- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miui 8 6.6.16 beta van rajta. honorbuytol vettem a telefont.
Nézegettem a miui honlapot,elvileg 6.8.18 developer rom a legújabb,szóval a rendszerem nem a legfrissebb.
Szeretném lefrissíteni, ehhez olvastam a leírást amit készítettél,de több ponton nem értek valamit,vagy nem tudok továbbhaladni.Először is fastboot módban elindul a telefon gond nélkül,de edl módban nem (egyszerre nyomom a két hangerőgombot,de nem történik semmi)
mivel csak fastboottal tudnám frissíteni ebből kifolyólag,így ellenőrizném hogy nyitva van e a bootloader.
win10-en elindítom a parancssort,beírom hogy fastboot devices, erre a cmd csak annyit ír hogy nem létezik ilyen típusú parancs, nem ismeri fel.továbblépek,remélem nyitva van a bootloader.
letöltöm a tar kiterjesztésű rom file-t,kicsomagolom a C/rom nevű mappába. ennek a filenak nincs kiterjesztéseelindítva a miui rom flashing toolt, látja az eszközt fastboot módban ,de filet kiválasztani nem tudok,csak azt a mappát amiben elméletileg a rom van. elindítanám a flasht,de csak annyit ír ,hogy nem létezik a file (gondolom a kicsomagolt flash file-t keresi)
Hogyhogy meghalt a telefon? mi történt? gari van?
-
Nem otg kábeles,gyárilag van a pendriveon micro usb.
Most kipróbáltam a pendriveot egy xperia Z3 compacton és jól működik,szóval biztos a telóval van valami.Nekem van a beállítások között developer options,itt kell valamit állítanom? Van sok usb beállítási mód,de nem tudom hogy mit-hogy kellene állítgatnom. Ötlet esetleg?
-
Sziasztok!
Ismét lenne egy kérdésem:Van itthon egy OTG pendriveom, de az eszköz nem ismeri fel. bedugom, de nem történik semmi. Van valami beállítás amit nem találok, vagy csak egy bizonyos formátumot ismer fel a telefon ?(jelenleg FAT32,gyárilag)
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #787 üzenetére
Kösz. Tehát egy összegző frissítést ad olyankor.
-
törölt tag
Ha a Global Developer ROM heti frissítéseit nem telepítgetem hetente, akkor mi történik? Sorbanállnak?
-
futo001
senior tag
válasz
#56573440 #778 üzenetére
Így is, úgy is eltarthat 1 hónapig vagy tovább, tökmindegy honnan veszi az ember. Van aki szolgáltatótól veszi aztán hetekig nem látja a telefonját ha leadja javításra.
Én eglobalcentral.eu-ról rendeltem, a garifolyamatuk elég jó, meglátjuk mennyire gyorsak. Az, hogy a dobozra meg magyar, francia vagy kínai címet kell írnom, nekem tökmindegy.Mindenesetre legalább arről is be tudok majd számolni, hogy hogyan ment a gariztatás.
-
zsloti
senior tag
Elég korrekt ár,sajna a kisebbik példány:
[link]
zs -
gytacs
tag
válasz
#56573440 #776 üzenetére
Hát én konkrétan 27k-val olcsóbban vettem kintről ezt. Ez már az 5. kínából rendelt teló. Egyikkel sem volt semmi baj, de ha esetleg lesz is ezzel vagy egy következővel, lehet, hogy vissza sem küldöm, hanem megnézem mi az aktuális kínálat, és lehet, hogy veszek egy jobbat, mert tudom, hogy az előző telókon már spóroltam annyit az itthoni árakhoz képest, hogy simán kijön egy új. Én spec. ezért nem fektetek az "itthoni gari" témába. Vagy ha így nézzük, az árkülönbségből finanszírozom a garizást! Meg az itthoni intézés... Két kollégám vitte vissza mostanában a telóját "gariztatni" több mint egy hónapig elnyúlt a dolog. Persze, ha vmelyikkel történik vmi, az bosszantó, de ez akkor is igaz, ha itthonról van a cucc.
-
TpS
őstag
válasz
#56573440 #776 üzenetére
Hasonló okokból, illetve mert sürgősen kellett, ezért vettem én is itthon. Viszont gond esetén, mivel a Max nem a széles tömegek telefonja, nem hiszem, hogy van készletük, biztos hogy legalább 1 hetet kell várni a cserére, cserébe megértik amit mondok, vagy írok nekik (az angol és a kínai nem az erősségem).
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #774 üzenetére
Én pl ilyenekért nem akarok soha pár tíz dolláron felüli összegben kintről venni... Drágább volt itthon ez tény, de van egy bolt ahova beslattyogok aztán intézik vagy adnak újat. Egyszer szívtam csak be a küld vissza majd kitaláljuk kört, azóta én soha többet
-
futo001
senior tag
Nos, azt hiszem meg van az első hibás példány.
Párom tegnap 1%-nál feltette töltőre (a gyárira), és azóta az érintőpanel nem működik.Neten utánaolvasva ez nagyon sok Xiaomi tulajdonossal előfordult (nem csak Mi Max), van akinek megjavult ilyen-olyan hókuszpókusszal meg ráolvasással, de nálunk semmi.
Amit ajánlottak:
-folyamatos újraindítgatás, a 10. körül jó lesz.
-tegyük vissza töltőre és 5 perc után jó lehet.
-PC-re csatlakoztassuk.
-ROM telepítés fastboot-tal, kipróbáltam EDL-ben is, továbbá MiFlash beta-val is.Semmi, úgyhogy megy vissza gariban.
-
gytacs
tag
Na kipróbáltam Aukey gyorstöltővel is, nekem azzal is 3 óra a teljes töltés. 2%-ról 60%-ra volt 1,5 óra.
-
malwy
senior tag
Én pont szeretem ezt a funkciót
Hosszan nyomva tartva nem hozza be kamerát, felfele gyorsan nyomkodva sem. Halkítani, meg kicsit akarok általában (ha nem duplaklikk szerűen nyomom, akkor nem jön be a kamera), nyomva tartva meg le tudom némítani.Motorolánál voltak ilyen funkciók, hogy megrázod a telót és zseblámpa vagy éppen fényképezés. Ekkora telefonnál ez már igen veszélyes és érdekes lenne az a csavaró mozdulat, úgyhogy pont jó alternatívának tartom.
-
xtraktor
csendes tag
Türelem ROM-ot terem.
Augusztus 29. után lesz MIUI 8 kínai Stable ROM a Pro verzióhoz is. -
Charx
senior tag
De a stabil miui8, megint csak a 3/32-re jött.
-
Sziasztok!
Beszereztem en is egy ilyen csoppseget, 652\3\64 verziot. Eddig mindent beallitottam ami nekem szukseges,de egy dolog idegesit. Kikapcsolt kepernyonel ha halkitom vagy hangositom a zenet,akkor hangerogombok nyomkodasa kozben hirtelen beugrik a kamera appba es kepet is lo egybol. Tegnap neztek egy nagyot a metron az emberek.megneztem a kameraapp beallitasait, ott van egy ilyen hangerogomb funkcio,amit elmeletileg beallitottam csak volume-ra,de meg igy is elinditja a kameraappot. Van esetleg otlet??
-
TpS
őstag
-
FreedomHUN
senior tag
Passz. Az infónál, szokott lenni aláírás de itt semmi nincs. Mintha "gyári" lenne. Szerintem fog mostantól frissülni a rendes globalra, de az ugye nem tartalmaz majd alapból rootot.
Alapnak ez most jó lesz, szerintem szeptember végére beindul a rom gyár, és jönnek sorba. Valszeg az eu-s romba nem lesz magyar, mert nem adják oda a fordítást vagyuláék. De lehet pár hónap múlva lesz miuihu rom, onnantól folyamatosan frissülni fog, full magyarul, annak a romnak az alapja a china dev. Ugyan úgy mint az eu-snak -
Charx
senior tag
válasz
FreedomHUN #758 üzenetére
Kérdés ezt ki csinálta, és frissülni fog-e?
-
Charx
senior tag
válasz
FreedomHUN #753 üzenetére
Na király, akkor teszek 1 próbát én is!
-
futo001
senior tag
válasz
FreedomHUN #755 üzenetére
Valami oknál fogva erre nagyon hamar kijött.
-
futo001
senior tag
válasz
FreedomHUN #753 üzenetére
A 32-hez van hivatalos.
-
Charx
senior tag
válasz
FreedomHUN #749 üzenetére
De ez nem hivatalos verzió? Majd próbáld ki, én még várok vele.
-
futo001
senior tag
válasz
FreedomHUN #746 üzenetére
Jó gondolat. A véglegesbe bele fogom tenni.
Az új MIUI8 Global ROM a Pro verzióra fastboot ROM vagy MiPC Suithoz való? -
FreedomHUN
senior tag
Na gyerekek megjött
Bootloadert nyitni kell, twrp-ből felrakható. Kínai szutyok kiszedve, Teljes magyar nyelvű támogatás.
CSAK MIMAX PROHOZ (HELIUM 64/128GB) VERZIÓHOZ JÓ!!!
16/32-HÖZ NE TEDD FEL MERT SOFT BRICKES LESZ A TELÓ!!!
-
FreedomHUN
senior tag
-
prolad
addikt
válasz
FreedomHUN #746 üzenetére
Pacsi a xiaominak a könnyű szerelhetőségért és a kevés ragasztóért odabent
-
FreedomHUN
senior tag
Ezt a topic összefoglaloba be lehetne tenni.
-
TpS
őstag
Nekem is Mofi tokom van, az ablakos smart változat, piszok jó.
Olyan érdekes a tapintása, még véletlenül se tudna kicsúszni a kezemből. Erős, igényes tok.Bocsi az előbbi valami hiba miatt írás közben elment, de nem vettem észre.
Valahogy lehet törölni ilyen esetben? Nem találom a módját.
-
törölt tag
Ha valaki cserélt már kijelzot irhatna pár sort, mert az egyetlen yt videó az azért kínai is, meg na
-
prolad
addikt
Megjött a tok, nagyon tetszik
Így már elég masszív lett a telefon. -
vrs
csendes tag
Elvileg holnap (23.-án) jön a MIUI 8 Global Stable ROM (csak a 32GB-os verziókhoz). en.miui.com-on olvastam.
-
TpS
őstag
-
RMZ250
senior tag
Halihó
Ha a Spemall-on bepipálom a 2 év europa garanciát akkor azt hol lehet érvényesíteni?
-
törölt tag
válasz
Skimaster #720 üzenetére
Mohács szintű helyeken jellemzően normális 4G van, inkább falusi környezetben van B20-as. Olyan helyeken érdekes a 3G lefedettség, amiben a két T betűs szolgáltató nem erős, de azért az ország zöme lefedett 3G-vel - legalábbis az ő térképeik szerint, amelyek kucsit szépítik a valóságot.
ablack Nekem volt Phab Plus-om és P8 MAX-em is a Mi Max előtt. Kb annyival "kecsesebb", mint amennyivel kisebb.
-
ablack
senior tag
Én is néztem a Honor Note 8-at, de az meg nagyobb mint a Mi Max.
Láttam élőben Huawei P8 Max-ot, azt túl nagynak találtam, nem tudom a Mi Max hogy viszonyul hozzá. Az tudom hogy a Mi Max méretre kisebb, bár lehet hogy fogásra, kialakításra is más. Esetleg valaki hasonlította össze már ezt a 2 telefont? Remélem azért a Mi Max kényelmesebb fogásra.
-
ablack
senior tag
válasz
Skimaster #720 üzenetére
Jobb esetben 3G. A gond akkor van ha csak B20 4G vagy 2G edge található az adott helyen, mivel az utóbbi nem igen használható netezésre. Ha 3G-re állítod a jelenlegi telefonod kiderül.
(Vagy akár az is lehet hogy 4G lesz ugyan úgy mivel nem biztos hogy B20 sávon van a 4G ott, bár kicsi az esélye.) -
-
Skimaster
senior tag
Sziasztok!
Kérdezném,hogy kis hazánkból honnan érdemes megvenni, hogy ha túl nagy és nem tudom kezelni,akkor vissza tudjam küldeni 14 napon belül?
Nekem a 3/64-es verzió tetszene!Szerintetek?Mi a javaslat?Utolsó kérdés:Mohácson lakom és itt a mate 8-am telekom hálózaton folyton 4G-n van.Ha ebből hiányzik az a b20 nevű dolog,akkor mindig "csak" 3G-n leszek ezzel a telcsivel?
Köszi előre!
-
TpS
őstag
Nem akarja elmenteni a wifi hospot beállításokat. Max a nevét tudom átírni, de a jelszót, egyebeket nem menti el. 7.3.14-es global van rajta. Vagy van valami trükk?
-
vrs
csendes tag
Jöhetne már a Global ROM a 64/128-as verziókhoz is, mert a kínai értesítésektől már falnak megyek
-
RMZ250
senior tag
Csak, hogy visszataláljak😀
-
prolad
addikt
Számológép widget van gyárilag? Mert nem találom sehol. 6.7.21 beta rom. Playben van többféle, de nekem bőven jó a gyári.
Végre volt kicsit több időm testreszabni, most már tényleg tökéletes és félelmetesen gyors (nova laucher+minden animáció kikpacsolva, így az igazi)
-
hupisom1
tag
Azért nincsenek 16gb-ra romok mert a 32 gb os romok egy az egyben felmennek rá , kompatibilis vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen routert?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.