- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5857 üzenetére
Érdekes,de voltak már hasonló próbálkozások...és mind elültek.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5855 üzenetére
Igazad van,de szoktak történni csodák... Most nagyban a terjeszkedés diktál náluk mindent, és naponta dobnak ki új termékeket ( ami szerintem nem jó dolog) és inkább hamarabb lezárják egy készülék támogatását,mert nincs kapacitásuk fentartani. Amúgy is a max 3 utolsó frissítését elcseszték.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5853 üzenetére
Úgy vagyok vele,hogy előbb utobb,majd lessznek rá romok,addig ami van... Igaz a Saomi, eléggé lekorlátozott,ebben igazad van. A mix 3(5G) elméletileg májustól kapható lessz,de az ára.... 😏
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5851 üzenetére
Azt nem tudtam....
Én is gondolkozok hogy elpasszolom,mert nagyon fáj a fogam,a Mi9,vagy mix3 5G változatára. A max 3 megtartom rommolgatni,az 1-et meg ha elmegy az jó,ha nem akkor meg tartalék teló marad. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5849 üzenetére
Hiányozni fognak a hozzáértő,és néha morgos hozzászólásaid😊 de majd a max 3 topicban.....
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5845 üzenetére
Sajnos néha amit csinálnak, elég furcsa, értelmét pedig nem lehet kikövetkeztetni... Dehát ez a Saomi... A múltban, és a jelenben,sőt a jővőben is fog értelmetlen dolgokat csinálni.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5843 üzenetére
Hát sajna,ez várható volt már... igazából csak a rommolgatás miatt tartottam meg a max 3 mellett.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5802 üzenetére
Na ez nem is rossz.... Vezetéknelküli tőltőt nem is olvastam.
Szerintem 180e körül nyit,legalabbis az itthoni árakból kiindulva,egy 30-40e plusszal szokott kezdeni. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5800 üzenetére
Nagyon jol néz ki,semmi plussz sallang,és már az akku is közelit az elfogadható méret felé
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5749 üzenetére
Az eladókat nem fogja érdekelni,ahogy írtad. A webshoppos rész erteho,viszont ez más oldalról nézve kiszúrás.... velünk!
-
gyuri1979
aktív tag
Ahogy írod,de elég gyorsan szoktak lépni,ha kitalálnak valamit...
Igaz ennek nem értem a lényeget,de biztos vannak akik tudják,ha már így döntöttek....,ez valszeg csak a pénzről szól,hogy a saját üzletben vegyék meg,és ne olcsóbban rendeljek Kínából. Mert aki nem ért a romolgatáshoz,az rákenyszerül... -
gyuri1979
aktív tag
Egyebkent ez egy, tegnap megjelent cikk! Eddig mukodott,valszeg ezutan nem fog. De azt sem lehet tudni,hogy mikortól el ez a dolog,illetve visszamenőleg is érvényes lessze majd a cikk szerint.
-
gyuri1979
aktív tag
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5731 üzenetére
Én még nem nyitottam a sajatom egyenlőre nem is akarom.....
De az egyik kollégám is megkapta,igaz ahogy néztem webshoppos rom van rajta,így sem globalt,sem semmit nem bírtam felrakni neki updaterbol. Tehát neki nyitottam,legalábbis elindítottuk,1440h lett a vége. Úgyhogy várjuk türelemmel a végét.... -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Darkrush34 #5694 üzenetére
Egy szervíz érdeklődést megér,ahogy Milestone2 írja,az nem kerül pénzbe!
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Darkrush34 #5691 üzenetére
Igaz nekem max1 em van még(legalábbis még pár napig) de nem hiszem h szoftver hiba,főképp ha régebbi szoftverben is ugyanez a hiba előjött. Érdemes lenne szervízbe adni
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5688 üzenetére
Hardver lessz az,mert nálam nincs gond ,a csüt Ota-val.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5678 üzenetére
Szerintem énsem kapom hamarabb meg,mert a nyomkovető szerint még mindig Angolban dekkol. Viszont már kaptam sms-t a futárcégtől h nemzetközi csomagom van.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5676 üzenetére
Hát mindjárt sírva fakadok.....😭és ez most mindre vonatkozni fog?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5669 üzenetére
Egész jó ár,az itthoni viszonyokhoz nézve. Álltalában van nekik készleten,rendeltem már tőlük ,ismerős,rokonnak,és másnap vitte a futar.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5666 üzenetére
Én is elvagyok az angolon,de azért jobban szeretem a globalt...
Igaz Te meg a rom próbálgattást....
Jók az ilyen ismerősök ,és még olcsóbban is kapod mint álltalában adják? -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5664 üzenetére
Egyébként most nézem, globál verziosat hirdet a gearbest szeptember 16 tol. Lehet mire megjön mindkettőnknek ,adnak ki globál szoftvert,utána várhatunk 15napot a nyitásra....
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5661 üzenetére
Kínai rom lessz biztos vagyok benne,a hirdetésben is úgy arulaták. Globálrol nem is tudom vane már?De szerintem is legkésőbb jövő héten nálam lessz. A tiédet mikor kapod meg?
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5659 üzenetére
Hát rákaptak a nyitogatasra! Igazán mondjuk felkészülhettek volna,itthon is vele,az oldal nyitasra...Amúgy olvastam hogy ápr-máj-juni 32 millió telt adtak el. Valamit csak tudnak...
Amúgy ma aktualizálta magát a nyomkovető,és UK-ba érkezett a Max3-am pénteken. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5652 üzenetére
😌
-
gyuri1979
aktív tag
Általában egyetértek veled,de most ellent kell hogy mondjak. És ne értsd félre nem védem őket,részben igazad is van,de az hogy szombaton indult a bolt az meg nem jelenti azt,hogy akkor kell a webshopnak is már működni. Az igaz,hogy amíg szombat kb délig működött az oldaluk,legalább az árakat,és azt hogy mit árulnak feltölthették volna a nyitásra. Viszont a Facebookon rendesen írogattak a kérdésekre,és töltötték fel....
-
gyuri1979
aktív tag
Igaz max 3 még nincs náluk,de hamarosan lessz.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5649 üzenetére
A jövő héten indul majd el a webshopjuk,akkortol lessz elerheto.Tegnap amúgy beugrottam az üzletbe,mert mazlim volt,kiderült hogy van egy nagyon jó ismerős,és hát ezt ki is használtam....
Rákérdeztem nála hogy mi van ezzel az oldal letiltogatassal,annyit tud mint "mi" nekik nincs közük hozzá,2 hete indult meg európában ez a folyamat,de most itthon a Store megnyitó miatt kapnak hideget meleget! Ők is azt várják,hogy a Xiaomi milyen választ ad a levelükre,mert rákérdeztek hogy mi van. Egyébként tűrhető árak vannak,normális eladók,segítőkészek,és hozzáértők. Legalábbis nekem nem volt gond velük. -
gyuri1979
aktív tag
Sajnos elég jól látod a dolgokat... Jogi részen dolgozom,és a védjegy oltalmak,névhasználati,logo stb. a világ minden részén szigorú szabályozás alá esnek! Itt legalábbis az eddig leírtak,és amit tudni lehet infó morzsákból stb.eddig jogos a lépés,feltéve,ha ezt valóban a Xiaomi kérte,és nem a hivatalos képviselet! A fórumokra,azok elnevezésére,más szabályok vonatkoznak(feltéve ha nem az adott cég,vállalat üzemelteti) ok engedelyezhetnek fórumot,név,és logo használatára! Itt nagy valószínűséggel,a magyar képviselet lépett,sajnos elég rossz irányba! Mert ha belegondol abba hogy van egy támogató oldal,ahol fordítanak,segítenek,és már elég rég óta( talán 4-5eve ha jól emlékszem) ez nekik is bevételt jelentene,mert nagy valószínűséggel több dolgot adnának el,na és van a reklám helye.... ugye!
Tehát ezt elkapkodták! Itt nagy valószínűséggel arról van szó,hogy saját név,domain alatt indítják el a webshopott,és itt kiutkozik a Xiaomi név! Igaz a miui.hu nem értem,mert ezzel akkor az android.... Stb. név alatt futó oldalakat a Google is tamadhatná...
Itt szerintem az lessz H a miui.hu fórumra kap engedélyt,a helloxiaomira pedig nagy valószínűséggel nem,vagy csak bizonyos feltételekkel.
De ismétlem,nem ismerjük a hivatalos indoklást,ki mit hogyan és miért kert pontosan. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5566 üzenetére
Nekem is bőven elég a max1 32GB változat. De most hogy 64GB lessz,meg több üres hely lessz. Én jobban szeretem a felhő tárhelyet,mert sosem lehet tudni hogy mi történik a telefonnal,és akkor fuccs a rajta tárolt dolgoknak,ha nincs mentés. A 6GB ramból kíváncsi leszek mennyi marad szabadon....
Igaz a kisebbnek csak 4GB rakja van. De az is több mint a max1-nek. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5564 üzenetére
Végülis benne van a pakliban,lehet hogy előrendelés. De én már nem tudok varialni,de mondjuk nekem elég ez a 64GB is.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5562 üzenetére
Na ezt jól be.....tam😁
Mert eddig szept 20-rol volt hír. Én meg megrendeltem a a kisebbiket. -
gyuri1979
aktív tag
https://m.mobilarena.hu/hir/mi_store_nyilik_budapesten.html
-
gyuri1979
aktív tag
Van OTA frissítés ,legalábbis a max1-re,ha valakit érdekel.
A pro verzióért meg senki nem nyafogott,csak beszélgetünk róla.....
Hogy hátha lessz specibb kiadás is.... -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5503 üzenetére
Nem írígyellek! Mi tavaly ujítattuk fel a házat,és és be....s hogy mennyit kérték a vizesek. Igaz lakáson belül is cseréltek mindent.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5496 üzenetére
Így sem lett rossz! És a kékek szín,nekem nagyon bejön. Azért kételkedek a pro verzióban,mert most 6/128-as kiszerelese is lessz az "alapnak". A pro a 710-el,meg nem akkora durranás így,hacsak valamit még nem rejtegetnek........
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5494 üzenetére
Pro verzió csak nem lessz,vagy majd 2-3 hét múlva hirtelen előbukkan.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
BladePocok #5491 üzenetére
Hát holnap minden kiderül. De ezekre az árakra még nem lehet alapozni,sosem annyival nyit,meg kint sem,mint amit bejelentenek. De azért remélem ha lessz pro verzió,az 120 alatt megáll.
-
gyuri1979
aktív tag
Úgy néz ki bejön a 100-120e Ft körüli ár,amit tippeltem.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5485 üzenetére
Igen volt,meg olyan is hogy nem is tudtunk a telefonról,csak a bejelentéskor.
-
gyuri1979
aktív tag
https://helloxiaomi.hu/xiaomi-mi-max-3-hivatalos-specifikacio/
-
gyuri1979
aktív tag
Álmodozzunk.......
-
gyuri1979
aktív tag
https://youtu.be/vcjVeMBl8Kk
-
gyuri1979
aktív tag
Nálam,csütörtök óta,rajta van,és semmi gond nincs vele. Leszámítva annyit hogy az sms/és értesítési hangnak ugyanazt lehet beállítani. Illetve nem fogadott hhivasnal,ahogy leteszi a másik fél,rögtön küld egy hangertesitest.Az üzeneteknel,kivettek a hangbeállítást,és egybe rakták az ertesitesekkel. Ezt leszámítva gördülékeny,akku üzemidő jobb lett,szerintem jól optimalizálták most a saomi fiúk,a miui9-kiadasahoz képest.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5424 üzenetére
Majd a meret,lessz nálam is a dőntő,de az eddigi leírások szerint 1-2 mm eltérések lesznek. Az meg talán belefér,viszont a B20 az nagyon fájna. A doboz szerint,(igaz nehezen kivehető a leírás)igaz kínai verzió,nincs FDD LTE elérés. Tehát vagy külön lessz globál,vagy sehogy.....
-
gyuri1979
aktív tag
https://www.gizchina.com/2018/07/14/xiaomi-mi-max-3-retail-box-leaked/
Egy kis olvasnivaló
-
gyuri1979
aktív tag
Nálam is jelzett a max1-em.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5386 üzenetére
Pontossan, ahogy mondod,és kinek mit enged a pénztárcája....
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5384 üzenetére
Igen a gyári gari az ami számít,viszont az hogy 20-40e Ft-al, esetleg többel drágább lessz,annyit nem ér.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5382 üzenetére
Jogos. Itt a csodás magyar áfa,artisjus díj a memóriák után,haszon a boltnak,stb,stb.az arak a magasban lesznek. Lásd ahol már nyílt mistore... Elonye lesz ,hogy legalabb megtudunk tapizni mindent vasarlas elott...Nemvéletlen hogy én is mindig egy magán embertől szerzem be,a telefonokat a baráti körömnek,családnak. Csak viszonyításképp egy mix2s. 128Gb-os,150e nála,míg itthon általában 175korul kezdődik. (Kivéve eustock)
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5380 üzenetére
Igazabol nem láttam még én sem....
De tegnap este egy ismerős mesélte(pletyka szinten hallotta a cégnél ahol dolgozik) hogy egy terjeszkedő nagy kínai mobilgyártó Mo-i kepviselete üzlethelyiségeket keres Pesten,és vidéken saját,és franchise üzemeltetésre. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5371 üzenetére
Köszönöm
-
gyuri1979
aktív tag
Nem ide tartozik,de az Mi fiók-ba történő belepesnel,meglehet változtatni az email címet,a tel számra ? Sorozatba kiléptet,utánna meg nem enged vissza egy ideig.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5362 üzenetére
Igen,total ua. Csak pl a Hello Xiaomi oldalán a fekete színnél a leírásban honnan veszi hogy kisebb a káva,mint a fehér szinunel? Mert én fekete keret és kijelző mellett még a kávát sem látom,nemhogy megtudjam állapítani,hogy kissebb-nagyobb a káva. A fehérnel meg csodálkozva írja hogy milyen nagy.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5358 üzenetére
Szerintem lessz egy 636-os,és a pro vezioban egy 710-el,vagy esetleg 660-al. Itt már csak az ár lessz meg kérdés,de szerintem bőven 100 felett lessz. (Persze a Kínai ár az más)dehát ezt megszoktuk már. Igaz ott sem az szokott lenni,amit bemutatáskor mondanak. Azért ott sem ingyen árulnak a kereskedések. (Kivéve az Mi storok)
-
gyuri1979
aktív tag
https://helloxiaomi.hu/kiszivargott-kepek-es-video-a-xiaomi-mi-max-3-rol/
-
gyuri1979
aktív tag
Hát igen,van benne valami. Néha az emberi hülyeség az egeket veri....Pár hete voltunk helyszínelni egy BKV balesetenél,a kiscsaj(ha jól emlékszem 16éves volt) nyomkodta telt,meg telefonált fulessel,és besetalt a szerelvény elé,a többit meg már sejtitek... De akár napi szinten látom a munkámból is kifolyólag,hogy nézi a telt,bámul a föld fele,és lazán megindul a piroson,és mikor jön a bunti, meg háborog.....
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5338 üzenetére
És előbb utóbb jön az átlátszó telefon,meg majd a kihúzható kijelzős stb....
Meg a tudom is milyen futurisztikus kijelzokhttps://m.mobilarena.hu/hir/digitalis_toll_kihuzhato_kepernyovel.html
-
gyuri1979
aktív tag
Én jót mosolygok rajta srácok...amúgy nem volt kötelező ezt a telt venni,van bőven alternatíva. Most egy 20 napos regisztrációval beesett ide,és ocsárol mindent,hát ez minősíti magát....
Ezen a fórumon nem volt szokás szerintem eddig... Itt inkább segítőkészség volt,van mindenki felé.
Amúgy meg ha Samsung,iPhone kijelzőt kellene cserelnie 100e ft-ert akkor mit szólna... Mert pl a kollégám s8-at 95 e cserélte a Samu szervíz,miközben 170ert már újat is tudott venni..
Kérdés kinek mi a jobb alternatíva?
Vannak tipikus hibák,IPS-nel a sargulas,amolednel a beeges. Ez nem telefon gyártó függő,de ha nem jó neki,ahogy feljebb irta egyikünk,vegyen Samsung stb.keszuleket. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Criminal017 #5324 üzenetére
👍
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5275 üzenetére
Csak jól rágyurjanak..... Inkább jól,mint rosszul adják ki.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5268 üzenetére
🤣
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5266 üzenetére
Itt már semmit nem lehet tudni....bármi megtörténhet......
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #5242 üzenetére
Nagy esély van rá,mert júliusban az MI8 Global bemutatója lessz Spanyolban. A 2-őt kétlem hogy 1 időre hoznak össze.
Amúgy eddig jól titkoltak mindent...... -
gyuri1979
aktív tag
https://m.mobilarena.hu/hir/az_erosebbik_mi_max_3_is_lebukott.html
Nocsak nocsak..... Talán csak nem teljesulnek vágyaink......Már csak a B20🙄 -
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
*Mukeey* #5222 üzenetére
Én sem,de úgy vagyok vele,egyszer megengedem magamnak,(régen mindig elofizuval vettem a drága telokat,de megfogadtam hogy soha ,2*kifizettem egy csúcs telefon valós árát) és még röghöz vagyok kötve 2 evig,igaz nagyon hiányozna a max üzemideje,nem is annyira a kijelzomeret,de az üzemidő az igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Metal topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest