- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.sebi
őstag
Sziasztok ha valaki hasznalt xiaomi mi maxot keres, nagyon olcsón!!! Keressen fel privátban! Üdv
-
Jó hogy használt a védelem, ekkora telefonnál kisebb az esélye.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3697 üzenetére
Nagy mázli, hogy rajta volt a védelem!
-
Criminal017
őstag
Túlesetem én is a tűzkeresztségen, sikerült "leejtsem" (önhibámon kívül zuhant le) a Maxot. 1,5 métert esett...
Nem tört össze, sőt semmi baja nem lett, még külsérelmi sem. Nillkin 9H+ üveg van rajta, az sínylette meg egy kicsit, annyira, hogy a bal szélén egy pici darab kitört belőle, valószínűleg ott koncentrálódott az energia. Rendelek egy másikat, mert zavar, de abszolút ajánlott továbbra is ez az üveg, nem csalódtam. Ipaky tok van rajta, az is jól vizsgázott, szépen elvezette valószínűleg az energiákat. Ajánlott ez a kombináció.
-
Tombi
őstag
skacok mi a legegyszerübb modja a szoftverfrissités szöveg eltüntetésének? nem szeretném uppolni, köszi
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3693 üzenetére
Már bele is raktam, elnézést a feledékenységem miatt!
-
TpS
őstag
Bővítettem a leírást:
9. ROM linkek gyűjteménye a teljesség igénye nélkül
12. MIUI téma testreszabásaHa van valami észrevételetek, javaslatotok, vagy olyan ROM, ami megérdemli, hogy szerepeljen a listában, esetleg új téma, írjatok, és akkor bővítem a listát. Köszi!
-
Értesitő ledem nem működik megfelelően.
Ha hivást kapok és nem veszem fel,akkor jó. ugyanigy smseknél. de pl a messengeren ha üzenetet kapok, nem reagál semmit.
Olvasgattam a neten, hogy néhány update után néhány embernél ez előfordult. Lehet hogy nekem is várni kéne egy updatere? -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3687 üzenetére
Betettem a két linket a leírásba is.
-
válasz
Milestone2 #3687 üzenetére
Köszönöm a segitséget,működik!
Amit csináltam:
Sötét képernyővel ragadt be EDL módban.
Kihúztam a gépből, beléptem vele fastboot modeba.
Majd hosszan tartva a bekapcsgombot kiléptem belőle. kkor újraindult.
Újraindulás közben ismét hosszan tartottam a bekapcs gombot, majd mikor rezgett,egyből a hangerő fel és le gombokat,hogy visszatérhessek EDL módba.
kábelt rádugtam,és újra látta a mi flash.Biztonság kedvéért a bétával flasheltem újra,ami sikerült is. Most primán működik!
-
Milestone2
nagyúr
Talán a driver, talán próbálj másik MiFlash-t...
http://en.miui.com/thread-327882-1-1.html
http://en.miui.com/thread-325692-1-1.html
nehéz ügy... -
Sziasztok!
segitsére lenne szükségem4A. Official Xiaomi ROM telepítése EDL (Emergency Download) módban MIUI Flash segítségével
c. leirást követtem,mert újra akartam telepiteni a maxomat. lobal stable-t szedtem le hozzá, az általatok megadott linken.
A leirás alapján csinálva mindent elindult a flashelés, de félúton kiirta, hogy nincs elég hely a tárhelyen(?) és megállt.
A telefon nem reagál semmire, bármit nyomok, de ha rádugom a gépre, a gép érzékeli.(kiadja a hangot, hogy usb eszköz csatlakoztatva)update: eszközkezelő látja a COM10 porton keresztül, qualcomm eszköz,stb ,de a telefon nem reagál semmire és ami flash program sem látja.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Keresztapper #3676 üzenetére
Jó ez a rom, próbáltad?
-
Sziasztok!
Gondom lenne az új 7.4.27 frissítéssel 3/64es maxon. Eddig a gyári music appot hallgattam zenehallgatásra,de ma reggel elkezdett szórakozni. A telefonon tárolom a zenéimet,szóval semmilyen online felületet nem használok.
Mégis,kiírja minden zeneszám elindításánál,hogy biztos akarom e online hallgatni, valamint kiírja hogy xy mb mobilnetem van még.
A vicc,hogy a számok felénél azt írja ki,hogy nem játszhatom le,mert nincs mobilnetem.Ez akkor most wtf? Miért hiszi hogy online hallgatnék,és miért hiszi hogy mobilbetem sincs(van még bőven).
Találkozott bárki hasonlóval? -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3682 üzenetére
Hát nem igazán. De azért köszi.
-
Tejberizs76
tag
Maxosok! Kint van a 7.4.27
-
TpS
őstag
Betettem két pontot az összefoglalóba:
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
10. Lockscreen resetelés TWRP-ből (Köszönet OberMotznak)Ha van valakinek kiegészítő információja a 2 témával kapcsolatban, akkor megköszönöm és beillesztem. A reset-et sajnos nem tudom kipróbálni, mert már nincs max-om.
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Nekem 2/16gb - os mi maxom van.
Olyan kérdésem lenne, van e lehetőség vissza tenni valami gyári 6.0-ás romot a 7.0-ás helyett? -
Keresztapper
senior tag
Van hivatalos RR Heliumra is!
-
gyuri1979
aktív tag
✌️
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3671 üzenetére
Januárban volt utoljára aktív, kár, sok jó infót kaptunk tőle is!
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3670 üzenetére
Köszi szépen, majd lesznek kérdéseim, mert vannak dolgok, amikhez csak sejtéseim vannak, és butaságokat, hibás dolgokat nem akarok leírni.
-
Milestone2
nagyúr
Teljes visszaállítás, telefonból, mi accountból helyes kilépés fontos...
Kétnaponta jelentkezik valaki..."most vettem xiaomit, beindulás után accountot és jelszót kér..."
...vagy "mikor megpróbálok belépni a mi accountommal, de azt mondja ez a telefon másik mi accounthoz van csatolva"... a helytelen kijelentkezések miatt......egyébként TpS for Presidet! Vote for TpS! Viva TpS!
Írj, miben segítsek.
-
TpS
őstag
Elvállaltam a topikgazdaságot, és szeretném az összefoglalót kibővíteni pár újabb ponttal. Ezekre gondoltam:
- Kammerer a fotózásról készült nagyon szuper leírása
- Milestone2 szokott rom lelőhelyeket belinkelni, ezeket összegyűjteném egy csokorba
- OberMotz nagyon hasznos linkjét és leírását a lockscreen resetelést is tudó twrp-ről.
- MAX visszaállítása eladás előtt (BL visszazárás)Ha van még ötletetek, akkor ne kíméljetek! Köszi!
-
ajca
tag
Sziasztok!
A Weather&Clock időjós alkamazást használom a telón,az mitől van,hogy minden újraindítás után eltűnik a kezdőképernyőről és újra kell telepítenem ha látni akarom? -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Nagy Erik #3662 üzenetére
Kammerer forumtarsnak van itt egy kis összefoglalója ,ez segít a beállításokban!
Egyszerű.
1. Ott kezdődik, hogy nem használunk előregyártott témákat, nem használunk automatikus témafelismerő-beállító módot, hanem Kézi módban kell fényképezni, ahol is az alap, hogy az érzékenységet nem szabad automatikusra hagyni, hanem be kell állítani fixen a legalacsonyabbra, azaz 100-asra, és ehhez képest hagyhatjuk a Záridőt, a Fókuszt, a Fehéregyensúlyt általában automatikusra. Ez persze azzal jár, hogy gyenge fényviszonyok esetén hosszabb lesz az exponálási idő, mintha hagynánk az érzékenységet emelni. De nem hagyjuk az érzékenységet emelni, mert az borzadály a képminőségre nézve.
2. A Kamera beállítások menüben a Képminőség (értsd, a képfájl tömörítésének mértéke) menüpontban a Kiváló opcióra állunk - így a lehető legkisebb lesz a tömörítés mértéke, nagy lesz a képméret, mindennek hasznaként viszonylag kevés tömörítési zaj lesz, részletes lesz a kép.
3. A Kamera beállítások menüben az Élesség menüpontban a Legmagasabb opcióra állunk - így kevéssé lesz mosott a kép, igaz a zajok is jobban láthatóak, de ha jól fényképezünk, nem lesznek különösebben zajok.
3. Egyéb képminőségi jellemzőket, úgymint Kontraszt, Telítettség... hagyunk normál opción, az Automata fénymérést hagyhatjuk Keret-átlag állásban, ezenkívül nem kapcsolunk be semmi olyan tematikus "képjavító" opciót, ami bekavarhatna a szándékainkba, lásd például nem élünk olyasmivel, mint "Automatikus éjszakai képjavítás", "Arcfelismerés", és hasonló marhaságok.
4. A HDR mód nem hülyeség annak, aki tudja használni, de azt a jelek szerint a Kézi módban nem nyújtja a szoftver, és mivel arról volt szó, hogy Kézi módban fényképezünk, nincs HDR mód.
Tehát 100-as érzékenységi, kiváló képminőségi, legmagasabb élességi beállításban egészen kulturált képeket készít, ahhoz képest, hogy telefon. Persze gyenge fényviszonyok mellett szilárdan meg kell fogni a gépet, mert viszonylag hosszú lesz a záridő, de ez vele jár a minőségi fényképezéssel. Csak és csakis akkor kényszerülhet az ember a képminőség oltárán áldozni, és érzékenységnöveléssel versus záridócsökkentéssel élni gyenge fényviszonyok esetén, ha gyorsan mozgó tárgyat kell lefényképezni úgy, hogy ne legyen a mozgó objektum elmosódott - gyorsan mozgó objektum esetén ugyebár szükséges a nagyon rövid exponálási idő, de megfelelő fényviszonyok esetén ez 100-as érzékenységnél is biztosított. -
Nagy Erik
csendes tag
Milyen képeket lehet csinálni jelenleg a telóval?
Neten nem találok csak régi teszteket. Gondolom mióta kiadták csiszoltak rajta. -
Trailblazer
veterán
Megeshet. Nem gondoltam volna, hogy belefutok ilyenbe, de megnyugtató a pofonegyszerű megoldása.
A Nougat alapú dev MIUI pedig nekem még korai, mert Xposed keretrendszer különféle moduljait használom, ami viszont még nincs 7-esre. Ezért is léptem vissza a stable-ről készült backupra, amikor a fenti anomália fellépett.
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3659 üzenetére
Ez hasznos infó, érdemes lenne az összefoglalóba belerakni.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3658 üzenetére
Viszont így már vissza tudtam rakni a régi rendszeremet, utána ki kellett ütni a lockscreent, majd újra megadni.
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Trailblazer #3656 üzenetére
Tedd fel ezt a TWRP-t, ennek van egy olyan funkciója (Advanced -> Reset lockscreen), hogy restore után reset-elni tudja a lockscreen védelmet.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3654 üzenetére
Kipróbáltam, viszont inkább visszatettem az eddigi stable-t TWRP backupból. Ez le is zajlik, viszont immár nem tudom feloldani a telefont, mert az ujjlenyomat-megadáskor begépelt biztonsági kódot nem fogadja el! Előtte viszont tökéletesen működött, hiszen ez egy működő recovery backup. Nem értem ezt az egészet. Most rakhatom újra a rendszert? Hiszen nem tudok hozzáférni a telefonhoz, mivel nem tudom feloldani. Egyéb megoldás van a "kiütéshez"?
-
*Mukeey*
addikt
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3652 üzenetére
A pro volt a prime korábbi neve, a 3/64 és a 4/128-as tartoznak ide.
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3650 üzenetére
-
Trailblazer
veterán
Ez és innét származik. Az összes, általam próbált (backup, restore, wipe, install) funkciója kiválóan működik.
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3648 üzenetére
Melyik twrp van fent, honnan töltötted le?
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3645 üzenetére
Nem mindenhol tesztnek md5 ellenőrző fájlt is a zip mellé, de ha van, érdemes azt is letölteni, mert a twrp ellenőrzi a zip helyességét.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Trailblazer #3645 üzenetére
De így se nem jó. Sőt, az előző dev kiadás is le volt töltve, azzal is ugyanez. Ezek után nem tudok másra gondolni, hogy TWRP-vel bukó ezt felrakni? A stable simán felment, azóta is azt használtam. (Mivel mióta megvan a készülék - március eleje - nem volt frissülés e téren Prime-ra, sőt már ez a rom sincs fent a hivatalos oldalon, ahogy pár hozzászólással ezelőtt említettem.)
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3643 üzenetére
Próbáltad még egyszer letölteni, vagy a zip-et pl. pc-n kicsomagolni? Lehet, hogy csak hibásan töltődött le.
-
Trailblazer
veterán
MIUI dev-et néztem volna meg, de a rom telepítésekor (TWRP-ből) "failed to extract dir from cust to /cust" hibaüzenettel kiakad.
Mit csinálok rosszul?
-
TpS
őstag
válasz
Kofka04 #3637 üzenetére
Inkább dev-nek hívom, mint bétának. Hetente jön a frissítés, az néha előfordul, hogy valami bug kiderül, miután már letölthetővé tették, de ha ilyen nagy ritkán előfordul, 1-2 napon belül adnak ki egy újabb változatot, vagy ha nagyobb gond van, felfüggesztik a letölthetőségét, de ezek nagyon jó romok, a béta lehet, hogy sértő lenne nekik.
Van még a stabil rom, amit jóval ritkábban frissítenek, ott akár hónapok is eltelhetnek.
A MAX-on az eu dev romot használtam, és letöltés előtt általában vártam 1 napot, és átolvastam a hozzászólásokat, hogy van-e valami súlyosabb probléma, de ritkán volt gond. -
Kofka04
tag
Azoktól kérdezem, akik fejlesztői romot használnak, hogy ugyanolyan megbízható, mint a stabil? Nem szoktak lenni bugok vagy ehhez a play áruházas dologhoz hasonló kellemetlenségek? Megpróbálkoznék vele, mert a stabilt nem szereti a telóm. Néha 2 napig bírja az aksi, néha 4. Tudom, ez használat függő, de ugyanúgy használom a telefont, mindkét esetben és ez nem pálya, hogy állandóan az aksi menüpontba lépegetek be, hogy éppen szívja a Google Play vagy sem. Hátha a fejlesztőit jobban fogja csípni a telóm. Letöltöttem a 7.4.13-at. Az már 7-es Android igaz?
-
vrs
csendes tag
Ha érdekel valakit 3/64-es Snapi 652-es ezüst mi max, írjon üzenetet.
-
Kofka04
tag
válasz
Trailblazer #3629 üzenetére
Nekem a teló jelzi már egy hete, hogy van 8.2.4.0-ás frissítés (Global Stable 3/32), de nem telepítettem. Most, hogy szeretném, már azt írja, a 8.2.1.0 a legfrissebb, ami most is fent van. Már volt azóta fent 8.2.3.0 és van 8.2.4.0 is, de valahogy most úgy gondolja, hogy a kettővel régebbi a legfrissebb
Pedig telepíteném az újat, hátha segít azon a jelenségen, hogy ne ragadjon be a Google Play Szolgáltatás és ne szívja le az aksimat. Remélem újra tudom majd telepíteni a legfrissebbet. Fogalmam sincs miért nem kínálja fel most, pedig 1 hete minden nap jött az értesítés. -
Trailblazer
veterán
Most mi ez a hülyeség, hogy eddig 8.2.1.0 update szerepelt a MIUI letöltési oldalon (ez van perpill a telón is, 64 gigás Prime-ról van szó), most pedig 8.1.9.0 verziószám látható ott? Frissítés helyett visszafejlődünk?
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3625 üzenetére
Mivel egész nap gép előtt ülök, így nálam nem ment a wifi és a mobilnet egész nap, így ha nem volt kedvem játszani esténként, akkor csak hetente 1x kellett tölteni.
-
TpS
őstag
Ha esetleg valakinek nem elég a memória mérete, és szeretne 8 GB-ot, és persze rengeteg pénze lesz, amikor elérhető lesz: MIX 2
-
Jhonny06
veterán
Srácok, nálatok milyen az üzemidő? Én folyamatosan belefutok ilyen kommentekbe, hogy 1-2 nap alatt lemerül. Én hétfő este töltöttem fel utoljára, most 58%-on van. Ugyan nem nyomkodom kényszeresen egész nap, de van használva rendesen (telefonálásra kevésbé, inkább net, fb, messenger, instagram, etc) + napi 2 óra zenehallgatás is általában. Takarékos üzemmód nincs bekapcsolva, fényerő maxon.
-
TpS
őstag
válasz
AttilaMvh #3621 üzenetére
Köszi szépen, közben már ismerős is ajánlott néhányat, az ebay-en is szétnéztem, van választék dögivel, olyat keresek, amin van hangerőszabályzó is, mert a gyíkarc samsungnál ha a bluetooth fejhallgató vagy hangszóró van csatlakoztatva, akkor a hangerőszabályzó a tv-n le van tiltva
.
-
Kofka04
tag
Nem értek valamit. Ugyebár amikor bekapcsolom a telefont és még nem írtam be a pin kódot, megjelenik az értesítések között egy Xiaomi aktiválás nevű értesítés, hogy aktiváljam a sim kártyát. Pin kódot beírom, eltűnik az értesítés, viszont ott van az akkumulátor fogyasztói között állandóan. Van, hogy 4-5%-ot is megeszik az aksimból, hiába zárogatom be, próbálom leállítani, nem áll le, nem záródik be, csak esetleg néhány percre. Ez a csekély mennyiség, amit elfogyaszt az aksimból, észrevehető akkuidőben. Azt nem értem, hogy egy ilyen jelentéktelen valami, ami még csak nem is egy app, hanem csak egy figyelmeztető üzenet a telefon indulásakor, hogy ne felejtsem el beírni a pin kódot, hogy maradhat bent alkalmazásként az akku fogyasztók között. Ha ez és a Google Play szolgáltatások összefognak, az akkuidőm 5-6 órával kevesebb, holott csak maximum 5-5%-ot ettek meg fejenként. Hallottam már arról a jelenségről, hogy a Google Play szolgáltatások "beakadhatnak". Úgy tudom, ez mindig is jelen volt az android rendszerben, bár az évek alatt csak egy telómnál fordult elő, egyetlen egyszer. Korábban íram, hogy a 8.2.3.0-ás frissítés óta jlentősen lecsökkent az akku időm, a 8.2.1.0-át visszarakva minden helyreállt. De ez csak egy ideig tartott. Visszanézve a frissítés után rossza akkuidőm screenshotjait, nem a frissítés miatt lehetett az aksi probléma, hanem a Google Play és a Xiaomi aktiválás összefogtak és a 11 órás kijelző időmből csináltak 5-öt. Mint most is. Előző töltésnél a legjobb sot-ot produkálta a teló, 11 órát, kövi töltésnél, már csak 5 és fél volt, mert ott van az aksi fogyasztók között 5-5%-al a Google Play sz. és a Xiaomi aktiválás
-
TpS
őstag
Bocs az off-ért, hátha tudtok segíteni. A tv-met szeretném bluetooth-on keresztül hallgatni a kedvenc 3.5-es fülesemmel. Ehhez kéne egy olyan adapter, amibe bedugnám a fülest, és bluetooth-szal meg hozzákapcsolódna a tv-mhez. Aksis kéne mindenképp. Tudtok valamit javasolni? Illetve mi egy ilyen átalakítónak a neve? Nem akarok külön bluetooth-os fülest venni.
Köszi! -
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3618 üzenetére
A minden is másképp működik.
-
malwy
senior tag
válasz
Milestone2 #3615 üzenetére
Sokaig a gyujtooldalon is fent volt a 8.2.X-es global stable a primehoz, nem tudom miert cserelhettek vissza 8.1.9-re.
Amugy a fastbootos listaba meg lassan tenyleg berakhatnanak legalabb 1 developer verziot a prime-hoz, es akkor nem kene forumban vadaszni. -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3614 üzenetére
Gyanús volt nekem, hogy a kínaiban tuti nincs magyar, de manapság már bármi megtörténhet. Legközelebb erre is figyelek, hogy más is lehet olyan lusta, mint én.
-
Milestone2
nagyúr
Nem az a legfrissebb global stable
http://en.miui.com/thread-508320-1-1.html
Nézd meg...8.2.1.0 a legújabb global stable mi max prime-hoz. -
pepimama
tag
Sziasztok!
Bocs, ha hülye kérdés, de ha nekem 4/128-asom van, az ugye a Prime?
És Romból csak a 8.1.9.0-et lehet leszedni jelenleg itt (http://en.miui.com/download-302.html#458 ), de nekem már a 8.2.1.0 van fent, akkor rossz volt és törölték/leszedték a 8.2-t szerintetek?Előre is KÖSZ!
-
malomszék
csendes tag
Valaki rendelt már vízálló tokot a telohoz?
Szerintetek ebbe belefér?
[link] -
gghrtz
őstag
Az uj frissitessel meg jobb lett az uzemido.
-
AttilaMvh
tag
Na a legutóbbi developer rom frissítés megoldotta a Google Play wifi-re várakozás hibáját, ismét lehet telepíteni meg frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4301
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged