Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
melan
senior tag
válasz csorbajeno #30751 üzenetére
Ahhh köszönöm
-
GalaxyS9
tag
Hali!
Nektek van Vodafone VoLTE? Újratelepíttem Odinnal a telót, de nem írja fent sem a VoLTE-t, sem a Wifi-hívást a Vodás kártyámhoz. A külföldi szlovák SIM 2 simán megy Wifi-híváson. Csc így néz ki. XEH XEH ORX TMH így sorban. T-Mobilos volt a teló, de XEH lett rárakva.hírszerkesztő
-
-
-
-
-
-
sgeza
veterán
Az LTE a kapcsolat, a VoLTE pedig a voice over LTE.
Közben azon gondolkodom, hogy ha kikapcsolod a VoLTE-t, akkor híváskor átmegy 3G-re, tehát abban az esetben valóban nem látod az LTE jelzést, így csak akkor látod, amikor nem vagy hívásban.
Így valóban arra utal, hogy megy vagy éppen nem megy a VoLTE.[ Szerkesztve ]
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Van megoldás hívásrögzítőre Android 11 alatt S10+on? Olvasgattam neten, de konkrétan nem találtam olyan megoldást, ami jó lenne. Ti használtok, tudtok valamit? Fizetős is érdekel természetesen.
KöszönömRegisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
DaDa
senior tag
válasz pappkarcsi #30767 üzenetére
Én a Cube ACR-t használom, ráadásul az ingyenes verziót és teljesen rendben működik, megfelelő hangminőséggel. Próbáld ki aztán meglátod.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
válasz pappkarcsi #30767 üzenetére
SkvAlex call recorder. Több éve használom, S10pluson is tökéletesen működik.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
sgeza
veterán
válasz szilvaspet #30770 üzenetére
Nincs natív felvétel az EU-ban a GDPR miatt.
Ezért szoktak egyesek más régióra (például izraeli - ILO) váltani.[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Nálam "voce recognition (software) - re van.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
dkovizoli
addikt
Sokan használjuk a galaxy store-os acr-t. Az is tűrhetően rögzít. Ellenben a Bluetooth-os hívásokat saját tapasztalat alapján is csak a natív, beépített rögzítő rögzíti. Amihez viszont a már említett más régiós csc kell.
-
Feltettem a Android 11-et, és első ami zavar, hogy vezeték nélküli töltés lassabb lett, mint Android 10-nél volt. Más is ezt tapasztalja, van erre vmi megoldás? (Menüben már engedélyezve van a vezezék nélküli töltés + gyors töltés)
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
VD
őstag
válasz FireFox1996 #30775 üzenetére
Még kalibrálja az akkumulátort. Első 3-4 töltésnél jobban merült és a töltési idő is hosszabb volt. Aztán beáll majd a régire.
-
-
harry3
őstag
válasz FireFox1996 #30777 üzenetére
A OneUI 3.1-gyel a Samsung korlátozta a vezeték nélküli gyors töltést, úgy, hogy az csak a jóváhagyott töltőkkel működik. Ha "nem kompatibilis", akkor nem működik a gyorstöltés.
-
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Nektek is szaggatósabb a portré videó a kamera alkalmazásban?hírszerkesztő
-
laci1892
őstag
Boccs az offért, de van telekomos kolléga itt, aki már megkapta az áprilisi biztonsági frissítést?
-
degec
senior tag
Segítene lécci valaki pls.. gyári töltőfejem van, gyári kábelt vettem a helyi gsm-be de lassan tölt csak telefon, ki is írja hogy nem oké a kábel, milyen kábel kell hozzá pontos típusra ami megfelelő lenne, helyi gsm boltba sima nylon zacsiba léteznek a kábelek, ezért kéne a pontos típus ami a kábelre is feliratozva van talán.....gondolom..Köszönöm szépen..
-
-
Taci
addikt
Esetleg nézd meg, nem piszkos vagy eltömődött-e az USB port. Simán el tudom képzelni, hogy esetleg amiatt nem tud elég töltést felvenni, és emiatt jelenik meg az üzenet is, hogy nem gyári a kábel.
Világíts bele egy másik telefon vakujával, és látni fogod az alján, hogy nem-e gyülemlett fel a piszok, ami miatt nem megy be rendesen a kábel csatlakozója. Ha piszkos, valami finom(abb) tárggyal próbáld kitisztítani, ne karcold, ne sértsd fel. Én fa fogpiszkálóval szoktam, de nagyon óvatosan. -
fanci
tag
Sziasztok!
A véleménytek szeretném kérni. Lehetőségem lenne jutányos áron megvásárolni egy 2 éves s10+ telefont. Kicsit utána olvasva az világos számomra hogy ez a készülék tudásban, teljesitmyben, kamerában(ez fontos szempont számomra) még mindig veri a mai középkategória nagyrészét. Ami érdekelne az az hogy műszakilag mennyire megbízható ez a telefon? Milyen ismert tipushibákra, meghibásodásokra lehet számítani ennél a tipusnál? Egyszóval tudom e még 1-2 évig használni különösebb problémák nélkül? -
janaman01
addikt
Sziasztok. S7 edgénél volt egy olyan funkció hogy szelektiv fókusz. Azaz ha egy közeli tárgyat fotóztam akkor ugye a háttér homályos lett , visszanézve a galériában tudtam módositani utólag a fókuszt a háttérre, avagy mindenre ..a háttérre és a közeli tárgyra is.. ezt s10+ ba meg lehet oldani? Hogy a közeli is és a háttér is éles legyen?
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
VD
őstag
Na. Az aksi megadta magát. A 2 év gyorstöltés megtette a hatását.
Cseréltetett már valaki? Hova érdemes vinni, ahol normálisan megcsinálják, gyári alkatrésszel és megmarad az IP védetség is a csere után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Windows Insider Program
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Bőrtok iphone 16 pro
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
- Széoséghibás -repedt Iphone12 vagy 13 minit vennék, normális áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs