- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefy
csendes tag
Pont ez a bajom, hogy ezeket is(!) megcsináltam, de semmi nem változott. Nem véletlenül írtam, hogy problémám van a firm-el.
A save gombra kattintás után fél órával se jelent meg semmi. Először gyanakodtam arra, hogy az Operám szívat, de próbáltam FF és IE alatt is (Chrome-ot már lusta voltam kipróbálni hajnali 2-kor), igaz utóbbi kettő esetében "csak" 10-10 percet vártam. A fél órányi várakozás után a restart pedig kb semmit nem ért, mivel a modem eleve el se mentette a beállításokat (ugyebár meg kellett volna jelenni egy figyelmeztetésnek, hogy indítsam újra, de nem jelent), pedig fél óra alatt lett volna ideje.
De leírom, hogy mit hogyan csináltam részletesen:
Gyári 1.01->upgrade 1.03 -> ezzel nem volt gond
1.03 -> power kikapcs -> reset nyomvatart -> power on -> 10-12 másodperc után reset elenged -> böngészőben megjelent az egyszerűsített felület a firm. frissítésre -> kiválasztva a firm-ed, upgrade (vagy update, fejből meg nem mondom) -> modem újraindul -> webes felület ezután megnyit -> root/0000 -val bejelentkezés -> dsl beállítások (vpi, vci, stb) -> save gomb -> fél óra várakozás, de nem történt semmi -> modem restart az administration menüpontban -> kudarc
firm. újrarakás a resetes megoldással Firefoxban -> dsl beállítások -> 10 perc várakozás, de nem jelent meg semmi -> restart -> kudarc
firm upgrade megint resettel IE-ben -> dsl beállítások -> 10 perc várakozás, semmi nem történt -> restart -> kudarc
Ennek tudatában van vmi ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fogyjunk le!
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest