meego-juk van, és most Windows8-uk lesz.Lehet van egy kis support...
-
TotO'
aktív tag
válasz
Már pár száz hsz óta követem a fórumot és a GPSen kívül kb csak pozitívan írnak a telóról, pár embernek van ez a lockscreen érzéketlenség dolog, de ha jól tudom ez ritka. Mivel én a GPSt kb semennyire nem használnám ezért okés. Nagy kijelző, izom proci.. mi kell még?
Ha minden igaz ma hozza a futár.
-
Metronome
csendes tag
Hát ez vicces. Olvasom nagyban hogy így a kábel, úgy a töltő, mondom délben keltem akkor még jó volt. Felveszem ágy mellől, hát nem kezemben maradt a feje?
nembaj van szigszalag.
-
w333
félisten
válasz
Igen
Ennyi pénzért a legerősebb Android ! még a Galaxy S2 -től is erősebb -
mephisto97
csendes tag
Sziasztok !
Telefonvásárlás előtt állok és a ZTE Grand X IN lenne az egyik fő kiszemelt. T bácsinál 59 ezerért megkapom Domino csomagban mindenféle kötelezettség nélkül.
Tapasztalataitok alapján megéri megvenni ezt a telefont ? Meg vagytok vele elégedve szoftveres téren ?
A válaszokat előre is köszi -
golyós
addikt
-
golyós
addikt
válasz
Robbertho #6639 üzenetére
Ez rendben is volna,de: nem hordom zsebben,munkaidőben a kertésznadrág mellzsebében van ahol állitva van igy esélytelen a véletlen nyomogatásra.Így ma 4szer kapcsolt ki.Hazafelé övtáskában hordom,itt az oldalán fekszik.2szer kapcsolt ki 20 perc alatt.Itthon az asztalra letéve hivásom volt,felvettem- beleszoltam 2-4 másodperc telt el ès kikapcsolt.Ezt rögtön megismételte újrainditás után amikor visszahivtak.Azóta eltelt kb 2 óra és azóta nem kapcsolt ki.Kb 1 hete ugyan ezt csinálta 5-6 órán keresztűl majd hirtelen megszünt ès azòta egyszer sem csinálta egèszen máig.Még egyébként a Pátyi levegőben lehet valami mert mindig ott kezdődik a melòhelyemen.
-
Robbertho
aktív tag
Nekem akkor vált egyértelművé, hogy mi okozza, amikor egyik este nagyon sokat volt zsebre dugva a kezem a telefonnal együtt
Mindig rezzent, elővettem: kikapcsolás...
Nagyon fusztrált a dolog, de aztán rájöttem, hogy mivel fejjel lefelé szoktam zsebre rakni a telefont, egyszerűen a gombbal kikapcsolom (hosszan nyomva).Elég zavaró funkció az állapotsávval együtt, hogy azt is lehet használni lockscreen mellett. Ez nyáron (véknyabb zsebek, izzadtabb láb) állandóan azt eredményezte a skate-nél, hogy mindent átkapcsolgatott és még a zenét is elindította egy sima pakolás során a combom
A kikapcsolás érthető okokból itt nem jelentkezett
A töltő fejem nekem is széttört, most ragasztószalag tartja, de végülis van másik...
-
Bill0121
csendes tag
válasz
agressor12 #6637 üzenetére
Igen próbáltam, és azzal másolta a most wanted-et. A saját kábelével mindig lefagyott az elején már. Én sem találkoztam még ilyen hibával, de hát ez van. Hajrá ZTE ?:-) !
-
Bill0121
csendes tag
válasz
agressor12 #6634 üzenetére
Üdv! Nekem is ez volt a gondom:-) Elég furi de rossz a gyári usb kábel. Ha van használj másik micro usb kábelt, azzal jó lesz.
Kiváncsi leszek kicserélik e majd gariba, és ha igen az jó lesz e? -
Canonfan
senior tag
válasz
kamcore #6560 üzenetére
Én nem tapasztaltam eddig gondot a telefon hangminőségével, bár az első időkben feltűnt, hogy nem olyan tiszta a hangminőség, mint pl. az előző 2 telefonomnál volt, (HTC Tattoo, Nokia E51) de szerintem rendben van így is, legalábbis engem nem zavar, robothangot még nem tapasztaltam, illetve a másik felet is jól hallom, sosem kellett visszakérdeznem egyszer sem. Olyan volt már viszont, hogy a beszélgetőpartnerem jelezte hogy nagyon rosszul hall ez eddig 2* fordult elő de mindkétszer ugyanannál a személynél és inkább hálózati vagy térerő gond lehetett szerintem.
Viszont én mostanában észrevettem olyat, hogy mintha néha érzéketlenek lehetnek a kapacitív gombok, volt már 1* hogy hozzáértem a gombhoz és nem történt semmi, bár ekkor lehet hogy csak körömmel értem hozzá, de épp a napokban volt, hogy az app drawerben megnyomtam a home gombot és rezgett is, de nem történt semmi, aztán lapoztam egyet oda-vissza a drawerben és utána semmi gond nem volt...
Ti tapasztaltatok hasonlót?
-
agressor12
senior tag
Sziasztok
Eladtam ma a Skate telomat,meg is vettem a Grand X-et.
Lenne egy kis problémám,rádugóm a gépre ,felismeri (driver fenn van),látom az SD-t meg a belső memoriát is,de egy idő után lefagy a kapcsolat ,ha másolás van közben az is megfagy,és nagyon lassú. (Win6 64 bit és 8gb class 4-es memoriakártya.[link]http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=261&t=482&p=14038#p14038[/link]
Itt írnak hasoló problémát mások is,valakinek ,valami ötlet? -
tPedro_
őstag
Pedig én is ezt próbáltam.
SD kártya még nincs, simán a telóra másoltam egy 'Ringtones' meg egy 'Alarms' mappába.
(A Notifications ha jól értettem az értesítésekhez kell és az különbözik az ébresztőtől.)
Így nem működött, próbáltam egy 'media' mappába belemásolni mappával együtt és megpróbáltam egy 'media/audio' mappába is.
Egyik esetben se jelent meg a listában.Ha tallózásnál kiválasztom az mp3 file-t, ott be tudom állítani csengőhangnak és értesítéshez de a listába akkor se rakja be.
Ébrsztőnek meg még onnan se lehet.Azért köszi a tippet.
-
golyós
addikt
Ma ismét 4-szer tapasztaltam,hogy random kikapcsolgat a telefon.
Semmi nem lett telepítve rá 1 hete.Januárba szerintem viszem vissza,remélem kicserélik.
Csak nem tudom,hogyan tudom bizonyítani a jelenséget.
Egyébként az normális ,hogy lezárt képernyőnél simán kikapcsolom a telefont?Ez Android okosság vagy csak az én telom tudja mert akkor lehet ez az oka a kikapcsolásnak. -
Samus
addikt
Ez az X-Office egy kalap hulladék...Ma lett volna rá szükségem, egy PDF fájlt megnyitni, erre leáll. Kétszer. Másodszor az Officesuite 6 Pro-t próbáltam, az a képeket igen, de mást nem jelenített meg...(legális, megvásároltam akcióban), harmadikként az ezPDF jött (ezt is megvásároltam), ez tökéletesen mutatja és tördeli is. Tényleg nincs jobb ennél...
-
xSide
őstag
Mig gondolkodtam irjak-e, olvasgattam külföldi fórumokat. A probléma nem egyedi és nem grand x függô, volt ahol az fb app helyett épp a friendcastert javasolták. Erre is tehetsz próbát, most kiváncsiságból nálam is fut a gsam úgyis éjszakás leszek és ráadom az értesitèst az fb appra.
-
t181
senior tag
válasz
Keeperv85 #6618 üzenetére
TitaniumBackup-pal fagyasztottam, mert jól csinálta a dolgokat...
De mindegy letöröltem a Friendcaster-t, mert úgysem használom.(#6621) xSide
Én is hangokra gondoltam.
Azért lett bűnösként beállítva, mert ő ébresztette legtöbbet a telót.
Fent van az is(GSam), fut is, de valamiért mindig a bbs-t nézem...
Én is olvastam, hogy a rendszerhangok okozzák, de nekem minden ilyen ki van kapcsolva.Csak a FB, FB Messenger, DrawSomething értesítések vannak, amik hangot adnak ki...illetve az SMS-ek..
-
xSide
őstag
Ha a nevéből indulok ki audioout máris hangokra gondolok, ha mindenképp a friendcaster lett beállitva fő bűnösként (szvsz indokolatlanul, nálam pushként értesitve sem ébreszti a telót többször, mint az alap fb) kapcsold ki az értesitésnél a hangokat...
Illetve a bbs helyett tedd fel gsam battery-t, ez apponként mutatja melyik-mit-mennyi ideig vett igénybe.
Külföldi fórumokon illetve a bbs wiki-n egyértelműen a rendszerhangokat (érintés, tárcsàzó, képernyőzár) okolják.
Nálam az Ebay kikapcsolt értesités mellett ébresztette fel kb negyedòránként és hosszabb időre, ment is a levesbe. Az ébrenlét és kijelző az akksi statban azóta megegyezik. -
tPedro_
őstag
Mintha már lett volna róla szó, de nem találtam keresővel:
Melyik mappába kell pakolni a custom csengőhang/ébresztő/jelzőhang-nak szánt mp3-akat?
-
Rlson
csendes tag
-
t181
senior tag
Este megint megjelent ez az AudioOut_1...
Ma egy pár órán át dump-oltam, nem nyúltam hozzá.
Próbáltam Én is bogarászni, de nem tudom jót nézek-e...
A fájl vége felé van egy 'Alarm Stats:' sor, az ezután lévőket néztem.
Nem tudom ezt kell-e... -
Coolmat
őstag
Szerintem felesleges belenyúlkálni ezzel a proci energiamenedzsmentjébe. A mobilarénás Intel Atom Z2460 cikkből idézek: "Legfontosabb talán a fejlett erőforrás-kezelés: az úgynevezett Smart Idle technológiának köszönhetően a processzor kikapcsolható akár az operációs rendszer futása közben is (értelemszerűen lezárt képernyő mellett), mely elvileg nagymértékben javít az akkumulátor kihasználtságán. A készülékek a kiadott anyagok alapján villámgyorsan vissza tudnak majd térni a tétlen állapotból."
-
k_imre
tag
válasz
Gedeon31 #6604 üzenetére
Az idő drágább, mint a 3-500 Ft-os kábel.
Csak akkor vinném vissza, ha arra vezet az utam.
Ha jól emlékszem, a tescoban volt concorde töltő 5V/700mA kb 700 Ft-ért. Az teljesen megfelelő. Én azt használgattam sokáig, igaz kb. havonta, amikor tescoztunk, cseréltettem, mert általában addigra elromlott. Csak a számla kellett hozzá, szó nélkül cserélték. -
k_imre
tag
válasz
andikaaa #6595 üzenetére
Bármilyen jó. Tescós, webshopos, bármi. Pár száz ft-ért lehet venni usb kábelt.
A töltőrész meg 5v/1A legyen, ha kisebb az amper, lassabban tölt, nagyobb meg nem kell. A fő az 5V output. Én töltöm nokia, tesco gazdaságos, samsung meg minden töltővel. Semmi baja nem lesz. Blade-del is ezt csináltam, a mai napig műxik, eredeti akksival. -
zeg
őstag
válasz
philoxenia #6583 üzenetére
Mivel netezésre tabletet használok, gyakran út közben, így sűrűn kell megosztanom a netet a telón keresztül wifivel, ami zabálja az akksit, és az órajelet maximumon tartja OC alkalmazás nélkül(a defynél).
Ezért is szeretném az órajelet(pl kikapcsolt kijelző mellett) fixre állítani, vagy csökkenteni a feszültséggel együtt. Nem mellesleg anno megvettem a SetVsel és a voltage control nevezetű alkalmazásokat, és nem bánnám ha továbbra is használhatóak maradnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest