- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
Május 25, Mi Max 2: [link]
-
2o1i
senior tag
Ha esetleg valaki épp megválna a kicsikéjétől [link], írjon rám.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3794 üzenetére
Előtte volt 9110-es is, nagyon király volt, piszkosul szerettem.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #3789 üzenetére
Èn se mondom fixre,nem szeretem a 2èv hűsèget,viszont 15ève pannon/telenornál vagyok,ugyan az a számom,biztos,hogy maradok,ugyh nem gond ha alá kell írnom.Kiváncsiságból megkèrdezem,mennyi lenne így egy S8.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3789 üzenetére
Nem szeretem elkötelezni és se magam, meg a sarc fizetés se tetszik túlságosan.
-
fisi
senior tag
Egyetértek.
Sajnos ez a telefon így kiesett a képből, hisz egy ekkora gép lényege épp a netes tartalmak nagyrészt, no most pont itt vérzik el, azt hiszem elkezdem nézegetni a Huawei Mate 8- at, sajnos az meg árban nagyon sok...
Még jó hogy nem az eleje tört el a Z Ultrának.. -
storm4
aktív tag
válasz
*Mukeey* #3782 üzenetére
Illetve,ha már fizetünk egy szolgáltatásért,akkor szeretnénk is kihasználni,bár szerencsére nekem nem volt hátrányom a B20 hiányából a lakhelyem Telenor szolgáltatáson,mivel volt rendes 3G (H,H+).
De láttam olyan T-mobilos kollégát,akinek nem volt 4G képes készüléke és csak EDGE-vel "hasított" a net,mert a kedves szolgáltatónak nincs 3G szolgáltatása (azóta lehet változott a helyzet)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Aprósólyom #3781 üzenetére
-
Aprósólyom
addikt
Aki olyan telefont vesz amiben nincsen B20, próbálta már valaha a 4G telenor/telekom hálózatot? A frekvenciasáv miatt nagyon jó a térerő, kiépítettség miatt jó lefedettség, a mobilnetsávszéll pedig szintén a legjobb. Vagy van indok, ami miatt nem érdekes a B20? Mondjuk aki csak GSM hálózatot használ? Máskülönben furcsálom, hogy ki az aki ne akarná élvezni a fentenbbi előnyöket. De én is csak a most már 1éves Moto X Play-em után tudom, mennyire álat az LTE B20.
-
fisi
senior tag
válasz
Milestone2 #3779 üzenetére
Nem annyira nagy dráma aB20 csak ugye jó lenne már megszabadulni a mifi sticktol erre még itt van ez is. Megabitben ez mennyit jelent amúgy?
-
Charx
senior tag
válasz
Milestone2 #3777 üzenetére
Nyilván persze, tudom, csak a jövőre gondolva írtam, hogy talán már nem lesz ezzel gond.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3775 üzenetére
Show must go on...
@Charx...én azokról a készülékekről beszéltem, melyekben nincs. (Persze, vannak már olyanok. Nekem 3 Xiaomim van, de egyikben sincs. És nem is tudok most emiatt venni.)
-
Charx
senior tag
válasz
Milestone2 #3774 üzenetére
Ez igaz, de szerencsére a xiaomi is nyitottabb és már vannak nemzetközi verziók is b20al.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Milestone2 #3774 üzenetére
De leginkább egyre közelít az 5G (van magentás bennfentes ismerősöm), és akkor mindet dobhatjuk a sunyiba.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3773 üzenetére
(Még annyira nem jellemző, de a jövőben érezhető lesz, amikor a szolgáltatók akik nem B20-on nyomják...költségkímélés címén abba az irányba lépnek, hogy adok 4G-t meg 2G-t, mondván, már minden telefon 4G képes, felesleges a 3... No, akkor majd lehet érezni, hogy 4G helyett 2G...)
-
Trailblazer
veterán
Micsoda dráma ez a B20 egyeseknek. Jómagam sosem éreztem a hiányát. Felteszem, nem vagyok egyedül... (Van egy Sony telóm is talonban, amit nem "sújt" ez, ott meg a plusz nem tűnt fel.)
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3769 üzenetére
Mivel a B20 gyakran felmerülő kérdés, ezért beletettem az összefoglaló 1. pontjába, ezért új pontot nem akartam nyitni.
-
fisi
senior tag
válasz
Milestone2 #3769 üzenetére
Köszi!
Akkor úgy nézem vodásként nem érdemes megvenni ezt a telefont vagy marad a mifi stick cipelése.. Mondjuk arrra is reklámozták a 40 egynéhány megás sebességest de 25 megabitnél még sehol sem ment jobban, akárhová vittem az országban. -
fisi
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a hétvégén leesett szeretett Xperia Z Ultrám, és a hátlap ripityára tört. SZerencsére a telefon teljesen használható, tokban nem is látszi ka sérülés.
Hasonló méretű telót keresek de nem sok jót találok. Nézegetem a Mi maxot is meg a Mate 8 tetszene de telefonért adjon a fene 130- 140 ezer ft- ot...Kérdések:
mi ez a B20 vagy mi hiány? Vodás vagyok- tehát ha bele raknám a mifi stick kártyáját akkor nem lenne net rajta? Vagy mi?
Másik kérdés lévén vannak itt volt Z ultra tulajok. Ahhoz képest milyen a telefon, lassabb jobb , rosszabb?
HArmadjára mintha fentebb valaki árult volna ilyen telt- megvan még neki?Válaszokat köszönöm!
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3765 üzenetére
Akkor még nem írom fel a romok közé.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #3763 üzenetére
Finom kis művelet lehetett.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #3759 üzenetére
Beszámolok mádzsárul.
Ahogy ígértem.
Nem lesz hosszú.
Első nekifutásra bebootolt a Flyme6.
Majd az első 6 tutorial kép után meghalt
Unfortunately systemUI crashed
hibaüzenettel.
Másodjára feltéve vár be sem bootolt
finom kis bootloop
Habnak a tortán úgy elbaszarintotta a partíciós kiosztást,
hogy MiFlash-sal kellett "claen all" újraépítenem a telefont.Szóval nem volt finom a Flyme kóstoló...
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3761 üzenetére
Sajnos ez a hátránya a nagy méretű kijelzőnek. MAX-ot is törtek már meg itt a fórumon egy páran.
-
Trailblazer
veterán
A hétvégén alkalmam nyílt szemügyre venni egy ismerősöm Mi Mix-ét. Nos, tényleg impresszív.
Sajnos a tulaj egy elejtés alkalmával kissé megtörte a felső szélét a kijelzőnek, tok ide vagy oda - nem volna olcsó mulatság kicserélni.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Milestone2 #3759 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3758 üzenetére
Megértettem. Nem voltam befeszülve.
Igen sok alternatíva van már MiMaxra.
[link] "Píszjá!"
Kínai oldalt linkeltem és odaírtam, hogy hamarosan beszámolok mádzsárul... -
Trailblazer
veterán
válasz
Milestone2 #3757 üzenetére
Tudom azt is, hogy mi a custom, és azt is, hogy mi a főzött. Ezúttal máshogy fogalmaztam. A peace-t arra értettem, hogy ne legyünk már befeszülve azért, mert másképp neveztem valamit. Mivel azt sem tudtam, mi az a Flyme, ezért kérdeztem - se nem vagyok fejlesztő, se nem értek kínaiul, mivel ilyen oldalt linkeltél...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3756 üzenetére
Peace..
Nincs gond...
Erre találták ki a custom (főzött) megjelölést.
De legyen alternatív...ha akarod.
Kinek a pap, kinek a Papp-né... -
Trailblazer
veterán
válasz
Milestone2 #3755 üzenetére
A default MIUI-hoz képest minden rom alternatív. Így értem. Peace!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3754 üzenetére
Már hogy érted hogy alternatív?
Portolt FLYME 6.0 MiMax-ra.
Custom ROM. -
Trailblazer
veterán
válasz
Milestone2 #3753 üzenetére
Ez egy alternatív rom lenne? Még mindig töröm a mandarin kínait.
-
Milestone2
nagyúr
No, már a friss FLYME 6.0 is elérhető MI MAX-ra...tesztelés után majd beszámolok...
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3750 üzenetére
A telefonban nem találtam olyan opciót, de lehet, hogy csak átsiklottam valami felett, hogy biztonsági töltést alkalmazzon, mint a laptopomon. Ott nem engedi, ha jól emlékszem 70% fölé tölteni, ha ezt a funkciót bekapcsolom. Mindig is úgy töltöttem a telefont, hogy rátettem a töltőre, amikor meg eszembe jutott, levettem, így gyakran 100%-ig feltöltötte, de ameddig nálam voltak a telefonok, max. 1,5 év, nem tapasztaltam, hogy romlott volna az akuidő egyik telefonomnál is. Szerintem különösebben nem kell ezzel foglalkozni. Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy nagyon, vagy teljesen ne merítsük le, mert akkor már elindulhatnak olyan folyamatok, amik nem visszafordíthatóak, és károsíthatják az aksit. Illetve gagyi töltőt se használjunk, mert lehet, hogy nem tolerálja, ha megküldik 5 amperrel.
-
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3748 üzenetére
-
pepimama
tag
Töltésre/Akkukímélésre van vmi TUTI tipp?
Vmi cikkben azt olvastam, hogy az a jó, ha kb. 20-30%-ig engedi az ember merülni és 80-90%-nál nem tölti tovább, nem akarok trollkodni, csak kérdezem, hogy most mi az általánosan javasolt mobiltöltés?
Előre is KÖSZ! -
aimettirlz
tag
Köszi a sok tapasztalatot/hozzászólást
Az elején nekem is feszes volt...
Nagykáta szervíz azt mondta hogy küldjem vissza aztán ők tovább küldik... több hét a csere
Eddig egyébként régóta 3 helyen (garázs, hálószoba, munkahely) ugyanazt a gyári blackberry töltőt használom (2A) amit a note 2höz is eddig...
Abból az egyik nagyon lötyög és alig lehet vele tölteni... Szóval lehet érdemes lenne venni egy gyári töltőt (samsung?) még és azzal is kipróbálni?!
-
Charx
senior tag
Nekem is szoros, kattan amikor bedugom, szerintem ez változó. -
Trailblazer
veterán
válasz
Milestone2 #3743 üzenetére
Ez minden bizonnyal így van.
Én nem panaszkodok a teló dugaljára, elég feszesnek tűnik.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Trailblazer #3742 üzenetére
Szerintem ez ugyanúgy sorozatgyártásban készül, mint minden mostanában.
És mint tudjuk a sorozatgyártás bizony selejttel is jár...ami viszont nem teljesen hulladék selejt, azt bizony beépítik.
Beszereztem egy Mi3w-t (SailFish OS-t tesztelni, használni) ami ugye nem egy mai darab, de olyan feszes az USB csatija mint semelyik másik Sáomimnak...
Szóval attól tartok, ez szerencse kérdése is...és nyilván használati stílus kérdése... -
Trailblazer
veterán
Én sem a hozzá kapott kábelt használom, egy pár éves ZTE Grand X In-hez kapott drót által kapja a delejt. Ellenben a 2 amperos töltőfejet igen, amihez adaptert adott a Mi Max vételekor a webshop, mert nem európai szabványú a dugvilla.
-
Kofka04
tag
Nekem iszonyatosan nehéz volt bedugni a kábelt a teló aljába. Ha fent nem támasztottam meg az ujjammal, nem is lehetett, csak kitoltam a kezemből a telefont, bárhogy szorítottam. Na mondom ebbű baj lesz. Fogtam a micro usb részt a kábelen, és többszöri nekifutásra préselgettem, hogy a két kis beakadó pöcök veszítsen a merevségéből. Vagy 5x kellett próbálkoznom, pár naponta, mert mindig visszakeményedett. Mostmár elfogadható a feszessége, meglágyult. Remélem így már nem fogja szétszecsni a telót a töltőnél, bár még mindig keményebben kell bedugni, mint bármelyik telónál. Vagy puhítsátok meg vagy használjatok másik kábelt, bárn nekem más kábellel hosszabb volt a töltési idő. Tudom, ennek semmi köze a töltési időhöz, de furcsa mód így volt
-
TpS
őstag
válasz
aimettirlz #3736 üzenetére
Szerencsére ilyenbe nem futottam bele, viszont az elejétől fogva egy samsung töltőt és kábelt használtam, a xiaomi kábelét ki se csomagoltam (nem azért mert nem bíztam benne, de a samut jobban szeretem). De nem hinném, hogy emiatt van, lehet, hogy kifogtál egy gyári hibás telefont pechedre.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
aimettirlz #3736 üzenetére
Enyèm is ilyen lötyögős,viszont normálisan tölt mèg.Szinte az eleje óta ilyen,remèlem nem lesz vele gond.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
#56573440 #3737 üzenetére
http://m.ebay.com/itm/Nillkin-Amazing-9H-9H-Pro-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-Xiaomi-S001-/291979413248?nav=SEARCH
Én ezt rendeltem annó. De ez sem teljesen fedi,mivel a készülék kialakítása miatt nem lehet rá úgy üveget felrakni. Ez minden készüléknek így van,ami 2D kialakítású. Mivel az üveg nem teljesen sík a kijelzőn , így a szeleknel van pár mm elteres.
-
törölt tag
Sziasztok
Visszakerestem a topikban de nem találtam hirtelen választ rá...
Van valakinek ebay-es linkje tempered glassra ami valóban jó minőség? Ali nem játszik, ott két refundot toltak vissza egyértelműen nem volt igaza az eladónak mégis én szívtam... Ebay-ről két rendelésből meg kettő kicsi, oldalról hiányzik vagy 4 mm...
-
aimettirlz
tag
Üdv fórumlakók!
Nagyon gyorsan (1-2 hónap) micro usb foglalat/töltési problémába ütköztem MI MAX esetén...
Pedig iszonyatosan figyeltem hogy mindig merőlegesen illetve csakis akkora erővel dugjam be a kábelt amennyire szükséges... Az előző telefonom (note2) is küzdött hasonló hibával, de kb 3 év után... illetve azt rengetegszer használtam adatközlésre is, a MI MAX-ot pedig nem... csak is töltésre... van több gyári töltőm is némelyikkel még tudom tölteni a telefont, de a lényeg hogy bedugom és több millimétert kottyan jobbra balra a csatlakozó...
sohasem lógott kábelen meg ilyesmi... értelmesen használtam, műszaki ember vagyok...
Igen garis a telefon, de nem szeretném hetekre beadni első körben...
Van valakinek hasonló tapasztalata?
-
TpS
őstag
válasz
*Mukeey* #3734 üzenetére
A kezdetekben azért is verték fel az árát, mert sokkal nagyobb volt a kereslet, mint a kínálat. Jóval drágábban volt kapható, mint amit a Xiaomi bejelentett.Még most is elég drágán kapható, nem tűnik készlet kisöprésnek.
Itthon még mindig aranyárban van, a nagyra közel 400 ropit is el lehetne költeni annak, aki elég beteg. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #3733 üzenetére
Azèrt a Mix az egy kicsit más kaliber.A max közèpkategóriás,a Mix pedig egy exkluzív új csúcskat.
-
Trailblazer
veterán
Akad az aprón 1-2 eladó Mix 200 pénzért. Na, ez sem félár, használt és ritka teló ide vagy oda... Valamint ennek is be lett tudtommal lengetve az utódja.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3729 üzenetére
Ha a mix eladó lesz, szóljak?
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3727 üzenetére
Itthon vettem a 3/64-et a pure-tól 114-ért és 55-ért ment el, mert nem akartam várni, sürgős volt (akkor még talán 65 körül is elment volna) és ez már legalább fél éve volt. De ezt tudtam már az elején. Itt rontja a helyzetet, hogy kevesen akarnak ilyen méretes telefont venni.
-
Milestone2
nagyúr
A mai rohanó világban mit vártok? Képtelenség értékálló készüléket kiadni!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Trailblazer #3717 üzenetére
Kerek egy èves modell,kb fèl árban lehet eladni.Ez így van minden telefonnál,nem a legjobb befektetès.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Trailblazer #3722 üzenetére
Én mint már írtam annó adtam el a hardverapron a bátyamet, és való igaz 1 nap alatt elvittek,mint ahogy a forumtárs írta. De sajna kicsit árban sokert tartod,3 hete vettem 64.000 ért vadi újat ,itthoni garival. (mert az enyim megsínylett egy kis balesetet)Tehát ahogy írtam,50-60 e ft. közti áron jobban nem tudod már eladni.
Privatban küldtem neked egy linket ,ő keres ilyen telt. Egy próbát megér! -
TpS
őstag
válasz
Trailblazer #3720 üzenetére
Sajnos a mérete miatt nem a széles tömegek telefonja, meg már nem is a legfrissebb vas. Dobd fel a jófogásra is, ha tag vagy esetleg a vaterára is, ott sokkal többen nézelődnek, mint a hardveraprón.
-
Trailblazer
veterán
Aha. Ennyiért eléggé elkótyavetye érzülete van az egésznek. Tokostól-üvegestül-telefonostul 95 ezerbe fájt a megvétel, és kis híján feleannyiért lehetne eladni, csak mert küszöbön az utódja? Módosítok valamicskét, ám ha így sem jó, akkor inkább megmarad és legfeljebb nem eszek...
-
ajca
tag
válasz
[link]
Ilyen áron is van -
Jhonny06
veterán
válasz
Drágán adod, én szeptemberben Spemall-ról ugyanezt a verziót újonnan, 2 év garival rendeltem mindennel együtt kb. 10k-val drágábban, mint amennyiért adod. Használtan 50-55 körül reális.
Kb. ugyanennyiért újonnan is meg lehet venni. Oké, arra még rájön a postaköltség, meg ez az, de akkor is. Plusz ugye hamarosan várható a Mi Max 2.
-
Trailblazer
veterán
Eljött az a pillanat, amikor életbe léptetném a 11-es pontot az összefoglalóban (sajnos anyagi problémák merültek fel, perpillanat nem nagyértékű mobilok birtoklása a legfőbb faktor), és hát talán mégsem lesz olyan könnyű megválni tőle, ahogy itt azt valaki korábban feltételezte. ("Egy napon belül eladható"-jellegű hurráoptimista hozzászólások rémlenek...) Nézegetik, nézegetik, de kutya nem érdeklődik iránta, pedig szvsz reális árat lőttem be. (És hát ugye az alku lehetősége még mindig nincs kizárva.)
-
Kofka04
tag
Valaki frissített 8.2.5.0-ra? Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, de sehol nem találok semmi visszajelzést. Egy ideje gondok voltak OTA-n is és a honlapon is 8.1.6.0-ig visszamenőleg törölték a verziókat. Gondolom most összeraktak egy fasza frissítést, de nem merem kipróbálni, amíg nem olvastam róla valami pozitívat.
Ezt a fényerő állítást az értesítési panelen helyre hozhatnák. Annyira nem zavaró, de olyan apróság(nak tűnik), hogy igazán meg lehetne oldani, hogy normálisan működjön. A fejlesztőibe még rosszabb volt. Ott be kellett lépnem a menübe, ha 40% fölé akartam tenni a fényerőt. -
Kofka04
tag
Nagyon cool, hogy amikor felvillan a kijelző, akkor fordul egyet az óra. Nem tudnék nélküle élni
-
TpS
őstag
válasz
Jhonny06 #3712 üzenetére
Nekem a fancy widget csinált ilyet, nem frissítette, csak amikor aktívvá vált a kijelző. Más témát próbáltál már, mert ha ott is ilyet produkál, akkor máshol van a kutya elásva?
A biztonság app-ban az akkumulátor pontjában az alkalmazás akkumulátor kímélő / rendszeralkalmazásoknál nincs az óra alkalmazás nagyon lekorlátozva, és ezért a háttérbe kerül és leáll? -
Jhonny06
veterán
MIUI 8.2, default téma. Valószínűleg hülyén írtam le, de tudod, miről van szó. Amikor feloldod a képernyőt, akkor vált át az óra dinamikusan a pontos percre, előtte egy pillanatra még az előző lockról megmaradt időt mutatja. Ez ilyen cool effekt akar lenni, csak engem már zavar
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
A default témánál ki lehet kapcsolni azt a feature-t, hogy képernyő lock feloldás után egy pillanatra még a "régi" időt mutassa, majd dinamikusan átváltson a tényleges időre? Elsőre még poén volt, de mára nagyon idegesítő lett.
Sehol nem találtam erre vonatkozó funkciót. Ez téma-specifikus lenne?
-
jtzk
tag
Sziasztok, kb mennyiért tudnék eladni egy hibátlan Mi Max 3/32-t 64 gigás mem.kártyával? Semmi mókolás nem volt vele, global rom van azóta rajta, hogy megjött topone-ból.
Kihűlt a szerelem
Köszi -
Kofka04
tag
Újra jelez frissítést a teló (8.2.5.0)
Megvárom a tapasztalatokat, mert ígérnek fűt-fát a leírásban. -
blade4
aktív tag
Valaki tudna nekem linkelni egy gyári 6.0-ás romot 2/16gb-os verzióra?
7.0-ról mennék vissza 6-osra.
-
TpS
őstag
Több programot is kipróbáltam, és többnél belefutottam abba a gondba, hogy össze volt drótozva az értesítő hangereje más típus hangerejével. Viszont a MyungLab Volume Control programja tökéletesen bevált, így már nem fog az otp sms-e hajnal 7-kor felébreszteni.
-
válasz
Trailblazer #3702 üzenetére
Nekem most telepiti.
Közben vettem észre, hogy A stable rom még droid 6-os verzió. Várható hogy ezt is frissitik valamikor 7-re, mint a china romot?
-
Trailblazer
veterán
Közben ma befutott egy MIUI-frissítés (8.2.3.0) a Heliumra, reboot után automatikusan a TWRP segítségével (!) rakta fel magát. Következő reboot után persze se recovery, se root, de kis utómunkával újra él minden.
-
TpS
őstag
Van valami mód az sms jelző hangerejének módosítására?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Amazon
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- Asztalos klub
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest