- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #3999 üzenetére
Peeeersze....augusztus (környéke) MIUI 9
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Milestone2 #3996 üzenetére
igy már világos. Remélem nem felejtik el a primeot vagy valami nagy upgrade van készülőben?
-
Charx
senior tag
válasz
Milestone2 #3996 üzenetére
Ja, de elég bugos a mostani
-
Milestone2
nagyúr
válasz
FreedomHUN #3995 üzenetére
16/32-esre van Global Dev frissítés
64/128-asra nincs 7.6.8 óta.Eu srácok a hydrogen global vagy a helium china romból elkészítik a helium global developert is. Ott azért van frissítés.
-
FreedomHUN
senior tag
Sziasztok.
Rég jártam erre, global dev rom 7.6.8 az utolso frissités ra rámegyek hogy frissitsen nem talál ujat
Masikon eu rom van.
Minden ok, csak furi volt hogy mostanság nem sikit szombaton, hogy mehet a menet...
Találkozott már valaki ezzel? -
gyuri1979
aktív tag
Tegnap ugyanezt rakta fel csak 129MB volt. Most meg tőlt egy 1.3GB csomagot.
-
TpS
őstag
válasz
gyuri1979 #3988 üzenetére
Bújom a fórumot. Ilyet nem írtak az eu fórumon se, hogy fagyott volna a készülék. Annyit írtak, hogy minden ok, de az óra widgetnek eltűnt az óra választó gombja. Az utóbbi 2-3 dev romnál most nagyon érződik, hogy már nyári hangulat van. Ez előző egy bughalmaz volt. Kivárok a mix-en is, mert feleslegesen nem akarom felbosszantani magam.
-
gyuri1979
aktív tag
Valaki felraktak már a tegnapi otat? Mert nálam már 2 alkalommal lefagyott a tel. Másnál is van ilyen probléma?
-
TpS
őstag
A spemall-nál már létezik Hungary Warehouse. Most adnak 4% kedvezményt a Newsletter630 promó kóddal. [link]
FREE SHIPPING
Free shipping for all hungary customer, we will ship it out in 24hours after your payment via DPD express, 1-2 working day delivery, Buy Chinese phone Enjoy local service.2 Years Hungary warranty available for optional
-
TpS
őstag
A mix-en időnként szeretek játszani a where is my water 2 játékkal. Valamiért az alkalmazáson belüli vásárlás nem megy, rábökök a buy gombra, de semmit sem csinál. Ha a wifi nincs bekapcsolva, akkor beszól, hogy nincs net, tehát valami lefut a háttérben. A program minden joggal rendelkezik, semmi sincs korlátozva. Van ötletetek, hogy mit nézzek meg? Már a max-on se sikerült ugyanez.
-
Charx
senior tag
Azt írja ota frissités, en.miui fórumon más is írta hogy frissült a prime, úgy látszik véletlen szerűen kitolták párra. Most már megvárom, abban csak jó lesz a hotspotom.
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3982 üzenetére
Mondjuk ez eszembe se jutott volna, mert csak jó az +2 mag, bár jampizni tényleg jó.
-
TpS
őstag
válasz
#56573440 #3978 üzenetére
Nekem ennyi funkció bőven elég, amit tud, a lényeg a kijelző jó láthatósága napsütésben, jelezzen ha hívnak, mert mindig a fejemen a fejhallgató, és nem mindig hallom meg a csörgést, hangosra meg nem akarom állítani, mert 20 vagyunk az irodában, illetve ha sms jön, jelezzen. A többi dolog meg csak ráadás. Ennél többet meg nem adnék ilyesmire.
-
Charx
senior tag
Ezt most nem vágom, már csak a 4/128 prime, és csak arra van külön rom? A 3/32 és 3/64 re meg ugyan az a
rom mehet? A 3/64ben is már 8magos proci van nem? Csak ezért kérdem:
https://prohardver.hu/tema/re_nougatot_kapott_a_xiaomi_mi_max/hsz_10-10.html
Ő hogy tudta feltenni a stabil global nougat romot? Úgy láttam az csak 32es re van? -
TpS
őstag
Vettem egy ilyen órát Kínából 53$ volt ingyenes szállítással, 19 nap alatt itt volt. Piszok jó, nagyon elégedett vagyok vele. Azért vízbe még nem mertem beletenni.
[link]
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3971 üzenetére
Van összevisszasag náluk.
-
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3969 üzenetére
Vannak még csodák🤣
-
Milestone2
nagyúr
Na most meglepetést okozott a China Developer.
Ma ( vasàrnap) frissítés? -
malwy
senior tag
Ti ismertek valamilyen (pl. Ebayrol rendelheto) bizonyitottan jo minosegu vr szemuveget, amibe normalisan belefer a mi max?
Irusu mini-t talaltam, valoszinuleg fizetett komment kereteben, de amugy sem lehet beszerezni (vagyis Magyarorszagra nem talaltam forrást)
Fiit VR szemuvegbe elvileg belefer, de youtube nem volt biztató annyira. -
fisi
senior tag
válasz
Criminal017 #3838 üzenetére
Van már benne b20 vagy mi szabvány?
Közben látom hogy még nincs adat.. -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3965 üzenetére
Pfúúú de szenyák.
-
gyuri1979
aktív tag
Heti update 93Mb.
-
Charx
senior tag
Stabil Nougat rom (China)
Amúgy most tettem fel a global dev-et, eddig jó a hotspot is! -
TpS
őstag
-
gghrtz
őstag
válasz
Criminal017 #3948 üzenetére
En valoszinu benevezek ra, de ez hogy a globalban sinvs B20 eleg erdekes. Lehet csak eliras lenne?
-
Charx
senior tag
válasz
Milestone2 #3954 üzenetére
Na igen, tiszta telepítéssel tényleg jó (szívás), na majd legközelebb megpróbálom frissítésként. Köszi!
-
Milestone2
nagyúr
Néha képes ilyenre...
Nekem eddig két kevésbé fájó és egy "fájdalmas" dolog oldotta meg.1. Felkutattam a teljes zip ROM-ot és frissítésként lefuttattam
vagy
2. Felkutattam a teljes Fastboot ROM-ot és MiFlash-sal frissítésként lefuttattam (nem CLEAN ALL módban)
ha egyik sem segített
3. Minden fontos mentése után, tetszőleges Fastboot ROM és MiFlash-sal CLEAN ALL módban minden törlés. -
Charx
senior tag
TWRP mentésből vissza álltam korábbi heti romra, de elszállt a wifi mac cim, használhatatlan. Tudtok erre valami megoldást, és miért szállt el?
-
TpS
őstag
válasz
Criminal017 #3948 üzenetére
Elég dögösen néz ki, végre az előlap színe se fehér.
-
ajca
tag
Sziasztok!
Használ valaki a max-al okosórát?Össze pároztatom vele minden működik a telefon szerint is meg az óra szerint is csak nincs semmilyen értesítés az órán se üzenet se hívás se aktivitás csak villog a kék led,hogy van kapcsolat,az engedélyek be vannak kapcsolva a telón.Viszont a feleségem note3-val működik minden ugyan ezen az órán.
Esetleg valami ötlet vagy tipp mit csinálok rosszul?
Köszi, ajca. -
Criminal017
őstag
Mi Max 2-ből megjelent egy global(?) verzió, 4/64 kiszerelés és tiszta fekete. B20 ugyan úgy hiányzik, de a koncepció érdekes. Honorbuyon előrendelhető.
-
Charx
senior tag
Most nem értem az eu-romot, kivettek dolgokat: a napi zárképernyő nincs, és a volte hálózat opció is hiányzik az jelent valamit?
-
artiny
őstag
8.2.5.0 miui
android 6.0.1szoval akkor magamnak kell feltennem a 7set?
ertem, nem tudtam hogy ezek hasznalhatok(regen hallottam mas telefononoknal, hogy nem megy pl. a ka. era vagy hasonlo) akkor jo lessz ez is nekem, a dev valtozat.ha felteszem a 7.set akkor torlodik a mostani programok stb... mentesek, kepek...?
nektek amugy jott 7sre frissites? egyaltalan varhato? hogy 1x bejelezz
-
TpS
őstag
-
AttilaMvh
tag
válasz
Milestone2 #3939 üzenetére
Köszi az infót meg a gyors választ.
Csak egyet hagytam ki, úgyhogy remélem minden rendben van.
-
AttilaMvh
tag
Egy talán hülye kérdésem lenne: mi van akkor ha "elszalasztok " egy heti frissítést a developer rom esetében, és felteszem a következő hetit? az elszalasztott romban levő javítások benne vannak a soron következőben is, vagy le kell töltsem a legújabb teljes romot ? Van olyan eset amikor 90% alatt van a javaslat a heti frissítésre, és nem biztos, hogy feltenném, különösen utazás előtt-alatt.
-
TpS
őstag
Milyen rom van a telefonodon? Ha stable változat, fogsz majd értesítést kapni, de két változat között általában hónapok vannak. Ha meg akarod nézni, hogy esetleg mégis van-e frissítés annak ellenére, hogy nem kaptál értesítést, az Eszközök között van a Frissítés alkalmazás és bökj rá az Ellenőrzés gombra. Nekem volt hogy az ellenőrzés mégis talált frissítést, bár nem kaptam értesítést.
-
Milestone2
nagyúr
Miről beszélünk?
Global Developer 16/32 már 7.0
Global Developer 64/128 már 7.0
Multi Developer 16/32 már 7.0
Multi Developer 64/128 már 7.0Vagy Te a Stabil változatokról érdeklődsz (amelyek semmivel sem stabilabbak mint a developer) ??? Csak "attól stabilabbak" hogy ritkábban kapnak frissítést... Ezt érted "végleges verzió" alatt?
-
artiny
őstag
válasz
Milestone2 #3934 üzenetére
amikor végleges verzio lessz, akkor nem fog kijonni egy olyan valtozat ami magatol majd telepul? ezt magunknak kell majd valahogy feltelepiteni?
koszi
-
artiny
őstag
mikor jon az uj frissites, android 7 re?
-
-
Charx
senior tag
ÁÁ már megőrülök! Csak nálam szar a hotspot adroid 7-en? Vagy 20x ki-be kapcsolom mire lesz net a pc-n, nem igaz.
MAX2 :Most vettem egy note4et b20-as, szerintem elég a 625, simán jó kis proci és tényleg keveset fogyaszt,
a legtöbbet a kijelző viszi, egy nap 7 óra sot. Nekem csak az nfc hiányzik, meg akkor már egy b20 -
gyuri1979
aktív tag
Állítólag lessz a Max 2-nek B20-as kiadása.
-
zsloti
senior tag
válasz
Milestone2 #3921 üzenetére
Ebben az időszakban érik a rizs...menni kell szüretelni... xd
Zs -
Milestone2
nagyúr
Az új bejegyzésben [link] már konkrétabban meghatározott időszakról (június 12-től augusztusig) írnak...
-
TpS
őstag
válasz
Milestone2 #3919 üzenetére
Nincs elég erőforrás a fejlesztésre? Nincs elég kínai?
-
Milestone2
nagyúr
Igen érdekes mai(?) bejelentés.
[link]
Minket nem érint, de igen szomorú. Kérdés meddig tart. -
2o1i
senior tag
Ezt most sikerült fotózni:
[link] -
gyuri1979
aktív tag
Egyenlőre annyi újat nem nyújt a max 2,hogy megèri,azoknak lecserélni akiknek az előző verzió van. Aki meg most akar venni,el kell döntenie hogy most jelenleg 100 körül megeri e megvenni az újat,mert 60 ért már az előző típust is lehet ujban kapni 3/32-ben. Én csak azért fogom kipróbálni,mert a rokon kint van,es potom áron hoz eggyet be kintről.
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok,
aki most szeretne Mi Max-ot venni, annka érdemes inkább a Max 2-vel "szemeznie" vagy jobb vétel a "régi" Max? Ti melyiket javasolnátok? -
gyuri1979
aktív tag
válasz
Milestone2 #3910 üzenetére
Igen bocsi,
-
Charx
senior tag
válasz
Milestone2 #3907 üzenetére
Köszi, ebben hasznos a lock screen reset, de mentésnél mért van rendszer és rendszerkép, azt is mentsem? És a hotspot még most is szarakodik nálam, hol van, hol nincs net, ezzel más nem találkozott a 7-es droidon?
-
gyuri1979
aktív tag
Jött egy 124Mb frissítés 12.6.8 dátummal.,gyorsak voltak .
-
Dan-szan
senior tag
Köszönöm a segítséget a hozzászólóknak
-
Charx
senior tag
Milyen twrp-t használtok? A xiaomi.eu-n van 1 sima twrp és egy 7.0-és twrp.
Na feltoltam a friss eu-romot, megnézzük -
*Mukeey*
addikt
válasz
Gaben-1971 #3894 üzenetére
Aliexpressen ennyièrt mennek + ~20$ DHL.De ezek szinte biztos,hogy utángyártott,nem gyári kijelzők ennyièrt.
-
Milestone2
nagyúr
Igen. Ez az összes Xiaomira vonatkozik, ami valaha is MiFiókhoz volt kötve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged