- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.roby90
tag
Használja valaki a memória törlés funkciót képernyő lezáráskor?
Érdemes bekapcsolni, hasznos? -
NeRo28
aktív tag
Sziasztok!
Ma rendeltem egy 3/32-est!
Micro simem van.Van jelentősége h a másodlagos kártyahelyet használom? -
Criminal017
őstag
válasz
FreedomHUN #1392 üzenetére
Ez a szolgáltatónév átírás Mile névjegye...
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #1391 üzenetére
Legalább foglalkoznak vele, az a jó. Ezt a screen shootot te csináltad? Át lett írva a szolgáltató neve ha jól látom
Utállak, megöllek
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #1390 üzenetére
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #1375 üzenetére
Pedig aki alpha buildet tesz fel az nem átlaguser
Néztem én is azt a turing cuccot, ha megcsinálják és jól, akkor új szintre emelik a mobil kultuszt. Arra én is kiváncsi leszek. Szerintem is jó készülék lett, a kamerát arra használom hogy "lőjjek egy képet", de sosem értetrem az embereket miért ez a nagy hiszti, szinte minden telefonnál a kamera miatt..
-
Milestone2
nagyúr
válasz
*Mukeey* #1387 üzenetére
Én teszterként nem is csinálhatok mást (de persze csinálhatnék: kilépnék a groupból, nem tesztelnék többé)
Mindenkinek azt szoktam javasolni, ne engedje az automatikus telepedést pénteken, pé-szo olvasgasson a fórumon, hogy az ilyen "énféle" megszállottak mit írnak a heti frissítésről. Ha csak jókat akkor vasárnap irány az Updater, frissítés keresés és telepítés. Ha gondokról számolunk be, bootloopokról, fagyásokról, szarságról, akkor hagyd ki azt a hetit nyugodtan. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #1386 üzenetére
Èrdems minden hèten felrakni az újat,vagy inkább várni pl. havonta egyszer vagy ilyesmi?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #1384 üzenetére
Aha, akkor a developertől is hamar várható ez a nagyobb ugrás. Köszi.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #1382 üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy hány ugrás lehet a publikus jelenlegi állapotától a teszter jelenlegi állapotáig.
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #1378 üzenetére
A global developer most még csak a 6.9.29-nél jár - bár lehet, hogy nem teljesen ugyanaz a számozás elve.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #1379 üzenetére
Itt nem is volt még csak az alap "zöld" téma. Ocean Breeze.
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #1378 üzenetére
Mile, ezt a témát nem először és nem csak nálad látom. Elárulod a nevét?
Köszi.
-
Milestone2
nagyúr
Nem kis fissítés érkezik az ünnep után...teszter vonalon.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #1374 üzenetére
Én guru? Az Vagyula, TomiOhl, Rajen... sorolhatnám... Ár-érték arányban irgalmatlan jónak tartom. De ha nem ott laknék ahol lakom, nem ott dolgoznék ahol dolgozom, ahol minden szegletben van 4G, akkor hiányozhatna a B20. Nem fényképezőnek használom így engem nem bánt a kamera minősége, van akinek gyenge. Gondolom nem kell elmagyaráznom neked mi a különbség a 652-es és egy csúcsmodell CPU között. De a magánvéleményem, hogy nekem csúcsszuper gép, tökéletes teló, nekem nem hiányzik semmi...(vagy még nem vettem észre ha hiányzik...)
Ha már létezne a készülék és nagyon sok pénzem lenne akkor például ezt a telefont venném: [link]
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #1372 üzenetére
Milestone mi a véleményed a telóról? Te vagy a nagy MIUI guru. Hiányolsz benne valamit? Vagy teljesen korrekt?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #1370 üzenetére
Chrome...ja tuti valami nem okès,lte engedèlyezve,sőt elsőnek van állitva🤔
-
Charx
senior tag
válasz
FreedomHUN #1368 üzenetére
Mukinak!
Nekem is upc 1Mbps netem van, és az oldalakat hamar betölti. Ott valami más lehet a gond. Gyári böngésző?
Jah de wifin rendben van, akkor csak a net beállításokkal lehet valami. -
*Mukeey*
addikt
válasz
jonnyjoker01 #1364 üzenetére
15Mbps-el nehogy egy mobilarena mobil oldala 10mp legyen....
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #1365 üzenetére
Furcsa mert wifin hasìt,eszmèletlen gyorsan tölt be mindent,mobilnettel meg olyan mintha edge lenne csak....
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Milestone2 #1360 üzenetére
Mondjuk főleg a Pro / Helium telók esetében bogaras ez a CM ahogy nézem, ami nem is csoda, mivel a Hydrogen kernel van benne
Nekem az üzemidő / BT / GPS illetve adat / 4G a fontos, lehet hogy teszek vele egy gyors próbát, mivel nekem is a 3 / 32 verzió van és ezt még speciel nem próbáltam (az elődjét a nem fixeltet igen, de nem sokáig volt fent).
-
Milestone2
nagyúr
válasz
OberMotz #1359 üzenetére
Ezt amit linkeltél és nem ajánlod használom jelenleg.
Ebben minden ami napi használatban (nekem) kell működik.Az összes többi RR és CM, hiába hirdeti magáról, hogy már jó nincs videofelvétel és nincs 3G! Végigpróbáltam mindet!!! Nekem PRO (Helium) van, szokás szerint a kistesóra (Hydrogen) van jóval több változat.
De nyilvánvalóan a forráskiadás részben igazad van. Bár hozzátenném hogy mennyire örültem mikor idén kiadták a MiNote forrását hogy majd mennyi customom lesz rá...lett egy db Flyme....
-
OberMotz
aktív tag
válasz
Milestone2 #1317 üzenetére
Azt néztétek hogy a "fixed" CM fejlesztését abbahagyták, mivel a fejlesztő szerint annyi bug van benne hogy nem érdemes vele tovább küzdeni? Ez lett a topikjának a címe:
ABANDONED!!! [ROM][HYDROGEN/HELIUM][FIXED]CM13 Unoficial 2016-06-14 UNIVERSAL-FIXED
Forrás: http://forum.xda-developers.com/mi-max/development/rom-cm13-unoficial-2016-06-14-universal-t3473016
Erre alapozva én nem annyira ajánlanám. Szvsz ameddig nem adja ki a XIaomi a kernel forrásokat, addig nem lesz "normális" CM a Max-ra. Én is próbálkoztom a CM mindenféle variánsaival, de a nyűgök miatt vissza kellett mennem az EU ROM-ra, pedig nem annyira csípem a MIUI-t.
-
*Mukeey*
addikt
Jó ez a globál developer rom,eddig semmi bug,akku is elèg jól bírja,full Magyar nyelv😁
Tegnap első napján a teló kibírt nálam egy egész napot munkában,rengeteg frissítéssel,9h sot,este mèg a romolás,ujrarakással ès maradt 30℅ benne...az brutális!
iPhone6plus-hoz kèpest nagyon gyors,app-ok nyitása szintén meggyőző,ram kezelés elmegy,nèha azèrt töltöget újra,főleg fb meg pár oldal chrome után...eddig ennyi a tapasztalat -
gytacs
tag
válasz
FreedomHUN #1354 üzenetére
Nekem benne volt a stable-ben is amivel küldték (bontatlanul kértem, kaptam), utána meg ezt a romot tettem fel, hogy legyen root. Azóta nem frissítettem, mert minden jól működik. Ha lesz global dev a pro-hoz is, majd azt felrakom. Szal, valaki olyat kéne megkérdezni, aki rakott fel későbbi china dev-et, hogy kivették-e, de nem hiszem. Milestone az Mi Note-jából tett fel képett, szal sztem csak annyi van, hogy mi note-on nincs, max-on meg van, de majd ha visszatér china dev-re Milestone a max készülékén is, majd ezt megerősíti vagy megcáfolja. Mondjuk, én nem használom ezt a funkciót. Csak infónak írtam, hátha vkinek fontos romválasztáskor. Bekapcsoláshoz az ujjlenyomatolvasót használom, kikapcsoláshoz meg a gravity screen-t. Ha fejjel lefelé tartom (tehát teszem zsebre), vagy képernyővel lefelé fordítom, akkor kikapcsol, minden más beállítás ki van kapcsolva az app-ban, így semmit nem fogyaszt. Bekapcsolt képernyőnél úgyis megy a grav sens, kikapcsoltnál meg így nem megy semmi. Ezzel a rommal ha két nap alatt merítem le, akkor 10 óra sot szokott kijönni, ha nem nyomkodom olyan sokat, akkor három nap alatt merül le és 6,5-7 óra sot jön ki. De volt olyan is, hogy 3 napig itthon voltam wifi közelben, úgy három nap alatt merült le és 10,5 óra sot jött ki. Auto fényerőn vagyok, kb 55%. Nagyon csipázom ezt a telót!
-
t.roby90
tag
válasz
FreedomHUN #1354 üzenetére
Én a gyári China stable MIUI 8-al használom és benne van.
-
gytacs
tag
válasz
Milestone2 #1350 üzenetére
Miui 8
-
*Mukeey*
addikt
Megvan,siker😉
Köszi mindenkinek a segítséget.Amugy a MiFlash,ahogy a leírásban is szerepel,nálam nem ment,a bètát kellett használnom. -
gytacs
tag
válasz
FreedomHUN #1325 üzenetére
De benne van. China dev 6.7.28 van fent nekem, tehát nem is egy friss rom.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #1345 üzenetére
okes,a tar file megvan,akkor azt is kicsomagolom?
-
*Mukeey*
addikt
Próbálom a gyári fastboot romot a leirás alapján felrakni,de a flashing tool nem látja....egy tgz fájl jött le,1.5gb de nem tudom kicsomagolni...mi a gond?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #1340 üzenetére
Okès megcsinálom a nyitást,aztán irok majd,hogy melyik ez az eu rom
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #1338 üzenetére
Igy is történt,maradt 8.0.1-en
Akkor szabadidőmben ráfekszek a tèmára!Developer Globalt is fel lehet igy tenni updaterrel?
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
*Mukeey* #1337 üzenetére
Nem fog felmenni, csak ha nyitva a bl, és twrp van rajta, megfog állni a csik 70%-nál, ujraindul de nem frissiti fel, ha nem akarsz blt nyitni, ahogy ezt tetted fel ugy kell a frissebb fastbootos verziot is feltenni ami jó zárt blhez.
Egyébként a bl nyitás nem nagy kunszt, én javaslom, csak 1x kell megcsinálni, utána bármire tusz frissiteni. -
*Mukeey*
addikt
válasz
FreedomHUN #1336 üzenetére
Okès akk felrakom...nem akarok bootloadert nyitni meg nagyon mèlyen belemerülni a romolásban,Magyar nyelv se annyira fontos,elöbb utóbb talán belerakják a stable-ba,ez legalább bug mentes(eddig nem találtam)
-
*Mukeey*
addikt
Updaterben rányomtam a dowload update-re ès valamit tölt le,mi lehet az?
Automata updatekènt nem talált semmi.....global stable 8.0.1 van fennt -
TpS
őstag
válasz
FreedomHUN #1331 üzenetére
A sok telefonálásnál nyáron azért oda kell figyelni. Váltogatni kell, mert különben az ember arcán lesz egy nagy fehér folt.
-
FreedomHUN
senior tag
Attol függ mire használod, ha főleg tartalom fogyasztásra, akkor a nagy kijelző nagyon előnyös, a majdnem 5000-es akksival.
Pont én beszélek, amikor napi 2 órát telefonálok vele
Megállás nélkül kiveszem-berakom van. Igaz nekem a méret nem okoz problémát. (Kivétel a cipő felvétel
)
-
virkir
veterán
válasz
Milestone2 #1317 üzenetére
És mindenki...
Köszi a választ.
Most már csak dönteni kéne, hogy ez vagy 5s pro. -
Milestone2
nagyúr
-
válasz
Milestone2 #1323 üzenetére
Ilyen témákat honnan lehet szerezni miuira? Ez az időjárás alapján való változtatgatás nagyon bejönne!
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #1325 üzenetére
Ráadásul ez a China Dev Alpha, amiben minden előre benne van, hetekkel előbb mint a publikusban.
-
FreedomHUN
senior tag
Érdekes hogy a china devbe nincs benne. Valszeg eu-s rom feature. Pedig az ember azt gondolná alapfunkció.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Milestone2 #1322 üzenetére
Èn a 8 global stablet raktam most fel,abban èbresztès van,altatàs nincs.
-
FreedomHUN
senior tag
Megelőztek
Tudja a MIUI, valahol be kell állitani. Ha le van téve sokszor duplakoppal keltem fel, eu dev rom.
Fólia necces, ha visszaolvasol ott van link is melyik ami felfekszik rendesen, de raszterháló szerűség látszik, ha olyan szögben van, nekem olyan van nem zavar. 1,20$ volt. -
virkir
veterán
Na hamár él a topik...
Miui tudja-e a duplakoppos altatást ébresztést manapság?
A Max-ra van rendes teljes kijelzőt fedő temperedglass? -
Milestone2
nagyúr
6.44-es screen-hez igen jó akkuidő. Majdnem 2 napot ment és nyúztam eleget. Most épp CM13 van rajta.
Mi Note "drágaságomat " mindig naponta kellett tölteni. -
FreedomHUN
senior tag
Nesze technologia, nagyon komoly, ha meg sérül az akksi mert beleléptél egy szögbe, füstölt csülökért sem kell menni
Muki teljesen jó ár, 62-65 között van, ha kintről veszed.
Nem ide tartozik, gondoltam rákérdezek hátha beleszaladtatok.
Firefoxot használom, mert a céges irányitási rendszerünk is ezen ment, új verzió jöttki, gyártó chromra optimalizálta, viszont nem tudok ide belépni, be van ütve a jelszó meg minden nyomok eg, okét, és visszadob a loginra. Csak PH lapcsaládnál van ez, amit lehetett ürítettem, de droidon nem megy chrome alatt.
Sajna nem pipalhatok minden hogy töröljön a sync miatt, mert rengeteg a megjegyzett login.Pc-ok. 5 let?
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #1263 üzenetére
Tökéletes a leírás, és a videó. Nálam a miflash beta érdekes módon nem működött, hiába nyomtam a refresh-re, nem jelent meg a telefon a COMx-en, a stabilban viszont működött. Köszi a leírást, a videó és a ROM linket!
-
*Mukeey*
addikt
válasz
joelke HU #1307 üzenetére
Persze,egy helyen találtam Pesten,"sufni" gsm bolt.67000Ft volt,bontatlan doboz,nemzetközi verzió eu-s töltő el,feliratokkal a dobozon.2 nap alatt nálam volt.Az sztem teljesen korrekt ár!
1 év gari náluk,persze ismerjük ez milyen,de ha kínába kellene visszapostázni,az se jobb🤔Reménykedek,hogy nem romlik el😂@Freedom-köszi
-
TpS
őstag
válasz
FreedomHUN #1284 üzenetére
Tépőzáras cipő?! Hol élsz te, az őskorban? Önbefűzős cipő, nagy telefonosoknak
-
Charx
senior tag
válasz
FreedomHUN #1308 üzenetére
Én az animált témákat kedvelem, de abból nem sok van, most valami őszi, faleveles van.
-
TpS
őstag
válasz
FreedomHUN #1308 üzenetére
Nekem még csak 7-es a miui-m, de valszeg 8-ra is megvannak, ezek a kedvenceim, eddig: iOS Green Glass, CherryRed, és Dream adventure. De szerencsére bármikor megtehetem, hogy 2 naponta teljesen másra váltok.
-
FreedomHUN
senior tag
Hamár témánál vagyunk. Ti melyiket használjátok? Volt egy jobb felbontású vagy gazdagabb miui, de a 8 nál nem találtam meg.
Én a gyárit használom.Muki üdv a ping-pong csapatban
-
*Mukeey*
addikt
Első benyomások nagyon pozitivak,ár/érték sztem messze legjobb,nagyon durva,hogy 67ezer forintért ilyet lehet venni🙈...global stable 7.5el jött,este feldobok rá egy developert,aztán kezdődhet holnaptól a nyüstölés☺️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged