- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban szereplő 11. gondolom alkalmazható más Xiaomi modellnél is,ebben kérek megerősítést -
Charx
senior tag
válasz
Milestone2 #3896 üzenetére
Szerencsére, nekem is hamar megjött.
Más: Van érezhető különbség 6-os, 7-es droid között, gondoltam visszaállok dev romra, ha jobb a nougat? -
Charx
senior tag
Nyitni akartam a frissen rendelt note4-et, és nem engedte. A tavaly igényelt unlock engedélyemet most újra kérnem kellett, mert megszűnt
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Gaben-1971 #3889 üzenetére
Privatban küldtem egy tel számot,emailt
Kínai telek javításával fogl.es a spemallnak is ő a magyar szerviz partnere. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Gaben-1971 #3889 üzenetére
Mix topikjába kèrdezz be,de sztem olyan ritka,nem hiszem,hogy rendelt valaha bárki.
Esetleg itt mèg èrdemes... -
Gaben-1971
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tudna valaki segíteni abban, honnan, "kitől" érdemes LCD panelt rendelni?
Igaz hogy nem Max hanem Mix amihez keresek, de nagyon elakadtam. Az Aliexpressen egy eladót találtam ,de ahoz a képek alapján nincs sok bizodalmam. [link]
Ez alapból használtnak tünik nekem.
Ha valaki tudna ajánlani egy megbízható beszerzési forrást, megköszönném. -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3886 üzenetére
Nem lehet rossz, de kicsi a kijelző. Óraüveget a fene akar nézegetni.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3880 üzenetére
A max-hoz képest ez az egyik dolog, ami nagyon tetszik a mix-ben, hogy a mérete sokkal kisebb, azonos kijelző méret mellett. Nem sokkal nagyobb, mint egy 5,7-es telefon, ha nagyobb egyáltalán.
Az új dizájn pedig nagyon bejön, ami hátha követőkre lel: Essential Phone. Fent középre sok mindent be lehet zsúfolni, jó ötlet, hogy a kamera, hangszóró, led fent van a "szigeten".
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3883 üzenetére
Nem a tiédre akartam válaszolni, csak mellényúltam. Korrigáltam.
-
-
2o1i
senior tag
Hú olyan készüléket én is szerettem volna!
Volt régebben nekem is hasonló. A már nem az én tulajdonomat képező Galaxy Tab 4 8.0-val kényszerültem telefonálni a Tesco közepén. Itt már kicsit kellemetlenül éreztem magam.Viszont ennél a telónál semmi ilyen érzésem nincs. Szuper ez a méret.
(#3876) Trailblazer
Elhiszem, hogy hiányzik. Látszik is rajta, hogy vigyáztál rá. Én is azt teszem. -
Charx
senior tag
válasz
Trailblazer #3876 üzenetére
Igazatok van, 1-2 ezerért cserébe tehettek volna egy jobb szenzort.
-
2o1i
senior tag
válasz
Trailblazer #3874 üzenetére
Szerencsére nem a fotós képességei miatt vettem meg tőled ezt a kicsikét.
Kicsit tartottam a mérettől, meg hogy lassú lesz a Honor 8-am mellett, de nem adott okot csalódásra.
Eleinte furcsa volt a méret, de most már ezt látom normálisnak, a többi telefont meg apróléknak.
Persze előfordul olyan helyzet, hogy nem tudom zsebre vágni. Pl bringázni nem tudom magammal vinni.
Ettől függetlenül szívesebben használom ezt, mint a Honort (amit lehet le is cserélek majd egy másik Xiaomira).
Azok az arcok meg, amikor megmutatom valakinek... -
Kofka04
tag
Nem szívesen válok meg tőle, mert nagyon szeretem, de a kamerája csak tökéletes fényviszonyok között hozza az elvárhatót. Nekem viszont a kamera nagyon fontos, rengeteget fotózok. Ezen kívül egy visszautasíthatatlan ajánlat az ölembe hullott egy S7 edge-re, pont abban a színben, ami a legjobban tetszik. Nem hagyhattam ki, főleg mert annak van a legjobb kamerája a dual pixel miatt. 6-8 óra sot-ot is tud, ami eleg jónak számít, úgyhogy nagyon meg vagyok vele elégedve, de én sem végeztem még a Xiaomival. Kicsit mélyebben a zsebbe kell nyúlni és akkor lesz jó kamerás Xiaomim
-
Kofka04
tag
válasz
Trailblazer #3867 üzenetére
Éppen távozni készülök, de köszi
-
Kofka04
tag
Sajnos úgy adódott, hogy meg kell válnom a Mi Max-omtól. Aki szeretne a jövőben szerető gazdája lenni, némi credit ellenében megteheti.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #3861 üzenetére
Ment🤓
Nem semmi amúgy,tetszetős ez a sailfish.
6. videó alatt igen jó zene megy... -
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3861 üzenetére
Nagyon hasznos összeállítás, köszönjük szépen, és gratula hozzá!
-
Milestone2
nagyúr
Cimbikéim, akinek van en.miui.com-on fiókja, dobjon már egy "THANKS"-et, ha van kedve. Előre is köszönöm.
-
TpS
őstag
Beraktam az összefoglalóba egy Telekom B20-as térképet. Köszönet érte a MIX fórumból Korisnak!
-
gyuri1979
aktív tag
Érkezett egy kis Ota update.
-
Trailblazer
veterán
Nálam meg egy ideig kimarad a Note 4, inkább most vga-t vettem.
-
*Mukeey*
addikt
Maradunk úgy látom a Max1nèl.Ez azoknak lehet opció,akik most szállnak be a nagy kèszülèkekbe,mert azèrt nem rossz ajánlat.Akku is durva lehet ezzel a soc-al,minimál a fogyasztása.Viszont nekem van Note4-em sd625-el,hát,a teljesítmènye nem a legjobb,böngèszèsnèl be tud lassulni nagyobb oldalakkal rendesen.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #3853 üzenetére
Nem is ertem hogy miért hagyták ki. Én pedig már bele éltem magamat,hogy hozzátok kintről a rokonnal. Hat lemondtam róla,valahogy nem fogott meg egyáltalán. Semmi extra,semmi új dolog nincs benne.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3853 üzenetére
Gondolom piszkosul megemelte volna az árakat az a pár dolcsis elektronika.
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3841 üzenetére
Azért nem dobták most ki a piacra 660-nal szerintem, mert sokkal erősebb, és így a kutya nem vette volna meg a 625-ös változatot. [link]
Továbbra se értem a fehér előlap koncepciót. Minek van több színben a telefon, ha amit állandóan látok, az fehér mindegyiken. A telefon oldalát és hátulját sose szoktam nézegetni, mert minek? Amúgy az usb-c nagyon jó, mert mindig rosszul akartam bedugni az elődjét. -
Criminal017
őstag
Mi Max 2 téma: [link]
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3848 üzenetére
Igen,viszont árban nagy különbség várható a két készülék között. Inkább most vásárlókat veszítenek,hogy ugymond lebutítottak az első verziót.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3843 üzenetére
Ahogy mondod! Úgyhogy le is tettem róla,hogy hozzatok a sogorommal,g yengebre nem cserelem. Ugyh marad ez.
-
*Mukeey*
addikt
Hát ez furcsa kèszülèk lett...sd625 nem egy bivaly,cserèbe nagyon talkarèkos.Dizájn jó lett,viszont megint eröltetik a fehèr előlapot.Kicsit csalódott vagyok,szerettem volna egy jó utódot,de ez nem az lett😏
-
gyuri1979
aktív tag
Hát ezt elèggè elb.....ák🤣 egy kicsit ujíthattak volna,valamivel jobb specifikációja vartam. A snapi 625 meg csalódás .
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3843 üzenetére
Kivárunk.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3841 üzenetére
Majd -szokás szerint- mikor már megfelelő számú vásárló megvette a ma megjelent cuccot, jön a MiMax2 Prime ( vagy Deluxe ) a bivalyhardverrel...
-
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017 #3838 üzenetére
Se NFC, se Snapi 660. Ebből nem lesz csere...
A "sztereó" hangszóró nem játszik, kamera nem izgat. A 300 mAh-val nagyobb akksi impresszív, de nekem a Snapi 625 nem jön be.
Type-C miatt az összes kábelemet cserélnem kéne vagy átalakítót venni hozzá.(Na befejezem a hozzászólások gyártását.
)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Így összességében viszont nem lett annyival bivalyabb, hogy csere szükségességét érezzem.
-
válasz
625 és 652 felépítésében van számottevő különbség? Vagy hasonló teljesítményűek, csak a 625 kisebb fogyasztású?
Kiváncsi vagyok hogy a szimpla max árét mennnyire fogja lenyomni az új jövevény. -
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3837 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3836 üzenetére
Azért az az 5300-as akksi tudhat valamit...
-
Criminal017
őstag
Itt tudjátok követni a Mi Max 2 bemutatását: http://en.miui.com/thread-617857-1-1.html
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #3834 üzenetére
Nekem van pont ez a kettő,Note 4et ajánlom,nagyon jó kèszülèk.Nem a legerősebb,viszont eszeveszettül birja az akkuja ès nagyon jó minősègű teló.Max-nál sokkal jobban össze van rakva.
Èn kivárok most a Max2-re. -
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3832 üzenetére
Mi lesz az új kiszemelt?
-
Trailblazer
veterán
No 11-es pont életbelépett, a teló már az új gazdájánál. Ettől függetlenül maradok itt tovább tisztelettel, sok okosságot csipegettem eddig is fel innét.
-
TpS
őstag
válasz
lakobalan #3830 üzenetére
Nézz szét a Biztonság alkalmazásban a Akkumulátor pontban az Alkalmazás akkumulátor kímélő pontban a Telepített alkalmazás vagy Rendszeralkalmazás fülön, állítsd be az alkalmazást Nincs korlátozásra. Nem frissülő widgetnél is lehet ez a megoldás. Nálam a Időjárás app is be lett így állítva, mert ha felléptem a hálóra, nem frissítette magát, mindig el kellett indítani az appot is.
-
lakobalan
újonc
MiMax (3/64) készülékhez vettem egy Nillkin "okos tokot". nagyon látványos, működik is, de ha alszik a telefon, kb. 10-15 perc után a tok programja leáll. Ha kinyitom az appot, akkor újra indul. Gyanítom, hogy a rendszer állítja le, amikor "alszik", hogy memóriát spóroljon. Mit lehet tenni, hogy ne álljon le az app???
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3825 üzenetére
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3822 üzenetére
Mondtam is neki,hogy haza ne merjen jönni nèlküle🤣 árban csak jobb lessz.
-
TpS
őstag
A héten érkezik a Xiaomi Mi Max 2
A részletekről már olvashattunk eddig is, de itt most összefoglaltak mindent. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3818 üzenetére
Ok.koszi,legalább így már tudom mire számítsak.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3816 üzenetére
Én mèg nem szedtem le,de kíváncsi vagyok én is hogy mi lessz majd.....
-
gyuri1979
aktív tag
Érkezett Ota-n valami 🤣
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3813 üzenetére
Akkor sorry,eu rom van,global nincs,mert valami bugok vannak,hètvègère igèrik.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #3812 üzenetére
Írtam is fent, hogy EU romon volt a "helyzet".
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #3811 üzenetére
http://en.miui.com/thread-617024-1-1.html
Szerintem Te customot használsz...eu
Ő meg ha jól gondolom Global-t...
China Alpha-ra ma is jött frissítés... -
*Mukeey*
addikt
válasz
Criminal017 #3809 üzenetére
Nálam sehol semmi,se Max se Note4X-nèl.
-
Criminal017
őstag
válasz
Criminal017 #3807 üzenetére
Nos, ha minden igaz javították, most jön lefele a ROM.
-
Criminal017
őstag
EU romot használók! Ne frissítsetek egyelőre a maira (tegnapira), mert eltűnt belőle a rács állíthatósága, szóval az alapértelmezett négyes rács kerül vissza, ami elég bután néz ki véleményem szerint.
Remélhetőleg javítják.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #3800 üzenetére
Hát kíváncsian várom mit alkotnak. Mondjuk a snapi 660 még energiatakarékossabb mint a mostani 650/652.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest