Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fernet

senior tag

válasz dchard #2535 üzenetére

Szia! A segítségedet szeretném kérni. Talán már olvastad a telekomos topicban, azért leírom, hogy visszaállították nálunk az analóg vonalat, addig VoIP és Netmania S (10mbps) csomagunk volt. Mivel a T-s HGW-t le akartam cserélni, vettem egy D-Link 360R T1E modemet. Egy hét szolgáltatás kimaradás után hétfőn kötötték be a telefont és a netet, ezzel egy időben megrendeltem a Netmania M (20mbps) csomagot. Sajnos az csak 14-et bírt, többszöri bejelentés után a szerelő azt mondta messze vagyunk a központtól és többet nem lehet kihozni a vonalból. Gondoltam akkor visszamegyek a 10-es csomagra, mert az 10-11 között ment eddig minden mérés alkalmával amióta csak megvan. Tegnap vissza is állítottak és meglepő módon csak 7mbps körüli a sebesség. 1412 szerint ez normális és jó sebességnek számít. Szerintem meg nem.

Feltettem a firmware-edet este a modemre és most csináltam egy diagnosztikát. Tudom nem telt el sok idő, de ránéznél? Ha szerdán még 14-14,5mbps-el ment a 20-as net, akkor miért megy a 10-es csak 7-tel?

Segítségedet előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák