- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Jahh...ha valakinek kell ingyen 2db üvegfólia és 1db átlátszó szilikonbugyi, jöhet érte napközben 3.ker, du5 után 14.ker. Oda akartam adni a vevőnek, aki elvitte Max1-est, de azt mondta nem kell neki. Így megmaradt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #5858 üzenetére
1. Várjuk ki az áprilist, valóban megjelenik-e
2. Várjunk róla véleményeket, főleg a CPU-ra leszek kíváncsi. Olyan proci van említve a leírásban, ami eddig ebook readereket hajtott...
3. Várjunk egy évet míg a 650 dolláros ára jóval lejjebb megy
4. Vagy vegyünk akkor már egyet használtan.Nem tudom. Valós Linux-phone (tudtommal) 4 darab volt.
2db BQ Ubuntu edition, meg 2db Meizu Ubuntu edition. -
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #5856 üzenetére
Én errefelé keresem az új utamat: https://puri.sm/products/librem-5/
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #5852 üzenetére
A MAX3-at pont azért adtam el mert NEM romolható (nálam az nem romolás, hogy fel tudok tenni rá 1db xiaomi.eu romot...vagy a még egy létező AOSP Trebled-et.)
Mi9 egyáltalán nem fogott meg...5G-s MIX3 igen...de még kint sem kapható.
...alapjaiban elgondolkoztam, hogy feltétlen a legfrissebb telefonok kellenek-e nekem? vagy inkább kivárni, meglátni melyiken van nagy élet (romolás) és azt...
-
Milestone2
nagyúr
Sziasztok sorstársaim!
Ma este elvitték (megvették) az öreget. Búcsúzom. Már ha van még valaki ebben a topicban. -
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #5844 üzenetére
Ahhoz képest, hogy év elején azt kommunikálták, hogy minden android 6.x.x készüléket leállítanak...
...és csak az android 7 és felettiek támogatása marad meg...Redmi3S nem állt le (android 6.0.1) Mi Max meg leállt (android 7.0)
Nagy l@fa$zt...amiből kevés fogyott, ami rétegtelefon...az hamar leállításra kerül.
Gyenge szeműek meg vegyenek évente-kétévente új telefont.
-
Milestone2
nagyúr
Itt a végünk....fuss el vélünk: [bejelentés híre]
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #5833 üzenetére
Az Eu rom a kínai fejlesztőiből készül.
Igen, csak tiszta telepitéssel. Mindent törölve. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #5831 üzenetére
Ja, a xiaomi.eu beszüntetési bejelentését/cikkét olvastam anno, csak az nem tudatosodott a fejemben, hogy ez már a MAX1-et is érinti...pedig de...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #5829 üzenetére
Új infó. Utánajárok. Nem hirdették.
-
Milestone2
nagyúr
Hivatalosan Pitésedett a MiMax Resurrection Remix is.
HELIUM: https://downloads.sourceforge.net/project/resurrectionremix-pie/helium/RR-P-v7.0.0-20190119-helium-Official.zip
HYDROGEN: https://downloads.sourceforge.net/project/resurrectionremix-pie/hydrogen/RR-P-v7.0.0-20190119-hydrogen-Official.zip -
Milestone2
nagyúr
No tessék...
Külön márkává teszi a Xiaomi a Redmi-t.
(Mint a Huawei a Honor-t)
Január 10-én lesz az első bemutatóEzentúl 3 féle készüléket gyártanak majd.
Xiaomi-t
Pocophone-t és
Redmi-t -
Milestone2
nagyúr
Aki akar, hagyjon lábnyomot, hogy az a fránya Hungary is látszódjon a MIUI-térképen
https://event.mi.com/en/apply/miuifootprint -
Milestone2
nagyúr
válasz
pepimama #5819 üzenetére
(Hááááááát ugye én "flashoholista" vagyok, azaz szénné flesselek naponta. Ilyenkor biztos feltennék egy custom ROM-ot és ha ott se megy a BT párosodás, akkor BT-szexológushoz kéne vinnem a telefont...hétköznapibban: ha legalább két különböző ROM-on ugyanaz a hardverhiba fennáll, nagyon valószínű a szervíz szükségessége...)
-
Milestone2
nagyúr
Hibásan írtam:
sultanmobilszerviz@gmail.com
Egy "z"-betű felesleges volt... -
Milestone2
nagyúr
Hát ezt most megint eltalálták. Ez most megint tetszik. Kár, hogy üres a zsebem...
-
Milestone2
nagyúr
Android 9 LineageOS 16,0-hoz kiadott a srác frissítést
[8.10.20 ROM]Ami működik:
Boot
Bluetooth
Fingerprint Sensor
RIL (LTE/Dual SIM/SMS)
GPS
WiFi
USB (ADB/MTP/PTP)
Video Playback
Sensors
Touch
Double Tap to Wake
VoLTE
Bluetooth Headphone
Camera / Camcorder (hydrogenen)Ami bugos:
Hotspot
Hardware EncryptionGoogle Playról az Open Camera Helium on is mûködik.
-
Milestone2
nagyúr
Itt az első pite Mi Maxhoz....egyelőre csak a Hydrogenhez.
Heliumra és telepíthető, de ott Kernel Adiutorral be kell kapcsolni a 2 alvó CPU-magot.ROM: https://mega.nz/#!a1Y1UK6C!jd5SRGCJugS5knYvTPBiD4uX02a7zVL9GjQJpTy5zYY
GAPPS: https://opengapps.org/ (arm64, android 9, pico)
TWRP: https://forum.xda-developers.com/mi-max/development/recovery-twrp-3-0-2-2-hydrogen-helium-t3512981 , de bármelyik TWRP ami az Android 8-hoz jó volt, jó ehhez is.Ami működik:
Boot
Bluetooth
Fingerprint Sensor
RIL (LTE/Dual SIM/SMS)
GPS
WiFi
USB (ADB/MTP/PTP)
Video Playback
Sensors
TouchAmi bugos:
Camera / Camcorder - nekem Heliumon nem bugos, hanem nem működik
Double Tap to Wake
Hotspot
VoLTE
Bluetooth Headphone (nincs tesztelve)
Hardware Encryption -
Milestone2
nagyúr
válasz
BladePocok #5792 üzenetére
Nem csavarhúzót használ ő.
Speciál, egyre keményedő "karcoló" készletet. -
Milestone2
nagyúr
válasz
gyuri1979 #5748 üzenetére
Váltottam pár szól Santival (Guan Li Hua) és a szokásos "sz@r" dumával jött, a döntés a webshopos ROM-olás visszaszorítása érdekében történt...
...csak egy baj van ezzel is, a webshopot továbbra sem fogja érdekelni, hogy mi történik a telefonnal eladás után. Azaz, továbbra is meg fogja venni a CHINA piacra szánt telefont, továbbra is eszkábál rá egy kamu Global-nak tűnő ROM-ot...és a vevő szív majd, amikor a valódi GLOBAL ROM-ot ráteszi...
-
Milestone2
nagyúr
Olyan MI FIÓKKAL nyitottam a MAX3-at, amivel még soha nem nyitottam készüléket, viszont a fiók létrehozásakor azonnal kértem jogosultságot, SMS-t soha nem kaptam róla, de maga a jogosultság kérés nagyon rég volt.
Az egész tartott vagy fél percig: fastboot, unlock app elindít, mi fiókkal belép, futtat, nyitva van...
...nekem nem kellet várnom se 1440, se 720, se semennyi órát... DE! mivel ez a fiók is global developer teszter fiók, lehet hogy csak ezért nem kellet egy minutumot sem várni...nem tudom. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Darkrush34 #5691 üzenetére
Akkor itt www.miuiszerviz.hu vagy miui.hu fórumon acaca68 vagy sultanmobilszerviz@gmail.com
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Darkrush34 #5687 üzenetére
Hát akkor sok variációs lehetőséged -meglátásom szerint- nincs.
1. Jövő heti frissítés várása, erős ima a javulást remélve.
vagy
2. BL nyitás, TWRP, aztán pár más ROM kipróbálása.
Ugyanis ha minden ROM-mal haldoklik, akkor hardver. Ha csak a Global Dev 8.8.30-cal, akkor szoftver.Ja azt nem kérdeztem, de már nem garanciális?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Darkrush34 #5685 üzenetére
Zárt BL? Nyitott BL?
Milyen ROM? -
Milestone2
nagyúr
Bootloader nyitás most már időnként
1440 óra a várakozási idő! (Thanks for this info: Acaca)
http://en.miui.com/thread-3696038-1-1.html -
Milestone2
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Hogy ne csak "fikázzak" állandóan (ahogy egyesek szerint teszem) Tel-Avivban egy nappal előbb, augusztus 24-én nyílt meg az első hivatalos MiStore...és ott is agyontaposták egymást az emberek...szóval ezt nem lehetett volna másképp megszervezni úgy tűnik. De azért, hogy kritikát is írjak újfent az itthoniakról: ott működik a weboldal/webshop
-
Milestone2
nagyúr
Egy dolgot látok...
...a más szemében a szálkat is észrevenni, de a sajátban a gerendát se... - elv itt is érvényesül.
Arra oda tudtak figyelni, hogy a (tavaly "a hivatalos MIUI rajongói oldalak" szavazásán 2.helyen végzett és erről a Xiaomitól oklevelet is kapó) miui.hu jogi megtámadása megkezdődjön...
...de arra már nem volt idejük, hogy legkésőbb a megnyitóra a weboldaluk elkészüljön...
Nem újrakezdeni akartam a témát, csak megnézni a weboldalukon, mit és mennyiért árulnak...de nem sikerült. -
Milestone2
nagyúr
POCOPHONE új MIUI Launcher-t is hozott magával amit ki is lehet próbálni:
http://en.miui.com/thread-3618562-1-1.html -
Milestone2
nagyúr
Igazad van.
Csak az időzítés.
Eddig nem zavarta őket?
Eddig nem volt védett a név?
Eddig miért nem léptek?
Szerintem szimplán a magyarországi súgójuk (megbízottjuk) akarta így és alakította így.
A jogi részét értem, de akkor X évvel ezelőtt, mikor a miui.hu alakult, akkor kellett volna felszólítást kapniuk, hogy jogtalan a névhasználat. -
Milestone2
nagyúr
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#73029888 #5611 üzenetére
Mivel a (három) Mi Max keveredik 2-esnek és 3-asnak ha jól tudom nincs külön topikja, így elsőre azt kérdezném: melyikkel léptél be a "klubba"?
Az aláírásodban Mi Max szerepel. Az elméletben az egyes széria (helium és hydrogen) ott bizony a MIUI 10 nem hoz Android 8-at...
A Max 2-ről nem tudok nyilatkozni. A Max 3-ról meg ha egyszer végre a kezemben lesz...
-
Milestone2
nagyúr
No, a MI MAX 3 is bekerült az Anti Rollback készülékek közé.
https://www.facebook.com/miuihu/posts/1822050501249804 -
Milestone2
nagyúr
Kiegészítés: Alapjáraton ha PC-re dugod, semmi nem történik, nincs jogosultságod fájlokat másolni, hiába váltod át a kapcsolót "csak töltésről" "fájlok átvitelére". Aktívvá kell tenni a Fejlesztői beállításokat majd ott azon belül átállítani az alapértelmezett USB kapcsolatot Fájlátvitelre...és csak ezután működik.
-
Milestone2
nagyúr
Első benyomások?
Túlbiztosított! Alaphelyzetben csak a gyári filekezelőből tudsz "ismeretlen forrásból származó" alkalmazásokat telepíteni.
Pl a böngésződet, miután feltelepítetted el kell látni ilyen telepítési jogokkal. Ez meg nem lenne baj, de a rendszer dönti el, melyikned adhatsz ilyen jogot, melyiknek nem.
Pl én nem szeretem a gyári file kezelőt, helyette a TC-t szoktam használni. De a Total Commandernek nem adható "ismeretlen forrásból származó" alkalmazások telepítési joga.
Egy számomra eddig ismeretlen (F-droidos) Simple File Managernek meg ott van a jogosultsága...Másrészről gyors mint az eddigi AOSP-ok. De komolyabb teszten még nem eshetett át mert este csak egy órát nyomogattam. WiFi az első boot után nem volt bekapcsolható. De egy reboot után már igen. Bluetooth működött, tudtam fájlokat fogadni másik készülékről. Éjjel lévén senkit nem hívtam fel, de azért gondolom a telefon rész működik. Eleve 2 kamera app van feltelepítve, gondolom azért, mert az egyik egyáltalán nem működik (ez lehet a gyári AOSP cam) a beépített másik hol elindul, hol kell egy cache ürítés hogy elinduljon, de képet videót nem csináltam még vele. Olvasni viszont olvastam a fejlesztősrácok figyelmeztetését hogy csak 720p-ig a videóval, mert az 1080p-be már belehal.
No ennyi infó fért bele a tegnap estébe...nem tudom ma mennyi időm lesz nyomogatni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #5589 üzenetére
Ez az a győzelem, ami miatt nem irigyellek...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #5570 üzenetére
TMallon 2 óra alatt fogyott el a készlet (vagy előrendelési lehetőség - nem értek kínaiul).
Most már ez van kiírva: 此商品8月14日开卖,请提前加购!Majd augusztus 14-én megint kapható lesz.
Szopás ez az egész, mindegy...azt hiszem majd 4/64-esem lesz...megint. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #5572 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni.
A továbbterjesztők általában szemetek.
Dolgozik kint ismerős kínában.
Ott a Tmall-t tartja a legkorrektebbnek.
Onnan rendel, házhoz viszik. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Keresztapper #5569 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
Számomra új hír (akinek nem új, ne olvassa...) 【8.10日10点128G首卖】
...azaz a 6/128-as Mi Max 3 forgalmazása augusztus 10-én kezdődik. -
Milestone2
nagyúr
Vannak emberek akik nem kompatibilisek egymással
Mi ketten ilyenek vagyunk...
Nem írtam semmi olyat, amit írsz, nem nyafogtam Pro-ért...
Van ez így...nem beszélünk egy nyelvet.
Próbálok majd úgy kommentet írni hogy ne tudj belekötni
Bár leginkább nem fogok inkább...semmit se.
Abban nem lehet hiba.
-
Milestone2
nagyúr
Hát nem tudom, az árról szóló játékot pont te linkelted, itt meg konkrét ár van...
Abban igazad van, hogy 13:30 a bemutató, ami egyanezen az általam linkelt oldalon fog képekkel megtörténni, de live is lehet nézni biztos valahol.
Mindig így szokták az en.miui.com-on hogy már jóval előbb megkezdik a cikk írását, aztán a bemutató friss képeivel folyamatosan frissítik. -
Milestone2
nagyúr
Szép lett, jó lett, szinte mindent tudtunk róla előre
http://en.miui.com/thread-3165205-1-1.html -
Milestone2
nagyúr
válasz
*Mukeey* #5461 üzenetére
Úgy gondolom -nem tudom, hiszen ezekkel a készülékekkel nem rendelkezem- hogy az Updater/Frissítés alkalmazással való Downgrade került tiltásra. Mi Flash-sel vagy kínai MiPCSuite-vel simán downgradelhető...
De lehet tévedek...
Egyébként miért ne akarhatna valaki visszalépni...nosztalgiából Mi3-on még néha visszateszem a 4.4.4-et.
-
Milestone2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged