Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Revolut-os készülékbiztosítással kapcsolatban?
Nekem most az S10+-ra 344 Ft/hét, vagy éves 15 499 Ft-ot, 11 151 önrész mellett.
Szerintem ez elég jó ajánlat! Javítsatok ki, ha nem.[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
pappkarcsi
senior tag
válasz waccamár #13151 üzenetére
Nem pontosan tudom mi a különbség. gondolom magyar telefonszám és lakcím van bent neked is? Nekem a telefon nyelve angol. Próbáld meg úgy!
MÁS:
Van már mód, hogy a nevetséges ikonok körüli fehér udvart eltüntessük? S8-on még ott a gomb rá, s10en már nincs.Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
pappkarcsi
senior tag
Telekomra megjött a TMH. Azaz nekem ma.
g975fxxs3ash7/g975f0dx3ash7/g975fxxs3ash7Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
pappkarcsi
senior tag
Kifejezetten elégedett vagyok a stock 10-es Androiddal; SoT tekintetében is!
A frissítés óta szépen lassan javult a kijelző időm, tegnap bő 9 óra is megvolt, és kb 9:40-ig ment volna.. A lakást ugyan nem hagytam el, de a fényerő nálam mindig fél fölött, inkább 3/4-en van, és appok terén is sok minden fut(ott), még egy felesleges Timbloader is, ami nélkül még pár %-kal maradt volna.
Köszi, Samsung, így tovább!
dec27: https://photos.app.goo.gl/YxkK9oje3jUKgYfj8
dec28: https://photos.app.goo.gl/tsbtqnRL348FRpGi9Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
pappkarcsi
senior tag
Részben jogos lenne, de töltőn nem használom a telefont. Talán látszik is, hogy a pici töltés után ismét merülés van, akkor használtam újra. Ezt megírhattam volna hamarabb, de elmaradt.
Az előtte idő pedig valóban benne van, akkor durván lejön belőle 20-25 perc, így legyen csak 9 óra. Én ennek is nagyon örülök!Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok! Hogyan lehet a kamera köré animációt kapcsolni hogy amikor használatába kerül, menjen jobbra balra egy kis fény? Láttam több külföldi videón is, de nemvonatkozóan semmi beállítási lehetőséget a menüben. lehet hogy ez csak külföldi mobilokon elérhető külföldi szoftverrel?
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
pappkarcsi
senior tag
válasz csorbajeno #29708 üzenetére
Igen, de nekem nem csinálja. Se face unlocknal, se selfienél. Fent az UI 3.0, bár régóta látom már ezt másnál, nálam semmi. :/
Nincs rá a menüben kapcsoló vagy valami?Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Van megoldás hívásrögzítőre Android 11 alatt S10+on? Olvasgattam neten, de konkrétan nem találtam olyan megoldást, ami jó lenne. Ti használtok, tudtok valamit? Fizetős is érdekel természetesen.
KöszönömRegisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest