Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczetibor
aktív tag
Nekem az android 6 alapú miui nem jött be, mert nem volt elég "sima" a működése. Különösen idegesített, hogy néha 3-4x is rá kellett böknöm valamire, hogy méltóztassa végrahajtani, amit akarok. Az android 7 alapú teszt romokon ezt már nem tapasztaltam. A működés sima és nincsenek érintési problémák sem.
Ami viszont nem változott és továbbra is elfogadhatatlan számomra, hogy a telepített widgetek nem frissülnek, legalábbis 7.1.5-ös teszt romon még ez volt, és néhány olyan aklalmazást, aminek hosszabb ideig kellene futnia például Runtastic, kilövi a rendszer kikapcsolt kijelző mellett, bármit is állítok be háttérfolyamat felügyeletként a rendszeren. Ha engedem, hogy a háttérben, minden folyamat futva maradjon, akkor nagymértékben csökken az üzemidő, de a problémák továbbra is fenn állnak.
Csak remélni tudom, hogy egyszer javítják ezt.
Ezek a problémák nem jelentkeznek a lineageos romokon. Ott minden frissül és a rendszer nem állítja le a háttérben futó alkalmazásokat és az üzemidő jó. Ezek a romok még bugosak, de többjük már mindennapi használatra is tökéletesen megfelel és a hibák javítása folyamatosan történik.
Szerintem csak hardveresen kell megbarátkoznod a Max-szal és utána már azt raksz rá, ami az igényeidnek legjobban megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 PRO 5G
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest