- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charx
senior tag
Én is spemallról rendeltem, hiába tudod megrendelni bármelyik szint, ha nincs, nem küldik. Amúgy szerintem mindegy milyen szinű, az előlap minden képpen fehér, ha meg teszel rá egy tokot, akkor nem mindegy?
-
ablack
senior tag
válasz
Jhonny06 #696 üzenetére
Én rendeltem onnan 4/128GB-os szürkét megjelenéskor. Két hét után rákérdeztem miért nem adták fel. Azt írták hogy jaa, mert nincs. Visszaadják a pénzt vagy várjak, esetleg más színt tudnak adni. Visszakértem, csak ne náluk legyen. Azóta sincs mondjuk ilyen verzió forgalomban még tudomásom szerint.
Kérdezz rá tőlük, az a biztos.
A Xiaomi kínai webshopját nézd amúgy, nagyjából ők is azokat tudják kb. beszerezni. Ott úgy emlékszek már van 3/64 GB szürke.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Criminal017 #695 üzenetére
Köszi, végül a Spemall lett, remélem nem fogok nagyon mellé. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg lesz-e szürkében 3/64GB, mert rajtuk kívül kb. sehol nincs. Lehet, hogy ki se teszik, ha nincs raktáron, csak utólag fognak írni..
Mondjuk az is vicces, hogy a Xiaomi hivatalos oldala szerint csak arany és ezüst szín létezik. Vannak ilyen anomáliák ezekkel a kínai cuccokkal.
-
futo001
senior tag
válasz
Jhonny06 #688 üzenetére
Érdemes figyelembe venni, hogy mely verziókra lehet letölteni gyári ROM fájlt, esetleg frissítést vagy EU ROM-ot.
Jelenleg a 2/16-nál nincs lehetőség frissítésre OTA-n kívül, a 64GB és 128GB verziókra pedig nincs global ROM, de van nemhivatalos EU ROM és gyári kínai developer és stable.
A 32GB-osra van global stable és developer, kínai stable és developer, továbbá nemhivatalos EU ROM.hupisom1
5 percen belül van lehetőséged szerkeszteni az előző hozzászólásodat, nem kell újat létrehoznod. -
Jhonny06
veterán
válasz
hupisom1 #691 üzenetére
10k a különbség (mármint a 3/32/Snapi 650 és a 3/64/Snapi 652 között), cserébe jobb proci és plusz 32GB tárhely. Még a bővíthetőséget szem előtt tartva sincs min gondolkodni.. közben találtam egy random 3%-os kupont is.
A legolcsóbb modell szerintem nem időtálló, de ezt mindenki döntse el maga.
-
hupisom1
tag
global rom van rajta , 6.8. 11 beta , full magyar nyelv van rajta , nem talaltam meg hibat. 100% rol most van 61% on 4,5 ora kijelző idővel , de nem kimélem minden van benne folyamatos böngészés telefonálás , youtube stb , nap végére kiváncsi leszek mennyi jön össze de az s5 öm már lemerült volna
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Xiaomiforsale vagy Honorbuy? Kb. 1800 Ft a különbség. Gyors szállítás a lényeg (EU stock mindkettő), meg a normális gari. Köszi!
-
hupisom1
tag
Megjött a telefon miui 8 van rajta , frissitet is egyet amikor bekapcsolatam , hatalmas a szerkezet
redszer sebbeseg nagyon jo , akkut meg nem tudom mennyit bir , holnapra majd kiderül , egy biztos , a redmi 3 es a note 3 pro-hoz kepest a kijelző sokkal kontrasztosabb élénkebbek a szinek , S5 amoled-ről váltottam és még igy is nagyon szép
-
A.C.E.
aktív tag
Sziasztok. Csatlakozom a klubhoz egy 3/64-es példánnyal Miui 7.3 globál stabil(7.3.14.0.0) rendszerrel. Miért van az, hogyha tesztelem az antutu progival akkor 63000- 82000 pont között váltakozik az eredmény?
Az xperia z ultrámmal 1-2 ezer pont eltérések vannak a mérések között, de 20000 azért durva.
-
FreedomHUN
senior tag
Még egy HC tok. Ezek tuti védenek
[link] -
t.roby90
tag
válasz
FreedomHUN #673 üzenetére
Igen, ezt már én is láttam.
Az Ipaky és a Nillkin azért jobban nézz ki, szóval valami hasonlóra gondoltam. -
törölt tag
válasz
FreedomHUN #673 üzenetére
Azért amit linkeltel előtte ipaky kicsit elegánsabb, ez tényleg industrial
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
t.roby90 #672 üzenetére
[Extra tok]
Kicsit brutál, de szerintem birja
Ipaky ha megjön dobok fel képet. -
t.roby90
tag
Sziasztok,
Olyan tokot szeretném venni aminek az oldalán körbe van a keret és egy kicsit nagyobb mint a telefon, hogy pofára eséskor tompítson. A nilkin és az ipaky az ilyen? Vagy ki az akinek ilyen van? Köszi -
hupisom1
tag
Sziasztok ! Holnap már nekem is lesz egy 2/16gb os vezióm , aliról rendeltem top one tól , romot lehet rajta frissitetni vagy csak az van ami amivel a telefon jön ? Üdv martin !
-
Weeman1
veterán
válasz
Criminal017 #668 üzenetére
Köszönöm
-
Weeman1
veterán
Gondolkodom egy ilyen készüléken.
Magyar nyelvű Miui van rá esetleg? -
törölt tag
válasz
Criminal017 #662 üzenetére
Mostanában éppen Global Developer, de emlékeim szerint az előzővel is csinálta.
-
-
törölt tag
Az enyémnek használaton kívül bizonyos időközönként felvillan a kijelzője csak úgy. Mások is tapasztalnak ilyet? Mi lehet az oka? Korábbi mobiljaim nem tettek ilyet.
-
Charx
senior tag
Akinek pro verzio van, és twrp van rajta, van egy presist partició, az mit takar, mert nekem az 0 MB, és nem tudom hogy az gyárilag semmi, vagy én törölhettem le?
-
Criminal017
őstag
válasz
FreedomHUN #654 üzenetére
Mi Maxre milyen kis szolid az ipaky tok. A többi Xiaomira olyan batár, hogy rossz még fogni is.
-
futo001
senior tag
válasz
FreedomHUN #654 üzenetére
Rendesen belecsaptatok az aprításba.
Én ilyen tokot rendeltem páromnak, mivel szemmel láthatóan extra védelem van kialakítva a sarkoknál. A valóságban nem ennyire drasztikus, de azt hiszem működik, már sokszor leesett a telefon és a tempered glass-on kívül semminek nincs baja. Egy délután 3szor ejtette betonra bicózás közben, mert persze felnőttként így kell Pokemont vadászni.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
#56573440 #653 üzenetére
[Én ilyet rendeltem] Flipeset nem szeretem, rwmélem jó lesz.
-
törölt tag
Az enyém is lekoppant a sarkán, simán szétrepedt az üveg, bár a touch megy még, megrendeltem én is a kijelzőt, van ideje mert így is megy...
Mondjuk nem lepett meg hogy nem bírja a járólapot, mondjuk az is igaz, hogy az Ultra az ennél nagyobbat is kapott és túlélte, bár ez lehet szerencse kérdése is, mert az is betört a végére
-
FreedomHUN
senior tag
Ugy tűnik. Mondjuk szilikon tok van rajta, és a keretből ki sem áll az oldalsó része ami tompithatott volna. Full pofára esett, mikor felemeltük pislogtam, mert én sem gondoltam volna. Igaz eddig mindegyik telomon jófajta tok volt, ami be is lógott a kijelzőbe, de sosem volt még baj. Pedig volt hogy a nexusom is kiesett a kezemből, és semmi baja nem lett. Illetve 1x ugyan ez a szitu volt azon is szilikon tok volt akkor, de csak az üvegfólia tört össze...
-
Charx
senior tag
válasz
FreedomHUN #650 üzenetére
Ennyire nem bírják? Azért tényleg durva, mint a hímes tojást.
-
FreedomHUN
senior tag
Hétvégén pofáraesés volt, 8 dolláros nem nillkin temepered glass. Betört az üveg is és az érintő is... 35 dodo a komplett kijelző, van fent yt-on video nem bobyolult szétkapni,csak egy kicsit arconcsapott a dolog... De hát ez van fogyasztói társadalom. Meg rendelek mellé egy cardo matracot és gumipokkal összefogatom
-
futo001
senior tag
Szépen lassan sokasodunk.
Lehet kéne egy korrekt témaösszefoglaló.
Jövőhét végefele nekiugrok, megosztom és együtt végleges formába öntjük. -
DG790401
tag
Sziasztok!
Èn is szerènyen betársulnèk a klubba!
3/32-es a jövevèny! Első benyomások jók kifejezetten kompakt a mèrete ellenère. A 6"-os Lenovo vibe z 2 pro sulyekoszlása, fogása macerásabbnak tünt. Este mèg nyüstölöm ,majd meglátjuk milyen hamar barátkozunk össze. -
futo001
senior tag
Egyelőre nem sok mindent tudunk erről a verzióról. Nem láttam még hozzá semmiféle ROM-ot, se hivatalosat, se módosítottat.
Nem is kísérletezgetnék vele, mivel az eredeti ROM sem elérhető a Xiaomi oldalán, így egy ballépést követően, még ha a telefon nem is lesz tégla, egyelőre nincs olyan fájl, amit rá lehetne húzni hogy mentsük a menthetőt. -
storm4
aktív tag
válasz
#71562240 #642 üzenetére
Meghajlok Ön szerénysége előtt!
Rendben,köszönöm az információt.
Természetesen folyamatosan követem és olvasom a topikot,illetve az összefoglalót is átolvastam.Még egy kérdés:
- jól láttam,hogy videózás közben nem lehet fotózni vagy csak még nem néztem meg rendesen a beállításokat?Criminal017 válaszára:
Ez legyen a legnagyobb bajom a B20 hiánya mellettfuto001 válaszára:
Igen,sajnos,én is pont azt nézegettem,hogy ehhez a legkisebb modellhez nem igazán van semmi.
Annyit megnéztem,hogy a bootloader-em az zárt.
Majd figyelgetem,hogy hegesztenek-e rá valamit vagy lesz hivatalos.Köszönöm a munkátokat és használjuk megelégedéssel a szerzeményeinket!
-
törölt tag
Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.
Elvileg nem jó hozzá a 32GB ROM, nyilván a gyakorlatban sem.
A most fent levő ROM nyilván frissül hetente OTA. Egyelőre azt tudod használni, aztán majd nyilván lesz rá MIUI 8, illetve feltehetőleg bővül a választék Developerrel. EU-s ROM-ot is kereshetsz rá a xiaomi.eu-n, ha az érdekel.
Olvasd át a topikot, meg az összefoglalót, és képben leszel.
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Csak szerényen,de én is csatlakoztam(nék) a csapathoz,bár én csak a legkisebb verziót (2/16) vettem meg a készülékből.
Kérdésem lenne:
-ehhez a készülékhez nem látok romot csak a 32GB verzióhoz,esetleg ehhez is jók lehetnek azok a romok?Jelenleg: MIUI Global 7.3 Stabil 7.3.11.0.(0MBCCNDC) verzió fut a készüléken, ezt esetleg cserélhetem valamelyikre?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
A.C.E.
aktív tag
-
Sziasztok!
Honnan lehet jelenleg legolcsóbban, megbízható forrásból, lehetőleg EU-n belül 2 év garival Mi Max-ot venni?
Spemallt néztem eddig, máshol nem néztem igazán körbe.
64Gb verzió érdekelne. -
DG790401
tag
Kedves Tulajok egy 2k (6") kijelzô után a mi max kèpernyőminősège nagyon gyatra?
-
futo001
senior tag
válasz
FreedomHUN #627 üzenetére
Valószínűleg a rádiód küld egy lejátszási utasítást a telefonnak, lehet nem is a telefon csinálja. Nézd meg a rádió beállításait. Vagy esetleg valamelyik telepített app okozza?
Addig is ez segíthet talán:
[link] -
FreedomHUN
senior tag
Apróság. Megy a BT. Kocsiba beszélek telefonon, lerakom, és elinditja a zenelejátszót magától. Hol tudom kikacsolni ezt a funkciót? Eléggé zavaró, pláne naponta 10-15 hivásom bt-ről megy....
-
Pepeninho
őstag
Koszi szepen!
Aki esetleg egy tapicskolasra atengedne az dobjon makd egy privatot. Koszi
-
Pepeninho
őstag
Hali. Valaki osszefutna velem egy tapicskolasra? Cserebe egy hideg ser italt tudnek felajanlani!
GPS mennyire megbizhato?
-
gytacs
tag
válasz
Milestone2 #615 üzenetére
A méret, de már megválaszolták, ahogy látom!
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #619 üzenetére
A sony anno gyártott egy fejegységet kocsiba, amiben volt egy dokkoló telefonnak... Nekem meg egy z ultrám, gondoltam hogy nem egy 4".os vackot teszek ki vezérlésnek, hanem egy rendes tepsit. Persze hogy csak azzal nem volt kompatibilis, mert kb 3mm-el kisebb volt a befogató...
-
futo001
senior tag
válasz
Milestone2 #617 üzenetére
Ha ezt szigorúan kell venni, akkor nem:
"- Accommodates 4.7”-5.7” smartphones" -
futo001
senior tag
válasz
Milestone2 #615 üzenetére
+0.7"
-
FreedomHUN
senior tag
Egy kis infó. Eu 6.8.4 rom. Qc2-es töltő (gyári nexus) 37%-ról 94%-ra töltött 1 óra 4 perc alatt. Valaki feljebb írta hogy nem volt rendben neki
-
-
vrs
csendes tag
válasz
FreedomHUN #609 üzenetére
Akkor ezt az egy hónapot megpróbálom kihúzni a china stable rommal
-
vrs
csendes tag
Valaki tud valamit arról mikor lesz a pro verzióhoz global ROM? Olvastam hogy valszeg akkor ha Indiában is kapható lesz a pro verzió, de dátumot sehol nem találtam.
-
törölt tag
Hát sikerült tesztelni a strapabirast, az eredmény negatív
mondjuk nem lepett meg, sarokkal jarolapra tok nélkül nem szeret esni... Rendelhető a komplett előlap, kíváncsi leszek mennyire eredeti, a xiaomi oldalán nem láttam csak alin...
-
gytacs
tag
Na feltettem a heliumosat. Recovery elindul, csináltam egy backup-ot is vele. Reboot to system. Semmi, MI logo a végtelenségig. És kikapcsolni sem lehet, ha hosszan nyomom a power gombot, újraindul. Fastboot meg a recovery bejön. Recovery-ből tudtam csak kikapcsolni, Így megint edl aztán vissza a rom.
-
TpS
őstag
válasz
FreedomHUN #604 üzenetére
Miért nem kérdeztél vissza, hogy mit akar azzal az óraüveggel?
-
FreedomHUN
senior tag
Nincs mit. 7végén voltam fesztiválozni, elötte romoltam fel, szerencsére 20 perc alatt megvoltam, mikor telefonáltam, jött a mondat. Hallod te tablettel telefonálsz?
Hová fajul ez a világ
persze ezt a 4 colosok mondták
Remélem a bluetooth rendesen fog menni, nem ugy mint az rm3 nál.
-
gytacs
tag
válasz
FreedomHUN #602 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest