- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2594 üzenetére
Kavarnak még úgy tűnik. No mind 1. újévre csak meglesz, nem mintha nagyon számítana, de akkor is
-
Milestone2
nagyúr
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2594 üzenetére
Hmm èrdekes,nálam semmi frissítès,de mèg fastboot rom sincs a miui listáján....
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Hiába telepítettem a mi suite programot nem látja a telefont usbre rádugva...így nem tudok fotokat-mp3 at másolni ...
A win intéző mi max médialejátszóként felismeri de csak mint egy üres eszköz
más..Van olyan beállítás mint a sony-n volt hogy ha elmegyek otthonról ki kapcsolja a wifit és ha hazaérek akkor be .Valami helyalapú wifi volt a neve
Köszi
Zs -
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #2593 üzenetére
Az a vicces, ki van írva hogy Suspended, erre mit kaptam tegnap?
6.12.22 - based on Android 6
-
FreedomHUN
senior tag
Update for Mi Max / Prime suspended this week because we’re working on MIUI based on Android 7.0
Talán a kövi már nugátos lesz
-
TpS
őstag
Tudtok ajánlani olyan alkalmazást, ami a hangerőt az indított programhoz beállított szintre állítja be? Erre gondolok: indítom a where is my water-t, ott kis hangerő kell, majd utána a real racing-et, ott meg 65%-os kell
-
válasz
Milestone2 #2585 üzenetére
Köszönöm!
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
OberMotz #2586 üzenetére
Én is mindig a fastbootot használtam. Különben, nálam nem jelentkezik, hogy nincs hálózat második újraindítás után. Olyan szokott lenni, hogy frissítés után kiírja, hogy válasszak simet. Ilyenkor kell a wipe-ot megcsinálnom. Veled ellentétben, én két simet használok és nincs sd-m. Nálad az sd kártya zavarhat be valamibe...
-
OberMotz
aktív tag
válasz
vinczetibor #2583 üzenetére
Én is próbáltam a global stable-t de ugyanazt csinálta mint a CM - első boot OK, aztán űjraindítás után nincs hálózat. Ezért érdekelne hogy van-e érdemi különbség az EDL és a fastboot flash között, mert én mindig fastboot-ot használtam.
-
Milestone2
nagyúr
Itt lehet: http://en.miui.com/thread-448883-1-1.html s a menete is le van írva.
-
t.roby90
tag
Lehet jelentkezni a nougat tesztre. Ki jelentkezett?
-
OberMotz
aktív tag
válasz
vinczetibor #2580 üzenetére
Köszi, az volt, flash előtt/után is. Még egy dolog: számíthat az, hogy a fastboot ROM-ot EDL vagy fastboot módban flash-elem?
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, kezdek megint idegbeteg lenni: volt egy "jó" ötletem, mégpedig az hogy kipróbálom a CM 14.01-et. Letöltöttem a legutólsó, 22-i verziót, előtte pedig MiFlash bétával feltoltam egy legfrissebb Global Developer-t (valahol az XDA-n írták hogy ajánlott ezt megtenni CM telepítés előtt). A CM eleve azzal nyitott hogy nem látta a SIM kártyámat, ezért visszatettem a Global Developer-t, ennek (és a Global Stable verziónak is) megvan az a kedves fícsöre, hogy a második újraindítás után nem lehet velük telefonálni, mondván hogy "network not available". 3/32 Hydrogen telóm van, SIM a 2. slot-ban, az elsőben egy SD van. Régebben volt hasonló nyűgöm, de akkor az a hekk segített, hogy levettem a PIN kódot a kártyáról. PIN most sincs rajta, szívás és idegbetegség viszont igen - valakinek ötlete?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #2576 üzenetére
😂😂😂😂😂😂
Note3at kipróbálnám egyszer,nem láttam mèg èlőben...tetszetős formára...
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2575 üzenetére
Úgy legyen.
Én is szeretem, alapól a miui nekem bejön nagyon, RMN3- is azért került másik kéz alá mert akkor volt egy BT Bug, ami nekem alap, hogy menjen (napi 10 órát vezetek 2-3 órát beszélek, gyárilag van kihangosító).
Kijelző nagyon szép tiszta, gyors, nincsenek idegesítő bugok, ár értékben tényleg álmaim telefonja de akkor is:
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #2574 üzenetére
Hehe,remèlem egyikünk se,elèg volt a csere-bere😂
Èn mèg most is úgy vagyok vele,hogy ennek ellenère imádom ezt a telót,darabig biztos nem cserèlem le.Ennyièrt,amibe kerül,elnèzem,hogy nem olyan minősèg mint egy galaxy vagy iphone.Cserèbe a többi pozitívuma kárpótol. -
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2573 üzenetére
Köszi Srácok, a vigaszt.
Milestone, alapból pörgös vagyok, de nemrég voltam beteg virusos fityfene, kicsit lelassultam, most tényleg nem a "hebrencskedésem" okozta. Meg céges autó van benne 7000 km. Olyan a váltó mint a vaj. Peches vagyok. (Bár az elsőnél a kollégám csapta a betonhoz).
Inkább a szitu bosszant, hogy ennyitől?!
Muki
Igazad lehet, az elsőnél betonra esett pofával, az ok hogy nem bírta, bár cserélnem kellett kijelzőt, komplett kasznit, szalagkábelt, mert leszakadtak a gombok. DE. Ahogy írtam, nagy kijelzővel élek, Z Ultra, Luia 1520, Nexus 6, mindegyik 6" vgay felette és soha nem jártam így, volt hogy én is fogtam a fejem, tuti vége és nem lett. Mind kibirta, a kézből esést. Viszont Zsolti írta 3 a magyar igaszság na melyikünk éri el elöbb?
Emiatt viszont nem veszek másikat, zavar, mert a patika dolgokat szeretem, de hát ez van.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #2569 üzenetére
Hát tudod,anno leírtam,nekem 2szer törött be,mind a kettő alig kapott egy minimális kis ütèst.Itt inkább minősègbeli dologról lehet szó,nagyon gyenge az üveg,meg úgy állesz cuzammen a teló.
Egy vígasztaljon,hogy 33$ a kijelző. -
zsloti
senior tag
válasz
FreedomHUN #2569 üzenetére
Hát..három a magyar igazság...
De komolyan sajnálom!Nekem az ultrám tört be kb 3 hónaposan...
Zs -
Milestone2
nagyúr
Ritka egy peches arc vagy te hallod?
Vagy nagy hévvel éled az életed, hevesen haladsz, hevesen váltasz...
Vagy egyszerűen nem neked való ez a nagy felületi feszültségekkel bíró kijelző... -
FreedomHUN
senior tag
Kezd a tököm telelenni. Váltottam a kocsiba, teló a kezembe, hozzákoccant a műszerfalhoz és a tököm tudja hogy de a felső hangerő gombnál berepedt a kijelző v alakba, befelé kb 1 cm-t. A kib@szott üvegfóliának meg semmi baja nem lett, hogy rohadna meg.... Hogy a telibevert annyába tud berepedni úgy, hogy abba a nyomorult kocsiba minden műanyag..... Ez kiakasztott, rohadtul. 10 x éve van okostelóm, soha nem tört be semelyik még az Z Ultra sem, pedig az kiesett a kezemből. Nem is merek belegondolni ha egyszer fullra leejtem akkor rommá tőrik mint egy legóvár.....
-
TpS
őstag
-
zsloti
senior tag
Na újabb probléma
Okosórával összekötve(alcatel go watch) nem jelzi ki az értesítéseket és a hívó fél nevét-számát se
Alcatel szoftvere fel van telepítve,minden be van állítva rajta.
A global stable be nincs emelkedő hangerő ott ahol mondjátok..
A kontaktok hívásához annyi hogy legelőször mikor próbáltam akkor valami mi....engedélyt akart kérni de nem azon keresztül akartam indítani a hívást és letiltottam.. nem az lehet a gond?Azt hogy lehet esetleg visza állítani?
Köszi
Zs -
-
-
törölt tag
A global developerben is van emelkedő hangerejű ébresztés.
Ha a kontakt alatt gyorshívó widgetet értesz, én is megerősítem, hogy működik - global developerben.
(#2559) *Mukeey*: Szerencsédre a flame és hullámverés utolját nem is láttad, törölve lett vagy 30-40 hozzászólás en bloc.
-
*Mukeey*
addikt
http://napidroid.hu/ujabb-xiaomi-mobilokra-erositettek-meg-nougat-frissites
@kammerer:Mix topikban magasra csapnak a flame-ek😂😂😂Komolyan,pár tagnak elvennèn szívesen a regisztrációját😂😂😂
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Én nem találtam vagy tényleg nincs olyan beállítás hogy az ébresztő hangereje emelkedő legyen?
Ha kirakom a kontaktot a kezdoképernyőre nem lehet hívni onnan , hiába nyomok rá semmit nem csinál
Zs -
törölt tag
válasz
*Mukeey* #2552 üzenetére
"Le kell tiltani ami nem kell."
Na ez az Android (és számos appfejlesztő legnagyobb, régi piszkossága. Nem lehet letiltani illetve startup-menedzselni ami nem kell - csak rootolás után lehet, a root pedig ugyebár garanciavesztő gányolás. Sőt, valóban startup-menedzselni még rootolás után se lehet, mert a fejlesztők által marketingokosan megírt app és az Android nem hagyja. Egyes fejlesztők, mint a Xiaomi persze próbálnak fennhatóságot biztosítani az Android metódusával szembeszegülve (energiakezelés, akkukezelés, engedélykezelés... környékén), de nem ér semmit, ugyanis ami olyan hogy mindenképpen be akar töltődni vagy futni vagy ezt meg azt szinkronizálni, az megteszi - leginkább már a licenszszabályzatba is beleveszik, hogy az app azt csinál amit akar.
-
FreedomHUN
senior tag
régebben én is zárogattam ezerrel a taskokat, amióta a nexusom volt leszoktam róla, van hogy meg van nyitva vagy 20 app egyszerre, sőt még olyat is láttam lent hogy 200 MG szabad. Hát már pont lesz@rom
-
válasz
Criminal017 #2546 üzenetére
Valójában csak ujjnyomat, ha már tanulunk egymástól.
-
törölt tag
válasz
*Mukeey* #2549 üzenetére
A multitasking fontos, persze! Az általam megnyitni szándékozott és megnyitott, majd általam be nem zárt appokat tartsa a memóriában, hát persze! A többit ellenben nekem ne töltse a memóriába. Csak amit szándékoltan megnyitok.
De általában is, ne akarjon okosabb lenni a gép mint én, és ne akarja más felhasználók viselkedése és marketingszándékok alapján előre "kitalálni" az algoritmus, hogy én mit akarnék szerinte. Majd én tudom, hogy mit akarok!(Például nem akarom, hogy egytized másodperccel gyorsabban töltse be az appot a memóriába töltéssel.)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
#71562240 #2547 üzenetére
Nekem a gyors multitasking többet èr,pl hogy ne töltődjenek újra a progik meg oldalak a böngèszőben.Nagymèretű játèkok nincsenek,viszont van,hogy egyszerre 7-8 oldal nyitva,egyikből másikba lèpek munkám miatt.Tehát nekem "előny",ha nem zárja be.Kinek mi a fontos.
@Criminal017:Sorry,már így marad😎
-
törölt tag
válasz
*Mukeey* #2545 üzenetére
Pedig a sok RAM-nak egy általam normálisnak értékelhető oprendszerben éppen az (lenne) a funkciója, hogy minél több szabadon legyen belőle, hogy a memóriaigényes alkalmazások kényelmesen, tehát gyors működésüket lehetővé tevően elférjenek rajta, amikor az alkalmazást használjuk. Például 3D játékok, videószerkesztők, ilyesmik. Az Android tehát számomra nem normálisnak nevezhető oprendszer, mivel nem használt appokat a RAM-ba tölt, és ott ültet. Ennek valójában nem az a célja, hogy gyorsabban induljanak (na bumm, hattized másodperc helyett öttized másodperc), hanem marketing okai vannak, az Android (mármint a Google) többek között az őt használó appokból is él. Két okból is felháborító a dolog, egyrészt mert hívatlan, kéretlen appok önállóan, lelőhetetlenül sertepertélnek és buzgólkodnak az ember készülékén, másrészt mert ha elindítunk egy nagy memóriaigényű appot, akkor előbb a RAM takarításával kell foglalkoznia az Androidnak - ennyivel is lassabban indítva a nagy memóriaigényű appot.
Tehát a nagy RAM igen is arra való, hogy minél nagyobb rész szabadon lehessen belőle, semmi szoftver ne töltődjön bele kéretlenül - egy általam normálisnak értékelhető oprendszerben.
Szerk.: Ez a tematika persze már tízezerszer előkerült a Prohardver topikjaiban is, lövészárokharcot okozva a két véleményszekértábor harcosai között.
-
*Mukeey*
addikt
3gb modellnél olyan 1,5gb szabad hely van bekapcsolás után....de azért van a ram,hogy használja,nem azért,hogy jól érezzük magunkat,hogy huuuu,2gb szabad ram van....minél többet elfoglal,annál gyorsabban indulnak a dolgok.Lásd One+3,ahol 6gb ram van,de folyamat irtja az appokat,mindig 2-3 gb ram szabad...akkor mi értelme a sok ramnak?
Nálam megy fb,insta,3-4 chrome lap,egy játék,viber whatsapp,messenger meg még 2-3 progi és nem tölt újra,max a legelsőt.Újjlenyomat olvasót sokan szidjátok,nálam 100%os pontossággal üzemel.
-
TpS
őstag
Ez attól is függ, hogy adott telefonon mennyire agresszív a memória felszabadítás. Semmi előnye nincs annak, ha mindig ki van takarítva a memória, és minden háttérbe került alkalmazást újra kell tölteni, mert ki lett takarítva, csak azért, hogy sok legyen a szabad memória. Ennél a telefonnál teljesen rendben van a memóriakezelés. Majd az android dönt, ha egy nagyobb alkalmazást be akarsz tölteni, hogy hogyan szabadítsa fel a memóriát.
-
törölt tag
"Nekem ugye 4 giga memóriám van ...abból szabad 2.3 ...azokon a modelleken ami 2 vagy 3 gigás azokon ez 0.3-1.3 giga a szabad memória vagy megint nincs jól optimalizálva a dolog...?"
Ezt ugye nem komolyan kérdezted?Adalék: A global developerben tapasztalom, hogy benne van az 5x6-os home screen.
(#2537) Milestone2: "Témával lehet ennél sűrűbbet is elérni."
Ez gondolom úgy értendő, hogy ha a MIUI Témák oldalról letöltenék olyan egyedi témát, amiben éppen van ilyen sűrítési lehetőség? -
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2534 üzenetére
Nekem nincs sajnos ilyen menüpont
8.1.6.0 global stable
zs -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2534 üzenetére
Tényleg van ilyen, 4x6 és 5x6 között lehet választani. Eddig ez fel se tűnt, de lehet, hogy a témától is függ, majd megnézem, köszi!
-
TpS
őstag
Nálam 1,3 GB a szabad, a 3GB-ból, a többit a rendszer foglalja le,ezzel nem kell foglalkozni, az android elég jól kezeli a memóriát.
Azt írták itt korábban, hogy ujjnyomat olvasó nem túl megbízható, azért én nem is forszíroztam.
A rácsméretre nem találtam még megoldást, állítólag a témától is függ, de még nem találtam olyan témát, igaz túlságosan nem is kerestem. -
zsloti
senior tag
Sziasztok három kérdésem lenne
AZ ujjlenyomatos feloldás másnak se működik rendesen?Nem mindig nyit ki csak felvillantja a képernyőt,csak úgy nyit ha előtte a bekapcsoló gombbal bekapcsolom a telefont,máskor meg csak úgy ha kétszer rakom oda az ujjam,aztán van mikor rendesen megy.Nem tudom mihez kötni
Nekem ugye 4 giga memóriám van ...abból szabad 2.3 ...azokon a modelleken ami 2 vagy 3 gigás azokon ez 0.3-1.3 giga a szabad memória vagy megint nincs jól optimalizálva a dolog...?
Lehet valahogy külsős launcher nélkül a képernyő felosztásán állítani hogy több ikon férjen egy oldalra?
Köszi
Zs -
Milestone2
nagyúr
-
zsloti
senior tag
N végzett... már a beállításokat tolom
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a türelmet
Zs -
törölt tag
Mostanra már gondolom meg is csinálta. A Béta azzal operál, hogy direkt lassú, kis csomagméretekkel, hogy ne jöjjön bufferhiba-üzenet.
(#2529) Milestone2: Szerintem is sok a 3 óra. Inkább egy órán belül illik végeznie. Persze, ha megcsinálja, nagyobb baj ne legyen - kivéve a béta tesztelőnek, aki napi negyven ROM-ot is felrak, ha jókedvében van
.
-
-
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2527 üzenetére
Már több mint fél órája megy a béta... Bár ez is csak a sokadik próbálkozásra indult el.... Drukkoljatok......
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2524 üzenetére
-
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2522 üzenetére
Bocsánat félreértettem a 2506 os hozzászólásodat
Én úgy gondoltam amit abban ajánlottál rom jó lesz ide is hisz egy szóval se említetted hogy nem
Tehát:
Letöltöm a Xiaomi Mi Max Prime 64G/128G Latest Global Stable Version Fastboot File romot
Majd a 4.A szerint megpróbálom ujra.... xd
Zs -
Milestone2
nagyúr
Ember!
Én arról beszélek (mutattad a mappát, ahonnan flesselni próbálsz) hogy NEM MEGFELELŐ ROM-ot használsz.
Az a ROM amit régen mellékeltem RECOVERY-hez való (hiszen első alkalommal azt próbáltuk meg, hogy recoveryn keresztül Updaterrel felmegy-e, ahhoz recovery ROM kellett), te pedig most MIFLASH-sal akarsz flesselni, ahhoz más ROM kell (FASTBOOT ROM-nak hívják)!!!
Megadtam a linket az előbb, onnan töltsd le a megfelelő ROM-ot, azt csomagold ki. És használd.
Imádom, amikor elmondom hogy kell, de te valami egészen mást csinálsz...még akkor se biztos hogy minden sikerül, ha követed az utasításokat, nem hogy még ha nem...
-
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2520 üzenetére
Nem is fastboottal akartam felrakni mivel nincs nyitott bootloaderem...te kérdezted
Az EDL modban nem akar sikerülni...ott írja ki a can not read from port hibát...
Zs -
Milestone2
nagyúr
Baszki!!!!
Ez RECOVERY ROM!!!! NEM FASTBOOT ROM!!!!
Azt a ROM-ot az Updateres recovery frissítéshez ajánlottam! Nem a Fasboothoz!!!
Fastboot ROM-ok gyűjtőhelye itt: http://en.miui.com/a-234.html
Onnan pedig ez kell letöltened:
Xiaomi Mi Max Prime 64G/128G Latest Global Stable Version Fastboot File Download
-
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2518 üzenetére
-
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2516 üzenetére
EDL módban, Fastboot módban még nem próbáltam..(próbáltam itt azt írja hogy can not found file flash _all_except_storage.bat
A mi flash látja a com port azonosítót,COM10 vagy COM20 vagy flashbootnál az azonosítót
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2512 üzenetére
Mind a két Mi flah (a sima és a beta ) is can not read from port COM20 hibauzenettel az első 5 mp után leáll
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2512 üzenetére
Elnézést kérek...
A hármas pont megzavart
Zs -
Milestone2
nagyúr
Mondom 2pont 4/B vagy 4/A!!!
A MiFlash BL nyitás nélkül is működik!!!
4A. Official Xiaomi ROM telepítése EDL (Emergency Download) módban MIUI Flash segítségével:
a. Nem szükséges nyitott bootloader, de csak gyári fastboot ROM-mal használható.
b. Válasszuk ki a megfelelő ROM-ot a http://en.miui.com/a-234.html oldalról és töltsük le.
c. A letöltött fájlt tömörítsük ki és másoljuk a C meghajtó gyökerébe. Azért oda, mert a MIUI ROM Flashing Tool nem szereti a hosszú elérési utakat és hibaüzenettel honorálja azt.
d. Töltsük le a MIUI ROM Flashing Tool-t ha eddig nem tettük, majd telepítsük és indítsuk el.
e. A "Browse"-ra kattintva keressük meg és válasszuk ki a C meghajtóra kicsomagolt ROM mappát.
f. Indítsuk el a telefont EDM módban: telefon kikapcsolt állapotában hangerő le , hangerő fel és kössük a PC-re, majd várjunk amíg elindul EDL-ben. Ezt onnan tudjuk, hogy rezzen egyet és a Windows is jelzi, hogy egy USB eszköz csatlakoztatva lett.
g. Klikk a "Refresh"-re. Ha a fenti lépések gond nélkül mentek itt a listában meg kell, hogy jelenjen a telefon COM port azonosítója (pl COM20).
h. Válasszuk ki a telepítés módját:
Flash all: mindent töröl a telefonról és induláskor telepítéssel kezd.
Flash All Except Storage: mint fent, de a tároló adatai megmaradnak (fényképek, telepített programok, mondjuk utóbbit nem értem miért, de megmaradt minden)
Flash All Except Data and Storage: ezt egyelőre nem próbáltam, de azt várnám tőle, amit az előző csinált.
i. Klikk a "Flash"-re. Innen kezdve a folyamatot nem szabad megszakítani, kb 3 percet vesz igénybe, ráadásul egy darabig úgy néz ki, mintha megállt volna a folyamat. Hiba esetén használd a MiFlash Beta programot, lassabb, de úgy tűnik néha az oldja meg a feltöltés közben felmerülő hibát. -
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2510 üzenetére
Mondom bootloader nyitás nélkül
Zs -
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #2506 üzenetére
Köszönöm telóról nem megy a frissítés
Ezt a romot nyitás nélkül is fel lehet tenni az összefoglaló hármas pontja szerint?
Köszi
Zs -
Milestone2
nagyúr
CHINA STABLE ROM van rajta. Az nem lesz magyar soha...
MIMAX652_V8.1.4.0.MBDCNDI_70d5c9476a_6.0.zip
Neked meg ez kéne, GLOBAL STABLE
MIMAX652Global_V8.1.6.0.MBDMIDI_b948f4d4eb_6.0.zipMegpróbálhatod, hogy letöltöd és Updateren keresztül lefuttatod, s ha sikeres, csinálsz utána egy FR-t.
De az esetek többségében nem szokott lefutni...de egy próbát megér.Ha nem megy akkor úgy is meg kell ismerkedned a MiFlash alkalmazással, amivel PC-n keresztül újraflesselheted a telefonodat GLOBAL STABLE ROM-ra
-
zsloti
senior tag
Na bekoltoztem de tobb sebbol verzik a dolog...
Jelenleg miui 8.1 stable 8.1.4.0.(MBDCNDI)
Ez frissulhet magatol magyar nyelvure belathato idon belul?
Ha nem akkor barmilyen egyszeru modja a felrakasanak?
koszi zs -
Milestone2
nagyúr
válasz
vinczetibor #2502 üzenetére
#2499-ben ott volt a másolat is és a link is.... ezért nem értem az egészet...
Ismétlés a "dugás anyja":
"...Update for Mi Max / Prime suspended for making preparations for Android 7.0 beta testing...." azaz a heti Mi Max / Mi Max Prime frissítés elhalasztva az Android 7.0 beta teszt előkészületei miatt...
-
törölt tag
válasz
vinczetibor #2502 üzenetére
Érdemes belenyugodnod, hogy a Xiaomi már többször írt arról, hogy jön a 7-es Android, MIUI 8-on. A MIUI fórum "tele van" erről szóló cikkelyekkel. Ha érdekel, keresd meg, könnyű. Ha van Xiaomid, akkor már külön értesítést is többször kaptál az erről szóló cikkekről.
Szerk.: "ne linket adj" "másold be"...
Már miért kéne tálcán kiszolgálni a tévhited megdöntésében? Oldd meg. Könnyű. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
vinczetibor #2500 üzenetére
Jó, akkor ne linket adj, hanem másold be azt a részt, ami választ ad a nougat 7 kiadási dátumára és/vagy arra, hogy miui 8-cal kapjuk a nougatot. Ugyanis, az a link amire hivatkozol egyikre sem tesz utalást.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
vinczetibor #2500 üzenetére
Nem igazán értelek. Ott a link a hsz-ben amire válaszoltál és linket kérsz.... Mindegy, mindig voltak és lesznek mindentjobbantudók és örökhitetlenek.
Mi Max Beta teszter vagyok, és Miui8 Droid7 romra várunk. Ennél érthetőbben nem tudom mondani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4301
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest