- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Gesz
csendes tag
Üdv!
Mától én is büszke tagja vagyok a klubnak
Őszintén, voltak elvárásaim a géppel kapcsolatban, de túlszárnyalta az elképzeléseimet. Nagyon meg vagyok elégedve. Szerencsére pont egy jó darabot kaptam, egész napos nyüstölés után nem jött ki se a vaku, se a piros szél...
Viszont.... a fagyás probléma egyszer kijött. Teljesen egyértelmű, hogy szoftveres a hiba. Valóban a Wi-fi csatlakozással van a gubonc. Lényegében annyi lehet a gond, hogy a kódban valszeg úgy van megírva, hogy az érintőképernyő jeleit tiltsa, amíg el nem jut a zárképernyőig. Viszont a zárképernyőnél a wi-fi betöltés miatt gondolom úgy ágyazták egymásba a feltételeket a programkódban, hogy nem figyeli az érintőképernyő jeleit, amíg minden nem klappol, köztük a wifi sem. Ezért ha alvó módban valami kapcsolódási gubanc lép fel a wifivel, elképzelhető, hogy a zárképernyőnél előjön a "fagyás". Ilyenkor az oldalsó és felső gombok teljesen működőképesek, vagyis maga a telefon nem fagyott le, nincs érintkezési baja, szimplán rosszul van megírva a kód. Mivel ez elég gyakori hiba, és nagyon sok esetben előjön, biztos hogy adnak ki valami javítást hozzá, remélhetőleg egy JB formájában. (ergó készülékcsere nem segít a dolgon, mivel hardverileg rendben van... legalábbis az elméletem szerint.)
Megoldási javaslat:
- sikerült akksikivétel nélkül orvosolni a problémát. lehet hogy csak szimplán mákom volt, de hosszan benyomtam a kikapcsológombot, akkor szétválasztotta a wifitől és életre kelt a teló...
- a biztonság kedvéért bekapcsoltam a "wifi -> speciális -> tartsa bekapcsolva alvó módban -> mindig" beállítást, azóta nem jött ki...Lehet hogy puszta próbálkozás, de egy próbát megér
Sorry a hosszú post miatt, remélem tud segíteni esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest