Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny750
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Ha tudni lehetne ,mit vettél helyette??

(közben kiderült......) -
Danny750
őstag
Na megvan a teló...eddig szuper! (kopp-kopp)

(ebben az árban abszolút best buy
)
Led szinkronban van a képkészítéssel-kijelző érzékenysége nem a legjobb ,de bőven vállalható-mikrofon hangos-szenzorok is rendben vannak, bár a fényerőt hamar minimumra állítja auto-n+a bill világítást is csak sötétben kapcsolja be , szürkületben csak nagyon ritkán!
Sebesség a krait/4 magos gépek után a legjobb!!
(2magos arm-eket is simán veri, a többit meg nem is említem
) -
Danny750
őstag
Hétfőn belépek a klubba

Szeretném már kipróbálni az Intelt és jelenleg nincs keretem a "vágyott" Razr I-re így veszek egy Grand X In-t ,mert specs alapján nagyon tetszetős kis készülék!
Kijelző érzékenysége javult már, vagy megszokható?? (mert itt a mobilarénás tetsztben eléggé pontatlannak tűnt......) Kicsit félek ettől, de remélem nem annyira vészes! -
Danny750
őstag
válasz
Canonfan
üzenetére
Attól ,hogy erősebb a hardver papíron az még nem jelent semmit..........próbáld ki őket egymás mellett és megérted!! Nemkell oda egy i5 elég a 2s-is csak hasonlítsd össze a jelenlegi csúcs S3-al!! A Samut nem olyan nehéz gondolkodásra kényszeríteni!! Én is csak válaszoltam neked és részemről end OFF!! (amúgy sem én hoztam fel ,de befejeztem...........
)
Megfelelő áron jó vétel lehet ez a ZTE! (pl.60k kártyás csomagban ,de dágábban felejtős.........)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(+ugye a RazRi 2ghz-s atommal)
)
)

(irigy vagy a tulajokra??)