Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-07 00:09:53

LOGOUT.hu

Ha nem működik az OTA update:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1301) Gabesz87 válasza Gabesz87 (#1300) üzenetére


Gabesz87
addikt

Vagy épp az a normális hogy ott van, és az a fura, ha eltűnik!? :U

(#1302) MadMancs válasza Gabesz87 (#1300) üzenetére


MadMancs
veterán

Szia.
Ezért:

[ Szerkesztve ]

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#1303) Gabesz87 válasza MadMancs (#1302) üzenetére


Gabesz87
addikt

Kikapcsoltam, de még így is mutatja. :F

(#1304) Masato válasza Gabesz87 (#1303) üzenetére


Masato
tag

Én az első pillanatban kikapcsoltam és ugyanezt tapasztalom. Ez a telefon egyelőre egy jó nagy bug.

(#1305) Gabesz87 válasza Masato (#1304) üzenetére


Gabesz87
addikt

Hát sajna én is úgy érzem. Ezek a dolgok még elmennének egy középkategóriás telonal, de nem egy 300k-s csúcs telefonnál. Sok dologban jobb mint a P20Pro-m, de vannak negatívumok. Nekem pl. az ujjlenyomat olvasó az katasztrófa. Szinte rajta kell tartanom az ujjam érezhetően hosszabb ideig. És legtöbbször elsőre nem is sikerül. A másik hogy szüleimmel Google Duo-n szoktunk beszélni, és most azt mondják olyan mintha távolabbról hallananak. Engem még értenek is, de a gyereket már nagyon nehezen. No meg ez hogy OTA-n nem lehet frissíteni... :W
Nem értem hogy miféle tesztelők, vagy teszt folyamatok vannak a Samsung-nal, de ez vicc.

[ Szerkesztve ]

(#1306) Janaboy válasza Gabesz87 (#1305) üzenetére


Janaboy
veterán

Szerintem csak annyiban jobb a p20 protol hogy korszerűbb a hardver és kb ennyi.
P20 pro minden szempontból jobb volt.

Janaboy

(#1307) Gabesz87 válasza Janaboy (#1306) üzenetére


Gabesz87
addikt

Én egyedül a hivasminoseget elegeltem meg, sokan panaszkodtak hogy nem hallanak (Rendes hanghivasnal). Na meg hogy már nem frissítik tovább. De ezzel mondjuk még együtt is lehet élni.

(#1308) *RLaci*


*RLaci*
addikt

Akinek ennyi nyűgje van a 21 páros valamelyikével az miért nem szabadul meg tőle és vesz mást, én biztos nem kínlódnék vele. Nálam egyelőre teljesen jól teszi a dolgát, a tegnapi beragadt frissítéstől eltekintve. Nincs hálózati probléma, hívások,üzenetek, net megy rendesen. Rendszer stabil nincsenek anomáliák. Ultráról léptem "vissza" legfőképpen a méret miatt, illetve az akkuidővel sem voltam elégedett.

[ Szerkesztve ]

(#1309) S@c@ válasza *RLaci* (#1308) üzenetére


S@c@
őstag

Mármint az ultra akkuidővel?

(#1310) *RLaci* válasza S@c@ (#1309) üzenetére


*RLaci*
addikt

Igen, azonos felhasználás mellett az Ultrát naponta kellett töltsem, a kicsit két naponta.
Ja és azt is fhd-n használtam mert wqhd-n még kevesebb volt a sotom.

[ Szerkesztve ]

(#1311) #16820480 válasza *RLaci* (#1308) üzenetére


#16820480
törölt tag

Mondjuk olyan sok más lehetőség nincs azért. A kínaiak gyakran 2mpx makró meg tof kamerákat adnak, Apple nem mindenkinek felel meg, és van még az Xperia, ahol meg pl az ujjlenyomat olvasó kevésbé pontos, meg kevesebb plusz funkció van a OneUI-hoz képest.

(#1312) S@c@ válasza *RLaci* (#1310) üzenetére


S@c@
őstag

Nekem most időszerű a telefoncsere és s21-re gondoltam, csak sokan írták a rossz SOT időt. Mellette még az iphone 12 ami játszik és nekem is ennyi. :(

(#1313) zmtTom


zmtTom
tag

Hogyan tudom megoldani hogy a képeket videokat le tudjam menteni róla? Ha össze dugom kábellel a géppel akkor csak tölt. Mit kell beállítani és hol hogy háttértárként mutassa a telefont? Win10

(#1314) zmtTom


zmtTom
tag

Téves Semmi. nincs kérdés. :C

(#1315) *RLaci* válasza #16820480 (#1311) üzenetére


*RLaci*
addikt

Ez mondjuk igaz, ha Kínát és az almát kivesszük eléggé szűk a piac.

S@c@ Nem játszom nagy energiaigényű játékkal, abszolút átlagfelhasználó vagyok. Hívás. mail, viber, navi, fotó, böngészés, yt, stb.... Így olyan 2nap 5 óra sot körül meg van. Ez egy fajta alap nálam, hogy ezt hozza egy telefon.

(#1316) bed.Armand


bed.Armand
csendes tag

Sziasztok!

Már jó ideje olvasgatom a fórumot és láttam, hogy meglehetősen sokan panaszkodnak a térerő eldobálására és az OTA-s szoftverfrissítésre, meg persze az üzemidő sem tűnik fényesnek. Még az előrendeléskor adtam le a Telekomnál rendelésem és február elseje óta nyúzom a telót. Hát...
Nálam is jelentkeztek ezek a problémák, és már nem bírtam tovább. Ma felvettem a kapcolatot a Samsung supportjával, ahol részletesen elmondtam minden megfigyelésem és problematikát. A segítőkész Samsung-os kolléga gyári visszaállítást ajánlott, hogy próbáljam ki, mert lehet "beakadt" valamelyik frissítés és azért ír hibát az OTA-n, valamint ez a térerő gondot és az üzemidőn is javíthat. Pont pont pont.
Valóban elszomorító, hogy egy ilyen kategoriájú telefonnál ilyen hibák jelentkeznek, furcsa, hogy a konkurens Almánál soha nem kellett felvegyem a kapcsolatot a support-tal az elmúlt 4 év alatt, itt két hónap alatt 3 három hibával is. Persze, remek készülék, nagyon frankó, de mintha kb egy középkategóriás telefont tartanék a kezembe úgy érzem, de annak talán elnézném ezeket a hibákat. Kezdem bánni tényleg, hogy ez mellett tettem le a voksom.

(#1317) Dzsana


Dzsana
senior tag

Sziasztok, azon gondolkodom, hogy jelenleg az S20+ vagy az S21+ a jobb választás? Jobb annyival az S21+, mint amennyivel drágább? Eleve zavar, hogy „csak” FHD felbontású, nem értem, miért léptek visszafelé? Vajon látványos a különbség? Akku időben sem nyújt többet az elődjénél. Viszont valóban újabb modell, tovább fog támogatást kapni, stb. Várom véleményeteket pro és kontra.

http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra

(#1318) *RLaci* válasza bed.Armand (#1316) üzenetére


*RLaci*
addikt

Még egy elégedetlen tulaj :O Van még itt rajtam kívűl egyáltalán olyan user akinek hibátlanul teszi a dolgát a 21/+-a és elégedett?

(#1319) Masato válasza Dzsana (#1317) üzenetére


Masato
tag

Az S21 mellett szól a lapos kijelző is. Személy szerint nekem soha nem jött be ez az agyonívesítő mánia, szerencsére ezzel a sorozattal ennek vége (?).

Felbontásban nem tudom, hogy van-e látható különbség (hacsak nem nézed 2cm-ről), cserébe viszont fényesebb lett a kijelző és valószínűleg kevesebbet is fogyaszt, gondolom, egyrészt a hatékonyabb energiafelhasználás, másrészt meg a telefonnak nem kell annyi pixelt renderelnie. VR-ben talán érzékelhető a különbség? Engem hidegen hagy ez a téma, ezért ebben 0 tapasztalatom van.

Akku időben ki szoktam belőle hozni akár 2 napot is, bár tény, hogy nem vagyok power user. Ami viszont sokat segített, hogy letiltottam egy csomó Samsung app helyadat-kérését.

Szoftver szempontjából választottam én is a telefont, azonban az előző bejegyzéseim alapján Telekommal nem ajánlanám a készüléket. Csak reménykedem, hogy ezt a hálózati hibát valahogy kijavítják egyszer...

Maga ez az S21+ szerintem nem egy rossz készülék, de a szoftvert ideje lenne helyre pofozni.

Amit még sajnálok, hogy a Samsung lezárta a zoom kamera hozzáférését, így az csak a gyári fényképező appal érhető el (javítson ki valaki, ha ez nem így van). Az érzékelők többre képesek, a gyári app viszont esetenként meglehetősen gyenge képet szolgáltat (pl. éjjeli kép egy nagy maszat, zgcammel meg némi zaj mellett sokkal több részletet ki lehet hozni).

(#1320) Janaboy válasza *RLaci* (#1318) üzenetére


Janaboy
veterán

Én alapvetően elégedett vagyok vele.
Jelenlegi választékból nem találtam jobbat, amin persze van GMS is :DDD

Janaboy

(#1321) Dzsana válasza Masato (#1319) üzenetére


Dzsana
senior tag

Alapvetően nekem tetszik az edge kijelző, azzal nincs baj. Ráadásul itt olvasom, hogy sok a baj a 21-esekkel. A 20-asok meg melegszenek..., nagy a dilemma.

http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra

(#1322) kaliczrob84 válasza *RLaci* (#1318) üzenetére


kaliczrob84
tag

Nekem + van és teljes mértékben elégedett vagyok. Térerő hibám egyszer sem volt, és az üzemidővel is teljesen elégedett vagyok. Ha nem csesztetem sokat akkor 2 nap simán, ha sokat nyomogatom, akkor meg eddig majdnem 8 óra sot. Huawei és Oneplus után féltem az üzemidőtől, de szerencsére nem sokkal rosszabb. Volt s20-am is, az brutál gyorsan merült.

[ Szerkesztve ]

(#1323) simi12345 válasza *RLaci* (#1318) üzenetére


simi12345
tag

Nálam a kezdetektől semmi gond. Független. 5 éves általam vágott telenor simmel. Se térerő gond, se merülés gond. Semmi.
Maradjon is így :DD

[ Szerkesztve ]

(#1324) *RLaci*


*RLaci*
addikt

Na ennek örülök, végre nem érzem magam magányosnak :DDD

(#1325) Sn00k válasza bed.Armand (#1316) üzenetére


Sn00k
veterán

Sajnalatos az eseted. En iphone 12rol valtottam. Szerencsere nalam semmi gubanc nincs igaz en nem szolgaltatonal vettem.
Egyelore teljesen meg vayok elegedve vele...
Ja es telekomos kartyaval hasznalom

[ Szerkesztve ]

3njoy the Lif3

(#1326) nVIPER


nVIPER
senior tag

Nekem is teljesen jó az S21. Akksiban is korrektebb, mint az elődök. Képernyő felbontáson én szemmel nem látok különbséget, pedig nagyon megnéztem/összehasonlítottam egy magasabb felbontású Samsunggal. Sebességben sztem baromi jó. Élvezet használni.

(#1327) Gabesz87 válasza nVIPER (#1326) üzenetére


Gabesz87
addikt

Azt nem tudjátok a Messenger hangját hol lehet változtatni, mert kva hangosan pittyeg mikor üzenet jön vagy épp küldök. Értesítési hang pedig kb 1/3on van.

[ Szerkesztve ]

(#1328) werszomjas válasza Gabesz87 (#1327) üzenetére


werszomjas
őstag

Ez Messenger hiba.
Nekem S10-en, kollégának S9-en ugyanez. És a tegnapi Messenger frissítés óta csinálja.

[ Szerkesztve ]

üdv

(#1329) csorbajeno válasza *RLaci* (#1318) üzenetére


csorbajeno
veterán

Jelen. Nekem is hibamentes a telefon :C

(#1330) csorbajeno válasza Dzsana (#1317) üzenetére


csorbajeno
veterán

Nekem az S9 is FHD-n ment, mert nem láttam különbséget a FHD és a QHD között, így most a váltás után sem zavar. Ekkora kijelzőre dosztig elég ekkora felbontás. Ha belegondolsz, akkor egy 32"-os TV-nek is ekkora a felbontása, mégsem keveseljük.

(#1331) J.C.G.


J.C.G.
aktív tag

Én is megelégedéssel használom, a Telenornál vásárolt S21 készülékem.
Teszteltem az akkumulátorát és egy egész napos túrát kibírt. Reggel hattól az este nyolc órai zárásig, igaz ekkor már spórolni kellett az energiával. always on, GPS, NFC, Bluetooth, Mobilnet volt aktív és komoot programmal rögzítettem az útvonalat és folyamatosan fényképeztem közben.

(#1332) IamTheDog válasza *RLaci* (#1318) üzenetére


IamTheDog
tag

Nekem telekomos előrendelés, eddig semmi hibát nem tapasztaltam azon kívül, hogy az esim beüzemelése elég nehezen ment még a telekomos technikus kollégáknak is. De amúgy az itt felhozott hibák (térerő, frissítés) nem jelentkeztek (rendes simmel sem), így eléggé bejön a készülék.

(#1333) groy80 válasza *RLaci* (#1318) üzenetére


groy80
csendes tag

Vodafone vásárlás(előrendelés), S21. Teljesen elégedett vagyok, lazább napokon megvan a 2,5 nap is, normál használatánál 1,5 nap. Nem tapasztaltam az itt felsorolt hibákat.

Galaxy S1 > S2 > S5 > S7 edge > S10 > S21 > S23

(#1334) zmtTom


zmtTom
tag

Én elégedett vagyok teljesen. Semmi bajom vele. Új telefon független. Csak a méretét nem bírom megszokni egy kisebb telefon után. Ezért gondolkodom az eladásán. De csak a mérete. Nem is értem miért nem csinálnak egy kisebb telefont. :))

(#1335) nVIPER válasza zmtTom (#1334) üzenetére


nVIPER
senior tag

Nálam méretben az S21 pont határeset, a + már nekem nagyon nagynak tűnik. Igen.. Lehetne kisebb telót gyártani..

(#1336) Matzel


Matzel
csendes tag

Sziasztok!
Sima S21 hívásproblémával (sikertelen hívás vagy ki sem csörög autómatikusan ledob a hálózatról stb.) Vodafonosok találkoztak e?
A sógoromnak S21 nekem ultra (szintén voda) neki szinte mindenkit többszöri hívásra sikerűl elérnie. Nekem az ultrával rajta kívül mindenkit hiba nélkűl tudok hívni. Tud e valaki megoldást ? (A T mobilos problémáról tudunk)

(#1337) *RLaci* válasza nVIPER (#1335) üzenetére


*RLaci*
addikt

Nekem tökéletes méret a 21. Ultráról váltottam vissza mert az nagyon nagy volt nekem. A harmadik esés közbeni elkapás után döntöttem, hogy jobb ha elválnak útjaink.

Matzel Nekem nem szolgálatós van, semmi gondom a Telekomos hálózattal.

(#1338) groy80 válasza Matzel (#1336) üzenetére


groy80
csendes tag

Még nem találkoztam ilyen jellegű problémával az S21-en(Vodánál vett).

[ Szerkesztve ]

Galaxy S1 > S2 > S5 > S7 edge > S10 > S21 > S23

(#1339) Luna73 válasza groy80 (#1338) üzenetére


Luna73
tag

Szia! Lehet benne használni más szolgáltató sim-jét v csak vodást?

(#1340) groy80 válasza Luna73 (#1339) üzenetére


groy80
csendes tag

Igen lehet. 1 SIM + 1 eSIM vagy 2 SIM felállásban lehet használni ha 2 kártyát akarsz.

Galaxy S1 > S2 > S5 > S7 edge > S10 > S21 > S23

(#1341) Luna73 válasza groy80 (#1340) üzenetére


Luna73
tag

Igen így gondoltam, az egyik vodás a másik digis kártya.

(#1342) Smithy87


Smithy87
senior tag

Sziasztok ezen az s21+ on van valami fólia gyárilag? Vagy 2 nap alatt sikerült megkarcolni?

(#1343) Bence004 válasza Smithy87 (#1342) üzenetére


Bence004
aktív tag

Igen, van rajta gyárilag fólia.

(#1344) adlersson válasza *RLaci* (#1318) üzenetére


adlersson
aktív tag

Én is teljesen elégedett vagyok vele, mondjuk nekem független, Snapdragon-os változat van.

Más: Tapasztalta már bárki, hogy a teljes széria (beleértve az S21U-t is) képernyőfelvételei, illetve a készüléken szerkesztett (pl. vágott) képei nem nyílnak meg a Win7 fényképnézegetőjével, de más progival (Paint, PS) igen? Folyamatosan "nincs elég memória" hibát dob, holott jóval nagyobb képek simán megnyílnak.

[ Szerkesztve ]

毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。

(#1345) leslien válasza adlersson (#1344) üzenetére


leslien
nagyúr

Én is teljesen elégedett vagyok vele, mondjuk nekem független, Snapdragon-os változat van.

nem csodálom.... :DDD honnan sikerült?

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1346) Smithy87 válasza Bence004 (#1343) üzenetére


Smithy87
senior tag

Köszönöm a választ

(#1347) *RLaci* válasza leslien (#1345) üzenetére


*RLaci*
addikt

Én az Exynosossal vagyok teljesen elégedett. Az s10 e után sosem gondoltam volna, hogy veszek még egyszer ezzel szerelt samsungot de ezt most nem bántam meg, jól teszi a dolgát. Akkora különbség meg aztán végképp nincs az sd 888-hoz képest, hogy bárkinek is megérje a 3 év garit egyre cserélni (az is ki tudja, hogyan érvényesíthető). Pláne, hogy még gcam is egész jó van rá. ;)
Persze ha nagyon fos lenne most is az exy lehet belevágnék egy sd-s kalandba, mert a telót kifejezetten kedvelem, de most erre sztem semmi szükség.

[ Szerkesztve ]

(#1348) leslien válasza *RLaci* (#1347) üzenetére


leslien
nagyúr

ha ez nálad marad 3 évig akkor én tortát sütők... max október közepéig,de az a legvégső... ;)

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1349) *RLaci* válasza leslien (#1348) üzenetére


*RLaci*
addikt

Persze, hogy nem fogsz tortát sütni, :D de a lényeg nem csak ez volt abban amit írtam.

(#1350) #16820480 válasza *RLaci* (#1347) üzenetére


#16820480
törölt tag

Nem is a garancia, meg a sd888 talán a kérdés, hanem a kb 100 ezerrel olcsóbb vételár, azért az sokat számíthat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.