- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2798 üzenetére
Nem hiszem a hogy a spemall megengedheti ezt magának, legalábbis remélem. Persze én is csak magamban bízok, így biztos, hogy első lépés a romcsere.
-
TpS
őstag
Lehet tőlük már multilanguage rommal is rendelni, amiben van magyar. Rá lehet náluk kérdezni, legfeljebb nemet mondanak, hogy global stable változatot hajlandók-e rárakni, ha nem a prime-ban gondolkodsz, akkor akár a global dev-et is. A webshopos romoktól érdemes mielőbb megszabadulni, mert kitudja milyen "ajándékot" kapsz. De ha a global romot rátolják neked, akkor semmi más dolgod nincs, mint bekapcsolás után a kívánt nyelvet kiválasztani.
-
TpS
őstag
Már többször rendeltem, eddig minden flottul ment. EU express szállítást kell választani, az sarc mentes, a karácsonyitól eltekintve 6-8 nap alatt a kezemben volt, a mix kicsit hosszabb ideig utazott, a dpd is késett egy napott az általuk sms-ben küldött infóhoz képest. Többen is használnak 2/16-ost, senki sem panaszkodott.
-
a.sebi
őstag
válasz
Milestone2 #2791 üzenetére
igy vette megrendelte neki nagy.
nem mokolt rajta semmit.jahhhhj romolgathatok .....utálom
-
Milestone2
nagyúr
Azért a BL nyitottságra kérdezz rá. Jó azt tudni...
-
Milestone2
nagyúr
A multirom tud magyarul. De nem gyári rendszer. Az egy szlovák (cseh? sose tudom) csapat, Vagyula nyelvi fáljaival dolgoznak. Heti frissítésű (hacsak nem a stabil változat). De nem számít hivatalos ROM-nak, "csak" megtűrtnek. Jól működő romnak mondják. Bootloader elméletben nyitott kell legyen, mert hivatalosan csak nyitottra rakható fel a multirom, de láttam már videót ahol kikerülték a nyitást.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #2784 üzenetére
Egyébként rohadtul nem értem, most rendeltem egy orane pi-t a legerősebbet 45$ volt. Írtam az eladónak irjon ra kevesebbet hátha nem csipik meg, mi volt rajta: orange pi 45$
viszont szó nélkül átment mindenen mint a gyorsvonat. Este 8körül célországba megérkezett, másnap de. hozta a postas
)
-
a.sebi
őstag
jól beszoptam... most hívtak a bteltől hogy nincs készleten.
persze s honlapjuk szerint van... és az egesz orszagban csak 16 os van. -
a.sebi
őstag
válasz
Milestone2 #2781 üzenetére
oksa , sose romolgattam ,szinte semmilyen telefont , xiaomim meg még nem is volt !
remélem azert lesz rá valami megoldás ha ilyen szarral küldik.
ha nem jó max visszaküldöm. -
Milestone2
nagyúr
Most harmadszor írom le:
a gyári eredeti GLOBAL STABLE és GLOBAL DEVELOPER (ez nincs az általad rendelt készülékhez) ROM-okban VAN magyar nyelv, mert fordítjuk és küldjük a gyártónak. Attól mert kínai gyártó, kínai ROM, még van benne magyar nyelv.
de a webshopok (nem véletlenül) úgy szokták hirdetni, hogy magyar nyelvvel (még véletlenül sem úgy hogy gyári GLOBAL ROM-mal) és nem eredeti rendszert kapsz, hanem a webshop által tákolt, soha nem frissülő hamisítvány ROM-ot.
Térjünk vissza rá, mikor megérkezett....
-
a.sebi
őstag
válasz
Milestone2 #2779 üzenetére
azt mondtak magyar nyelv van rajta ! ha kinai szar akkor abba nem lehet Magyar nyelv nem ?
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Spemallról rendelt már valaki?
a 2/16-os verzió még "használható" a mindennapokban, vagy már nagyon gyenge?
-
FreedomHUN
senior tag
Most rendeltem a 2. Kijelzőt 25 dollár, ha szedtél szét mobilt, nem nagy kunszt javítani.
Aliexpressz top-one vagy goldway, elöbbinél dhl-t utobbinán, seller shipping methodot kell választani,10-20 dollar felár, njncs áfa se vám se semmi, 3000 forint meg 20000 között nagy a különbség, simán rendelnj nem érdemes mert megcsipik a vámon.
Sokan Alirol fendelték a femti modom, senkinek sem volt extra sarc.
-
a.sebi
őstag
válasz
*Mukeey* #2768 üzenetére
ahhoz sem kell bootloadert nyitni ?
vegul egy 64 est rendeltem holnapra megjön !
nah most ebbe a 8 magos proci van , számit ez tàmogatásban ? lehet rá ugyanùgy romokat rakni ?
gondolom a 32 es a legnepsyerubb..
azert vettem 64 est mert azt majd konnyebb eladni egz picit , sűrűn cserélgetem a telefonjaimat . -
zsloti
senior tag
Sziasztok
Sikeresen leesett az asztalról a teló,meg is repedt az uvegfolia
Melyik most az ajánlott üveg rá?
Amíg meg nem jön az új maradhat a repedt vagy lesz valami baja a kijelzőnek tőle (valaki állítja hogy el fogja törni a kijelzt)
Köszönöm
Zs -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2767 üzenetére
Igy van,èn ajánlom mindenkinek,hogy ha nem gyári rom van rajta,kezdje egy global dev felrakásával.Az a tuti🤗
-
Milestone2
nagyúr
-
a.sebi
őstag
válasz
Milestone2 #2765 üzenetére
felreertes !!! nekem nem kell a 128 as b-teltol veszek 32 est de az mar kiderult h magyar nyelvu lesz
es van ia keszleten. -
a.sebi
őstag
válasz
Milestone2 #2760 üzenetére
értem köszönöm akkor megnyugodtam, ha bootloader nyitas nelkül felmegy a magyar nyelvű rom akkor no para
-
Milestone2
nagyúr
Global Developert teszel rá, ami gyári ROM és tud magyarul és zárt bootloaderre is felrakható. Tudtommal magyar ROM (miui.hu) nincs rá. Multi (xiaomi.eu) létezik, de az meg már csak nyitott bootloaderre tehető fel (na jó nem teljesen, mert léteznek varázslatok)
Az meg az webshoptól függ, hogy garanciavesztő-e a gyári rom felrakása. Olyan helyen nem is vennék, ahol az...
Kinek, mi a nehéz? Nagybátyám felemel 120 kilót, én nem tudnék. Én két perc alatt cserélek romot, nagybátyám nem tudna... -
a.sebi
őstag
Kérdés ! ha rendelek egy tellát kínából , az ilyen kínai rommal jön?
ha feltoolom ra a magyar miuit akkor ugrik a gari?
nehéz feltenni ? -
Süvi
őstag
válasz
csocsoszán #2757 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
Süvi
őstag
De ha a vámot rászámolják, akkor itthon akár jóval olcsóbb is, 66-ért is van.
Fel fogom hívni a boltokat. -
a.sebi
őstag
kintről 80 ba megáll a 128 as aliexpressről standard csomaggal , sajnos nekem nincs időm várni így kénytelen voltam egy használt 32 est venni !
de szerintem kínából legalább 2 hét mire megjön !
[link]az új ára kint annyi mint amennyiért itt használtan kapható!
[link]
kérdés hogy megvámoltatják e a külföldről jön ? -
a.sebi
őstag
kicsit azért fosok ettől a telótól , hallom hogy kijelző elég törékeny !
volt egy xperia z ultrám azt kétszer törtem meg ! könnyen szerelhető a teló? lehet nrmális áron kijelzőt venni bele?
milyen tokot ajánlotok hozzá , ami nem csinál otromba hombár ocsmányságot a telefonból, de azért valamilyen szinten véd is? -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #2751 üzenetére
Naja,az árak viccesek....85-90èr kinntről 4/128ast rendelsz
-
Süvi
őstag
válasz
Milestone2 #2746 üzenetére
Köszönöm.
Abban van magyar nyelv? (nem olyan fontos egyébként)A linkelt sufnyigsm boltok közül melyikkel érdemes foglalkozni?
Van valamelyikkel jó tapasztalat? vagy esetleg más bolt? vagy más fórumtárs, aki megbízható és van számlája a beszerzésről?Vagy simán jöhet a legolcsóbb, amelyiken a gyári global developer rom van? (Gondolom ha felhívom őket meg tudják mondani, hogy az van-e rajta, 14 nap alatt meg csak kiderül, ha mégsem)
Most olvasom valamelyik boltban, hogy nincs benne tartozék
Ilyen van ?
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Szeretnénk vásárolni a családba egy Mi Max készüléket, a 3/32-es változatot néztem.
Belföldről vásárolnám, mert olyan lakásbiztosításunk van, hogy számla ellenében az elektronikus eszközök is biztosítva vannak.A fő kérdésem onnan származik, hogy Androidos telefonokhoz nem értek, - az összefoglaló 2. és 3. pontjából csak a Windows 10 mondott valamit
- szinte csak Apple termékeink vannak. (Van egy Op3ndott tablet, de arra csak 2 db OTA frissítés jelent meg, azt és az L800-at váltaná ki ez a teló).
Érdeklődnék, hogy van-e különbség az árukeresős ajánlatok között. Mire kell figyelnem?
Nincsenek különleges elvárások néhány alkalmazást szeretnék csak Play áruházból telepíteni. Utánaolvastam, létezik, hogy nem mindegyik tudja ezt?
Láttam, hogy havonta több frissítés és érkezik. Ezek OTA frissítések? Mindegyik készülék megkapja ezeket?
Vagy ezek nem olyanok, hogy bekapcsolom és működik?
(Sajnos az időm nem fogja engedi, hogy elmélyedjek a "mókolásba".)
Köszönöm a válaszokat.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
kisnokia #2742 üzenetére
Csak ujjlenyomat olvasó,"trackpad"kènt nem funkcionál.
Kompromisszumot nem kell kötni semmiben.Gyors nagyon,Miui 8 magyar nyelvű teljesen,a stabil is már,developer meg már règóta.Frissítèsek jelenleg nem jönnek rá,tesztelik a Nougat-ot(tehát támogatása is jó,ez ugye a "MI" szèria,nem redmi,ami kicsit olcsóbb kategória a Xiaominál).
Összeszerelèse jó,akku brutáldurván a legjobb,kijelző okès teljesen.Ár-èrtek nagyon rendben van.
Negatívum lehet esetleg a mèret-nem mindenki tudja megszokni.A kamerája se a legjobb,olyan erős közepes,leginkább sötètebben nem parádèzik,nappali kèpek okèsak.
Ezèrt az árèrt nem nagyon fogsz mellè szerintem egy Max-al,ha 100ezer lenne,akkor is jó vètelnek tartanám,felèèrt viszont...Hát megpróbáltam összefoglalni nagy vonalakban,többiek majd biztos kiegèszítik.2016 júli óta használom,iPhone6+ volt elötte sokáig meg Sam Note 3,mindegyiknèl jobb telefon.
-
kisnokia
aktív tag
Sziasztok!
Telefonvásárláson gondolkodom, 5,5-től felfelé. Ez a nagyság már egy kicsit necces, de a Mi Max egyéb tulajdonságai és mostani ára elég vonzó. Én most az LG világából érkezem, a Samu J7-tel is szemezem. 1-2 mondatban összefoglalnátok, hogy kell-e kompromisszumot kötni "hagyományosabb" márkákkal szemben?
Még egy kérdés: nem egyértelmű, hogy az ujjlenyomat olvasó csak ujjlenyomatot olvas, vagy Huawei módon vannak más funkciói is?
-
a.sebi
őstag
válasz
Milestone2 #2738 üzenetére
Az meg mi a SAR ?
-
Weeman1
veterán
válasz
Milestone2 #2738 üzenetére
Redmi Pro miért nincs rajta?
-
Milestone2
nagyúr
Itt vannak a Xiaomi telefonok SAR értékei, akit érdekel, 2.0 a max megengedett
-
Kellerzs
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg ha valakit érdekel van egy eladó vastag marhabőr tokom a mi max-hoz. Ilyen: [link] Ára 5000.- +posta
Mielőtt valaki megszólna azért ide tettem fel és nem az apróban mert ez specifikusan ehhez a telóhoz jó
Pécsen megtekinthető.Üdv
-
*Mukeey*
addikt
Bnőm 3/32es Max-a eladó,ha esetleg èrdekel valakit!
Karcmentes,olyan mint az új,doboz blablabla.
Nem bìrja megszokni,Note3pro lesz helyette.
Zárt BL,global dev rommal.
Ezüst színű,van hozzá 1-2 tok is ajándèkba. -
TpS
őstag
-
Criminal017
őstag
Ilyet, ez befedi az egész képernyőt.
-
gyuri1979
aktív tag
Megkèrdezhetem hogy honnan rendeltètek,mert most szeretnék èn is rendelni a kijelzőre. Mert eddig amit vettem,az nem sokáig bírta rajta.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #2729 üzenetére
Mindenki 29-en rendelte?
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #2728 üzenetére
Bízunk benne!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #2727 üzenetére
Még én is hazaérek egyszer ma....remélhetőleg.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #2726 üzenetére
Szerintem együtt jött az enyémmel a tied, csak valahogy hozzád nem jutott még el.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #2725 üzenetére
Akkor reménykedhetek:
Order time & date: 14:47 Nov. 29 2016
Azt hittem később rendeletem, de nem.
Másoltalak, ezek szerint -
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #2724 üzenetére
Elkiabáltam. Közben hazaértem és itt várt a "csomag". November 29-n rendeltem.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2719 üzenetére
November végén rendeltem, akkor úgy emlékszem itt fórumban meg is vitattuk. Tegnap előtt jött meg, de közben meg már árulom a max-ot. Adom majd hozzá ajándékként.
-
Keresztapper
senior tag
válasz
Ha fekete jó, akkor mondj egy címet privátban, és megy a cucc.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Nekem se jött meg egy tok,meg egy Xiaomi hátizsák.November elejèn rendeltem alirol.
-
Criminal017
őstag
válasz
Én is vàrom, nekem sem jött meg...
-
Milestone2
nagyúr
Nektek felesleges van, nekem meg még nem jött meg, kezdhetek reklamálni. 3 helyről rendeltem karácsony előtt, a fiam LCD panelje megjött, a deepflash kábel megjött, a MiMax üvegfólia nem....
-
FreedomHUN
senior tag
Akksiinfó.: Xiaomi.eu rom 3 nap 17 óra, SOT 1 óra 35 perc, beszélgetési idő: 2 óra 37 perc. 9%-on van.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2712 üzenetére
Kicsit utánaolvastam, nagyon úgytűnik, viszik tovabb a cm-et, csak a neve más.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #2711 üzenetére
Nem tudom. Nem olvastam utána. Szerintem előtte is volt, s oda ment át a munka nélkül maradt kocka-team és struktúra.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #2710 üzenetére
Erről olvastam, de ha jól értem, akkor csak a neve lesz más, alapja az minden maradt?
-
Milestone2
nagyúr
A LineageOS is elkészült MiMaxra...ha már a CyanoGenMod elhalálozott...
-
vinczetibor
aktív tag
Az alábbi linkről letölthető az összes 7.1.5 global rom.
[link] -
Weeman1
veterán
válasz
vinczetibor #2707 üzenetére
Nem
-
vinczetibor
aktív tag
Vettem egy Mi Band 2-t. Tudom ezt Mi fiók nélkül használni?
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Milestone2 #2705 üzenetére
Oké.
Köszönöm a figyelmeztetést. -
Milestone2
nagyúr
válasz
vinczetibor #2704 üzenetére
Csak mivel ez még nincs kint hivatalosan (leaked), lehetőleg ne használd MiFiókkal...persze a Te dolgod.
-
vinczetibor
aktív tag
Miui 8.7.1.5 Global Beta android 7.0 alapon.
A fastboot verziót telepítettem és egyelőre működik. A google services telepítve van, ezért azzal sem kell kínlódni és nincsenek benne kínai "valamik" sem.
-
t.roby90
tag
válasz
Milestone2 #2700 üzenetére
Sztem az MI 6
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #2701 üzenetére
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Napelem
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Androidos tablet topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged