Új hozzászólás Aktív témák

• vinczetibor

aktív tag

válasz Sancoo #2974 üzenetére

Nekem az android 6 alapú miui nem jött be, mert nem volt elég "sima" a működése. Különösen idegesített, hogy néha 3-4x is rá kellett böknöm valamire, hogy méltóztassa végrahajtani, amit akarok. Az android 7 alapú teszt romokon ezt már nem tapasztaltam. A működés sima és nincsenek érintési problémák sem.
    Ami viszont nem változott és továbbra is elfogadhatatlan számomra, hogy a telepített widgetek nem frissülnek, legalábbis 7.1.5-ös teszt romon még ez volt, és néhány olyan aklalmazást, aminek hosszabb ideig kellene futnia például Runtastic, kilövi a rendszer kikapcsolt kijelző mellett, bármit is állítok be háttérfolyamat felügyeletként a rendszeren. Ha engedem, hogy a háttérben, minden folyamat futva maradjon, akkor nagymértékben csökken az üzemidő, de a problémák továbbra is fenn állnak.
    Csak remélni tudom, hogy egyszer javítják ezt.
    Ezek a problémák nem jelentkeznek a lineageos romokon. Ott minden frissül és a rendszer nem állítja le a háttérben futó alkalmazásokat és az üzemidő jó. Ezek a romok még bugosak, de többjük már mindennapi használatra is tökéletesen megfelel és a hibák javítása folyamatosan történik.
    Szerintem csak hardveresen kell megbarátkoznod a Max-szal és utána már azt raksz rá, ami az igényeidnek legjobban megfelel.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés