- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
válasz
vinczetibor #2996 üzenetére
Erre a widget frissitesre nincs megoldás? Védett alkalmazások stb? Mert az android weatherva legszebb, widget, kb 5 éve használom kb 50 telefonon és ez az első teló amin nem frissül!
Szégyen!!! -
pepimama
tag
5 nap alatt másodszor kapcsolt ki magától a vadiúj 4/128-as (Global Stable 8.1.9. ), ez mennyire abnormális?
-
vinczetibor
aktív tag
Az értesítések a lineageos-en rendben vannak. Semmi problémát nem tapasztalok. A miui-val kapcsolatban remélhetően valaki válaszol a kérdésedre. Annyi biztos, hogy a sense v2 widgetnél a widget ikonját mutatta az értesítés sávban a teszt miui ahelyett, hogy a hőmérsékletet jelenítette volna meg. Még annyit a lineageosről, hogy a jelenlegi legstabilabb rom nem a hivatalos, hanem a nijel8 által kiadott unofficial.
A biciklizéssel kapcsolatban annyit, hogy nálam a runtastic-ot 80 méter legyaloglása után lőte ki a miui, kikapcsolt kijelző mellett és miután bekapcsoltam a kijelzőt kb. fél perc kellett, hogy újra ébredjen. Csak az volt a baj, hogy a közben megtett 5 km-t átaludta az alkalmazás.
Mivel simán fel lehet rá rakni olyan főzött romot, amin ezek a hibák nem jelentkeznek, ezért nem hiszem, hogy a telefon vásárlásánál, ennek túl nagy jelentősége lenne. -
Sancoo
csendes tag
válasz
vinczetibor #2996 üzenetére
Nagyon Koszonom !! Na pont ilyesmik erdekeltek! Meg a widget frissitessel megbaratkoznek, de a hatterben futo alkalmazasok kilovese nem tetszik! Endomondot hasznalok a bringazasaim soran, nem tetszene ha bezarna a progit 20km utan....egyebkent ertesitesek megjelennek normalisan? Gondolok itt viber, hangouts, messenger, mail, hirportalok ertesiteseire? Utana olvasok ennek a lineage romnak, mert ilyen teren abszolut tudatlan vagyok, nem nagyon szerettem volna mokolni a rommal
Koszi! -
vinczetibor
aktív tag
Nekem az android 6 alapú miui nem jött be, mert nem volt elég "sima" a működése. Különösen idegesített, hogy néha 3-4x is rá kellett böknöm valamire, hogy méltóztassa végrahajtani, amit akarok. Az android 7 alapú teszt romokon ezt már nem tapasztaltam. A működés sima és nincsenek érintési problémák sem.
Ami viszont nem változott és továbbra is elfogadhatatlan számomra, hogy a telepített widgetek nem frissülnek, legalábbis 7.1.5-ös teszt romon még ez volt, és néhány olyan aklalmazást, aminek hosszabb ideig kellene futnia például Runtastic, kilövi a rendszer kikapcsolt kijelző mellett, bármit is állítok be háttérfolyamat felügyeletként a rendszeren. Ha engedem, hogy a háttérben, minden folyamat futva maradjon, akkor nagymértékben csökken az üzemidő, de a problémák továbbra is fenn állnak.
Csak remélni tudom, hogy egyszer javítják ezt.
Ezek a problémák nem jelentkeznek a lineageos romokon. Ott minden frissül és a rendszer nem állítja le a háttérben futó alkalmazásokat és az üzemidő jó. Ezek a romok még bugosak, de többjük már mindennapi használatra is tökéletesen megfelel és a hibák javítása folyamatosan történik.
Szerintem csak hardveresen kell megbarátkoznod a Max-szal és utána már azt raksz rá, ami az igényeidnek legjobban megfelel. -
Milestone2
nagyúr
Most megint aktívabban a CUSTOM fejlesztők...
Resurrection_Remix_M_5.8.1_hybridrom_2017.01.31 + HELIUM-hoz kell egy Javítócsomagot is telepíteni TWRP-ből. -
-
Milestone2
nagyúr
CUSTOM ROM-olóknak
2017.02.03. - Frissült a crDroidAndroid 7.1.1 v2.1
LINEAGE OS bázisú, portolva MiMaxra.
Minden működik rajta.
Opengapps 7.1 jó hozzá.
PRIME (HELIUM) változatra is telepíthetővé tett telepítő ROM, letölthető innen: v2.1 -
pepimama
tag
válasz
Milestone2 #2981 üzenetére
KÖSZ! Vkinek volt Nillkin-üveg?
-
pepimama
tag
válasz
Milestone2 #2979 üzenetére
KÖSZ szépen a gyors választ! A Nillkinest lemondjam? Még nem csomagolták össze, így kicserélhetem.
-
Milestone2
nagyúr
Kb ilyen kell neked (is) https://www.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Mi-Max-Tempered-Glass-Color-Full-Cover-Screen-Protector-Film-Guard-For-Xiaomi-Mi/32741535324.html?spm=2114.13010608.0.0.qzoLiU
Átköltözés alkalmazást nem használok, nem tudok benne segíteni...
-
pepimama
tag
Szerdán én is boldog tulaj lettem (4/128-100e-puremobile)
Rendeltem Kínából Nillkin edzett üveget,
https://www.aliexpress.com/item/For-xiaomi-mi-band-xiaomi-mi-max-Screen-Protector-Nillkin-Amazing-H-PRO-Tempered-Glass-For/32669202087.html?spm=2114.13010608.0.0.OpReQh
de most néztem, hogy a kommenteknél azt írják, hogy kicsi a telóra az üveg.
Folyamatosan olvastam a fórumot és itt is volt ezzel kapcsolatban panasz (ha jól emléxem).Kérdésem, hogy a kijelzőnél kisebb üvegméret mindegyik Mi MAX-os edzett üvegre vonatkozik, vagy létezik olyan, amelyik jó rá és ha igen, akkor kérnék linket/vagy nevet
itthon ezt kapni: http://www.puremobile.hu/xiaomi/xiaomi-kijelzovedo-folia/xiaomi-mi-max-kijelzovedo-uveg
(tokom van, de egyszer már tört telóm, úgyhogy óvatos vagyok)2. Az átköltözés - Mi Mover alkalmazással kapcsolatban.
Redmi Note 1-esem van és arról költöznék át a MAX-ra,
QR-kód szkennelést megcsináltam, összekapcsolódtak, de a MAX ezután kb. 1 mp alatt levált és ezt ki is írta.
Segítenétek, hogy ez miért lehet? Vmit rosszul csinálok?(mindkettőre leszedtem az alkalmazást, el is indul, kijelölöm, amit át akarok másolni és 1mp után MiMax vége)
Előre is nagyon KÖSZÖNÖM a segítséget!
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2976 üzenetére
A kínaiak a kínai cuccokat is másolják. Azért kíváncsi leszek a tesztek mit mondanak majd.
Amúgy jól néz ki, különösen a háttérkép. -
Milestone2
nagyúr
No, már a MiMix-et is jól lemásolták (most épp az Elephone S8)
-
Sancoo
csendes tag
Sziasztok! A z ultram megerett a cserere, es ez a legszimpatikusabb ami talaltam ar/ertek aranyban. Bar a Z ultraval is mocskosul elegedett voltam...a kerdesem az lenne, mennyivel"rosszabb" a 2 gigas verzio a 3 gigasnal? Csak mert a Z ultra elketyereszett szepen 2gb-al, de ez mas konstrukcio, erosebb hardware.... Ami meg erdekelne, a hetkoznapi hasznalat soran fellepo apro, nuansznyi hibak, bosszusagot okozo dolgok, ha vannak vele kapcsolatban. Gondolok itt az ertesitesek esetleges elmaradasarol, a widgetek nem frissulesere stb stb. Elore is koszi!
-
*Mukeey*
addikt
Viszont ez jó ám,mert az elsők között kapja majd meg a 7es droidot,a MI5-el együtt.
-
Gaabbaa
aktív tag
Koszi az infot
-
Gaabbaa
aktív tag
Valamiert nem kapok OTA frissitest....
miui8 6.12.22
Javaslat, hogy mit (melyik rom verziot) toltsek le es honnan? 3/32 verzio
-
jtzk
tag
Vettem egy új laptopot, de egyszerűen nem tudom usb-n használni rajta a maxocskát.
Eszközkezelőben látja, de persze ismeretlenként, drivert nem frissít. Még az agyonletiltott munkahelyi gép is lazán látja.Mit bénázok? Help
-
pepimama
tag
Nincs vkinek egy kölcsön vagy olcsón eladó tokja, ami elől-hátul véd?
Ma rendelnék az Aliexp-ről , de kb. csak 3 hét mire megérkezik, addig kéne.
Érte mennék és majd vissza is vinném febr. végén.
Előre is KÖSZ -
pepimama
tag
válasz
FreedomHUN #2954 üzenetére
KÖSZ szépen! Szerinted inkább az üvegfólia vagy a sima? Ez szerinted megfelel? (mostani telómon Nillkin-tok van 2és fél éve jól bírja)
https://www.aliexpress.com/store/product/Xiaomi-Mi-Max-Tempered-Glass-Screen-Protector-NILLKIN-Amazing-H-Nanometer-Anti-Explosion-Tempered-Glass-film/630436_32688178414.html -
-
pepimama
tag
Holnap valszeg megveszem a telót.
Szerintetek ezt a kijelzővédő üveget érdemes?
http://www.puremobile.hu/xiaomi/xiaomi-kijelzovedo-folia/xiaomi-mi-max-kijelzovedo-uveg
olvastam itt több törést is és ha ez jó, akkor nekem megéri, inkább ez,mint egy kijelzőcseremajd ez a tok jön rá: https://www.aliexpress.com/item/for-original-xiaomi-mi-max-xiaomi-max-case-6-44-NILLKIN-APP-sparkle-flip-PU-Leather/32685123587.html?spm=2114.40010208.4.70.1o5aQa
Bájdövéj nem rendel vki Aliexpressről, beszállnék egy ilyen tokkal....Előre is KÖSZ!
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
csocsoszán #2947 üzenetére
Koszi
-
gyuri1979
aktív tag
Szeretnèk rendelni egy mi max telt a sogoromnak. Itt mindenki a spemallt ajánlja,az eu szállítást hol tudom kiválasztani?
-
TpS
őstag
válasz
Gabes13 #2940 üzenetére
Az eu garancia 10$, az eu express szállítás kb. 18 $, enélkül sarcot kell fizetni.
Általában, ha Kínában feladja, akkor 2 napot tölt ott a telefon, után 1 nap Hong Kongban, majd Franciaországban hozták be az eu-ba. Ott is 2 nap volt, utána 1 nap Ausztria, majd 2 nap itthon és a 2. napon már a kezemben volt a csomag. Hogy Írországba is FO-on keresztül viszik-e az nem tudom, de szerintem ott se lesz több a szállítási idő.Ilyen képernyővédőt lehet venni az alin, ezen nem látszik át a fehér. [link]
-
Gabes13
tag
Ha a spemall-tol rendelek mennyi ido a posta? Az arak amik kint vannak azok a vegleges vagy van meg koltseg?
Koszonom! -
Gabes13
tag
Szevasztok! Bocs a kerdesert, mennyire nezki butan nagynak telefonalas kozben?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2931 üzenetére
Köszi!!!!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2928 üzenetére
Ha már itt vagy most,kicsit segits kèrlek...fejlesztői beállitásokban mit èrdemes állitgatni?Gondolok itt miui optimalizació kell?Memóriakezelès magas?Ilyesmi...
Előre is köszi -
pepimama
tag
válasz
Milestone2 #2928 üzenetére
KÖSZ szépen a pontos számot!
Javasoltok még képernyővédőnek vmi spéci fóliát? Ha igen, akkor kérek linket! KÖSZ! -
pepimama
tag
Sziasztok! (végigolvastam az összes kommentet itt, mert már 2 hónapja tervezem)
Mostanában vennék 4/128-ast , segítenétek, hogy milyen Rom-mal kérjem, ha nem akarok/tudok ROM-olgatni?
Asszem korábban a Global Stable-t ajánlottátok, de tudnátok írni pontos verziószámot is, hogy mi az, ami tuti simán - ATOMSTABILAN megy (mint anno Redmi Note-nál a v37).
Tokon kívül érdemes még külön kijelzővédő-fóliát vagy mást venni hozzá?
Láttam, hogy többeteknek betört már a kijelzőEsetleg rendel vki mostanában Kínából, mert ezt a tokot szeretném
https://www.spemall.com/Mi-Max-Original-Flip-Leather-Case-Cover-With-Smart-Wake-Up-Function_g.html
Ha vmely megbízható budapesti fórumtárs rendelne vmit, akkor csatlakoznék a fenti tokkal és utalnék neki...
Előre is KÖSZ! -
*Mukeey*
addikt
Nekem is most úgy tűnik,hogy lassan adnak ki új telókat.
Egy max mèretben nyomhatnának valamit csúcs hardverrel. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2921 üzenetére
Nem is baj. Legálább több idejük lesz koncentrálni másra, Bőven elég lenne 3-4 modell egy évben, és már az sem kevés.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #2920 üzenetére
Most belassítottak egy kicsit...legalább is én úgy látom.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #2919 üzenetére
El vannak foglalava a többi 123456789 telefont kiadásával...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #2918 üzenetére
Annyira el voltak vele foglalva, annyira büszkén jelentették be...
mikor jön már az első Xiaomi CPU-s telefon??? -
Weeman1
veterán
válasz
Criminal017 #2916 üzenetére
Én úgy olvastam az 5.7" készülék 8 magos lesz.
-
*Mukeey*
addikt
Talán majd az utódjában kijavitják ezt a kijelző dolgot...tènyleg,van valami infó,hogy jön-e max2 vagy hasonló?Nem nagyon hallani semmit...
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Írtátok az üvegfóliás sztoryt, Elég régóta használom, nexus6, Lumia 1520 mindegyik 6" volt rajta üvegfólia, meg tok is, le is esett mindegyik, a nexus pl pofára betonra. Csak a fólia tört be, kijelző sosem. Multkor peches voltam hogy pont a szélének kiccant valami, a kkjelző berepedt s fólia nem. Tényleg érzékenyebb sokkal. De nem baj, ott a lovemei tok. Így csak megúszom és végleges lesz a mostani.
-
*Mukeey*
addikt
-
borztej
csendes tag
sziasztok!
van egy nagyon idegesítő hiba. nem tudok csak újraindítás után átváltani wifiről 3g-re.
tudna valaki segíteni, hogy tudnám ezt elkerülni? eu romon vagyokköszi
-
artiny
őstag
Hogyan kell beallitani a kamerat ,hogy a leheto legjobb minosegben fenyekepzzen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest