- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #5858 üzenetére
1. Várjuk ki az áprilist, valóban megjelenik-e
2. Várjunk róla véleményeket, főleg a CPU-ra leszek kíváncsi. Olyan proci van említve a leírásban, ami eddig ebook readereket hajtott...
3. Várjunk egy évet míg a 650 dolláros ára jóval lejjebb megy
4. Vagy vegyünk akkor már egyet használtan.Nem tudom. Valós Linux-phone (tudtommal) 4 darab volt.
2db BQ Ubuntu edition, meg 2db Meizu Ubuntu edition. -
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #5856 üzenetére
Én errefelé keresem az új utamat: https://puri.sm/products/librem-5/
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #5852 üzenetére
A MAX3-at pont azért adtam el mert NEM romolható (nálam az nem romolás, hogy fel tudok tenni rá 1db xiaomi.eu romot...vagy a még egy létező AOSP Trebled-et.)
Mi9 egyáltalán nem fogott meg...5G-s MIX3 igen...de még kint sem kapható.
...alapjaiban elgondolkoztam, hogy feltétlen a legfrissebb telefonok kellenek-e nekem? vagy inkább kivárni, meglátni melyiken van nagy élet (romolás) és azt...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #5844 üzenetére
Ahhoz képest, hogy év elején azt kommunikálták, hogy minden android 6.x.x készüléket leállítanak...
...és csak az android 7 és felettiek támogatása marad meg...Redmi3S nem állt le (android 6.0.1) Mi Max meg leállt (android 7.0)
Nagy l@fa$zt...amiből kevés fogyott, ami rétegtelefon...az hamar leállításra kerül.
Gyenge szeműek meg vegyenek évente-kétévente új telefont.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #5748 üzenetére
Váltottam pár szól Santival (Guan Li Hua) és a szokásos "sz@r" dumával jött, a döntés a webshopos ROM-olás visszaszorítása érdekében történt...
...csak egy baj van ezzel is, a webshopot továbbra sem fogja érdekelni, hogy mi történik a telefonnal eladás után. Azaz, továbbra is meg fogja venni a CHINA piacra szánt telefont, továbbra is eszkábál rá egy kamu Global-nak tűnő ROM-ot...és a vevő szív majd, amikor a valódi GLOBAL ROM-ot ráteszi...
-
lovi27
addikt
válasz
gyuri1979 #5742 üzenetére
"rendelsz kínai verziosat,és nyitás nélkül rámegy updaterbol a globál rom"
Olvastad ezt a figyelmeztetést?
-
gytacs
tag
válasz
gyuri1979 #5736 üzenetére
Volt már két üzenetváltásom a bolttal. Szerintetek, akkor ez globalra szánt cucc eredetileg is? Az angolom szegényes, szal ha vmit rosszul írtam, kérem nézzétek el, de ahogy nézem azért ők megértették.
Kérdésem:
Hello! If I ask, can you send sealed box and don't install anything to the phone? Mi Max3 128gb.
Válasz:
Hi,
As we have installed global ROM on the phone, we cannot send it with original CN version and sealed box.
Ca
Kérdésem:
Is it official global rom or custom?
Válasz:
Hi,
The global rom we installed from factory.
Ca
-
Milestone2
nagyúr
-
lovi27
addikt
-
*Mukeey*
addikt
válasz
gyuri1979 #5363 üzenetére
Xiaomibol ezért szoktam csak feketét venni,mert a fehérnél mind van egy vékony csík még a keret és a kijelző között,ami nekem nagyon nem jön be.
Viszont ha a max3 ilyen lesz,mint a note5öm,akkor nagyon ajánlott kategória.Lehet el se adom ezt,annyira bejön most.S8 után megváltás...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
gyuri1979 #5357 üzenetére
Olvastam én is ma már...hát,pont erre számítottam.Sd636 amúgy eléggé odaver,semmi lassulást nem érzek az S8am után,sőt,maga a rendszer a Samun eléggé laggolt,itt miuin nagyon szépen viszi.Pedig az antutuban 200k felett gurít,ez meg 110-120között.(Jó tudom,antutu semmit se számít,de mégis...)
-
TpS
őstag
válasz
gyuri1979 #5348 üzenetére
Érdemes meghirdetni a telefont. Annak idején a samu note1-m elég rendesen összetört, mert megtaposta egy kisteherautó. Teljesen meglepődtem, amikor elvitték a vaterán, felverték az árát 30 ropira, holott szerintem semmi sem maradt ép benne. Szerintem volt biztosítása valakinek ilyen telefonra és ezért vette meg.
-
TpS
őstag
válasz
gyuri1979 #5254 üzenetére
Ha a feketénél az eleje fekete, akkor mi a retekért nem lehet az aranyszínűnél is azonos színű? Egyáltalán mi értelme annak, hogy a telefon oldala és hátulja arany, ha az eleje fehér? Ki nézegeti az oldalát és hátulját!? Teljesen érthetetlen, hogy minek ragaszkodnak ennyire a fehér előlaphoz! El is ment a kedvem tőle.
-
lovi27
addikt
válasz
gyuri1979 #5220 üzenetére
Az a gond, hogy ezeket a tepsi (telefonnak már túl nagy, tabletnek meg túl kicsi) mobilokat Ázsiában kedvelik. Nem hiszem, hogy Európában túl sokat tudnak eladni belőle. Ezért nem készíthettek belőle globális verziót eddig se. Nem éri meg nekik ezzel vacakolni. És ebben nincs változás.
De a remény hal meg utoljára. Én is bízom benne, ha már egyszer nyitnak felénk, abba e réteg mobil globális verziója is belefér. De lehet, már nem kell sokat várnunk, mert a jövő héten 3-án lesz a következő Xiaomi termék bemutató. Futószalagon nyomják...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
gyuri1979 #5200 üzenetére
Kijelzőt a max1-ben cseréltettem velük.Korrektek voltak,ár is okés volt(asszem valami 37et fizettem cakkpakk).Viszont bekerülni állítólag nehéz,sok a melójuk és van,hogy emailre nem válaszolnak.Több ismerősöm is megjegyezte már és a Facés oldalukon is van erre példa.
Szaktudásban biztos,hogy nem talász náluk jobbat.Bocsi látom közben már több válasz is érkezett,nekem nem frissült valamiért az oldal
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz
gyuri1979 #5055 üzenetére
Mi mix 2se 180ezer ft környékén hivatalos Xiaomi boltból azért nem egy rossz ajánlat.Hozzá jön a helyben gari telóknál aznap!
Gyuri természetesen ha bármi kütyümütyü kell én nagyon szívesen beszerzem majd onnan nektek🤗
Note5 pro lesz nekem is érdekes,haverom le is adta a rendelést,ha találok hozzak ma neki egy 3/32est.
-
Milestone2
nagyúr
-
TpS
őstag
válasz
gyuri1979 #5022 üzenetére
A hetivel én is azt érzem, különösen az utóbbi 1 évben, hogy túl gyakori, és nem elég tesztelt, mert szarvashibák is voltak. Így szerintem is bőven elég lenne a havi frissítés is.
Másrészről meg a fejlesztőknek jó, hogy rengetegen ingyen tesztelik, és visszajelzik a hibákat, így tudják, hogy mihez kell nyúlni javításkor, de a hetit akkor is túl gyakorinak érzem. -
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #5017 üzenetére
A dolognak ezt a részét értem.
Bár tavaly is ugyanezt csinálták, 3 hónap szünet után jött ki 3 körben megosztva a MIUI9
(Aztán akkor az jó volt, hibátlan volt?)
A cikk annyira nem egyértelmű, hogy az csak na! Jelenleg úgy értelmezhető -számomra hogy csak a Stabil vonalat akarják megtartani.
Tegnap este óta annyit már javítottak,
hogy nem a RN3 SD hanem a RN3 MTK nem kapja már meg a MIUI10-et. -
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #4992 üzenetére
De a "kitudja mikor jelenik meg egyáltalán" miatt meg a másik...
...bár most épp haragszom a MIJÁU-ra, ma reggel írtam meg a "felmondólevelet" nekik, kiszálltam a Global ROM fordításából...mert fölénk raktak egy kínai "3.14csát", aki mindenbe belerondít...elveszi a nagy nehezen magyarrá tett szövegek értelmét és formáját...adtam három hónap próbaidőt, de elég volt...csinálja egyedül. -
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #4984 üzenetére
Olvasd rajen pletykalapját és te is "mindent" tudni fogsz...
-
-
TpS
őstag
válasz
gyuri1979 #4930 üzenetére
Ez a proci már jóval kevesebbet fogyaszt, mint a korábbi, hátha így ez az aksi elég lesz. Majd kiderül, ha lesz valakinek.
A max 3-ra én is kíváncsi vagyok, de gyanúsan nagy a csend, pedig nincs már messze június vagy július, már nem emlékszem melyiken is jelentik be.
A xiaomi mostanában leszokott arról, hogy infókat csöpögtet, régebben a mix 1-ről, max 1-ről már mindent tudni lehet hónapokkal a megjelenés előtt.A játék telefonjuk érdekel még, csak sajnos a 845-ön kívül mást nem lehet tudni róla.
-
TpS
őstag
válasz
gyuri1979 #4928 üzenetére
Voltak olyan találgatások, hogy lesz a MIX 2S-en is, de nem középen, hanem a jobb felső sarokban, hogy még se takarjon ki annyit.Ezt még akár elfogadhatónak is tartottam volna, de sejtettem, hogy nem ilyen lesz.
Aztán megjelent a röhejes kamu videó, onnan már tudtam, hogy nem ilyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest