Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1016
csendes tag
válasz
moriak
üzenetére
A biztonság nem csak a beállításokra vonatkozik, ha csúsztatáson van, úgyis elérne bárki bármit, így lényegtelen, de ha már kód/minta, akkor már biztos véded valamiért a telefont. Ha ilyenkor is le lehetne húzni, akkor már elérhetővé válna minden a telón, ergó semmi értelme nem lenne a védelemnek.

-
kerxy
őstag
válasz
moriak
üzenetére
Valószínűleg nem, mert nem tudom mi az a HR...

Robbertho én mondjuk használom a facebookot telóról is, de csak kapcsolattartásra, nem nézegetem az üzenőfalat stb, úgyhogy először én is a facebook apptól váltam meg, és felraktam a facebook messengert, de az se nagyon vált be, szóval egy ideje nálam is a böngésző megoldása maradt...

-
formengil
tag
válasz
moriak
üzenetére
Én egyszerre cseréltem a fülest, meg az USB kábelt. Mindkettőből gyárit kaptam vissza. A fülesnek örülök is, mert beszélgetésre tökéletes, jó hogy olyan pici a fülbedugós része, mert hosszú idő után sem nyomja a fülem. Adatkábelből már annyira nem örültem a gyárinak, mert már ez is kezd repedni.

-
Joshi
titán
Most mértem meg a Kindle Fire-t custom romos (3.0.31+ kernel, Android 4.1.2) és 7993 pontot kaptam ami több mint a képen látottak, szóval számít az oprendszer is.
Szvsz 10k-t ki lehetne hozni a Kindle-ből is ha mondjuk kelzsoca foglalkozna a témával. 
Tényleg jó ez az Intel Atom de a lényeg hogy a hétköznapi használatban hogy teljesít. A ZTE Grand X In árcédulája mindenképpen pozitív, remélem januárra leesik ~40k-ra 2év hűséggel.

(#4627) TBG: ne akarj ebből a cpu-ból 2 magosat mert akkor külön táskában kellene vinned az akksit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szvsz 10k-t ki lehetne hozni a Kindle-ből is ha mondjuk kelzsoca foglalkozna a témával.