Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz pappkarcsi #13146 üzenetére
Ennyiért kötöttem én is. Még eddig szerencsésre nem volt alkalmam használni.
-
waccamár
senior tag
Fú ez a kérdés engem is érdekelne! Bár nekem 515,27Ft/hét a díja - gondolom nem használtam még annyira a Revolut-ot, vagy mi alapján számolhatja?
-
válasz pappkarcsi #13154 üzenetére
Revolutnál kedvezményt kapsz a biztosításból, ha nem az ingyenes csomagod van. Asszem 7.99 euró a közepes csomag havonta. Ehhez már jár a kedvezmény.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
dkovizoli
addikt
Amikor regisztráltam a revolutra, nekem is ennyit írt. Azután mire érdemben foglalkoztam volna vele, kb 2 hét múlva, csaknem a duplája lett.
-
sgeza
veterán
válasz pappkarcsi #13154 üzenetére
Az második felében feltett kérdésed engem is érdekelne, rohadt bénán néznek így ki az ikonok.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz pappkarcsi #14428 üzenetére
Ez még csak az augusztusi, nem az amiben az új funkciók vannak.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
sgeza
veterán
válasz pappkarcsi #18826 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy az a kijelzőidő éjféltől tart mindent (tehát a töltőn töltött időt és a töltés előtti használatot is) beleszámolva?
Szerintem pont ezért alakították át ilyen használhatatlan megjelenésre az akkustatisztikát, hogy véletlenül se lássuk rendesen feltöltés óta eltelt kijelzőidőt.[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz pappkarcsi #29707 üzenetére
Elvileg, amikor a kamerában szelfire váltasz, akkor körbevillan a kamera. Arra gondolsz?
-
janaman01
addikt
válasz pappkarcsi #29709 üzenetére
Nálam is automatikusan csinálja nincs erre külön kapcsoló
En a messenger felugró szövegbuborékokkal szenvedek ..2 kapcsolatot akarok beállitani fontosnak...az egyiknél müködik is rendesen..a másiknál nem..pedig ugyanaz a beállitás mindkettőnél...érthetetlen...[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz pappkarcsi #29723 üzenetére
Idézet Ubul86-tól:
https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S20/single-Take-not-working/td-p/1605830
itt leírták
szóval konkértan : beállítások ->alkalmazások -> fent jobbra 3 pötty -> engedélykezelő -> tárhely -> 3 pötty felül ->rendszer megjelenítése -> és ott van
csak ehhez átváltottam először angolra, mert nem tudtam hogy hogy van angolul az okos felvétel (single take, wtf )De angolra állítva sem megy mert a listában nincs ott a storage menüpont.
valami
-
janaman01
addikt
válasz pappkarcsi #29723 üzenetére
Hát kicsit bonyolult mert a messengerben a kapcsolatra hosszan nyomok , megjelenités buborékban, maja a beállitásokban az értesitéseknél a messengernél megjelent az adott kapcsolat és ott ve lehetett állitani fontosnak vagy sima értesitésnek, de moat csináltam egy fr t és teljesen más menü látszik most ott....tuti itt valami nagy katyvasz can ebben a 11 es androidban
Sőt ...fr után a facebook fiókba az instagram nevemmel akart beléptetni ami nem is sikerült nyilván...máshogy tudtam bejelentkezni...[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
DaDa
senior tag
válasz pappkarcsi #30767 üzenetére
Én a Cube ACR-t használom, ráadásul az ingyenes verziót és teljesen rendben működik, megfelelő hangminőséggel. Próbáld ki aztán meglátod.
[ Szerkesztve ]
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
válasz pappkarcsi #30767 üzenetére
SkvAlex call recorder. Több éve használom, S10pluson is tökéletesen működik.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs