- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3498 üzenetére
Nem akartam bántó lenni, csak arra gondoltam hogy (nyilván egy-egy nagyobb bakitól eltekintve) nem azt jelenti a Developer meg a Stabil között a különbséget, hogy a Stabil stabilabb...
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Trailblazer #3498 üzenetére
Dev-vel jobban jársz,az esetleges hibakat is gyorsabban javitjak.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Milestone2 #3497 üzenetére
Akkor rossz volt a szóhasználat, hamu a fejemre! Stable és kész.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3496 üzenetére
Nincs olyan hogy végleges stable...de mindegy.
Arra várni kell, akinek az Stabil a mániája...nincs infó meddig. -
Trailblazer
veterán
válasz
Milestone2 #3495 üzenetére
Természetesen nem developerről beszélek, hanem végleges stable-ről.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3494 üzenetére
???
MiMax-ra (helium is, hydrogen is) 7.0 már a Developer (a China ROM mégrégebben), Nougat alapú... -
Trailblazer
veterán
válasz
Milestone2 #3493 üzenetére
Értem. Bár én leginkább Nougat alapú MIUI-ra várok leginkább. Mikor lesz ebből vajon valami?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3492 üzenetére
Az enyém nem hivatalos, csak magamnak módosítottam.
Ez pedig az OFFICIAL.
Tapasztalatom még nincs, mert nem jött OTA, hogy megtudjam mi történik.
Az én módosításom csak updater-script módosítás, hogy a TWRP nem dobja ki telepítéskor, mondván, hogy ez bizony hydrogen ROM, miért akarom én helium-ra telepíteni!
Ahogy nézem, a hivatalosban a CPU kezelésbe is belenyúltak, hogy ne csak 6 magot kezeljen, hanem mind a 8-at.
Szerintem ennyi a különbség. -
Trailblazer
veterán
válasz
Milestone2 #3491 üzenetére
Valamit érdemes tudni ezzel kapcsolatban? Az eggyel ezelőtti hozzászólásodban bizonyos módosításokról (amiket nem tudtunk meg, mik lennének) írtál Helium esetében, immár ennél ezek nem állnak fenn?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #3486 üzenetére
És kijött a hivatalos BLISS ROM 7.2 HELIUM változat is....
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3489 üzenetére
Lehet akkor az akkum kicsit fárad már,lassan egy éves lesz...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3487 üzenetére
Nem😀
Nálam azért inkább 8-9 óra a sot,de én extrémen használom.Végig wifi bluetooth mobilnet szinkronizálások 3 email fiókra,face,összes csevegőprogi....
De ez akkor is nagyon jó! -
Milestone2
nagyúr
2017.04.01. (és nem tréfa
)
BlissRoms v7.2 hivatalosan is megjelent HYDROGEN-re
(HELIUM-ra módosításokat kell végezni telepítés előtt)Komolyan gondolják, hiszen állandó letöltőoldalt hoztak létre: [link]
(de még egyszer: csak Hydrogenesek tudják azonnal telepíteni!)[Itt a HELIUM-ra is telepíthető változat letöltőlinkje] - még egyszer kihangsúlyozom, HELIUM userek ne nyomjanak OTA frissítésre, és ne telepítsenek a hivatalos weboldalról romot. Át kell alakítani mindent telepítés előtt...
Úgy hirdetik magukat mind a legjobban testreszabható / személyreszabható custom ROM. Én annyit tapasztaltam, hogy igen gyors és számomra lagg-mentes rendszer (de pl. én nem játszom...) az alapdolgok tökéletesen működnek.
TWRP-ből telepíthető.
OPEN GAPPS telepíthető rá.Telepítés:
Indítsd a TWRP-t.
Készíts mentést a jelenlegi ROM-ról
FULL factory wipe and wipe/system and dalvik cache elővigyázatosságból
Flash Bliss Rom
Flash Google Apps package (for 7.1!)
*Rootolásra külön nincs szükség, SuperSU beépítve* megjegyzést: ezt én nem találtam meg benne...
Első beindulás több lehet mint 10 perc. -
gyuri1979
aktív tag
Szasztok!
Na megerkezett az uj mi maxom,az előző mellè. Síman elsore felraktam ra a dev.globalt.,ugyh tenyleg egyszerű volt. Amugy a spemall stabilal küldte. Es volt a csomagban egy folia,meg tok is. Ezen meg is lepődtem,mert az előzőhöz nem küldtek. -
AttilaMvh
tag
válasz
Milestone2 #3483 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ! Ezek szerint előbb utóbb megoldják.
Ha meg valami sürgőssé válik keresek apk-t.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
AttilaMvh #3482 üzenetére
Javítás alatt álló (javításra váró) bejelentett hiba.
Please confirm Google play store download bug:
http://en.miui.com/thread-556173-1-1.html
Állítólag jelenleg a megoldás, Google Play Store frissítések eltávolítáaa.
Alkalmazások frissítése, majd a Play úgy is visszafrissül magától.S ha a Play visszafrissül kezdheted előröl!
Na ezért nem használok már Google-t...
-
AttilaMvh
tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni tőletek. A legutóbbi frissítés óta (global developer miui8 7.3.30) a Google play store-ból nem lehet sem telepíteni új alkalmazást, sem frissíteni a meglévőket. Eltávolítani lehet. Előbbi esetben azt írja ki, hogy "várakozás wi-fire", holott a wifi kapcsolat él, és böngészni lehet, fb és Messenger műkszik, úgy tűnik csak a Google áruház kellemetlenkedik. Semmiféle beállításba nem matattam bele. Mi lehet a gond? Mi max 32gb-osom van.
-
pepimama
tag
válasz
Milestone2 #3476 üzenetére
Bájdövéj észrevettétek, hogy a beépített Számológép-alkalmazás mennyi pluszfunkcióval rendelkezik?
Megnyitás után bal felső sarokban - valuta, hoszz, terület-váltó stb. Szuper! -
pepimama
tag
Csoda történt: tegnap este magától frissített a Global Stable 8.2.1.0-ra (így átugrotta a sima 8.2-t).
Kérdésem: A Downloaded Rom mappában is van egy kb. 1,5 GB-os zip fájl ezzel kapcsolatban és a Fájlkezelő szerint a mappákkal egysorban van egy kb. 3 GB-os fájl is, szerintetek melyiket törölhetem, mert gondolom ebből 2 fölösleges (én a .zip-re tippelek, mert a másik nagyobb)
Előre is KÖSZ a segítséget! -
*Mukeey*
addikt
Óvatosan ezekkel,gyanusan olcsó!Nekem cserélték már kétszer,másodikra már kettőt rendeltem,jol is tettem mert egyik nem működött,kép volt de a touch rész nem funkcionált...
Inkább a 40$os sávbol nézegess,vagy itthon van ~20ezerért,lehet az jobban megéri hazai garival.... -
a.sebi
őstag
[link]
Sziasztok! Rendelt valaki ilyet már? Csúnyán megkarcoltam a kijelzőt! Lehet kicserélném! Vannak ezzel tapasztalatok? -
a.sebi
őstag
válasz
Milestone2 #3461 üzenetére
köszi holnap írok neki , mtk s
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Tejberizs76 #3465 üzenetére
Az iPhone7+ azért más kaliber mint a 6+,én is boldog lennék egy ilyen felállással😃
-
Tejberizs76
tag
válasz
Milestone2 #3463 üzenetére
Nekem gyorsabb lett a 8.2.0 után, igaz kapott elötte fullos wipe-ot
-
pepimama
tag
válasz
Milestone2 #3463 üzenetére
Nagyon KÖSZÖNÖM!
Máris elmentem. -
a.sebi
őstag
Sziasztok redmi note 4 flashbe valaki otthon van?
-
TpS
őstag
válasz
pepimama #3456 üzenetére
Lehet, hogy az a rom mégse annyira gyári, csak annak látszik. Az összefoglaló 4A. pontjában van leírva, hogy zárt BL esetén hogyan lehet EDL módban feltenni a romot a miflash programmal. Érdemes a legújabb bétát leszedni, ez lassabban süti fel, de a stabil hajlamos buffer hibát adni. Ott van a link is, ahonnan le tudod tölteni, a "Xiaomi Mi Max Prime 64G/128G Latest Global Stable Version Fastboot File Download" változatot érdemes leszedni.
Írtuk itt, hogy hamar kicsik lesznek a 6" alatti telefonok, már te is megtapasztalhattad.
-
pepimama
tag
válasz
Kofka04 #3430 üzenetére
Nekem Global Stable van, de 8.1.9.0 -óta nem frissül, itt már írtátok páran, hogy van új (Global 8.2.1.0 ), tudnátok segíteni, hogyan tudnám ezt leszedni és mi oka lehet, hogy a mostanim nem frissül automatikusan?
Előre is KÖSZ!
4/128-asom van, Puremobil-tól vettem, abszolút meg vagyok vele elégedve (már kicsinek tűnik az 5,5 ") , de az elmúlt 7-en egyszer magától kikapcsolt és nekem kellett kézzel bekapcsolnom, egyszer pedig újraindult.
-
*Mukeey*
addikt
Miui az egyik,ha nem a legjobb rendszer mobilon...Nekem volt minden már,összes rendszert próbáltam egèszen mèg a règi palm-októl kezdve win mobile 6.5,ios 2-től felfele,android 1.5től felfele,nokia symbianok,meg volt valami borzalom os-ük saját,most nem ugrik be😬
Na a lènyeg,hogy a Miui8 az brutál jó rendszer,most èrzem azt,hogy nem kell keresgèlnem tovább.A legèrdekesebb,hogy mindezt egy ~200$-os masinán is lazán hozza,nem kell 1000+$,hogy fluid legyen.Lassan egy èv után is találok új funkciókat. -
TpS
őstag
válasz
Kofka04 #3452 üzenetére
Nem találtam módot rá, de ha másik témából átveszed a zárképernyőt, akkor tudod cserélni. Az animáció meg jön a témából, feltéve, hogy van benne.
A javaslat eltüntetése a billentyűzetnél: bal szélen a Google gomb megnyomására előjön egy gombsor, ott beállítás, szövegjavítás, javaslatok megjelenítése.
A font cserére egy megoldás, de nem próbáltam: [link] -
Kofka04
tag
El fogok veszni a lehetőségek tárházában
Már el is vesztem
Láttam hogy a Téma szerkesztése menüpont alatt lehet a zárképernyőt is megváltoztatni. Sehogy nem tudok rájönni, honnan tudnék letölteni másikat. Ezt azért hiányolom ebből a rendszerből, hogy nem tudok váltogatni a feloldási animációk között. Ez a gyári olyan semmilyen.
Ha most is itt van a szemem előtt a megoldás, csak nem veszem észre, komolyan akkor inkább csendben maradok és nem teszek fel több kérdéstOlyan vagyok, mint aki még nem látott okostelefont. Hát ilyet még tényleg nem láttam
Még igazából 3 dolog foglalkoztat. A zárképernyő feloldási animációjának cseréje, a betűtípus lecserélése és az, amit valószínűleg nem lehet megtenni, hogy a billentyűzet tetején lévő szójavaslatokat ne írja oda. Csak foglalják a helyet. Már minden erre vonatkozót kikapcsoltam, de hibába.
-
Kofka04
tag
Hol van az az ikon? A menüben a témáknál vagy az MIUI fórum alkalmazásnál?
A én romomban csak 4x6 és 5x6-os ikonelosztást lehet állítani.Más
ammerer által megosztott kamera beállításokkal az a problémám, hogy nem olyan menüpontok nincsenek
Valószínűleg más romban benne vannak, de nekem a 8.2-es stabil globálban nincsenek. A módokba belépve választható a kézi üzemmód, azon belül fehéregyensúly, fókusz, záridő és iso van. A fehéregyensúlyban van még egy kézi menüpont, de az nem az említett érzékenység lesz, amit Kammerer ír, hogy toljuk fel 100-ra. -
Kofka04
tag
Pont tegnap nézegettem ezt a MIUI fórum alkalmazást és nagyon megtetszett. Áttekinthető, szórakoztató és hasznos. Regisztráltam az MI fiókomat is. Ma reggel olvastam az MIUI fórumon, hogy nemsokára nekem is érkezik a Nougat
A Stock Megamod tényleg nagyon ott van. Ezen a telón még az ikonok is elég nagyok, így van értelme ennyire részletesen megrajzolt ikonkészletet alkalmazni, mert nem vesznek el a részletek a kis méret miatt. Már csak valami frappáns, de egyszerű betűtípus után kell néznem. Nem is tudtam hogy le lehet cserélni, nem találtam menüpontot erre, de a fórum keresője dobott ki betűtípust, ezért gondolom lehet cserélni.
-
TpS
őstag
válasz
Kofka04 #3444 üzenetére
A miui-ban az egyik nagy kedvencem a rengeteg téma, ami nem merül ki a háttérkép és az ikonok cseréjével, hanem belenyúl mindenbe, rendszermenü, státuszbár, redőny, minden megváltozik, teljesen új környezetet kapok. A kedvenc témám a Stock Megamod, amihez egy nagyon szép óra is dukál, aminek a háttere az időjárás függvényében változik.Érdemes kipróbálni.
-
Kofka04
tag
Eléggé laikusnak érzem magam, azaz inkább figyelmetlen voltam, mert a menü gomb nyomva tartása után valóban ott az indikátor, amivel lehet lapozni, amit eddig észre sem vettem
A 3 csippentés nekem új. Más telókon 2 ujjal kellet csippenteni. Próbáltam. Itt nem történt semmi 2 ujjal. Viszont mivel 3 ujjal kell a screenshot-ot csinálni, gondolhattam volna, hogy még biztos lehet mást is. Megint köszi a segítséget
Pontosan erre volt szükségem. Újdonságra. Mert a Samsung-LG-Sony rendszere nagyon hasonló és már unalmas volt. A Mate8-nál belekóstoltam valami ilyesmibe, de az egy kicsit túlzás volt. Sok volt a menüpont és a lehetőség. Az MIUI jobban tetszik. Nagyon tetszik -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3441 üzenetére
Vagy a menü gombot sokáig nyomva átmegy képernyő szerkesztő módba, talán ott könnyebb az ikonokat ide-oda tologatni, a felesleges lapokat törölni, az újakat létrehozni, widgeteket felpakolni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Kofka04 #3438 üzenetére
Szegény árván maradt apk hosszan nyomva áthelyez a több alkalmazást tartalmazó oldalra.
Majd visszatérve az üresen maradt oldalra, három ujjal összecsippentés és a nem kellő oldal kidobása...
Már ha erre gondoltál...
...és ahogy Mukey írta az a funkció legyen bekapcsolva. -
Kofka04
tag
Egy dolog szemet szúrt nekem és egyszerűen nem jövök rá, hogyan oldjam meg a problémát. Ugyebár más androidos telefonoknál, a főképernyőn elő lehetett hozni azt a menüpontot, ahol az oldalainkat tudtuk testre szabni. Van (volt) nekem 3 oldalam, többet nem is szerettem volna, de mikor feltelepült egy app, lett egy 4. és oda lett biggyesztve az ikonja, holott én a 2. és 3. oldalon is hagytam helyet, mert féltem attól, nem lehet az oldalak számát szerkeszteni. Nem is értem miét nem oda rakta vagy a főképernyőre, ahogy szokott lenni más telóknál. Valaki meg tudja mondani hogy van-e egyáltalán erre lehetőség. Én vagyok figyelmetlen vagy tényleg nincs erre lehetőség és ahogy telnek majd a hónapok és települnek az appok, gyarapodni fog az oldalaim száma és lesz egy pár használaton kívüli, üres oldalam. Az nagyon nem lenne jó
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3435 üzenetére
Az eu rom oldalon láttam egy kis malacfejet az aksi ikon mellett, ez lenne az?
-
Criminal017
őstag
Új heti romban kaptunk egy kis ikont a felső sávba ha épp' quick charge-al töltjük a telefonunk. Végre.
-
Kofka04
tag
Köszönöm az infót és a gratulációt
A negyedévi rendszerfrissítéssel én ki tudok egyezni. A korábbi telefonjaim ennél ritkábban frissültek. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Kofka04 #3430 üzenetére
Neked Stabil Global van az még nem kapott nugátot...
Csak a Fejlesztői Global, meg a Fejlesztői China romok...
Alap tudásbázis:
China Developer és Global Developer heti (péntek) frissítésű
China Stable, Global Stable kb negyedévente frissül.A fejlesztéseket (újításokat) kb mindig ebben a sorrendben kapják a készülékek: 1. China Dev., 2. Global Dev., 3. China Stable, 4. Global Stable
-
Kofka04
tag
Sziasztok!
Megvettem újonnan a 3/32-es péklapátomat arany színbenNagyon tetszik. Sokkal szebb, mint a képeken, videókon. A hangszórója szépen szól, a kijelzője gyönyörű, a rendszer villámgyors, talán még a Snapdragon810-es Flex2 sebességét is hozza. A kamerája ténylég szép képeket lő világosban. Sötétebb témában nem jeleskedik annyira, de nem tragikus a helyzet. Ezt a kompromisszumot megkötöm, illetve a gyenge vakutól is eltekintek, cserébe a sok kényeztetésért, meg a brutál aksiért
Frissült a rendszer, amint wifit kapott. Global 8.2.1.0 (6.0.1 mmb29m) van rajta . Ezzel kapcsolatban lenn egy kérdésem. Írtátok többen hogy Global van fent és Nougat. Kijött már a Nougat? Nekem nem jelez frissítést. Hogy vannak ezek a frissítések. Tudom, hogy többféle módszer és rom van. Leginkább az enyém érdekelne. Milyen időközönként szokott jönni a globalra frissítés és akiknek már Nougat van, nekik miért van? -
FreedomHUN
senior tag
válasz
Criminal017 #3427 üzenetére
globalt tettem fel mikor kijött a nugat. Őszinte leszek, semmit nem vettem észre. Ami pozitiv a globalnak hogy beállitottam hogy wifin szippantsa le a legujabb sw-t. Állt hétfőn jelez, báttya leszedtem felrakhatom? Ott egy igen, és magátol megy minden. Ha ez szempot, hogy ne kelljen betallozni, akkor mehet, egyébként érdemi különbség nem igazán van.
-
Criminal017
őstag
Aki használta a global devet is, meg a xiaomi.eu romot is huzamosabb ideig: melyik volt a jobb, érdemes váltani globalra? Pro, kontra esetleg? Köszi előre is.
-
forzaroma
tag
Sziasztok!
Általános használatra, facebookozásra elég szerintetek a 2Gb verzió? -
grego0
csendes tag
Sziasztok,
olvastam a hozzászólásokat viszont még így is tanácstalan vagyok, remélem tudtok tanácsot adni.
Tablet alternatíva miatt gondolkodok a Mi Max-en.
A másik opció a Meizu Mx6, viszont az csak azért mert szép és gyors, viszont kicsi(kisebb).A Mi Max külsejéért különösen nem vagyok oda, szép telefon, de szerintem a Meizu szebb.
Tudnátok esetleg tanácsot adni, melyiket tudnátok ajánlani?
A kamera igazából nem fontos számomra.
Inkább a telefon gyorsasága, illetve a Mi Max-ben ugye nagyon tetszik, hogy hatalmas, viszont kézben nem fogtam még. -
TpS
őstag
válasz
gyuri1979 #3416 üzenetére
A leírás annyira részletes, és tökéletes, hogy tuti menni fog. Évek óta nem foglalkoztam ilyenekkel, aztán csont nélkül sikerült minden.
Addig míg el nem kezdtem kísérletezni, de ez már más tészta. Utána is sikerült rendbe tenni, igaz az ütő egy párszor megállt bennem. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3413 üzenetére
Köszi a segítsegeteket! Szerintem ha megjonnek a telók,menni fog a dolog. Igy áttolvasva,nem nehez,meg nem kell kapkodni vele.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3411 üzenetére
Ezt én is megjátszottam, addig, amíg egyszer az eu rom-mal bootloop nem lett zárt bl-nél. Utána inkább nyitottam én is.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3409 üzenetére
Koszi.
-
gyuri1979
aktív tag
Egyebkent ezt a modszert akkor is megtudom csinalni,ha valami takolt shopoossal jon? Mert rendeltem a gyereknek is egy note 3-at,es ott nem lehetett valasztani romot. Az mi maxot elmeletileg "original" rommal kuldik,kerdes hogy ez mit takar.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3403 üzenetére
A lenyeg amit eddig ha jol ertelmeztem a leírasokbol,ha gyarival kerem,nem multival akkor updater menubol a a telefonra letőltött romot kivalasztom telepitesre.ha nem megy akkor pedig edl modban is siman feltudom rakni ugy hogy nem kell nyitni boatloadert? Csak az utobbi esetben fastboot romot kell letolteni. Bocsi ha hukyeseget kerd,de ilyet meg nem csinaltam.
-
Milestone2
nagyúr
2017.03.18
Megint megjelent egy újdonság MiMaxra: XENON HD (Android 7.1.1)
Letöltés: HYBRID ROM (Heliumra és Hydrogenre is telepíthető) TWRP-bőlMivel csak ma töltöttem le sok infóm még nincs róla.
Minden működik, amit eddig próbáltam.
http://www.opengapps.org ról 7.1-es arm64-es GAPPS jó hozzá. Nem kell a ROM-ot és a GAPPS-ot külön telepíteni, mehet egyszerre.
Alapjáraton annyiban tér el az eddigi romoktól hogy Nova Launcherrel fut illetve SuperSU, Sony Substranum, MiXPlorer, Kernel Adiutor, AdAway, AudioFX, 2 féle kamera, van előre telepítve...és elég részletesen testreszabhatónak tűnik.
Kép Kép Kép Kép -
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #3402 üzenetére
Ezzel sem kell "momolni". Zárt BL esetén is a China Developerre utánolvasással 10 perc alatt fel lehet tenni a Global Developert ami teljesen jó és magyar is tud lenni. Jó esetben updaterrel is felmegy a zip ROM, bénább esetben TGZ ROM PC-n keresztül MiFlash-sal EDL módban.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #3399 üzenetére
Koszi,már meg is rendeltem.
Addig meg nekiuluk,es attragom hogy is tegyek rá dev romot. Mert ami mar van,azt igy vettem,nem kellett momolni vele. -
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3400 üzenetére
Ja, én is örültem neki.
Gyorsan nyitottam a bootloadert, fastbootban egy TWRP-t felraktam. TWRP-be bootolás és ment is fel a kiválasztott (custom, xiaomi.eu) ROM.
Nem is kellett a MiFlashel vacakoljak, el sem hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest