Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xtevo

őstag

válasz xtevo #10829 üzenetére

Péntek este elvittem a közelünkben lévő T-be a készüléket, lévén 3 napos és rakat problémám volt vele, persze a szerviz 5ig volt... a szemrevaló hölgy rögtön mondta, hogy szombaton vagy hétfőn is nyugodtan vihetem, a kérdésre miszerint akkor már nem 3 napos besunyult... akkor már nem cserélték volna izibe' :N
    Az Arénában lévő T este 9ig volt nyitva, ott volt, a szervizes szerint én voltam az első!!! aki visszavitte a telóját, és csak nézett bociszemekkel, hogy ilyen hibákat produkált volna... cirka 1 óra várakozás kaptam meg az új telót, a boltból szinte kidobtak... már húzták le a rácsot, no comment...

Hibák amikkel visszavittem: lockscreen fagyás, 2mp-es "csönd" telefonban, wifit eldobálta, kamera fókusz + led villanó nem volt szinkronban, piros keret a kijelző szélén be-bevillant időnként

Az új készülék eddig patent, sőt, jobb, mint a múltkori volt. A GPS hidegindításra 10 perc után talált holdat (3betűs progival), és stabilan tartotta, a wifi vevője jó, hívásminőség is, még nem jelentkezett a "csönd", a kamera szintén, este is egész értékelhető képet csinált.
    A wifi eldobálás ellen pedig egy app-al védekeztem: REGPON wifi KeepAlive.
    Akiknek gondot okoz a PC - Telefon összekapcsolása, azoknak ajánlom az AirDroid-ot, nálam bevált, aki ismerte ezeket, azoktól elnézést kérek, még newbie vagyok a témában. ;)

Új hozzászólás Aktív témák