- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Gesz
csendes tag
Üdv!
Mától én is büszke tagja vagyok a klubnak
Őszintén, voltak elvárásaim a géppel kapcsolatban, de túlszárnyalta az elképzeléseimet. Nagyon meg vagyok elégedve. Szerencsére pont egy jó darabot kaptam, egész napos nyüstölés után nem jött ki se a vaku, se a piros szél...
Viszont.... a fagyás probléma egyszer kijött. Teljesen egyértelmű, hogy szoftveres a hiba. Valóban a Wi-fi csatlakozással van a gubonc. Lényegében annyi lehet a gond, hogy a kódban valszeg úgy van megírva, hogy az érintőképernyő jeleit tiltsa, amíg el nem jut a zárképernyőig. Viszont a zárképernyőnél a wi-fi betöltés miatt gondolom úgy ágyazták egymásba a feltételeket a programkódban, hogy nem figyeli az érintőképernyő jeleit, amíg minden nem klappol, köztük a wifi sem. Ezért ha alvó módban valami kapcsolódási gubanc lép fel a wifivel, elképzelhető, hogy a zárképernyőnél előjön a "fagyás". Ilyenkor az oldalsó és felső gombok teljesen működőképesek, vagyis maga a telefon nem fagyott le, nincs érintkezési baja, szimplán rosszul van megírva a kód. Mivel ez elég gyakori hiba, és nagyon sok esetben előjön, biztos hogy adnak ki valami javítást hozzá, remélhetőleg egy JB formájában. (ergó készülékcsere nem segít a dolgon, mivel hardverileg rendben van... legalábbis az elméletem szerint.)
Megoldási javaslat:
- sikerült akksikivétel nélkül orvosolni a problémát. lehet hogy csak szimplán mákom volt, de hosszan benyomtam a kikapcsológombot, akkor szétválasztotta a wifitől és életre kelt a teló...
- a biztonság kedvéért bekapcsoltam a "wifi -> speciális -> tartsa bekapcsolva alvó módban -> mindig" beállítást, azóta nem jött ki...Lehet hogy puszta próbálkozás, de egy próbát megér
Sorry a hosszú post miatt, remélem tud segíteni esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest