Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
Igen, tehát a szükséges lépéseket beállítottam: autostart, nincs battery optimalization, háttérben is engedélyezett a wifi meg mobilnet, egyebek. Nem is az a problémám, hogy menet közben egyszer csak elhallgat a zene (mintha kilőné a miui az alkalmazást). Látom is, hogy összekapcsolódik a telefon a kocsival, ki is írja az előadót meg a szám címét (meg a töltöttséget meg a mobilnet erősségét). Csak nem indul el. És a kocsi kezelőszerveivel sem lehet elindítani (plusz némítást jelez). Kizárólag a telefonról lehet indítani lejátszást, de nem szükséges hozzá a play gomb, csak előtérbe kell hozni a spotify-t, akkor elindul. Android fícsörre gyanakszom...

-
Csatsa
tag
Szia! Nekem is vodás és már többször jártam úgy hogy mindkét térerő icon eltűnt, kirakta egy pillanatra hogy nincs sim a telefonban majd egy újabb pillanat után egymás után újra hálózaton volt minkét simkártya! Nekem nem kellett újraindítani megoldotta magától, nem tudom mi okozza
de elég idegesítő dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de elég idegesítő dolog.