Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappbence96
csendes tag
Ma bevittem a telefont, be is vették mikrofonproblémával, azt mondta a szervizes, fix, hogy csere lesz.
Kedden megyek vissza, ha nem tud rendelni ilyet, akkor választhatok újat. Mindegyik eljátsza, h ilyet próbál beszerezni, mikor már nem forgalmazzák? Vagy ennyire kötött a hivatalos procedúra?
-
pappbence96
csendes tag
Ma bevittem veszprémi T-pontba a telefonomat, előadtam, hogy hívásminőség igen csak gyatra, és ez csak egy a sok gond közül. Szervizes fazon mondta, hogy ebből valószínűleg csere lesz, úgyhogy ha lehet, vigyek vissza minden tartozékot, ami még megvan. Sajnos a papírokat elfelejtettem elhozni magammal, szóval kb szerdán megyek vissza vele. Remélem, nem lesz túl hosszú procedúra, és sikerül tényleg cseréltetni..
-
pappbence96
csendes tag
Szeretném leszedni a stock romot, a szervíz miatt, de a hungariandroid.com-os link nem működik.. Vagy 4-5 óra alatt akarja leszedni, vagy sérült a fájl. valami tipp?
-
pappbence96
csendes tag
Ma bevittem veszprémi T-Pontba. Említettem a jelszó-felejtést, wifi-lockscreen fagyást, a csíkokat, a hálózat eldobálását. Azt mondta a fazon, hogy bekéri pár napra, megnézik, aztán max rendelnek egy újat, és szervíz címszóval cserélik. Jövő héten visszaviszem neki, csak backupolok. Remélem nem lesz fájdalmasan hosszú procedúra, és sikerül cseréltetni SP-re
-
pappbence96
csendes tag
válasz
pappbence96 #18950 üzenetére
Még mindig senki?
Egyébként egyre többször válaszolnak a beszélgetőpartnereim "Tessék? A telefonba beszélj, nem hallak!", vagy hasonló szövegű mondatokkal, mikor én már kiabálva beszélek a mikrofonba. Feltéve ugye, ha nem bont a hálózat 10-20 másodpercen belül. Úgyhogy úgy vélem, nekem is érik lassan ez a csere... -
pappbence96
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló "gondom" van, mint Canonfannak. Az én GXI-m februárban lesz egy éves, eddig szerencsére nagyjából hibamentes volt. Hibák, amik előjöttek: wi-fi fagyás. Ez néha napokig nem jelentkezik, néha óránként többször is. A GPS-em néha nem hajlandó jelet fogni, néha szinte azonnal (ez talán betudható másnak is, bár ugyan azon helyen is változó szokott lenni a gps hatékonysága). A telefon néha kikapcsol a zsebemben, azonban ezt is okozhatja a benyomódó gomb, nem igazán tudom, elvégre álló helyzetben ezt nem olyan könnyű elérni.
Viszont a két legnagyobb gond, ami nagyon rontja a telefonálási élményt: az egyik az, hogy ha megy a mobilnet, és bejövő hívást fogadok, a telefon 10, maximum 20 mp után bontja a vonalat. Ez újkeletű hiba, pár napja találkoztam vele először, de azóta elég sokszor. A másik, hogy a beszélgetőpartner nem hall engem. Elmondásuk szerint nagyon halk vagyok, "távolról" hallanak, holott én szinte kiabálok a telefonba. Ezekkel felettébb nehéz együtt élni, elvégre a telefonálás lenne az egyik fő feladat.. Valakinek vannak ilyen hibái? Esetleg ilyenekkel van esély cseréltetni a telefont? Ha igen, először Veszprémben akarom megpróbálni, esetleg tapasztalat?
A válaszokat előre is köszönöm! -
pappbence96
csendes tag
Sziasztok!
Ma szerettem volna felrakni a Next v3-at a kettes helyett. Felmásoltam az üres SD gyökerébe a zipet (cache, dalvik, stb wipe megvolt), de valami Status 7-es errorral leáll. Valahol olvastam, ez az elavult CWM miatt van, hát flashelnék rá újat. No de! A letöltött 4 fajta recovery.exe egyike sem hajlandó felismerni a telefont. Médiaeszközként, debuggingal csatlakoztatva, de semmi. Se a gyárit nem rakja fel, se a CWM-et. Valami tipp, hogy mit tehetnék?
Előre is köszi! -
pappbence96
csendes tag
Valakinek működik a GameCIH app? Bladen ment, játékokhoz memóriacímek szerkesztgetéséhez, kis "csaláshoz" kéne...
De az app szerint: "Error!!! The system deny to ROOT.", holott az eszköz rootolva van, és az app is kapott SU jogokat. Valaki tapasztalta már?
-
pappbence96
csendes tag
Újabb lockscreenfagyás, itthoni wifivel. Letettem 15 percre, amíg elmentem dolgomra, Messenger futott, és mikor feloldani próbáltam, nem reagált. Aztán mikor végül sikerült, eldobta a wifihálózatot, mint múltkor is.. érdekes.
-
pappbence96
csendes tag
2 dolog:
1, Újra előjött a lockscreen-fagyás, 2-3 napja, de csak egyszeri alkalom volt. Amit észrevettem, hogy miután "meggyógyult", újra csatlakozott a wifire, tehát gondolom eldobta azt a fagyás során. Se előtte, se utána nem volt ilyen probléma.
2, A Next_v2 rom menüjében nincs lehetőség alkalmazások elrejtésére? Ismerősöm Blade III-asán láttam az opciót, érdeklődnék, itt van erre ilyesmi opció? -
pappbence96
csendes tag
Egész eddig abban a hitben éltem, hogy lockscreen-fagyás terén problémamentes készüléket kaptam. Használtam otthoni wifin, nagyszüleimnél, keresztszülőknél, kollégiumban, plázában, sosem volt problémás a feloldás. Minap azonban az egyetemi hálózatot használtam, és mikor vettem volna elő a telefont, hogy megnézzek dolgokat, a lockscreen meg sem moccant, sem az állapotsáv, sem semmi. Többszöri képernyőbekapcsolás után sem engedett, maradt a restart. Ezt eljátszotta mégegyszer, nem sokkal ezután, szintén ugyan ez következett. Feloldás után menekültem is a hálózatról, ne legyen újra ez. Nem tudom, miben más a hálózat a többi sokhoz képest...
-
pappbence96
csendes tag
Nem tudja valaki, Minecraft Pocket Edition elfut a telefonon?
-
pappbence96
csendes tag
Telepíteném a Pocket Legendset a merketről, erre a következő hibaüzenet fogad: "Nem sikerült a telepítés az USB-háttértáron vagy SD-kártyán" Valószínű, hogy nem x86-kompatibilis az app?
-
pappbence96
csendes tag
Sziasztok. Pár hete kaptam meg a telefont, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, egy problémám van pusztán. Azt vettem észre, hogy a telefon az értesítő ledet nem használja. Sem nemfogadott hívásnál, sem SMS-nél, sem a Messenger új üzenetnél.
Viszont amikor a telefon töltődik, a led ég, ahogy kell, de akkor sem villog. Mi lehet a probléma?
Next V2 van a telefonon, lehetséges, hogy beállításoknál van letiltva? Ha igen, ezt milyen menüpontnál lehet megváltoztatni? Előre is köszönöm.
Szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest