- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
AttilaMvh #2193 üzenetére
Üdv a klubban.
Én használom már hónapok óta a Developert minden gond nélkül, úgyhogy szerintem nem fontos Stable-ra váltani. Általában összegyűjtök két-három-négy hétnyi frissítést, nem szoktam hetente frissíteni, de azt is tehetném, mert eddig prímán rendben volt az OTA frissítéssel is minden. Szóval nem éreztem még úgy, hogy "béta" ROM-om lenne a Developerrel, mert teljesen stabil volt.
Ha meg új funkciók után vágysz, az is hamarabb jön Developerre. -
AttilaMvh
tag
válasz
Milestone2 #2194 üzenetére
Köszönöm!
-
AttilaMvh
tag
Sziasztok! Befogadtok egy erdélyi zöldfülűt? Remélem nem gond, hogy nem vagyok anyaországi. Az 50+ kategóriába tartozom, két hónapja olvasom ezt a fórumszálat, amióta elhatároztam, hogy mi maxra fáj a fogam. Sikerült hozzájutni egy 32gb-os hidrogénhez, és hálás vagyok nektek azért a sok információért, amelyekhez itt jutottam hozzá. Nekem is fontos volt a telefont megtanítani magyarul, ezért az eladóm utasításai alapján a telefon menüjéből sikerült zárt bootloaderrel lecserélni a Global Stable-t egy előzőleg letöltött gyári Global Developerre, amit hetente frissítenek. Ha már a Stable is tud magyarul, szerintetek megérné visszatérni rá, vagy tartsak ki a Developer mellett? Nem vagyok egy kísérletezős típus, és telefonszakértő sem, de nem félek az újdonságoktól. Szép napot mindenkinek!
-
TpS
őstag
válasz
FreedomHUN #2189 üzenetére
Kinyitottad mindkettőt? Akkor elméletileg nem lehet olyan gond, mint ami nálam előjött, hogy még a recovery-be se tudtam bejutni,
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2190 üzenetére
Már fel is raktam.
-
Milestone2
nagyúr
-
borztej
csendes tag
válasz
Milestone2 #2185 üzenetére
Még jó, hogy elővigyázatosságból mégsem raktam fel
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #2184 üzenetére
Rebuilding...
...hibásan adták ki a romokat. Nem ment minden tökéletesen. Özönlöttel a panaszok. Újraépítik és újra kiadják, megosztják majd őket. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
malomszék #2171 üzenetére
Üdv a klubban
Igen ahogy írták a srácok mokolt rom is lehet rajta.
Olvasd el a nyitóösszefoglaltót és tedd fel a global devet az a legegyszerübb de ha az infóim nem hianyosak, a legfrisebb global stabléban is van már magyar.Íld le nekünk a settingsben lévő verziószámot abból minden kiderül.
Köszi a szállítási infót, akkor aliról gyorspostával már 2 eladó árulja vámmentesen
Valami van:
Status: Rebuilding roms...
DOWNLOAD WEEKLY
-
borztej
csendes tag
Valaki felrakta már az új eu romot? Tapasztalatok?
Elég sokan panaszkodnak, hogy nem megy a gmail. -
malomszék
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek!
Rajen-nel megpróbálom felvenni a kapcsolatot, ha nem sikerül vagy nem ér rá akkor irány Sopron!
Ezt [link]rendeltem, és itt sem írja a magyar nyelvet. -
-
malomszék
csendes tag
válasz
FreedomHUN #1920 üzenetére
Megérkezett a 11.11.-én rendelt mi max. DPD hozta és nem volt +költség.
Szükségem lenne 1 kis segítségre, de ha van itt győri szakértő az lenne a legnagyobb segítség.
Bekapcsolás után miui 7 sok féle nyelv, de sajnos magyar nincs, utána choose your locale és itt sincs magyar. -
válasz
Milestone2 #2169 üzenetére
Remélem 64/128 verzióra is lesz ettől függeltelül. Teszter is szívesen lennék.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #2167 üzenetére
[link] de jelenleg csak a 32GB-os változattal lehet jelewntkezni.
-
Charx
senior tag
Itt a link! Tesztereket keresnek
De főleg MI5 tulajokat érinti. -
Criminal017
őstag
Lesz Mi Maxre 7.0, global romra keresnek tesztereket.
(bocs, most nem tudok linkelni) -
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #2163 üzenetére
Ja nekem se tünik gagyinak...megint a zsebembe volt,autóból szálltam ki,és nekiütődött az ajtónak,ahogy visszacsapódott.Közepes erősségű ütést kapott a felső bal sarkában,a telón semmi nem látszik,csak befolyt egy ponton.Használható,de elmentek a színek.
Holnap megpróbálok egy szervizt itt még,ha nem válallják,akkor esetleg postán elküldhetem?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #2163 üzenetére
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2161 üzenetére
Bármi lehetséges, de a gyárinál is. Kb. 30 kijelzőt cseréltem tabletbe telefonban egyaránt, egyiknél sem volt gond. Hallottam olyat hogy cserélték utángyártottra, de gyárira is és elszállt. Nekem 2 hónapja van bent, nincs gond vele.Szerintem ez nem ad alapot, Biztos hogy utangyártott, mert a gyári kijelzőt mindenhez horror áron adják. Haverom iponjába is cseréltem 3 éve azóta is megy. Próbáld meg Rajent ha közelebb van, vagy valahogy juttasd el vagy ha van erre programod, hozd el személyesen. Kb. 1 óra a csere.
Hogy történt egyébként a törés? Pontosan! Kivancsi vagyok.Lehet hogy megfeszült, benne van sajna, de talalkoztam a hirtelen hideg-meleg váltakozassal is. Azok gyári samsung tabok voltak, 1db repedés a kijelzőn.Még a gyenge utánzatra, szerintem nem rossz, néztem az feleségemét meg az eny3met, tapintasra sincs különbség, se színre, se fényerőre.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #2160 üzenetére
Van neki másik mert kettőt rendelt....
....de abból hogy újra eltört sejthető hogy gyenge utánzat (remélem nem az eredeti ilyen tré...)
....a bizodalma is elment egy kicsit...Mondjuk annyi próbát még megérhet neki, hogy elmegy hozzád (már ha nem millió kilométerekről van szó) és ad egy esélyt a második kijelzőnek....
*Mukeey*, ha Sopron, akkor inkább Rajent keresd fel privátban, ő Győr....hátha segít, vagy tud valakit a környéken.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #2160 üzenetére
@borztej:amit én már ezzel a telóvalnszívtam,azt senkinek nem kívánom....
Azt mondják,hogy tutti utángyártott a kijelző és ne rakassam bele,mert tönkretehetit az alaplapot..ez lehetséges szted?
Am soproni vagyok😑 -
*Mukeey*
addikt
Ahh feladom,nem válallja senki a kijelző cserét,én meg nem merek nekiállni.
Ennyi volt a Max-os karrierem!
Köszi minden eddigit srácok,igen jó kis közösség vagytok!További jó használatot a készülékhez!
✌️️✌️️✌️️ -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2155 üzenetére
Lehet rosszul rakták be?!Valami feszültség lehetett benne,mert alig kapott.
-
*Mukeey*
addikt
Azt nem hiszem el,hogy megint beütöttem a kijelzőm😡😡😡😡😡😡
Szerencsémre multkor két kijelzőt hozattam,biztos ami biztos alapon.Úgy látszik nagyon sérülékeny tényleg,megint alig kapott,ráadásul üveg védővel volt meg tokban... -
Milestone2
nagyúr
válasz
t.roby90 #2150 üzenetére
Máshol ezt írták rá.
http://www.miui.hu/forum/viewtopic.php?p=88434#p88434
Akár igaz, akár nem , más okot nem tudok... -
t.roby90
tag
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2147 üzenetére
Legyen úgy, és minél előbb!
-
jtzk
tag
válasz
FreedomHUN #2144 üzenetére
igen, epp ezt "szidom", ha feljebb olvasol 5-6-tal
-
jtzk
tag
válasz
FreedomHUN #2142 üzenetére
Hát igen, ez nagyon szépen passzol, ugyanez a méret kellene áttetszőben. Nekem fehérben tetszik a teló..
-
TpS
őstag
-
jtzk
tag
Na megjött a fehér keretű üvegfólia, nagyon szepen felfekszik, és végre nem a műanyag agyonkarcolt izét kell bámulnom, csak nem tetszik, hogy kitakarja a sokak által panaszolt fekete kis keretet a kijelző körül... Nekem az nagyon tetszik, és hiányzik :'( Van esetleg síma átlátszó, ami jó minőségű? Köszi!
-
t.roby90
tag
válasz
Milestone2 #2137 üzenetére
Yeaah, akkor a primehoz való globalba is benne van, elvileg. Később feltolom én is.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #2134 üzenetére
Hehe, rá kell kényszeríteni a fórumozót, hogy olvassa el, értse meg a fórumszabályzatot, mielőtt fórumozni kezd.
(#2135) *Mukeey*:
"...első dolog az összefoglaló átböngészése,aztán ha valami nem világos,akkor segítség kérése."
A kettő között a kereső használata, hátha már milliószor feltették és megválaszolták a kérdést. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2134 üzenetére
Igaz,első dolog az összefoglaló átböngészése,aztán ha valami nem világos,akkor segítség kérése.
Gyári romokat nem nagy művészet feldobni. -
futo001
senior tag
válasz
Tejberizs76 #2132 üzenetére
Az összefoglalóban mindent megtalálsz az induláshoz.
-
Tejberizs76
tag
válasz
Milestone2 #2131 üzenetére
Rendben, visszaolvasok.
Nagyon köszi a válaszod!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Tejberizs76 #2130 üzenetére
Fastboot ROM-okat innen, Recovery ROM-okat innen
Fastboot ROM zárt bootloaderrel is telepíthető PC-n keresztül MiFlash alkalmazással (ami szintén letölthető a fastbootos oldalról - MIUI ROM Flashing Tool (Size: 31MB))
Recovery ROM elméletben csak nyitott bootloaderrel telepíthető, de gyakorlatban meg nem. Tessék azért utánaolvasni és tanulgatni mielőtt téglagyárat nyitunk... -
Milestone2
nagyúr
válasz
t.roby90 #2127 üzenetére
11-ig várok, hogy jön e ma frissítés a teszter ROM-ra (immáron 2 napja nem kaptunk frissítést), s ha nem akkor Updateren keresztül megkísérlem feldobni a Global Stabilt és majd beszámolok (Kivéve ha annyi munkám lesz, hogy nem leszek képes mellette ezt megtenni)., de már Vagyula is megerősítette kérdésemre, hogy valóban van.
-
t.roby90
tag
Használja valaki a global stabilt? Állítólag belekerült a magyar nyelv is. Legalábbis a rn3pro fórumban ezt írják..
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2121 üzenetére
Bocsi, elfelejtkeztem magamról!
-
-
Kellerzs
csendes tag
válasz
Milestone2 #2117 üzenetére
Újraindítottam a telót hátha, de nem
-
Kellerzs
csendes tag
válasz
Milestone2 #2112 üzenetére
Sajnos nekem úgy sem megy
Se a telefonon levő se online képeket nem tud betölteni. Ha témát váltok akkor a téma alap háttérképére változik a hátterem.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Kellerzs #2111 üzenetére
Lehet baromság, de mintha egyszer valaki azt írta volna, hogy neki sem működött rendesen, kitette a telefont repülő üzemmódba, hogy ne legyen semmilyen internet kapcsolata, majd úgy be a Téma alkalmazásba és akkor nem a neten próbál érvényesülni, hanem offline a telefonban és képes egész másképp működni offline, mint online...
-
Kellerzs
csendes tag
Sziasztok!
A legújabb EU fejlesztői romom van és nem tudok háttérképet változtatni se a záróképernyőn se a kezdőképernyőn. Azt írja, hogy a kép betöltése nem sikerült. Van valami trükkje?
Üdv
Zsolt -
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #2105 üzenetére
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #2104 üzenetére
Hol találod őket? XDA?
-
Milestone2
nagyúr
Új hús. Özönlenek a ROM-ok. SLIM ROM 7.1
-
borztej
csendes tag
válasz
FreedomHUN #2080 üzenetére
Én is pont így jártam. Sms nem jött, de az unlock progi simán engedte kinyitni.
-
TpS
őstag
Fehérben is jól néz ki a Xiaomi Mi MIX, valszeg ez ugyanúgy nem lesz kapható, mint a fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest