- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Sajnos nem javìtották😒
Más problèmába egyenlőre nem futottam bele. -
TpS
őstag
válasz
*Mukeey* #2396 üzenetére
Várjuk a visszajelzést, mert ha igen, akkor valszeg az eu-ban is javítva lett. Kíváncsi vagyok a max-ra mikor jön a 7-es android alapú miui, a MI5-höz már elérhető, reméljük nem kell túl sokat várni, bár a global dev hiánya a prime esetén azért előrevetíti a piszok sokára választ.
-
*Mukeey*
addikt
Egyenlőre ez a MiMix egy megvásárolhatatlan teló,vagy lehúzós árban adják.Èn kivárnám a fèl èvet kb,akkor talán lesz kèszlet meg èrtelmes ár.Meg ez az első ilyen fecske,van azon mit finomitani,mondom ezt ugy,higy nekem (is) a kedvenc kèszülèkem,500$-t azonnal fizetnèk èrte,ha itt lenne elöttem😎
-
TpS
őstag
Nem, mert meguntam a várakozást és visszakértem a zs-t, illetve egy másik személyt is hitegettek, mint előrendelő, és nála is elfogyott a türelem. Más email címről kérdeztem, hogy van-e készleten, és úgy meg természetesen azonnali küldéssel van 85$-ral drágábban. Az biztos, hogy náluk soha többet nem leszek előrendelő. Amúgy ez az ár még így is előnyösebb, mint az ebay-en vagy ali-n, de ezt én gerinctelennek tartom.
-
pepimama
tag
válasz
Milestone2 #2381 üzenetére
KÖSZ szépen, akkor Global stable, a legfrissebb 8.1.x.x-es változat, mert a 128 GB-os lesz és arra csak ez jó.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pepimama #2380 üzenetére
Global stable, akkor a legfrissebb 8.1.x.x-es változat, ez kb negyedévente frissül. Egy a lényeg, hogy ne 8.0.x.x-es verzióval, mert az még nem tudott magyarul.
Global developer akkor meg a 6.12.6-ossal, ez hetente frissül, de ha nem engeded neki automatikusan, akkor megoldható, amit írtál, hogy havonta egyszer Te frissítesz manuálisan indítva. -
TpS
őstag
válasz
pepimama #2377 üzenetére
Sajnos a kereső sorban nem működik az eladó nevére keresés.
Ez a keresés már mutatja. Van aranyban is128-as. -
Keresztapper
senior tag
válasz
Milestone2 #2373 üzenetére
Köszönöm!
Az updater script módosítás nem is riasztana vissza, mert van némi linux ismeretem az ubuntu, openwrt, és android rendszerek miatt, de az nem nagyon tetszik, hogy csak részben használná így a vasat.
Mondjuk, ha emellett csak a boot-img-t kellene még mókolni, akkor tényleg nem nagyon értem, hogy miért nem hajlandóak a CM fejlesztők két variánst kiadni a ROM-ból...
A mókolásnak azért nem állnék neki, mert ha frissítgetni akarom, ne adj isten mondju a CM Downloader-rel automatikusan, akkor mindig manuálisan kellene igazítgatni a boot.img-t.
-
pepimama
tag
KÖSZ nagyon! Nem értem, beírtam a termék nevet és, hogy Top-one, de csak tokokat mutatott és nekem nem adta ki
, arany színűt szeretnék, de az nincs, asszem várok még egy napot hátha...
KÖSZ még 1X, BOCS, de valszeg nem néztem jól és csak a tokokon belül néztem, megyek aludni inkább -
vinczetibor
aktív tag
válasz
Milestone2 #2375 üzenetére
Valóban. Valószínűleg azért gyors, mert nagyon pörgeti a procit. Különben, a Lenovo Vibe Z-n CM 12.1-et használtam egy ideig és jóval gyorsabban merült, mint az eredeti gyári rommal. Igaz, gyorsabb is volt. Itt a MIUI-val kb. olyan teljesítményt nyújt a Max, mint a Vibe Z-m nyújt a gyári rommal. Abban Snapi 800 van, vagyis jóval gyengébb, mint akár a SD650, de mégis jobbnak tűnt a felhasználói élmény vele. A benchmarkokban a Max jóval többet mutat. CM használatával már egyértelműen érződik az erősebb hardver. Remélem, a fogyasztást tudják optimalizálni, mert a CM használatával érzem először, hogy jobb telefonom van. Helyesebben, hogy az új jobb, mint a régebbi, mert az is megvan.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
vinczetibor #2374 üzenetére
Háááát azéééééé ez ííííígy nem kóóóóóóser.
Nem ízlik már a bableves ezért ma gulyáslevest ettem, de olyan forró volt, hogy szétégette a pofám és kiesett hat fogam....
Hiába gyors meg új felhasználói élmény, ha szétégeti a telefonodat meg széttrancsírozza az akksit...
-
vinczetibor
aktív tag
Felraktam a CM-t és azt kell mondanom, hogy olyan, mintha másik telefonom lenne. Sokkal gyorsabb. Mindig érzékeli az érintést. Teljesen más felhasználói élményt nyújt, mint a MIUI. A mindennapi használatban nem tudom, hogy meg fogja-e állni a helyét a jelenlegi állapotában. Ami aggasztó, hogy időnként nagyon forrósodik a telefon és az akku is nagyon gyengének tűnik vele.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #2350 üzenetére
Sőt még új CM Recovery is van hozzá kép1, kép2 (igaz TWRP-vel is felmegy)
Mostantól a hivatalos oldalon lehet követni a ROM-ok fejlődését. (Továbbra is áll, hivatalosan a HELIUM nem támogatott, de updater script módosítással működik Heliumon is, értelemszerűen 6 CPU maggal a 8 helyett.) -
mrszitya
senior tag
válasz
Milestone2 #2368 üzenetére
Köszi a megerősítést, rögtön frissítettem is nekik a bejegyzést...
-
TpS
őstag
válasz
pepimama #2365 üzenetére
Azt hol látod, hogy nincs max? Pl. itt van szürke.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2368 üzenetére
Lassú voltam, már nem is tudtam nyomni egyet, mert bezárták a topikot.
-
mrszitya
senior tag
Légyszi' akinek van regisztrációja a hivatalos fórumon, nyomjon egy CONFIRM-ot az alábbi hibajelentésre és/vagy erősítse meg hozzászólással is a dolgot, ha van saját tapasztalata a dologgal kapcsolatban! Köszi!
A hibajegy a RN3 Pro-hoz készült, de több (talán az összes) készülék érintett a MIUI 7 egyik kiadása óta. Nagyon régóta nem hajlandóak foglalkozni ezzel a kis hibával, hátha egyszer mégis...
-
pepimama
tag
KÖSZ szépen a részletes választ, akkor figyelmetlen voltam, de így már értem, KÖSZ!
Mind3-toknak köszönöm a választ, ha jól értem, akkor Aliexpress vagy Spemall, ahol olcsóbb onnan rendelek majd, de asszem az Ali lesz, mert kinéztem onnan egy Nillkin tokot is...
https://www.aliexpress.com/item/Original-Nillkin-For-Xiaomi-Max-6-44-Case-Hight-Quality-Luxury-Flip-Leather-Smart-Cover-For/32684105301.html?spm=2114.30010308.3.1.deJd5N&s=p&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10054_10059_10099_10078_10079_426_10073_10102_10096_10052_10050_425_10051,searchweb201603_1&btsid=a5d8d7b2-b870-4948-830a-8934e445f1ee
(a Note-omnak is Nillkin-tokja volt és csak most a kb. 50. esésnél tört el rajta a műanyag, amibe bepattintom)Most néztem és se az Alin, se a TOP One-nál nincs MI MAX
Akkor sietnem kell a Spemall-lal, nehogy ott is kifogyjon... -
TpS
őstag
válasz
*Mukeey* #2363 üzenetére
A mix előrendelése esetén érdekes dolgok derültek ki a spemall-ról, nevezetesen, hogy letolja az előrendelőket (akik már több,mint 1 hónapja fizettek), és csak hitegeti őket, hogy majd küldik, és türelmet kérnek, míg magasabb áron (+85$) készleten van és azonnal küldhető a telefon státusza. Elég gusztustalan hozzáállás, megingott a bizalmam bennük!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
pepimama #2360 üzenetére
Spemall megbìzható,vagy Aliexpressen TopOne-tól is többen rendeltek.Ahogy felettem irták,mindenkèpp express dhl szállitást kèrj,akkor annyièr jön amennyibe került,nincs vám ès áfa,meg gyorsan itt lesz.
Ha a buksza engedi,a 4gb változat jó,de a 3/64es is igen jó kèszülèk 250dolcsièrt.Nekem 3/32 van,bőven kiszolgál. -
TpS
őstag
válasz
pepimama #2360 üzenetére
Azért lesz az ár magasabb, mert az ezüst 1 év kínai garanciával kerül 234,99-be, az arany és a szürke már 241,99, ha erre kérsz 2 év eu garanciát, már 244,99 illetve 251,99. Mindeképp eu-express szállítással érdemes vásárolni, mert akkor áfa és vám mentes, ez kb. 18 $ felár. Kuponkódok
Max-ra az TUMIMAX kóddal 17$ kedvezményt kapsz.A spemall-nál adsz egy kártyaszámot, én a webkártyámat adtam meg, feladástól számítva az előző telefonom a 8. napon a kezemben volt.
Nekem a 3/64 is elég, de ha van rá zs-d, akkor azt is érdemes megvenni. A max-ot itthon vettem, mert akkor még nem ismertem a spemall-t, jóval olcsóbban kijött volna a 128-as kintről, és ez is kokányolt webshopos rom-mal jött. Tanulópénz volt.Nagyon fontos, hogy a spemall-nál meg kell nézni az adatlap felett a készlet infót, és csak olyat érdemes rendelni, ami azonnali küldésre kész, már belefutottam ebbe, és 1 hetembe került módosítani a rendelést, ugyanis olyat is ki lehet fizetni, ami nincs készleten és általában fogalmuk sincs, hogy mikor lesz.
Többen is az aliexpress-ről vásároltak, ott is vannak cégek, akik dhl-lel áfa és vám mentesen szállítanak, érdemes ott is szétnézni. Pl. a Top One cég is ilyen, de vannak mások is
Arra is figyelj, hogy a B20-at nem tudja!
-
pepimama
tag
válasz
*Mukeey* #2346 üzenetére
Nagyon KÖSZÖNÖM a bíztatásokat, ma megnéztem a puremobile-nál és fantasztikusan szép, nagy, - kell nekem.
1. Tudnátok segíteni, hogy honnan és hogyan érdemes a legjobb áron venni? Van ezzel kapcsolatos fórum , mert nem akarok itt offolni?
(ha jól emlékszem, akkor korábban a Spemall-t írták többen, de én, ha kiválasztom a telót és berakom a kosárba, akkor a 64 Gb-osra 252 dodót ír , de kiválasztás előtt 235 dollárt írt,
míg a 128-ast 308 Dollárért ajánlja, de előtte azt is kb. 10 dollárral olcsóbban írta amíg nem raktam kosárba.
2. Miért lehet ez?
3. Még nem vettem a Spemall-tól soha semmit, regisztrálni kell, megadom a bankkártyám számát megrendelem és kész vagy van vmi, amire figyelni kell?
4. Ha min. 2 évre veszem, akkor érdemesebb a 4Gb-ost venni, vagy ez nem éri meg a plusz kb. 20.000 Ft-ot?Előre is KÖSZ a válaszokat!
-
Charx
senior tag
válasz
Milestone2 #2358 üzenetére
Jaja eu-t használok, csak most, hogy szó volt a global romokról, gondoltam kipróbálom, de akkor majd máskor.
-
Milestone2
nagyúr
A DATA partíció formázása megszünteti a védettséget (sose tudom hogy az encrypted vagy a decrypetd az ide való szó), amit viszont bootnál ellenőriz a rendszer és ha nem védett, nem engedi elindulni. Ha jól olvastam van már olyan készülék aminek a TWRP-jébe már be tudták építeni azt a funkciót, ami visszavarázsolja a védettséget is, de a miénkbe még nem jutottak idáig az agytröszt kockafejek....
Viccesen írhatnám, hogy a global gyári, az eu pedig custom, ami igaz is, csak nem erre vagy kíváncsi. Az tudja megmondani aki mindkettőt használta. Én nem. Tudom hogy az eu-sok alakítanak rajta, kiszednek ezt-azt...
-
Charx
senior tag
válasz
Milestone2 #2356 üzenetére
Hát én most próbáltam vagy 5x, de nem ment fel, akkor már vágom miért.
A global és az eu stabil között nem sok különbség van? -
Charx
senior tag
válasz
Milestone2 #2354 üzenetére
Akkor eu-rom után már csak flashelni lehet a gyári global-t?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
vinczetibor #2353 üzenetére
Én akárhányszor nekiugrottam TWRP-vel, a gyári ROM úgy tűnt mintha szépen felmenne, majd bootloop.
(Mindaddig így is lesz szerintem, míg végre lesz egy olyan TWRP-nk majd ami kiküszöböli ezt az encrypted/decrypted problémát) -
vinczetibor
aktív tag
Most segítsen valaki! A telefon letöltötte frissítésként a teljes 6.12.1-es dev romot a downloaded_rom mappába. A kiterjesztése zip. Hogy tudom ezt telepíteni? Ha nem gyári lenne a rom, akkor nekiugranék twrp-vel, mert az telepít zip kiterjesztésből, de kizárt, hogy a gyártó támogatná a twrp-s romolást.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Tökéletesen kompatibilis a HELIUMMAL is
de: módosítani kell az Updater srcip-et a ROM telepítése előtt. (Ez TC-vel kb 1 perces feladat), de
tudni kell, hogy mivel Hydrogenre van kitalálva a Helium 8 CPU magjából csak 6 működik.
Ezt is lehet orvosolni boot.img (-ben, -vel) de az már több tudást igényel (enyémet meghaladta) -
vinczetibor
aktív tag
válasz
Az olcsósága miatt a hydrogenből sokkal többet adnak el, ezért arra jobban fejleszt a gyár és több az önjelölt fejlesztő is. Azért vettem hydrogent én is, mert 55000 Ft-ért kizártnak tartottam, hogy ne érje meg. Úgy tudom, hogy minimális a különbség a két ketyere között, ezért biztos lesz a heliumra is minden, csak kicsit többet kell rá várni. Persze, ez csak találgatás.
-
Keresztapper
senior tag
Mi az a rettenetes árulás, hogy Hydrogen-re van HIVATALOS CM, Heliumra meg nincs. Szerintetek így marad ez, vagy van még remény?
-
vinczetibor
aktív tag
Most ott tartok, hogy sikerült kihoznom a boot loop-ból és minden módszert oda-vissza kipróbálva, fent van egy 6.11.24 dev., Van twrp és rootolva van. Az ota frissítést jelzi, letölti, de nem tudja telepíteni. Twrp-ben próbál bootolni a frissítésnél (újraindítás után). Teljes gyári rom felrakása után, eltűnt a twrp és kezdhettem újra az egészet. Lehet, hogy a teljes rom telepítésénél, ha a Flash all except data and storage-ot jelölném be, akkor nem kerülnék vissza az elejére és maradna a twrp valamint a titkosítatlanság?
Van valaki, aki gyári rommal, twrp-vel, rootolva használja? -
xtraktor
csendes tag
válasz
vinczetibor #2344 üzenetére
Mielőtt mással próbálkoznál próbálj ki ezekhez hasonló jelszavakat:
"default password"
"default_password"
"standard_password" -
*Mukeey*
addikt
válasz
pepimama #2343 üzenetére
Nyugodtan vásárolj egy 4/128ast,global stable rommal már van magyar nyelv is,teljesen jól működik,ota-n frissít havonta-kèthavonta,semmi gondod nem lesz vele!Ha külföldről rendeled,beleírod,hogy ezzel a rommal szeretnèd,úgy fogják küldeni.Nem igènyel semmilyen mókolást,de a global romokat amúgyis gyerekjátèk feltenni,kb 10 perc mèg úgy is,ha abszolut nem èrtesz hozzá.
Hibákat nem nagyon tudok mondani,èn kb 3-4hónapja használom enyèmet,nagyon elègedett vagyok,iPhone 6+ról váltottam,harmad árban egy jobb telefon sztem.
Akku eszmèletlen,összeszerelès is teljesen jó!A fórum itt elèg aktìv,segìtünk szìvesen,bármi kèrdèsed van. -
Charx
senior tag
válasz
vinczetibor #2344 üzenetére
Igen, az adatot formázni kell!
pepimama:
Szerintem rendeld meg nyugodtan ha valaki ráteszi a romot, a telóval semmi baj, neked amúgy egy stabil romot ajánlanék azt nem kell frissitgetni és nincs benn bug, eu-rom vagy global.
globálhoz még nyitni sem kell se twrp, az gyárilag rá kell menjen, magyar nyelvel nem tudom hogy áll. -
vinczetibor
aktív tag
Megjött a xiaomi-tól az engedély a bootloader nyitáshoz. Nyitottam a bootloadert. Feltettem a twrp-t és itt meg is akadtam. Rootolni szeretném, de a twrp jelszót vagy kódot kér. Cancel. Na, innen kezdve a twrp nem lát semmit a telefonon. Felmásolom a supersu-t a telefonra. Nem látja. Beteszek egy usb pendriveot, azt látja, de a supersu-t nem tudja telepíteni. Gyalulnom kell a telefont, hogy megszabaduljak a titkosítástól és rootolni tudjam?
-
pepimama
tag
Sziasztok!
Előre is bocs a hosszért, de nekem lényeges a téma!
Amióta kijött a MI MAX, azóta olvasok róla és mostanra VÉGIGolvastam az összes kommentet.Kérlek segítsetek, mert most kezdett haldokolni a Xiaomi redmi Note-om (2 és fél éves) és csak akkor vennék MAX-et (valszeg 3/64-est), ha egy "szerelő" rárakna egy teljesen problémamentesen működő, akár régebbi Romot, amivel a napi működésben semmi gond nem lesz.
Én nem értek a házi Rom-olgatáshoz, úgyhogy CSAK akkor venném meg, ha simán megy naponta a telefon, miután rárakják a jó ROM-ot,
(a Note-om még a MIUI v.37-tel megy, mert azzal volt a legkevesebb problémaAsszem volt olyan a kommentek között, például, hogy az SD-kártyára írásra is vmi engedélyt kért minden bekapcsoláskor.
Abban kérem a segítségeteket, hogy szerintetek (pl. Milestone nagyúr) meg merjem-e rendelni (a 3/64-est, vagy a 4/128-ast) vagy inkább vegyek vmi olyan telefont, ami nagyobb ROM-olás nélkül megy.
(a Note-om is csak úgy ment jól, hogy egy kedves fórumtárs 2x is felrakta rá a 37-es ROM-ot, ezért sem mernék a Max-on egyedül próbálkozni + én egy műszaki anti-tehetség jogász vagyok, de a Romolásért cserébe szívesen fizetek pár ezer ft-ot és/vagy adok jogi tanácsot)
Használatom ez lenne: Bluetooth-fülessel használnám a telót (podcasteket halllgatok), remélem ez nem érinti a jack-kimenetnél írt hangcsökkenés-problémát!
Nagyon sok hírt-olvasok (Index), Chrome-ozok és nézek youtube-videókat és játszanék is, kb. ezekre nagyon jó lenne ez a nagyobb teló, ja és nagyon megkedveltem a MIUI-t és nincs sok fölös pénzem, ezért lenne ez a teló.
De ha kb. naponta-hetente kéne mókolgatni, akkor sajna részletre vennék egy kb. 3x ennyibe kerülő Mate 9-et
de remélem meggyőztök, hogy merhetem ezt rendelni, mert nincs vele nagy gond, mert a kommentekben visszatérően csak a kijelző-fényerejét, a kamerát és a fólia-felrakást említettétek problémaként és ha jól értettem, akkor nincs semmi komoly ok, hogy a legnagyobb 4/128-ast vegyem.
Bájdövéj ugye a a kijelző-fényerő és a kamera sokkal jobbak, mint az első Note-nál?Előre is nagyon KÖSZönöm a válaszokat! Holnap estig szeretném eldönteni a vásárlást, mert ma is 4x kellett újraindítani a telómat és félek, hogy egyszer csak teljesen tönkre megy
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
vinczetibor #2340 üzenetére
Miui feature
Az enyém is csinál ilyet és a feleségemé is. Ez ilyen
-
jtzk
tag
MIUI 6.12.1
kell ez nekem? Jelenlegi:
6.10.27 -
storm4
aktív tag
Üdv!
Lenne egy láma kérdésem:
ha csinálok egy gyári beállítások visszaállítását,akkor a legutoljára kapott frissítésre áll vissza vagy arra,amivel kaptam a készüléket? -
AttilaMvh
tag
válasz
vinczetibor #2333 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy annyira érzékeny az érintés közben a mozgásra, hogy többször kell próbálkoznom pl egy kijelöléssel, mert elhúzásnak, simításnak veszi, a képernyő meg annyira sima, csúszós, hogy nehéz egy pontban tartani az ujjam. A fejlesztôi lehetőségek között bekapcsolható az érintés megjelenítése, az segíthet kideríteni, hogy mikor és mennyire érzi a kijelző az érintést.
-
TpS
őstag
válasz
Nálam ilyen gond még nem volt.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Nèha van,hogy egy appra rá kell böknöm mègegyszer,èrzèkelèsben tènyleg nem a legjobb,de ennyièrt belefèr nekem.
De lehet,hogy az èn kijelzőm se a legjobb,már a második van benne. -
vinczetibor
aktív tag
Sziasztok!
Valami gáz lehet az érintőképernyővel, mert elég gyakran nem érzékeli elsőre, ha a kijelzőhöz érek. Ez főleg olyankor történik, ha nagyobb felületre bökök pl. egy ikonra, vagy valamilyen felsorolásra. A billentyűzetnél még sosem tapasztaltam. Ilyenkor többször hozzá kell érnem, hogy valamit csináljon. Az az érdekes, hogy sokszor valamilyen grafikai változás jelzi pl. egy kicsit sötétebb lesz a felsorolásnál a megérintett felület stb., hogy érzékelte az érintést, de mégsem hajtja végre. Más tapasztalt már ilyet?
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #2330 üzenetére
12.1-ben is benne maradt? A mai világban, amikor mindenki mindenhova képeket tölt fel?
-
TpS
őstag
válasz
malomszék #2326 üzenetére
Másnak is voltak a feltöltéssel gondja, mondjuk én pc-ről firefox-szal próbáltam, nem telefonról. Töltsd fel ide, majd a kapott linkkel már ide is be tudod képként linkelni.
-
malomszék
csendes tag
válasz
#71562240 #2300 üzenetére
Én is köszönöm!
Szerettem volna a töltőm feliratát lefotózni közelről de nem nagyon sikerült. Olvashatatlanul, homályos.
Ez a fotó kicsit távolabbról készült, és azt szeretném megkérdezni hogy nektek is melegszik töltés közben a hálózati töltő?Nem tudom feltölteni a fotót.
-
-
*Mukeey*
addikt
Biztonsági mentèst ki hogyan szokott csinálni?
Eddig nem foglalkoztatott a dolog,de most elèggè "belaktam" a kèszülèket🙄 -
törölt tag
válasz
futo001 #2310 üzenetére
Mondtam, hogy szívesen megírom, ha értelmét látjátok.
Majd hétvégén megírom és elküldöm.
Nem tartok fenn profi fotós eszköztárat. Tükörreflexes gépem csak analógban van, de azt már nem nagyon használok. Digitális téren eddig csak bridge vagy "utazózoom" gépeim voltak, nem érdekesek szakmai szempontból - mindazonáltal egyik diplomám videóoperatőri.
-
zsloti
senior tag
Sziasztok
Elméleti tulajdonosa lettem egy 4/128 as modellnek
Amíg megérkezik próbálok minél több infót megtudni róla
Van e különbség a romokat kivéve?
Van csak erre a modellre jellemző hiba,bármi amire oda kell figyelni?
Sajnos nem tudom milyen rommal fog érkezni(valószínűleg mókolt spemallos rommal)
Van az ilyen romnak nagy hátránya,vagy ráér akkor frissíteni amikor megjelenek a hivatalos magyar (remélem lesz ilyen) rom rá?
Egyenlőre ennyi ,próbálok utána olvasni mindennek amíg várom
Köszi
Zs -
t.roby90
tag
válasz
Milestone2 #2307 üzenetére
+1
-
futo001
senior tag
válasz
#71562240 #2306 üzenetére
Mivel a kínai telefonok kamerája picit gyengébb képet ad a nevesebb gyártók által kínált telefonok kameráinál, szerintem egy külön bekezdést megér. Látod, valakinek máris szereztél egy jó napot, pedig csak pár perce írtad meg a fenti szösszenetet.
Szerintem sokan vannak, akik nem fotóznak és nem ismerik az összefüggéseket. Amit leírtál is bőven sok információt ad, a részletekbe nagyon belemenni nem tudom van-e értelme, hiszen aki telefonnal készít képeket, azt talán nem is érdekli más, csak hogy picit élesebb vagy kontrasztosab legyen a kép.
Aki meg rendes géppel nyomja, az meg úgyis rég beállította.Szerk: azért lehet mégis kellenek a részletek, jobb ha az ember fia látja az összefüggéseket.
-
törölt tag
válasz
futo001 #2304 üzenetére
Ebben a formában nem, mert ez egy ad-hoc hozzászólásnak készült, összefoglalókompatibilisként másképp nézne ki. Szerintem felesleges beletenni, hiszen részben off a téma, de ha van igény rá, hogy benne legyen az összefoglalóban a Max kamerakezelése a jó fénykép érdekében, akkor szívesen megírom összefoglalókompatibilisre, ami a fenti terjedelemnek kb. másfél-, de inkább kétszerese lenne. Ha van erre igény.
Szerk.: Értsd: Nem kéretni akarom magam, mivel igény láthatólag mutatkozott rá ugyebár az előzőekben, tehát én megírom,hanem a terjedelem miatt kérdezem, azazhogy úgy érdekes-e, hogy rendesen, összefoglalókompatibilisen megírva kb. kétszerese lenne egy használható leírás a fentinek.
-
futo001
senior tag
A Mi Max ismét szervizbe megy, meghalt az érintőgombok háttérvilágítása.
Tegnap nyomkodtam és feltűnt milyen fényes a home gomb. Aztán észrevettem, hogy a vissza egyáltalán nem világít, a másik meg csak egészen halványan.kammerer:
Beletehetem a leírásod az összefoglalóba? -
törölt tag
válasz
Milestone2 #2301 üzenetére
Közben a 2-es és 3-as pontot kicsit kiegészítettem, hogy a tömörség mellett is jobban érthető legyen, hogy mi miért van.
A 2-es pontban a "nagy lesz a képméret" kitétel persze úgy értendő, hogy a képfájl mérete lesz viszonylag nagy, jellemzően 9-10MB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Microsoft Excel topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Argos: Szeretem az ecetfát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest