- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
ufocsalad #1858 üzenetére
Nem tesztidő kell hozzá, hanem tudni kell pontosan mit jelentenek, nameg az összefüggésüket. Ez olyan mint a csillapítás: a szerelők többsége tudja, hogy mi az, de nem tudja a helyén kezelni: pédlául 30dB-s vonalon láttam már 10megával sem menő DSL-t, meg 15-16megás stabil kapcsolatot is. Mi volt az összefüggés? A zaj, de ezt a szerelő nem tudta, így nem is vizsgálta. Csak annyit tud, hogy ha 30dB vagy nagyobb a DS csillapítás akkor már hűha, pedig ez nemigaz.
VDSL2 modemem van, a British Telecom openreach nevű szolgáltatásként értékesíti ezeket, úgyohgy mindig van az E-bay-en. Én ezért postával együtt fizettem talán 7ezer Forintot. Van neki 2db LAN portja ami jó a diagoláshoz, meg van neki két TTL soros konzol portja is, szóval pont ideális.
Úgy lehet találni, hogy Openreach vagy Huawei HG612 névre rákeresel E-bay-en.
MOD: most elég drága: 40dollárért van, de ez is 9.000 HUF alatti összeg.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest