- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
balogh0211 #1005 üzenetére
Ez a vonal eléggé rendben van eltekintve attól az 1-2 beszakadástól, de azokat el lehet tüntetni vivőkizárással (persze nem a 321B eredeti szoftverével, hanem az enyémmel). Egyébként szerintem ezt a két tüskét is a lakásban szedi össze a cucc.
Mivel elég kicsi a DL SNR margin, előfordulhat, hogy ez a két zajosodás bizonyos időközönként megerősödik, vagy több vivőt is érint, és emiatt szakad a cucc.
Én azt gondolom, hogy ezt a vonalat jó eséllyel ki lehet maxolni (asszem 18.500-as lefelé szinkron a maximum ennél a csomagnál), csak rá kell szánni az időt a megfelelő beállításra.
Ezt a mérést rögtön az átadási ponton mérted, vagy ott ahol a modem eddig is volt?
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest